Edin Višća
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Višća
pocele grlice kakati i ove sezone u finisu:-)
uzas u drugom poluvremenu, mada je visca imao sansu za remi u 95.min.
uzas u drugom poluvremenu, mada je visca imao sansu za remi u 95.min.
Imaju solidan raspored do kraja, osim sto idu glavnom konkurentu Galati u goste. Dok Galata ovo kolo ide u goste Feneru, i jos do kraja prvenstva docekuju Besiktas. Bice interesantno prvenstvo do zadnjeg kola.Goalgetter je napisao/la:Mogli bi oni ipak prokockati titulu.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Evo godinama ih pratim i nikad nisu imali prednost kao ove sezone, ako se dobro sjecam. Vecih levatina od ove ekipe u zivotu nisam vidio.
Ovo je prosto nevjerovatno. Galata dobije i eto ih na 3 boda, i onda ostaje jos 6 utakmica do kraja. Znaci i ovo ce ispustiti.
Ovo je prosto nevjerovatno. Galata dobije i eto ih na 3 boda, i onda ostaje jos 6 utakmica do kraja. Znaci i ovo ce ispustiti.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Stvarno bruka i sramota, treba ih brko sve pohapsit.
Pohapsiće Brko ove iz Bešiktaša večeras, da se ovi iz Galate ne prave budaleDrFilgud je napisao/la:Stvarno bruka i sramota, treba ih brko sve pohapsit.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Treba Visci i ekipi svaku noc pustati Midnight express, da vide sta ih ceka.Osim13 je napisao/la:Pohapsiće Brko ove iz Bešiktaša večeras, da se ovi iz Galate ne prave budaleDrFilgud je napisao/la:Stvarno bruka i sramota, treba ih brko sve pohapsit.
Brko me razocarava iz dana u dan, kakav je on diktator ako mu tim ne moze osvojiti pišljivu titulu.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 13 apr 2019, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Nema sanse da Erdogan dozvoli da ne osvoje titulu.
Čekamo maj, il će ih proglasiti herojima il GulenovcimaDrFilgud je napisao/la:Treba Visci i ekipi svaku noc pustati Midnight express, da vide sta ih ceka.Osim13 je napisao/la:Pohapsiće Brko ove iz Bešiktaša večeras, da se ovi iz Galate ne prave budaleDrFilgud je napisao/la:Stvarno bruka i sramota, treba ih brko sve pohapsit.
Brko me razocarava iz dana u dan, kakav je on diktator ako mu tim ne moze osvojiti pišljivu titulu.
Poznajuci Baketa, Visca nece smjeti kročiti u BiH.Osim13 je napisao/la: Čekamo maj, il će ih proglasiti herojima il Gulenovcima
i ja sam mislio tako dok nije izgubio istanbul na izborima:-)DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Nema sanse da Erdogan dozvoli da ne osvoje titulu.
Sreća pa su nam gostujuće ove u junu utakmiceDrFilgud je napisao/la:Poznajuci Baketa, Visca nece smjeti kročiti u BiH.Osim13 je napisao/la: Čekamo maj, il će ih proglasiti herojima il Gulenovcima
Ako izgube titulu , skidam brkinu sliku i stavljam Gulena!
Erdogan nije navijac Basaksehira.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Nema sanse da Erdogan dozvoli da ne osvoje titulu.

izvini ali pivopija nemere znati za koga erdogan navijaPivopija je napisao/la:Erdogan nije navijac Basaksehira.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Nema sanse da Erdogan dozvoli da ne osvoje titulu.

Izvinjavam se ako sam prethodnim komentarom nekog uvrijedio. Nije moje da pricam o toj temi, izletilo mi i necu vise.babino je napisao/la:
izvini ali pivopija nemere znati za koga erdogan navijaPivopija je napisao/la:Erdogan nije navijac Basaksehira.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Nema sanse da Erdogan dozvoli da ne osvoje titulu.
haha...ne znam da li je izvinjenje sarkazam ali ja sam se salio.
Pivopija ušao si u registar Gulenovaca, Brko sve prati
Ja sam ozbiljan.babino je napisao/la:haha...ne znam da li je izvinjenje sarkazam ali ja sam se salio.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.