POgledaj snimak prvo jeb oga ti.Wolverine je napisao/la:da, mos mislit.
Ovo ne vjerujem da je neko namješto.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
POgledaj snimak prvo jeb oga ti.Wolverine je napisao/la:da, mos mislit.
gledo sam aj ovo davno.Urban Batalion je napisao/la:POgledaj snimak prvo jeb oga ti.Wolverine je napisao/la:da, mos mislit.
Jeb ga nisam u toku sa ovim vjestima.Valja ovo namjestit p**** im materina.Wolverine je napisao/la:gledo sam aj ovo davno.Urban Batalion je napisao/la:POgledaj snimak prvo jeb oga ti.Wolverine je napisao/la:da, mos mislit.
cek, jel ti fakat mislis da je ovo istina![]()
![]()
![]()
Originalni snimak:going through the comments. its pathetic ppl saying OMG its sooo fake. or NO its real.. like i know some ppl are saying it jokingly. but the others that are like dead serious thinking its real or like making a deal of it being fake. its a comedic fake news report. like if you look at 0:14 in.. the bottom sais "katy perry fans line up outside venice beach public bathroom to pay $5 to see her vagina" but overall.. it was fucking hilarious
Vala lako se bilo navuc posto ne pratim uopste ameriku i njihove tv emisije.Ja sam ti vise okrenut prema majcici Rusiji i braci talibanima.Monolog je napisao/la:@Urban
Onion news ili kako već su poznate po svojoj sprdačini, tako da je i ovo jedna od tih. Ali, interesantno je to što se mnogo ljudi navuklo na ovu, a i ostale vijesti koje su ovi prezentovali u javnosti.
aj sta se falis,komunjaro stara ????????Urban Batalion je napisao/la:Vala lako se bilo navuc posto ne pratim uopste ameriku i njihove tv emisije.Ja sam ti vise okrenut prema majcici Rusiji i braci talibanima.Monolog je napisao/la:@Urban
Onion news ili kako već su poznate po svojoj sprdačini, tako da je i ovo jedna od tih. Ali, interesantno je to što se mnogo ljudi navuklo na ovu, a i ostale vijesti koje su ovi prezentovali u javnosti.
ne kazem da je i to ok, nisam pomislio da je pravi hodza, ne brini ... al opet misLim da mu je i to, a i ovo u potpisu bas nigdje veze -.-Monolog je napisao/la: Što je bezveze? Što ga ne prozivaš na kladioničarskoj temi, jer, pobogu, ima nick @Hodža, a stalno se kladi i posta nama svoje tikete. Jbt, koje razmišljanje. Uostalom, virtualne hodže(dakle, osobe koje imaju samo taj nick) nisu toliki grešnici kao one prave(Gluha Bukovica, Živinice...).
A i nervira me ova curica vec duze vrijeme.Jos kad se djeca pocnu furat na njega pa ce ulicama hodat sve curica do curice.Lily je napisao/la:Urban, de bolan uozbilji se.
Onion News??![]()
Ovo ti sve objasnjava.
Originalni snimak:going through the comments. its pathetic ppl saying OMG its sooo fake. or NO its real.. like i know some ppl are saying it jokingly. but the others that are like dead serious thinking its real or like making a deal of it being fake. its a comedic fake news report. like if you look at 0:14 in.. the bottom sais "katy perry fans line up outside venice beach public bathroom to pay $5 to see her vagina" but overall.. it was fucking hilarious
Da se cuje.T-MAC je napisao/la:aj sta se falis,komunjaro stara ????????Urban Batalion je napisao/la:Vala lako se bilo navuc posto ne pratim uopste ameriku i njihove tv emisije.Ja sam ti vise okrenut prema majcici Rusiji i braci talibanima.Monolog je napisao/la:@Urban
@ mandraxmandraX je napisao/la:ne kazem da je i to ok, nisam pomislio da je pravi hodza, ne brini ... al opet misLim da mu je i to, a i ovo u potpisu bas nigdje veze -.-Monolog je napisao/la: Što je bezveze? Što ga ne prozivaš na kladioničarskoj temi, jer, pobogu, ima nick @Hodža, a stalno se kladi i posta nama svoje tikete. Jbt, koje razmišljanje. Uostalom, virtualne hodže(dakle, osobe koje imaju samo taj nick) nisu toliki grešnici kao one prave(Gluha Bukovica, Živinice...).
Ma pokisla GlOova je vec bila.OTNYS_YNWA je napisao/la:[youtube][/youtube]
Koji car.Devil je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
Kisla mi je GlOva ljudi, sjedila sam na mOkrom sjedištuLily je napisao/la:Ma pokisla GlOova je vec bila.OTNYS_YNWA je napisao/la:[youtube][/youtube]
Edit: Sretan rodjendan i sve najbolje.
Trenutno korisnika/ca: ASD, bavariapivo, delko, rio_Ferdy88 i 6 gostiju.