Ma jok **** zimu ba vlaga ovanukleusmember je napisao/la:joj kad samo pomislim na maziju sutra hoću da povratim et'
VVVBK
Al idemo pa jbt ga
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma jok **** zimu ba vlaga ovanukleusmember je napisao/la:joj kad samo pomislim na maziju sutra hoću da povratim et'
VVVBK
Bas.zagorski je napisao/la:Mi ako titulu prokockamo pored ovakvog konkurenta trebamo istog trena ugasiti klub.
ocm isto kao da u ledomatu nekom igramoDenchi je napisao/la:Ma jok **** zimu ba vlaga ovanukleusmember je napisao/la:joj kad samo pomislim na maziju sutra hoću da povratim et'
VVVBK![]()
Al idemo pa jbt ga
100% i odseliti se negdje grupno svi,ova moja skretničarska raja je reklla da će isprintati maje onog debila beće ili kako se već zove i spavati u njima metar danazagorski je napisao/la:Mi ako titulu prokockamo pored ovakvog konkurenta trebamo istog trena ugasiti klub.
Ma i mene je hastra, ali se nadam aBd pobjedi i ne pomišljam na neki drugi ishod. Braćo, no sikiriki, do titule uz 5 pobjeda mogu i tri remija (ako ujaci sve pobijede).BordoSarajevo je napisao/la:Ja za sutra nisam nikako optimistican, nedjeljom kad igramo i kad moramo dobit, često se okliznemo, još nam fale dva jako vazna igraca. Al ako bude zelja i borba kao protiv kona mrtvih, onda uzimamo aBd
Ma dobro, i ako sutra (ne daj Bože) kiksamo, opet imamo dobru prednost i opet imamo fore jednu izgubit a protivnici su sve slabiji kako vrijeme odmiče. Mada, kako se situacija odvijala i već smo svi bili ubjeđeni da ćemo 5-6 kola prije uzet titulu i teoretski pa sad nas nervoza hvata. Mišljenja sam ako sutra uzmemo lišticu da je to to, al po prvi put sam pesimističan.bordopoeta je napisao/la:Ma i mene je hastra, ali se nadam aBd pobjedi i ne pomišljam na neki drugi ishod. Braćo, no sikiriki, do titule uz 5 pobjeda mogu i tri remija (ako ujaci sve pobijede).BordoSarajevo je napisao/la:Ja za sutra nisam nikako optimistican, nedjeljom kad igramo i kad moramo dobit, često se okliznemo, još nam fale dva jako vazna igraca. Al ako bude zelja i borba kao protiv kona mrtvih, onda uzimamo aBd
Denchi je napisao/la:Zip je napisao/la:Sutra pobjedom aBd dobijamo duplo... 3 boda plus sto ce Siroki morati da igra jako protiv Zrinjskog sljedece kolo...
I onda sa zeljom
Ne znam baš, ne volim gurbete ali nikako dobro ovo nije što ih lažni uzeše danas. Nadam se da si u pravu.MortemHz je napisao/la:Hoće karine, Sarajevu dupla kruna ideledesma je napisao/la:Kako će nas koštati svinjski i krupa kuci, malo je reci
Ma zaokruži na pet. Tipujem na Kurdića..FrancescoTotti je napisao/la:4-0
Ahmet 2x
Kapic
Handzic
Molim ove pesimiste da ne pisu nista 24 sata prije tekme.. majke mi samo se userete u cejf svima nama ostalima.fks74 je napisao/la:Kako se dovedosmo u situaciju,, moranja" sa utakmicom protiv zrinjskog. Jesmo li ikada dobili nedjeljom, ono kada moramo ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.