FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Najgore je neko ko se pravi pametan ,pa misli da su sveci i fudbalske legende isto i da im trebamo paliti svijece...VenamaHrabrih je napisao/la:@Vanja81. Zao mi je sto nisi razumio napisano. Religija je uzeta kao paralela, jer je sama rijec "legenda", vezana za religiju. Postoji takav kurs u knjizevnosti. Ociglesno si propustio casove, ali ja ti tu ne mogu pomoci.
LP
PS smrkadzija Maradona legenda? Mozda u nekom tvom svijetu. Dobro si, svasta ce covjek procitati na ovom forumu.
Da si malo bolje informisan znao bi da je taj šmrkadžija legenda i Napolija i Argentinske reprezentacije sto je rijetkost...
Ako želis nekog da ucis književnosti, onda vuci paralelu izmedju sporta u kojem je statusni simbol potpuno drugacije definisan i religije je upravo antiknjiževnost...
Da,jedno si u pravu nisam te razumio,jer ja gluposti niti shvatam,a jos manje razumijem...
Banuj ga Morto,vidis da Štrumf namjerno provocira...mma_hz je napisao/la:Pa kad je bilo to pretposljednje,ti vladas celicnom pesnicom odmah posljednje.MortemHz je napisao/la:mma_hz posljednje upozorenje
A nemoj zaboraviti da i mi moramo zapeti. Dosta raje piše nešto o želji, kao ono mi ćemo lako sa ŠB. I to smo bez Miloša i Amara tako da trebamo se dooooobro zapitati ko mora više zapeti.Kamuflazn je napisao/la:Jest lijepo kad kone moraju zapeti hahaha
Sve si upravu drug sa ovim legendama,dosadili bogu i narodu.skoroalen je napisao/la:Čemu sve ovo ba?? Sad kad smo se sto posto uvjerili da igrači čitaju ovaj forum (nije Lazić onu sliku našao na Googleu), čemu ovako glupe rasprave? Samo nabijamo pritisak i njima i treneru i svima, pred bitnih par utakmica. Halo ba, imamo Lišticu tri puta u dva mjeseca, imamo gostovanje u Bijeljini gdje redovno fasivamo, gostovanje u Tuzli gdje će koze izginut da nas zayebu... Ništa mi nismo riješili, ništa. I umjesto da se ujedinimo svi i podržimo ekipu, mi sad sipamo priču da li je Husref legenda il nije, da li Gospa postoji il ne postoji, je l' Maradona legenda il Del Piero... Da su svi od gov.ana, naši su. Do kraja sezone podrška i Bekiću i Husrefu i Hebibu, Kovačeviću, Velkoskom... A onda ćemo raspravljat o historiji, legendama i bajkama. Ja prvi.
Sve to stoji, ovo je forum i svi imamo neko mišljenje o nečemu, al je totalno glupo sad u ovakvom trenutku pisat o nekim stvarima. Barem po mom mišljenju, ne znam za vas.
Sto se tice titule,mislim da u ove dvije utakmice nećemo imati manje bodova od Zrinjskog.
Mi Široki, Sloboda,oni Željo, Široki.Ja se nadam da raziika u ova dva kola ostane minimum ista +6.U koliko se to desi 90 % smo prvaci.
Na današnji dan rođen je Safet Sušić Pape, najveći igrač bh. fudbala 
Stroj1946 je napisao/la:Na današnji dan rođen je Safet Sušić Pape, najveći igrač bh. fudbala
Nek je sretan legendi
(il mora da umre da bude legenda
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kako rece nas Dokoljenko,mora...Nista dok se to ne desi,jer može napraviti s.ranja za života...miky_hz je napisao/la:Stroj1946 je napisao/la:Na današnji dan rođen je Safet Sušić Pape, najveći igrač bh. fudbala
Nek je sretan legendi![]()
(il mora da umre da bude legenda)mozda grijesim
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
mma_tm88mma_hz je napisao/la:Pa kad je bilo to pretposljednje,ti vladas celicnom pesnicom odmah posljednje.MortemHz je napisao/la:mma_hz posljednje upozorenje
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Safet Susic
#PSGlegend
Ovo je PSG maloprije objavio na svom zvaničnom
facebook profilu i ima snimak nekih golova i majstorija našeg Sušića. Možda su trebali nazvati prvo ovog našeg pametnjakovića da ga pitaju smiju li napisati da je legenda.
#PSGlegend
Ovo je PSG maloprije objavio na svom zvaničnom
facebook profilu i ima snimak nekih golova i majstorija našeg Sušića. Možda su trebali nazvati prvo ovog našeg pametnjakovića da ga pitaju smiju li napisati da je legenda.
ISTINA ZA VEDRANA!
MITOMANMortemHz je napisao/la:mma_tm88mma_hz je napisao/la:Pa kad je bilo to pretposljednje,ti vladas celicnom pesnicom odmah posljednje.MortemHz je napisao/la:mma_hz posljednje upozorenje
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
ade43 je napisao/la:A nemoj zaboraviti da i mi moramo zapeti. Dosta raje piše nešto o želji, kao ono mi ćemo lako sa ŠB. I to smo bez Miloša i Amara tako da trebamo se dooooobro zapitati ko mora više zapeti.Kamuflazn je napisao/la:Jest lijepo kad kone moraju zapeti hahaha
To se podrazumjeva.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Uzmete li kad slobodan dan od foruma ludjaci jedni
Ja ne vjerujem sta ste sve pisali
Morto mogo si hladno zadnje 2 stranice delete
Ja ne vjerujem sta ste sve pisali
Morto mogo si hladno zadnje 2 stranice delete
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
bordopoeta
- Kontakt:
Upravo tako, od A do Ž.BordoSarajevo je napisao/la:Dalić sa Hrvatskom reprezentacijom osvoji drugo mjesto na svijetskom prvenstvu, uradio je ono što niko nikad nije i nikad neće više uradit na ovim prostorima. Slavlje, idoli nacije, senzacije, cijela država i svijet se divi tom uspjehu i onima koji su učestvovali u tom rezultatu.
Par mjeseci kasnije, Hrvatska reprez. na čelu sa tim istim Dalićem jedva pobjedi Azerbejdžan kući, par dana nakon toga poraz od Mađarske.
Pogodite šta se desilo? Kritike i prozivke, sve drugo od prije par mjeseci se zaboravilo.
Svugdje je tako, a i kod nas, Husref nek osvoji ligu prvaka ovo ljeto, pa kiksa protiv Krupe par mjeseci kasnije, bit će kritike, prozivke i tjeranje.
Bas je igracima bitno sta se pise na nekom forumu, i da ce zbog istog biti pod pritiskomskoroalen je napisao/la:Čemu sve ovo ba?? Sad kad smo se sto posto uvjerili da igrači čitaju ovaj forum (nije Lazić onu sliku našao na Googleu), čemu ovako glupe rasprave? Samo nabijamo pritisak i njima i treneru i svima, pred bitnih par utakmica. Halo ba, imamo Lišticu tri puta u dva mjeseca, imamo gostovanje u Bijeljini gdje redovno fasivamo, gostovanje u Tuzli gdje će koze izginut da nas zayebu... Ništa mi nismo riješili, ništa. I umjesto da se ujedinimo svi i podržimo ekipu, mi sad sipamo priču da li je Husref legenda il nije, da li Gospa postoji il ne postoji, je l' Maradona legenda il Del Piero... Da su svi od gov.ana, naši su. Do kraja sezone podrška i Bekiću i Husrefu i Hebibu, Kovačeviću, Velkoskom... A onda ćemo raspravljat o historiji, legendama i bajkama. Ja prvi.
Sve to stoji, ovo je forum i svi imamo neko mišljenje o nečemu, al je totalno glupo sad u ovakvom trenutku pisat o nekim stvarima. Barem po mom mišljenju, ne znam za vas.
Kad znamo da 50% forumasa je maloljetno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Najbolji strijelci FK Sarajevo svih vremena:
Asim Ferhatović Hase - 100
Safet Sušić - 96
Dobrivoje Živkov - 90
Emir Obuća - 89
Vahidin Musemić - 83
Salih Šehović - 75
Boško Antić - 67
Franjo Lovrić - 66
Husref Musemić - 65
Alen Avdić - 65
Safet Sušić - 96
Dobrivoje Živkov - 90
Emir Obuća - 89
Vahidin Musemić - 83
Salih Šehović - 75
Boško Antić - 67
Franjo Lovrić - 66
Husref Musemić - 65
Alen Avdić - 65
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Rud van Cipelić 89MortemHz je napisao/la:Najbolji strijelci FK Sarajevo svih vremena:
Safet Sušić - 96
Dobrivoje Živkov - 90
Emir Obuća - 89
Vahidin Musemić - 83
Salih Šehović - 75
Boško Antić - 67
Franjo Lovrić - 66
Husref Musemić - 65
Alen Avdić - 65
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Koliko je ahmo do sad zabio?Stroj1946 je napisao/la:Rud van Cipelić 89MortemHz je napisao/la:Najbolji strijelci FK Sarajevo svih vremena:
Safet Sušić - 96
Dobrivoje Živkov - 90
Emir Obuća - 89
Vahidin Musemić - 83
Salih Šehović - 75
Boško Antić - 67
Franjo Lovrić - 66
Husref Musemić - 65
Alen Avdić - 65da nam je opet takav mahalac i mangup kao napadač, u najbitnijim utakmicama zabija golove....
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ahmetovic 40
Krste 56
Krste 56
Ahmo do sada 40 golova tacno u zvanicnim utakmicama za FKSAngelDiMaria je napisao/la:Koliko je ahmo do sad zabio?Stroj1946 je napisao/la:Rud van Cipelić 89MortemHz je napisao/la:Najbolji strijelci FK Sarajevo svih vremena:
Safet Sušić - 96
Dobrivoje Živkov - 90
Emir Obuća - 89
Vahidin Musemić - 83
Salih Šehović - 75
Boško Antić - 67
Franjo Lovrić - 66
Husref Musemić - 65
Alen Avdić - 65da nam je opet takav mahalac i mangup kao napadač, u najbitnijim utakmicama zabija golove....
JURIŠ
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 15 gostiju.