RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

drH
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la drH » 27 okt 2010, 01:06

cunami je napisao/la:Dragi momak,moras shvatit da smo svi zajedno Velez a ne Pika,Kadric,Zaimovic i dr. Mi idemo dati podrsku kolektivu koji se zove Velez jer su ostavljeni od strane svakog pa cak i od navijaca a niko da se javno oglasi i to je ono sto mene kao malo starijeg navijaca boli. Srce me boli jer nekad imam utisak da je i RA digo ruke od ovoga i da ih boli neka stvar za Velezom. Ako je tako onda to nisu pravi navijaci. Nema nas na tribini ima pola godine i sta se promjenilo??? Nije nista nego je samo na gore situacija otisla i jos samo treba da i mi dignemo ruke i onda komotno mozemo zaboravit na sve. Velez spaja ljude a neki zele da se razdvoje i da se Velez ugasi a to im se nikad nece ostvarit. Idemo navijat za Velez a ne za Piku,Kadrica,Zaimovica i druge koji smetaju navijacima
Nije RA ostavio Velez. Da jeste onda nebi imali razlog postojanja. Sta mislis da je po ko zna koji put pomogao Velezu i da su se ponovno organizovale nekakve "Crvene noci" i prikupljanje nekakvih sredstava i Velez bi mozda uz pjesmu navijaca i dosao do jos ponekih 5-6 bodova kuci. I sta?? Situacija u klubu ista, nista se nemjenja i ponovo iz sezone u sezonu. Nego sad cemo ovako. Ili ce se u ovoj godini organizovati kako treba(sto ja iskreno vjerujem i evo prica se o ovoj vandrednoj skupstini) ili ga nece ni biti jer nam ovakav netreba. Samo nas sekira i pritisak nam nabija. DOSTA VISE

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 27 okt 2010, 08:15

@drh
sta cu, nekad dodjem na net u svakakvom stanju :D , pa mi ispadne esej..heh..
Nego, sto se tice ovog tvog zadnjeg posta, ne svidja mi se ova ucjena, jer NIKO nema pravo ugasiti Velez, pa tako ni RA...Znaci, nisu ga oni napravili, njihovi ocevi pa cak ni njihovi djedovi...Vec milion puta sam i napisao u vezi bojkota, i dalje mislim da je usmjeren u totalno krivom pravcu...Naravno, vi to negirate, ali i sami, pa i kroz ovaj forum, dodjete na prave krivce za ovakvo stanje...

@edniko
Nik Carina sam uzeo po princezi Carini iz Trondhajma, Norveska....i njenoj ljubavi sa princom Hansom sa sjevernih fjordova...Ali mislio sam da ti znas vec o toj legendi :oops:

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 27 okt 2010, 10:47

Pa kad nismo ostavili Velez,hajmo se vratit na tribinu i pomoc koliko i kako mozemo a ne i mi ga napustit a ovako je napusten od svih. Ili treba da ispadne u Federalnu pa kad se vracali da taj predsjednik kaze da su navijaci idioti??? Ko god voli Velez predomislit ce se i vratit jer ne ide ovako vise i svi smo svjesni toga

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 27 okt 2010, 12:50

Nece ga RA unistiti. Unistice ga ovi koji ga unistavaju 15 godina. RA je trenutno slab jer nema podrsku ljudi koji su bitni i nesto znace u zajednici. Pokusaju nesto, odmah idu prijetnje porodicama. Nemamo podrsku medija. RTM je javno stao na stranu Safe i Pike jer ih oni i financiraju i kako cemo mi sami protiv svih. I sta vratimo se protiv Celika i sta??? NISTA! Pjevanje nase pjesme nece igracima dati plate koje nisu primili 5 mjeseci, nece zaustaviti njihovo prodavanje utakmice kad im sef naredi, nece napraviti stadion, nece odblokirati racune, nece vratiti kredite i dugove, nece dovesti pojacanja. Pa sta cemo onda iza gola bezveze...

I vidite ovo prvo ovi treneri su grobari u BH fudbalu, gdje oni dodju tu trava neraste, ali zabrinjavajuca je ova izjava Djonke da se skupstina kao nemoze odrzati, pa halo koga vi lazete STOKO jedna...
Šener Bajramović i Fahrudin Zejnilović najozbiljniji su kandidati za šefa stručnog štaba Veleža, nakon što je Blaž Slišković, u startu, odbio razgovore o preuzimanju „rođenih“, piše današnji San.

Navodno je Himzo Džonko, direktor Veleža, najavio u najkraćem mogućem roku, imenovanje novog trenera, jer je jasno da klub tone sve niže i niže.
Osim problema sa izborom trenera, u Veležu nailaze na poteškoće oko sazivanja klupske skupštine. Skoro je nemoguće u planiranom roku „nahvatati“ potreban broj delegata. Kao što je nedavno u intrevjuu za „San“ priznao Ahmed Džubur, „od Veleža su svi digli ruke“.

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 27 okt 2010, 12:57

Najjace su izjave neki navijaca citiram "Meni je 25 godina ja sam star nemogu vise to pratit " :o cuj 25 godina i star tek doso na svijet i on star nigdje veze s vezom.
Samo jedan klub Velež Mostar

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 27 okt 2010, 13:19

@drh
To i jeste najveci problem kojeg mi imamo sveove godine...Glavni i najbitniji dio kluba....Ta skupstina kluba bira i zove upravni odbor, i u njoj NE trebaju biti jaki i mocni ljudi, nego ljudi koji misle dobro Velezu i koji ga vole....
Sto se mene tice, slobodno budi ti predjsednik te skupstine ili Kimbo, ili Cunami, ili Nem72, ili Adnel...
Sasvim iskreno to tvrdim, bez ironije, iako imamo par razlicitih stavova....
Zar treba u ova hebena vremena nekoga sazivati i skupljati??????
Pa bola ta skupstina bi trebala biti u klubu ima pola godine i ne izlaziti iz prostorija.....
I ovaj Dzono je poceo starim metodama....IMENUJ BOLA HIMZO!!! Nema vise vremena za takve izlaske u javnost...
IMENUJ ko nece i ko opstruira.....Da znamo mi svi, mali ljudi, o kome se radi....Pa cemo vidjeti hoce li se ti jazavci ubuduce javljati na vapaje RA i ostale raje...Mamu ih hebem sebicnu svima....

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 27 okt 2010, 13:31

carina je napisao/la:@drh
To i jeste najveci problem kojeg mi imamo sveove godine...Glavni i najbitniji dio kluba....Ta skupstina kluba bira i zove upravni odbor, i u njoj NE trebaju biti jaki i mocni ljudi, nego ljudi koji misle dobro Velezu i koji ga vole....
Sto se mene tice, slobodno budi ti predjsednik te skupstine ili Kimbo, ili Cunami, ili Nem72, ili Adnel...
Sasvim iskreno to tvrdim, bez ironije, iako imamo par razlicitih stavova....
Zar treba u ova hebena vremena nekoga sazivati i skupljati??????
Pa bola ta skupstina bi trebala biti u klubu ima pola godine i ne izlaziti iz prostorija.....
I ovaj Dzono je poceo starim metodama....IMENUJ BOLA HIMZO!!! Nema vise vremena za takve izlaske u javnost...
IMENUJ ko nece i ko opstruira.....Da znamo mi svi, mali ljudi, o kome se radi....Pa cemo vidjeti hoce li se ti jazavci ubuduce javljati na vapaje RA i ostale raje...Mamu ih hebem sebicnu svima....
Pa normalno da je to najbitniji dio kluba. Sjecate se na pocetku godine kako je Tana molio da se sazove skupstina i onda je otjeran, a sve price o skupstini su odjednom nestale. To je zahvaljujuci nepokrivenosti medija. Sta mislite Dinamo neorganizuje skupstinu. Pa sve novine i televizije bi se digle na noge. A u nas i ona jedina pisljiva televizija i portal sluzi za propagandu politike koja dozivjela poraz na ovim izborima. Shvatite da se nemoze uletjeti u klub porazbijati sve i reci evo ja sam sad novi predsjednik. To se samo moze uraditi na skupstini. I doce do promjena na skupstini na bolje. To vam garantujem. I znaju to ovi kriminalci (ne samo Pika ima njih iz sjene puno mocnijih) i zato njima neodgovara da se ona odrzi u dogledno vrijeme. Taman dok neispadnemo, pa ce onda...
Tu se mi trebamo boriti, a pustite vi price o nekom bojkotu utakmica, skupstina je jedino sto bi nam sad trebalo biti bitno, jer bez nje nas nema!
Adnel je napisao/la:Najjace su izjave neki navijaca citiram "Meni je 25 godina ja sam star nemogu vise to pratit " :o cuj 25 godina i star tek doso na svijet i on star nigdje veze s vezom.
I ko to kaze taj nikad nije ni pratio Velez. Ja sa takvim osobama i nepricam o Rodjenima.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 27 okt 2010, 18:57

Ma sta se sekirate. Pika u strucna ekipa oko njega ce se potruditi da se iznadju rjesenja. Ostavite sve struci. :D :D :D

Mi smo vec ispali/ugasili se samo sto to jedan dio jos nije shvatio.

Prebacite se na drugi sport, posvetite vremena licnom razvoju/familiji.
One pare sto ste donirali prije Velezu sada donirajte djeci bez roditelja u Mostaru ili juniorima FK Lokomotiva.
Na kraju krajeva dajte ih prosjaku na ulici, svudgdje ima smisla osim u Velezu trenutno.
[youtube][/youtube]
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

bakacar
Kontakt:

Post Postao/la bakacar » 27 okt 2010, 20:59

Baka u Vrapcicima?Pa nije jedna trenerska i nogometna velicina spala na to da vodi jedan prigradski klub u kojem se ne zna ni tko pije ni tko placa! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Doduse to je objavio San (sam naziv novina upucuje na mastu i snove) :mrgreen:

nidalotoka
Kontakt:

Post Postao/la nidalotoka » 28 okt 2010, 15:52

cuj baka trenerska velicina,nije valjda velez spao na to, da mu trener bude covjek sa dna moralne ljestvice.samo na balkanu se mogu smatrati velikanom ljudi koji nemaju sta da jedu, i nisu u stanju da zarade ni za cigare a ne nesto vise.velikan koji voza hondu iz 1989 god i to samo kad mu safa orucevic dadne za benzina(provjerena informacija, svaki dan ga ceka u kaficu kod ohr-a i oblijece oko njega kao cukica).pa velezu je bolje da ispadne u setu ligu nego da mu taj luzer bude trener.

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 28 okt 2010, 16:37

nidalotoka je napisao/la:cuj baka trenerska velicina,nije valjda velez spao na to, da mu trener bude covjek sa dna moralne ljestvice.samo na balkanu se mogu smatrati velikanom ljudi koji nemaju sta da jedu, i nisu u stanju da zarade ni za cigare a ne nesto vise.velikan koji voza hondu iz 1989 god i to samo kad mu safa orucevic dadne za benzina(provjerena informacija, svaki dan ga ceka u kaficu kod ohr-a i oblijece oko njega kao cukica).pa velezu je bolje da ispadne u setu ligu nego da mu taj luzer bude trener.

Tako nekako, a i ako nešto zaradi još prije potroši.Veliki hazarder i nemoralna osoba.Pričalo se po Mostaru da je zajedno sa Spahićem i još par igrača prodao utakmicu protiv Mađara u Zenici. :roll:
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 28 okt 2010, 16:51

A baka je obicni Kockar koji obljece oko safe,a jos je vodio klub znate koji nije vrijedno spomena na ovoj temi.
Samo jedan klub Velež Mostar

plemic1
Kontakt:

Post Postao/la plemic1 » 28 okt 2010, 17:40

nisam pisao na ovom forumu dugo dugo i kad napisem ovaj post opet me nema vjerojatno zauvijek....jbg takvu ste klimu napravili ovdje i uzivajte u njoj ali bez navijaca i simpatizera najstarijeg i najtrofejnijeg kluba iz Mostara HŠK ZRINJSKI !!!

napisacu par stvari oko Bakinog dolaska u vrapcice...prvo nista smijesnije nisam cuo u zivotu,a Baku poznajem osobno i vjerujte mi da je kruha gladan ne bi presao tamo..Baka se opredjelio za Zrinjski(igrao u njemu i trenirao ga) dakle,jasno ko dan...BAKA JE PLEMIC.....

obljetanje oko safe :) takodjer jos jedna u nizu dezinformacija otamo(mislim na istocni dio grada)...

Baka je dobio stan u novom trznom centru od Zrinjskog,a vama za info Baka vozi touarega a hondu mu vozi sin Vlado...

nemojte siriti dezinformacije nego gledajte spasiti taj vas klub iz dna u kojem se nalazi a kanite se Zrinjskog...

sve najbolje i zivili

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 28 okt 2010, 17:47

plemic1 je napisao/la:nisam pisao na ovom forumu dugo dugo i kad napisem ovaj post opet me nema vjerojatno zauvijek....jbg takvu ste klimu napravili ovdje i uzivajte u njoj ali bez navijaca i simpatizera najstarijeg i najtrofejnijeg kluba iz Mostara HŠK ZRINJSKI !!!

napisacu par stvari oko Bakinog dolaska u vrapcice...prvo nista smijesnije nisam cuo u zivotu,a Baku poznajem osobno i vjerujte mi da je kruha gladan ne bi presao tamo..Baka se opredjelio za Zrinjski(igrao u njemu i trenirao ga) dakle,jasno ko dan...BAKA JE PLEMIC.....

obljetanje oko safe :) takodjer jos jedna u nizu dezinformacija otamo(mislim na istocni dio grada)...

Baka je dobio stan u novom trznom centru od Zrinjskog,a vama za info Baka vozi touarega a hondu mu vozi sin Vlado...

nemojte siriti dezinformacije nego gledajte spasiti taj vas klub iz dna u kojem se nalazi a kanite se Zrinjskog...

sve najbolje i zivili
Jesi li ti jedan od onih koji su prijetili navijacima zrinjskog da nepisu na ovom forumu putem PP ili ce dobiti degenek??? Eto vam demokraCije u vasoj (ne)navijackoj (ne)grupi SABANI DOSELJENICKI!!!

MCMV
Kontakt:

Post Postao/la MCMV » 28 okt 2010, 19:45

Nikakve prijetnje ili slično to su obične gluposti. Više je zabrane od administarcije došalo al eto...
Jučer ja objavljujem istinu tj. tekst u kojem piše da Zrinjski drži rekord prmijer lige od 17 utakmica bez poraza, a ovaj je portal objavio neki dan da to drži Borac sa 12 uzastopno, znači čista laž i dezinformacija, i taj mi se post briše 4 puta za redom! E sada ako je način na koji ćemo mi dolaziti ovdje i pisati sa ostalim sipatizerima i navijačima, ne treba nam to!
Živjeli

nidalotoka
Kontakt:

Post Postao/la nidalotoka » 28 okt 2010, 22:56

ti plemicu ili si mahnit ili dovoljno neinformisan..tuareg je vec nekolikio mjeseci u vlasnistvu firme alarm west, koja ga je kupila od unicredit banke, jer tzv velikan nije placao rate .a stan nije dobio od zrinskog ,stan je i danas u vlasnistvu zdene dzidica koji ga moze izbacit kad mu se digne.a za oblijecanje oko safe mozes se lako uvjerit ,dodji u kafe polo na bulevaru(safinu bazu) pa ces sam vidjet nasta je spala ta velicina.tuzno ali istinito , da se i tamosnji konobari i safini telohranitelji sprdaju sa njim.i samo se nadam da je to bila necija sala, jer dovest takvog covjeka za trenera je ravno samoubistvu.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 28 okt 2010, 23:09

Hebo vas i Safa i Baka....
Nasli ste ovde razgovarati o dva covjeka koji su se posr.ali po Velezu.....

Lijepo Vas i ljubazno molim te, ovo je tema RSD Velez ili ono sto je od nje ostalo....Jedno je samo sigurno, niko nikog nije zvao za trenera, jer u klubu ne sjedi niko, i niko nikoga ne moze zvati.....
A ti Nidaloteka, reci Safi da ga popu.si od nicka Carine, i nek pare sto ih je odavde odnio i dalje trosi po Sarajevu i po Becu, kad ga vidis....

Ali ipak pozdravljam sve pa i komsije.... :D

nidalotoka
Kontakt:

Post Postao/la nidalotoka » 29 okt 2010, 14:28

carina napusi se i ti i onaj diler gakovic inace tvoj mentor ,ovde izgleda samo ti i goran volite velez.a malo se raspitaj pa onda pricaj, ko placa gostovanja i smjestaje u hotelima kad velez igra na strani.a tvoj mentor je donio vise zla velezu nego cemalovici i drugi lopovi i koji se vrte oko njega.usput hebo te i safet

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 okt 2010, 14:36

Kakva su vam ocekivanja pred sutrasnji duel sa Slobodom ? Dal imate povrijedjenih itd ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 29 okt 2010, 14:39

harry_90 je napisao/la:Kakva su vam ocekivanja pred sutrasnji duel sa Slobodom ? Dal imate povrijedjenih itd ?
nemamo povrijedjenih u fizickom smislu, nasi igraci su vise povrijedjeni mentalno odnosno udareni su u glavu. Uglavnom vasa pobjeda nebi trebala doci u pitanje. Ali od proljeca cemo se vratiti nikad jaci, a sad nas derite dok smo jos ovakvi.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Redred i 4 gosta.