FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Smeta vam sto tuzlak realan 

Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Evo još jednog sa AH foruma. Čuj onog gde je stadion i ostale napisane nebuloze, eto organizuj radno akciju ORA 2019 pa sredite onaj srušeni zid

Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Jeste ako radis i grijace i vodoinstalacije. Da se samo teren obnovi kosta oko 500.000 to je prosle godine Savez uradio Zelji.sviunapad1010 je napisao/la:@mecko ne moze za 2 miliona stadion se napraviti od nule nikako. Samo normalan teren je 1 milion i više..
samo Sloboda
Smijel se utakmici sta postavit?
Sloboda protiv GOŠK-a ne može računati na Mehmeda Alispahića, koji ima upalu tetive, zatim Gorana Vukliša, te kapitena Pericu Ivetića i Edisa Smajića.
Sloboda protiv GOŠK-a ne može računati na Mehmeda Alispahića, koji ima upalu tetive, zatim Gorana Vukliša, te kapitena Pericu Ivetića i Edisa Smajića.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bez Alispahica i Smajica, jbt moglo bi se i pobjediti.Skojevska je napisao/la:Smijel se utakmici sta postavit?
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Hvala Smajicu sto nas je pojacao svojim odsustvom.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
- Beduin
- Kontakt:
Mi ne mozemo ni lobirat da nam Savez nesto uradi na Tusnju kad nije u vlasnistvu Slobode, tako da je grad duzan odrzavati i unapredjivati stadion. A i nema logike da Savez sredjuje nesto sto sutra grad moze prodati, zabraniti klubu ili nesto trece uraditi. Ovako sta god se dobije odlicno je.merak je napisao/la:Jeste ako radis i grijace i vodoinstalacije. Da se samo teren obnovi kosta oko 500.000 to je prosle godine Savez uradio Zelji.sviunapad1010 je napisao/la:@mecko ne moze za 2 miliona stadion se napraviti od nule nikako. Samo normalan teren je 1 milion i više..
Zato svaka cast Zelji i navijacima, itekako dosta toga su odradili oko stadiona, a onda imaju osnove i moljakati Savez za pomoc. Upravo zbog svega toga bih volio da dodje neko i napravi Slobodi stadion pa da cista obzara izadjemo i pomognemo u odrzavanju, doniranju, bilo koju akciju da podrzimo, a da nema tu Secera i kompanije.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ne daju stadion jer je to mjesto za pranje para. Bubnes milion tamo, milion na drugom mjestu....kad nema puno, moze i p'o miliona .....
Nije ni Bilino Polje koje je u vlasnistvu Zenice tako da to ne moze im biti izgovor.Beduin je napisao/la:Mi ne mozemo ni lobirat da nam Savez nesto uradi na Tusnju kad nije u vlasnistvu Slobode, tako da je grad duzan odrzavati i unapredjivati stadion. A i nema logike da Savez sredjuje nesto sto sutra grad moze prodati, zabraniti klubu ili nesto trece uraditi. Ovako sta god se dobije odlicno je.merak je napisao/la:Jeste ako radis i grijace i vodoinstalacije. Da se samo teren obnovi kosta oko 500.000 to je prosle godine Savez uradio Zelji.sviunapad1010 je napisao/la:@mecko ne moze za 2 miliona stadion se napraviti od nule nikako. Samo normalan teren je 1 milion i više..
Zato svaka cast Zelji i navijacima, itekako dosta toga su odradili oko stadiona, a onda imaju osnove i moljakati Savez za pomoc. Upravo zbog svega toga bih volio da dodje neko i napravi Slobodi stadion pa da cista obzara izadjemo i pomognemo u odrzavanju, doniranju, bilo koju akciju da podrzimo, a da nema tu Secera i kompanije.
samo Sloboda
- Beduin
- Kontakt:
Kad bi BP se sredilo i onoliko ulagalo da nije repka tu igrala? Pitaj zenicane koje pare je BP donosilo samo od reklama na stadionu, ogroman novac, i to opet ne zahvaljujuci Celiku i njihovim rezultatima.
I Kosevo je zapusteno i veoma malo para se izdvoji za njih, ali ista situacija kao i sa Tusnjem, prvi mi moramo ulagati da bismo imali osnove traziti pomoc.
I Kosevo je zapusteno i veoma malo para se izdvoji za njih, ali ista situacija kao i sa Tusnjem, prvi mi moramo ulagati da bismo imali osnove traziti pomoc.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Hahahaha nestvarno kako nam se svi rezultati posložiše u ovom kolu, još samo da Zrinjski povede protiv Željeznicara. Ako se to desi sa pobjedom izbijamo na to 4. mjesto sa bodom prednosti, najluđa liga ikada!
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da ali i Sloboda nista bolja i nista losija od ekipa koje "kiksaju". Nije cudo ni da Sloboda sutra izgubi 1:0 recimo. Sve je moguce, niti jedan rezultat ne treba da cudi. Ono sto je jasno je da ni Zeljeznicar, Sloboda, Celik i Radnik nemaju igrace za Evropu.bhpremierliga12 je napisao/la:Hahahaha nestvarno kako nam se svi rezultati posložiše u ovom kolu, još samo da Zrinjski povede protiv Željeznicara. Ako se to desi sa pobjedom izbijamo na to 4. mjesto sa bodom prednosti, najluđa liga ikada!
A i Siroki i Zrinjski su nikakvi ali su skupili zalihu bodova. U Evropu ce onaj ko bude najmanje los. Ili onaj ko dobije licencu, a mi je dobijamo 0.1%.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
To se slazem definitivno, tesko da cemo po onakvom terenu pobijediti, ali eto za nadati se da neka frljoka uđe.tuzlak1987 je napisao/la:Da ali i Sloboda nista bolja i nista losija od ekipa koje "kiksaju". Nije cudo ni da Sloboda sutra izgubi 1:0 recimo. Sve je moguce, niti jedan rezultat ne treba da cudi.bhpremierliga12 je napisao/la:Hahahaha nestvarno kako nam se svi rezultati posložiše u ovom kolu, još samo da Zrinjski povede protiv Željeznicara. Ako se to desi sa pobjedom izbijamo na to 4. mjesto sa bodom prednosti, najluđa liga ikada!
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
-
- Kontakt:
Kakva evropa ljudi sta vam je
- Probisvjet
- Kontakt:
Ako izadjemo u Evropsku Uniju Jamin Mali ce da nam pomogne. Obecao je jos 2015.tuzlak1987 je napisao/la:Da ali i Sloboda nista bolja i nista losija od ekipa koje "kiksaju". Nije cudo ni da Sloboda sutra izgubi 1:0 recimo. Sve je moguce, niti jedan rezultat ne treba da cudi. Ono sto je jasno je da ni Zeljeznicar, Sloboda, Celik i Radnik nemaju igrace za Evropu.bhpremierliga12 je napisao/la:Hahahaha nestvarno kako nam se svi rezultati posložiše u ovom kolu, još samo da Zrinjski povede protiv Željeznicara. Ako se to desi sa pobjedom izbijamo na to 4. mjesto sa bodom prednosti, najluđa liga ikada!
A i Siroki i Zrinjski su nikakvi ali su skupili zalihu bodova. U Evropu ce onaj ko bude najmanje los. Ili onaj ko dobije licencu, a mi je dobijamo 0.1%.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Prije da ce potegnuti veze da ne idemo.Probisvjet je napisao/la: Ako izadjemo u Evropsku Uniju Jamin Mali ce da nam pomogne. Obecao je jos 2015.

-
- Kontakt:
E moj tuzlak e moj tuzlak..
No ajmo sutra po bodeve
No ajmo sutra po bodeve

- Probisvjet
- Kontakt:
Sta se pije momcino? Jel krenulo?Sariel1987 je napisao/la:E moj tuzlak e moj tuzlak..
No ajmo sutra po bodeve
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Jasta je. Danas lagano po vinu.Probisvjet je napisao/la:Sta se pije momcino? Jel krenulo?Sariel1987 je napisao/la:E moj tuzlak e moj tuzlak..
No ajmo sutra po bodeve

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.