Bas.zagorski je napisao/la:Mi ako titulu prokockamo pored ovakvog konkurenta trebamo istog trena ugasiti klub.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ZZ
-
Smjecanindzemo
- Kontakt:
2-0 Kapiten i Ahmo 
-
nukleusmember
- Kontakt:
ocm isto kao da u ledomatu nekom igramoDenchi je napisao/la:Ma jok **** zimu ba vlaga ovanukleusmember je napisao/la:joj kad samo pomislim na maziju sutra hoću da povratim et'
VVVBK![]()
Al idemo pa jbt ga
VVVBK
-
nukleusmember
- Kontakt:
100% i odseliti se negdje grupno svi,ova moja skretničarska raja je reklla da će isprintati maje onog debila beće ili kako se već zove i spavati u njima metar danazagorski je napisao/la:Mi ako titulu prokockamo pored ovakvog konkurenta trebamo istog trena ugasiti klub.
VVVBK
-
bordopoeta
- Kontakt:
Ma i mene je hastra, ali se nadam aBd pobjedi i ne pomišljam na neki drugi ishod. Braćo, no sikiriki, do titule uz 5 pobjeda mogu i tri remija (ako ujaci sve pobijede).BordoSarajevo je napisao/la:Ja za sutra nisam nikako optimistican, nedjeljom kad igramo i kad moramo dobit, često se okliznemo, još nam fale dva jako vazna igraca. Al ako bude zelja i borba kao protiv kona mrtvih, onda uzimamo aBd
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma dobro, i ako sutra (ne daj Bože) kiksamo, opet imamo dobru prednost i opet imamo fore jednu izgubit a protivnici su sve slabiji kako vrijeme odmiče. Mada, kako se situacija odvijala i već smo svi bili ubjeđeni da ćemo 5-6 kola prije uzet titulu i teoretski pa sad nas nervoza hvata. Mišljenja sam ako sutra uzmemo lišticu da je to to, al po prvi put sam pesimističan.bordopoeta je napisao/la:Ma i mene je hastra, ali se nadam aBd pobjedi i ne pomišljam na neki drugi ishod. Braćo, no sikiriki, do titule uz 5 pobjeda mogu i tri remija (ako ujaci sve pobijede).BordoSarajevo je napisao/la:Ja za sutra nisam nikako optimistican, nedjeljom kad igramo i kad moramo dobit, često se okliznemo, još nam fale dva jako vazna igraca. Al ako bude zelja i borba kao protiv kona mrtvih, onda uzimamo aBd
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Denchi je napisao/la:Zip je napisao/la:Sutra pobjedom aBd dobijamo duplo... 3 boda plus sto ce Siroki morati da igra jako protiv Zrinjskog sljedece kolo...
I onda sa zeljom
To im je trening, malo jaci..
Ne znam baš, ne volim gurbete ali nikako dobro ovo nije što ih lažni uzeše danas. Nadam se da si u pravu.MortemHz je napisao/la:Hoće karine, Sarajevu dupla kruna ideledesma je napisao/la:Kako će nas koštati svinjski i krupa kuci, malo je reci
Vise me strah Slobode i Radnika ugostima... To ce nam odluciti jesmo li prvaci il ne....
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma zaokruži na pet. Tipujem na Kurdića..FrancescoTotti je napisao/la:4-0
Ahmet 2x
Kapic
Handzic
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Kako se dovedosmo u situaciju,, moranja" sa utakmicom protiv zrinjskog. Jesmo li ikada dobili nedjeljom, ono kada moramo ?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Molim ove pesimiste da ne pisu nista 24 sata prije tekme.. majke mi samo se userete u cejf svima nama ostalima.fks74 je napisao/la:Kako se dovedosmo u situaciju,, moranja" sa utakmicom protiv zrinjskog. Jesmo li ikada dobili nedjeljom, ono kada moramo ?
Cuj moranja
Sutra na utakmicu navijajte za nase momke, i pokusajte da svaki potez umjesto psovkom ispratite aplauzom, malo za razliku.
IGRAJ BORDO BIJELI !!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
3:0 sutra hladno, tri asistencije Kapica.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Bit ce dobro aBd . Ne jedan nego tri nasa kiksa cekaju Lazni , ne kazem da nije moguce, ali imamo kvalitet i roster 5x bolji od svih ostalih .Zip je napisao/la:Vise me strah Slobode i Radnika ugostima... To ce nam odluciti jesmo li prvaci il ne....
Tri remija i pet pobjeda dovoljno za Titulu. Ja sam optimista i nadam se da cemo u Tuzli slaviti Titulu , a potom u Listici dici pehar Kupa aBd.
18.05. , dan uoci mog rodjendana festa .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sutra 1-0 za nas dosta. Samo nastaviti niz pozitivnih rezultata, posebno nakon pobjede protiv Želje bilo bi lijepo upisati još jednu pobjedu i opet sačuvati bodovnu razliku između nas i Zrinjskog.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Do ovog kola, 6 bodova više, 8 utakmica do kraja. Bez obzira šta je bilo prije, ako to ne možemo odbraniti i ne zaslužujemo titulu.
I nije mi jasno zašto se 24h prije utakmice crnjači. I yebo vas Željo! De malo budite pizde ko oni onda, biva mi im krivi što nisu uzeli titulu, a nije što su za 4 min prokockali 0:3.
I nije mi jasno zašto se 24h prije utakmice crnjači. I yebo vas Željo! De malo budite pizde ko oni onda, biva mi im krivi što nisu uzeli titulu, a nije što su za 4 min prokockali 0:3.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Jet2Holiday i 76 gostiju.