Placu oni sad za pavlakom, ona je bila u nekim ljepsim vremenima, nema se ni za nju vise.Stroj1946 je napisao/la:Ovi u želji ko da nisu ništa drugo jeli osim pavlake... Nemaju kuveta da dobace do golmana
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
-
BRIGATE ROSSONERE
- Kontakt:
Abfahre DDRdynamodresden1 je napisao/la:Ko je ćeliku slagao da mogu u evropu hahaha,pa oni su za prve lige federacije sa ovim turskim prevarantom zajedno
Jel ono stajanje uopšte u sklopu stadiona, isto ko da su namontirali vani kako izgleda ona ograda ispred
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nemoj se ljutiti, Celiku sve najbolje, ali meni ovo sa Fudom i Turcima takodjer lici na namjestaljku. Celik igra dobri protiv jacih timova, pokazu da mogu, a onda se brukaju protiv svih manjih. Taman kad kladionice obore kvotu na njih, a dignu na protivnika oni izgube.BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Abfahre DDRdynamodresden1 je napisao/la:Ko je ćeliku slagao da mogu u evropu hahaha,pa oni su za prve lige federacije sa ovim turskim prevarantom zajedno
Je li Amaw sa trenutnim brojem osvojenih bodova u ovih par kola drugog dijela najneuspjesniji trener u historiji Vase Miskina?
Okreće Čelik ovo. Eno 3:2 je, a ako čuju da Željo gubi... Još kvota na prelaz je veća nego na kec.Beton je napisao/la:Nemoj se ljutiti, Celiku sve najbolje, ali meni ovo sa Fudom i Turcima takodjer lici na namjestaljku. Celik igra dobri protiv jacih timova, pokazu da mogu, a onda se brukaju protiv svih manjih. Taman kad kladionice obore kvotu na njih, a dignu na protivnika oni izgube.BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Abfahre DDRdynamodresden1 je napisao/la:Ko je ćeliku slagao da mogu u evropu hahaha,pa oni su za prve lige federacije sa ovim turskim prevarantom zajedno
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
BRIGATE ROSSONERE
- Kontakt:
Sve to stoji jarane ali sam upratio ovoga padobranca koji samo ceka da se nesto negativno sa Celikom desi da se onda niotkuda pojavi i provociraBeton je napisao/la:Nemoj se ljutiti, Celiku sve najbolje, ali meni ovo sa Fudom i Turcima takodjer lici na namjestaljku. Celik igra dobri protiv jacih timova, pokazu da mogu, a onda se brukaju protiv svih manjih. Taman kad kladionice obore kvotu na njih, a dignu na protivnika oni izgube.BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Abfahre DDRdynamodresden1 je napisao/la:Ko je ćeliku slagao da mogu u evropu hahaha,pa oni su za prve lige federacije sa ovim turskim prevarantom zajedno
Najvjerniji navijači na dunjaluku skandiraju "igrajte pichke za boje plave". Sjećam se, kad smo mi tako skandirali, ovdje se kilometri provokacija pisali, ne bi Manjejaki to nikad...
- dynamodresden1
Dajte veleza evo vam ćelik ionako su regularno ispali a sad se loze na evropu hahah zagadjeni radijacija povecana u zadnje vrijeme
Sudija navija za Hrvate
- forza_juve
- Kontakt:
Razbio se mit o cuvenom osimu kao sto se i znalo. Ali dobro za malene nije osim kriv nego uprava, sudije koje ne sviraju neke penale pa mozda cak i vjetar 
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
- dynamodresden1
Sa nasim otpadom u borbu za evropu hahahah nemoj da ih povucemo sa posudbe da opet budete stari ćelik kanta za nabijanje sabrine mi moe
-
BordoArmy88
- Kontakt:
To je ta filozofija kmeljo; svi za lutvu, lutvo za sebe.skoroalen je napisao/la:Najvjerniji navijači na dunjaluku skandiraju "igrajte pichke za boje plave". Sjećam se, kad smo mi tako skandirali, ovdje se kilometri provokacija pisali, ne bi Manjejaki to nikad...
-
belosevic28
- Kontakt:
Ko je i na koju foru uvalio sabanadzovica u Grcku, taj je nadyebao Raiolu.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- dynamodresden1
Hadzija hadzijski,od blata ce njega praviti ,zivio 7 posto jos sto godinabelosevic28 je napisao/la:Ko je i na koju foru uvalio sabanadzovica u Grcku, taj je nadyebao Raiolu.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Samo ova Krupa trpa luzere radioaktivne, ne vadi. 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la:
Kad je njima Bezideja govorio da Amaw nema podršku juga, napadoše ga. A znam po drugovima koji su svaku na jugu, da ga nikako ne vole.
Otišli u Mostar i hoće bodeve. Prećerali zdrozama.
Vidi Radnik vodi u Podrinjskom Derbiju.
Vidi Radnik vodi u Podrinjskom Derbiju.
Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 13 apr 2019, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.