FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Još Radnik primi u 90oj. Stojčev yebeni umro i sad ga zabi 
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
scudetto89
- Kontakt:
Ljudi ne mrzim nikoga, pogotovo komsije iz istog grada daleko od toga, nisu uspjeli bar nerijeseno izvuci, to je njihov problem.
Mi sutra abd moramo pobjediti, nista drugo sem pobjede ne dolazi u obzir !
Svi u napad jedan je Hase !
Igraje za Vedrana i Horde Zla !!!
04.10.2009 !
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Gledaj Radnika kad primi go..... pa ovi deb.ili sa moržom na čelu da sve do kraja izgubi nema ih ko stić..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Kako će nas koštati svinjski i krupa kuci, malo je reci
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nista, sutra yebati ubice i to je to.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Vidim sad ba.... Jao tuge... Štetaskoroalen je napisao/la:Nisu, zabila Tuzla u zadnjoj minuti.Stroj1946 je napisao/la:Ovo mutavi 5 na tabeli jel
Ne volim kad nedeljom igramo I kad je kolo zavrseno pa na nama neki pritisak samo jedan rezultat igra svakako
Hoce li sloboda zasjest na 4to sutra?
Hoce li sloboda zasjest na 4to sutra?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Samozdravlje
- Kontakt:
scudetto89 je napisao/la:Ljudi ne mrzim nikoga, pogotovo komsije iz istog grada daleko od toga, nisu uspjeli bar nerijeseno izvuci, to je njihov problem.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Historicar
- Kontakt:
Prije manje od mjesec bilo +11

Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 13 apr 2019, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
Sutra pobjedom aBd dobijamo duplo... 3 boda plus sto ce Siroki morati da igra jako protiv Zrinjskog sljedece kolo...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hoće karine, Sarajevu dupla kruna ideledesma je napisao/la:Kako će nas koštati svinjski i krupa kuci, malo je reci
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zip je napisao/la:Sutra pobjedom aBd dobijamo duplo... 3 boda plus sto ce Siroki morati da igra jako protiv Zrinjskog sljedece kolo...
I onda sa zeljom
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ne znam sto ste sernuli svi... yebo vas zrinjski, yebla vas listica, yebla vas ova liga. Sutra nek se nasi bore kao na derbiju, nek grizu za svaku loptu i nece bit problema nikakvih! Listica je malo bolja od ovog zeljeznicara jadnog.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Mene je hastra braca, pa ti vidi, još ono ako budu igrali ubice standardno valjanje, prekidi, naši ako budu bezvoljni, onda nam je qarina sutra..MortemHz je napisao/la:Hoće karine, Sarajevu dupla kruna ideledesma je napisao/la:Kako će nas koštati svinjski i krupa kuci, malo je reci
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
nukleusmember
- Kontakt:
joj kad samo pomislim na maziju sutra hoću da povratim et'
VVVBK
VVVBK
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nećemo sutra izgubiti, ali imam predosjećaj da će biti X. Prvenstveno jer nema ove trojice koji su nam važni, ali eto nadam se da će biti tri boda. Nije da nismo kvalitetni i ovako, naprotiv, vidjećemo koliko će se odraziti odsustvo Stanoje i Rahmana.
Kovačević
Hebib Lazić Mujakić Bekić
Tatar Kurdić Crepulja Velkoski
Handžić Ahmetović
Kako bih volio ovaj sastav..
Kovačević
Hebib Lazić Mujakić Bekić
Tatar Kurdić Crepulja Velkoski
Handžić Ahmetović
Kako bih volio ovaj sastav..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ma jok **** zimu ba vlaga ovanukleusmember je napisao/la:joj kad samo pomislim na maziju sutra hoću da povratim et'
VVVBK
Al idemo pa jbt ga
Zatvaramo kolo,pritisak da moramo dobiti,bez dva vezna glavna,duge gace se moraju obuc na ovoj ledari.Vec me nervoza pere haos. Vidjet ces pritiska od prve minute,ako ga rano ne zavalimo rano bit ce daj tablete.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ja za sutra nisam nikako optimistican, nedjeljom kad igramo i kad moramo dobit, često se okliznemo, još nam fale dva jako vazna igraca. Al ako bude zelja i borba kao protiv kona mrtvih, onda uzimamo aBd
FK Sarajevo
Mi ako titulu prokockamo pored ovakvog konkurenta trebamo istog trena ugasiti klub.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, OzmoodPinglewood i 67 gostiju.