Neprilagodjen je napisao/la:Ima li i jedan navijac ili simpatizer Sarajeva koji misli da je ovaj Blekic jedna primitivna osoba koja je isplivala na povrsinu samo zato sto je citava drzava i cijeli sistem vrijednosti otisao u tri PM?
Ili svi od prvog do zadnjeg smatrate da je Bog?
Ne smatram da je ijedno od to dvoje, a pogotovo to drugo, tobe jarrabi.....ali mislim da je to covjek iz naroda, covjek koji ima muda uhvatiti se u kostac sa raznim problemima, i na neki svoj nacin se boriti sa tim....ne kazem da je cvjecka, i ima neke ispade koje ne bi smio imati kao predsjednik jednog velikog kluba, ali opet podcrtavam tu njegovu stranu da je on iz raje, da se tako i ponasa, ponesen emocijama, ali mislim da nije los covjek.....ni ja mu ne vjerujem 100%, ali mislim da takav covjek treba da radi tu stvar koju radi, i dokle god je bude obavljao kao sto je obavlja sada, imat ce moju podrsku......onog trenutka kada pocne daradi kontra mog kluba, da mene gleda kao biznis, moj stav ce se promijeniti i vise nece imati moju podrsku.......
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav