Prosla zasad dva prelaza,zadnji je rumunjski kup kvota 3.80
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
I mene je,lik se skrivao od lopte vecinu 1/4.Interista je napisao/la:zeznu me bogdanovic na listicu "samo" 15 poena
Monolože možel ovo proc ?Faraon iz Visokog je napisao/la:Sedmicni
Newcastle-Arsenal(gdg)-1-1.2![]()
Lyon-PSG(gdg)-1-1.4![]()
Bari-Torino(gdg)-1-1.5
Franfurkt-Padebron-1-1.9
Sedan-Vannes-1-1.6
Wolwes-Man-City-2-1.6
Nac Breda-DEG-1-1.6
Hearts-Klimarnock-1-1.7
Roda-Wilhem-1-1.25
Az-Feynord-1-1.55
Mainz-Dortmund-1-2.82
Atl.Madrid.Almeria-1-1.5
Montpelier-PSG-1-2.45
700 KM dobitak
Odogovri mi više ne trebaju jer me uopšte nije košarka zeznula nego hebeni tenis i žene. Stosurhodža je napisao/la:GunnerS je napisao/la:Možel' mi neko reč, dat linkove od sastava timova Eurolige u košarci večeras ?! Il' da mi neko kaže jel' večeras favoriti dobivaju il bi moglo bit iznenađenja i gdje ?!
na prvo pitanje imam odgovor : euroleague.net .....pa tu malo potraži![]()
a za drugo pitanje se obrati vidovitoj Džemili
Što se mene tiče ovo boldirano je šuhveli. Ostalo bi trebalo proći.Faraon iz Visokog je napisao/la:Faraon iz Visokog je napisao/la:Sedmicni
Newcastle-Arsenal(gdg)-1-1.2![]()
Lyon-PSG(gdg)-1-1.4![]()
Bari-Torino(gdg)-1-1.5
Franfurkt-Padebron-1-1.9
Sedan-Vannes-1-1.6
Wolwes-Man-City-2-1.6
Nac Breda-DEG-1-1.6
Hearts-Klimarnock-1-1.7
Roda-Wilhem-1-1.25
Az-Feynord-1-1.55
Mainz-Dortmund-1-2.82
Atl.Madrid.Almeria-1-1.5
Montpelier-PSG-1-2.45
700 KM dobitak

nemoj se cuditi ako besiktas da u 90+OTNYS_YNWA je napisao/la:Odense-Nord 0:2 prvo. Da li domaćini imaju snage za preokret ?![]()
Znači zakasnim da uplatim Besiktas X [ 7km kvota ]
Odigram njih XŠtaIma je napisao/la:nemoj se cuditi ako besiktas da u 90+OTNYS_YNWA je napisao/la:Odense-Nord 0:2 prvo. Da li domaćini imaju snage za preokret ?![]()
Znači zakasnim da uplatim Besiktas X [ 7km kvota ]
Zato što mislim da će utakmica biti na mali broj poena, a kao takvu će je rješavati Šiškauskas na jednoj i Diamantidis na drugoj strani. Batiste može samo iz pika neka zakucavanja pretvoriti u poene, čisto sumnjam da će ih danas imati dovoljno. No, to je samo moje mišljenje, a znaš i sam kako griješim u posljednje vrijeme, tako da me ne bi iznenadilo da Amerikanac ubaci 23 poena.hodža je napisao/la:@ monolog
zašto batiste manje od 13 ??
ja baš mislio da će preko....nema cska adekvatne igrače trenutno pod košem
AKo imas neki jak info,mozda i hoce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.