Druga Liga - grupa Sjever

realancojk
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa Sjever

Post Postao/la realancojk » 10 apr 2019, 08:50

ASD je napisao/la:Zato sto ne gledaju loptu uopste i idu s dvije noge u igraca.
I vi se nazivate ekipom. Ja ovo u ovoj ligi samo od par ekipa vidio.
Savjetujem ti da se isključiš s foruma, jer kad god otvorim ovaj forum pročitam tvoje neko blamiranje. :thumbdown: :thumbdown:
Toliko vam kompleksa nabila Gradina da više ne znaš kako to da sakriješ pa pucaš na sve strane.. Imali ste 8 bodova prednosti, sad nemate nista, i uvijek vam je neko drugi kriv. Tipično banovićko razmišljanje
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 12 apr 2019, 15:47

SAZNAJEMO

FK Buducnost Banovici trazi donatora za utakmicu u Lukavcu.

:urnebes:

Asd jel istina ovo? Napravili ste od kluba pravu kuravu, čuj tražite donatore :urnebes:
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 apr 2019, 17:36

Jel isti admin iz Srebrenika? Cuj donatore.

Utakmica naravno da nije namjestena, a sudija proslo kolo ostetio Lukavac, da li su ga poslali da se ispravi?

Fowl95
Kontakt:

Post Postao/la Fowl95 » 12 apr 2019, 19:31

ASD je napisao/la:Jel isti admin iz Srebrenika? Cuj donatore.

Utakmica naravno da nije namjestena, a sudija proslo kolo ostetio Lukavac, da li su ga poslali da se ispravi?
Niste još našli donatore :mrgreen:
Let's talk about SIX baby!

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 12 apr 2019, 19:41

ASD je napisao/la:Jel isti admin iz Srebrenika? Cuj donatore.

Ne znam ko je admin al' mislim da nije iz Srebrenika.

Trgovčević pomoćni, taman nek pusti gol iz ofsajda ko protiv Gradine. Posteno jelde?
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 apr 2019, 20:02

Jedan iz Srebrenika, jedan iz Lukavca
Tako bilo prosle godine.
Ne znam kako je sada.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 12 apr 2019, 21:55

Malo je smijesno prozivati nekog za namjestanje a imas Azmira u klubu. A svi znamo kako je on zavrsavao prvenstva sa Slobodom i Slogom! Tako da....

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 apr 2019, 22:05

Budimo realni, vecina fudbalskih radnika u nasem fudbalu je najmanje tu zbog fudbala tako da postenja i neke transparentnosti tu ne moze ni biti.
Eventualno se u premijer ligi moze cisto igrati, ovo sve dole je zrelo za ukidanja.
Bili su i Gradina i Buducnost i Radnicki do skora i u prvoj federalnoj, znamo da i tu najmanje fudbala ima.
Eno Bosna Visoko je probala posteno pa nije usla u Premijer ligu iako su igrali dobro, a kasnije im otjerali predsjednika kluba zato sto je probao posteno.

Mozemo mi se prepucavati koliko hocemo, ali to koliko ce se namijestati najvise zavisi od toga koliko ko ima para i veza i koliko je ko spreman odvojiti pare, a ne koliko je ko posten.

realancojk
Kontakt:

Post Postao/la realancojk » 13 apr 2019, 08:44

studeni je napisao/la:Malo je smijesno prozivati nekog za namjestanje a imas Azmira u klubu. A svi znamo kako je on zavrsavao prvenstva sa Slobodom i Slogom! Tako da....
Ko o čemu, Lukavčani o poštenju.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 13 apr 2019, 09:26

Ocito ti ne razumijes bosanski. Jbg, sta da se radi.

realancojk
Kontakt:

Post Postao/la realancojk » 13 apr 2019, 10:46

studeni je napisao/la:Ocito ti ne razumijes bosanski. Jbg, sta da se radi.
kaže mi beskorisna masa, bilmez, trut

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 13 apr 2019, 13:00

ASD je napisao/la:

Gledaj mesara, pa ovdje je trebalo biti najmanje tri crvena kartona.
Onom na trecoj minuti zabranit da igra fudbal.
realno druze, i to ti govorim totalno neutralno samo jedan start je za crveni, onaj na sredini terena...

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 13 apr 2019, 13:07

bavariapivo je napisao/la:
ASD je napisao/la:

Gledaj mesara, pa ovdje je trebalo biti najmanje tri crvena kartona.
Onom na trecoj minuti zabranit da igra fudbal.
realno druze, i to ti govorim totalno neutralno samo jedan start je za crveni, onaj na sredini terena...
Drugi, po lijevom krilu?
Ocito je da igrac ne gleda uopste loptu i ide klizaci s ledja (mesarski) da prekine kontru?

da ga je malo potapsao to je zuti karton jer je igrac u prednosti. Klizeci s ledja je nesto sasvim drugo, pogledaj koliku je prednost igrac imao, drugacije ga nije ni mogao zaustaviti. Pogledaj ponovo, metar od lopte najmanje. Koliko se cesto vidja da se kontra tako sprijecava u normalnim ligama?
Ali nije stvar ni sudjenja, stvar je da igras mesarski po selima, a predstavljas se kao neka ekipa.

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 13 apr 2019, 13:13

ASD je napisao/la:
Drugi, po lijevom krilu?
Ocito je da igrac ne gleda uopste loptu i ide klizaci s ledja (mesarski) da prekine kontru?

da ga je malo potapsao to je zuti karton jer je igrac u prednosti. Klizeci s ledja je nesto sasvim drugo, pogledaj koliku je prednost igrac imao, drugacije ga nije ni mogao zaustaviti.
Ali nije stvar ni sudjenja, stvar je da igras mesarski po selima, a predstavljas se kao neka ekipa.
pokupio ga jeste, ali za crveni nije, opravdan zuti

mozda se tebi cini zbog brzine da je za crveni ali ja ti tvrdim da bi od strucnih ljudi oko 90 % slozilo stime da je samo zuti

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 13 apr 2019, 13:17

ASD je napisao/la:
Drugi, po lijevom krilu?

da ga je malo potapsao to je zuti karton jer je igrac u prednosti. Klizeci s ledja je nesto sasvim drugo, pogledaj koliku je prednost igrac imao, drugacije ga nije ni mogao zaustaviti.
pokupio ga jeste, ali za crveni nije, opravdan zuti

mozda se tebi cini zbog brzine da je za crveni ali ja ti tvrdim da bi od strucnih ljudi oko 90 % slozilo stime da je samo zuti
Mislim da bi se ovo sto posto u nekoj normalnoj ligi sviralo kao crveni gdje su napadaci zasticeni, recimo, da je on uz njeg bio pa ga malo povukao, to je ok zuti karton.
Ovako metar od lopte ici na nogu s ledja je nesto sasvim drugo.
Pametan defanzivac zna da je u takvoj situaciji svoje odsvirao i da vise ne moze nista dobro uciniti.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 13 apr 2019, 16:49

Poluvrijeme 0-2. Iz prazne ne puca, jbg.

Gumistucna
Kontakt:

Post Postao/la Gumistucna » 13 apr 2019, 19:00

to je to što se tiče ulaska gradine
:(
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 13 apr 2019, 19:17

Sad sa utakmice.
Objektivno, bilo je prica kako su nam se Lukavcani prodali, ko god ima imalo mozga vidio bi da od tog nema nista.
Prvo, utakmica se ne namjesta na 3 razlike, pogotovo da toliko sebi dopusti jedan renomirani klub kao sto je Radnicki. Druga stvar, bilo je malo tenzija i borbe na obje strane.
Sto se tice sudjenja, objektivno je islo prema Buducnosti, ali ipak mislim da to nema veze s Buducnosti i da se vise islo na provociranje Lukavcana na osnovu kojih su dobijali kartoni. Sudija ima nesto protiv njih.
Najvise recimo je bilo tih situacija oko auta, nigdje veze.
Svi golovi Buducnosti su bili cisti, uglavnom neke polukontre, nemaju nikakve veze sa sudjenjem.

Sto se tice same utakmice, bilo je puno trke i to je islo na ruku Buducnosti jer je razlika u spremi velika, od svih segmenata igre mozda i najveca.
Moze se reci da je Radnicki jos i dobro prosao sa samo 4 gola u mrezi jer je Buducnost masila 3-4 zicera.
Citav mec je Buducnost kontrolisala igru i odigrala stvarno dobru utakmicu, uvijek kada se pojave price kako Buducnost ne zasluzuje uci desi se ovako nesto.
Ista je prica bila kada se igralo protiv Celica pa je uslijedila demonstracija sile.

Jedina losa stvar danas je povreda Pirica, to je najbolji igrac Buducnosti i bio bi veliki hendikep ako ne bude spreman, bio je povrijedje kod serije losih rezultata.

Radnicki vise nego korektan protivnik, prije svega nema mesarenja kao kod nekih drugih protivnika s kojima je Buducnost igrala prije par kola.
Zao mi je sto nije njima vise golova otislo.

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 13 apr 2019, 19:22

Gdje si bio, tamo s njihovim?

Izdominirali smo danas, Radnički je kontrolisao igru možda prvih 10-ak minuta drugog poluvremena, ostalo sve smo odigrali baš odlično. Odličnih par akcija smo odigrali po onakvom terenu.

Sudija jest u par situacija možda nategnuo nama, mislim da je jedan faul nepostojeći svirao blizu gola, ali ništa drastično. Čak i ovo što je navukao, to je bilo što nije svirao čisto domaćinski.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 13 apr 2019, 19:28

LjumanM95 je napisao/la:Gdje si bio, tamo s njihovim?

Izdominirali smo danas, Radnički je kontrolisao igru možda prvih 10-ak minuta drugog poluvremena, ostalo sve smo odigrali baš odlično. Odličnih par akcija smo odigrali po onakvom terenu.

Sudija jest u par situacija možda nategnuo nama, mislim da je jedan faul nepostojeći svirao blizu gola, ali ništa drastično. Čak i ovo što je navukao, to je bilo što nije svirao čisto domaćinski.
Da.
Ma nema veze s rezultatom niti sa Buducnosti, uglavnom one neke lijeve situacije, kao naprimjer auti. Mada je bilo i nekih glupih kompenzacija kad im je aut dodijelio jer im nije svirao faul sto je nonsens jer je njihov igrac direkt izbio u aut. To su svi Lukavcani vidjeli i zasmijali su se. :lol:

Igrom sam u potpunosti zadovoljan, moralo je negdje procepiti.
Nadam se da se Piric nije povrijedio ozbiljnjije, mislim da on jako puno utice na ekipu. Ima taj dobar mentalitet.

p.s. svaka cast i navijacima Buducnosti.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.