FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Dembele djeluje mnogo bolje, nego prošli put nakon povrede.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Drugim riječima, posudba. Može na kraju ispasti strašan igrač, ali trenutno bi dobivao minutažu na kapaljku. Slično je i Cucurellom. Prodaja uz buy-back klauzulu. JEr pored Albe neće dobiti potrebne minute.AlfredNobel je napisao/la:Ja tek u 30-toj skontao da igra onaj cirkusant Boateng, kakav odron od igrača.
Mali Puig perverzija, kako mali igra. Dobro ga paziti i posvetiti pažnju, jer može biti novi Iniesta.
Alena meni ništa posebno i vrijedno pažnje, ovo govorim općenito, ne za današnju tekmu. Jednostavno ni u čemu nije nešto izrazito dobar, prosjek.
Za Alenu bih prije rekao da govoriš zbog današnje utakmice, nego inae, jer je bio sasvim pristojan ono vrijeme što je dobio. Bolji i korisniji od Rafinhe, kako god da okreneš.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Kakva intervencija Matsa 
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Uđi više majku ti.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Mali Francuz u odbrani kao znak zahvalnosti za Morena? 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kakav je panj ovaj Boateng yebo te dan.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Abel > Boateng
Đe Oriol ?
Đe Oriol ?
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma jok, nema veze ova tekma. Ne čini mi se se nešto, vidiš kako mali Puig odskače i to u prvoj tekmi.Mokes je napisao/la:Drugim riječima, posudba. Može na kraju ispasti strašan igrač, ali trenutno bi dobivao minutažu na kapaljku. Slično je i Cucurellom. Prodaja uz buy-back klauzulu. JEr pored Albe neće dobiti potrebne minute.AlfredNobel je napisao/la:Ja tek u 30-toj skontao da igra onaj cirkusant Boateng, kakav odron od igrača.
Mali Puig perverzija, kako mali igra. Dobro ga paziti i posvetiti pažnju, jer može biti novi Iniesta.
Alena meni ništa posebno i vrijedno pažnje, ovo govorim općenito, ne za današnju tekmu. Jednostavno ni u čemu nije nešto izrazito dobar, prosjek.
Za Alenu bih prije rekao da govoriš zbog današnje utakmice, nego inae, jer je bio sasvim pristojan ono vrijeme što je dobio. Bolji i korisniji od Rafinhe, kako god da okreneš.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
125 izgubljenih lopti na tekmi
I onaj brat iz Huesce sto je izasao. 60 minuta, 6 tacnih pasova, 18% preciznost
I onaj brat iz Huesce sto je izasao. 60 minuta, 6 tacnih pasova, 18% preciznost
Ja fakat ne znam kako su ovi umalo uzeli bod Realu na SB i zabili tri gola sasvim solidnoj Celti u zadnje vrijeme.
Šta mu više ovaj kloc Boateng radi na terenu? Od silnih debitanata, frajer daleko najgori.
Šta mu više ovaj kloc Boateng radi na terenu? Od silnih debitanata, frajer daleko najgori.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Todibo, Wague i Riqui za debi poprilično dobri.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Boateng, pa ciji to mozak smisli da se ovo govedo dovede??? Jedan od najveci antitalenata koji su bili u ekipi
Ja ne znam kako Prince uspije igrat 90 minuta u ekipi kao sto je Barcelona, a haman da loptu ne pipne, prvi napadac, to je fkt umjetnost hahhaha
27.10.2020
Umijetnost je ovo dovesti uopste u ekipu, ne vijerujem da nema neki napadac u mladoj ekipi koji bi mogao ovo ponuditi i vise sto je ovaj panj danas i opcenito svojim dolaskom ponudio.leorey je napisao/la:Ja ne znam kako Prince uspije igrat 90 minuta u ekipi kao sto je Barcelona, a haman da loptu ne pipne, prvi napadac, to je fkt umjetnost hahhaha
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Dovođenje Boatenga je.. Ne znam da sam veće drvo gledao u dresu Barcelone, ako ko ima još kakav primjer, neka me napomene.
Puig će da bude igračina, u to nema sumnje. Wague i Todibo odlični, Todibo malo ima problema sa dodavanjima, al' dobro, trema, neiskustvo, neuigranost, sve je to razumljivo. Alena danas ništa posebno, očekuje se više od njega jednostavno. Dembele i Malcolm dosta dobro izgledali, šteta što onaj šut Malcolma ne uđe. Sve u svemu fina utakmica, bila je zanimljiva za gledati.
MATS

Puig će da bude igračina, u to nema sumnje. Wague i Todibo odlični, Todibo malo ima problema sa dodavanjima, al' dobro, trema, neiskustvo, neuigranost, sve je to razumljivo. Alena danas ništa posebno, očekuje se više od njega jednostavno. Dembele i Malcolm dosta dobro izgledali, šteta što onaj šut Malcolma ne uđe. Sve u svemu fina utakmica, bila je zanimljiva za gledati.
MATS
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Nadam se da više nećemo gledati Boatenga. Jer ovo nije nivo ni nekog rekreativca. Milion boljih igrača se moglo dovesti na posudbu i to bi igrali za manje novca.
Neloše na kraju. Zaslužili su pobjedu, ali nije bilo ni sreće u nekoliko situacija.
Još devet bodova u šest kola. Mada sumnjam da će Atletico uzeti sve do kraja.
Neloše na kraju. Zaslužili su pobjedu, ali nije bilo ni sreće u nekoliko situacija.
Još devet bodova u šest kola. Mada sumnjam da će Atletico uzeti sve do kraja.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Mogao bih ovu djecu gledat do kraja sezone. Za prvi nastup kolektivno zajedno sasvim solidno, zaslužili su pobjedu. Psihički je dobro što nisu izgubili.
Todibo i Puig najbolji. Mnogo grešaka što jest jest, ali najviše su ponudili vrhunskih poteza.
Dembele puno bolji u drugom, Malcom igrao na čudnoj poziciji većinu tekme pa ga ni ne krivim.
Wague dosta griješio ali spasi na kraju bod.
Radi Boatenga neću ni da se nerviram. Nadam se da mu je ovo posljednja tekma u dresu Barce.
Iduća ligaška kući protiv Sociedada, i utorak gostovanje Alaves može prva postava odradit, a onda opet rotacije kući protiv Levantea pred polufinale ako se prođe.
U utorak nemaju opravdanja za ispadanje!

Todibo i Puig najbolji. Mnogo grešaka što jest jest, ali najviše su ponudili vrhunskih poteza.
Dembele puno bolji u drugom, Malcom igrao na čudnoj poziciji većinu tekme pa ga ni ne krivim.
Wague dosta griješio ali spasi na kraju bod.
Radi Boatenga neću ni da se nerviram. Nadam se da mu je ovo posljednja tekma u dresu Barce.
Iduća ligaška kući protiv Sociedada, i utorak gostovanje Alaves može prva postava odradit, a onda opet rotacije kući protiv Levantea pred polufinale ako se prođe.
U utorak nemaju opravdanja za ispadanje!
Možda Aspas danas bod otkinemessilla je napisao/la: Još devet bodova u šest kola. Mada sumnjam da će Atletico uzeti sve do kraja.
Nije lose, posluso nas je mrav i izrotiro sve zivo, bod je taman, demba se vraca u takmicarsku formu i mozda bude starter protiv uniteda, nije los ni wague, mogu poneku do kraja odigrati, alena tankosava, puig potencijal i treba ga malo isforsirati
Ako prodjemo uniteda ovako pred svaku u ligi prvaka postediti glavne igrace i to je to, sledece kolo mjesovit sastav kuci protiv sociedada i s pobjedom je titula tu negdje
Ako prodjemo uniteda ovako pred svaku u ligi prvaka postediti glavne igrace i to je to, sledece kolo mjesovit sastav kuci protiv sociedada i s pobjedom je titula tu negdje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.