nisam strucnjak samo opserviram ocigledno. ...odi na b92 forum pa vidi sta navijaci Spursa pisu. ovo ovdje je ipak mix djecjeg obdanista i wannabe trolanja.....uz iznimku Clutcha kao jedinog istinskog poznavatelja igreNEZALAGANJE je napisao/la:Tako je strucnjace.AirRamiz je napisao/la:derozan je bio ocajan ma sta ti fantazirao...utakmicu dobili white i forbes...i pasivnost jokera
Radujem se tvojim buducim analizama.
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Pa dobro je napisao. DeRozan i Aldridge kombinovano bili 12-36 iz igre.NEZALAGANJE je napisao/la:Tako je strucnjace.AirRamiz je napisao/la:derozan je bio ocajan ma sta ti fantazirao...utakmicu dobili white i forbes...i pasivnost jokera
Nadam se da ce bolje odigrati drugu. Uzmete i tu pa ce oni biti prisiljeni da Thomasa igraju.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Koji su po vama naj salty komentatori u NBA? Sad ce se opet JHam naci uvrijedjen ali meni bez ikakve dileme Nuggetsovi, pogotovo Scott Hastings.
I ne, ne govorim ovo zbog sinocnjeg poraza vec opcenito, skoro uvijek kad gledam Nuggetse kad gube il slicno.
I ne, ne govorim ovo zbog sinocnjeg poraza vec opcenito, skoro uvijek kad gledam Nuggetse kad gube il slicno.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Strucnjaci,igra nije samo imati dobre procente suta da bi se partija smatrala uspjesnom.
Da DeRozana sinoc nije bilo,SA ne bi nidokud stigao.Lik je predvodio ekipu u poenima,skokovima i asistencijama,uz jako dobru odbranu,jer je 7.napad lige ostavljem ispod 100p sto je u danasnjem NBAu cudo.
Decko je imao 12 skokova protiv 2.najbolje skakacke ekipe u ligi i to na gostovanju i onda citam vase nebuloze!!
Da,promasio je je nekoliko suteva na kraju,a sta cemo sa kreiranom sutu za Millsa,za kreiranu Bertansovu trojku u samoj zavrsnici,za pogodjen sut preko ruke kad je DEN bio -1 itd itd.!?
Realna opservacija...
Da DeRozana sinoc nije bilo,SA ne bi nidokud stigao.Lik je predvodio ekipu u poenima,skokovima i asistencijama,uz jako dobru odbranu,jer je 7.napad lige ostavljem ispod 100p sto je u danasnjem NBAu cudo.
Decko je imao 12 skokova protiv 2.najbolje skakacke ekipe u ligi i to na gostovanju i onda citam vase nebuloze!!
Da,promasio je je nekoliko suteva na kraju,a sta cemo sa kreiranom sutu za Millsa,za kreiranu Bertansovu trojku u samoj zavrsnici,za pogodjen sut preko ruke kad je DEN bio -1 itd itd.!?
Realna opservacija...
Ja kad cujem onu Doris, ja uoste ne mogu vise da gledam mec, iritantna do bola.AtlaZ je napisao/la:Koji su po vama naj salty komentatori u NBA? Sad ce se opet JHam naci uvrijedjen ali meni bez ikakve dileme Nuggetsovi, pogotovo Scott Hastings.
E jbg ako @nezalaganje nije strastven i upucen fun Spursa onda ne znam ko jeste.AirRamiz je napisao/la:nisam strucnjak samo opserviram ocigledno. ...odi na b92 forum pa vidi sta navijaci Spursa pisu. ovo ovdje je ipak mix djecjeg obdanista i wannabe trolanja.....uz iznimku Clutcha kao jedinog istinskog poznavatelja igreNEZALAGANJE je napisao/la:Tako je strucnjace.AirRamiz je napisao/la:derozan je bio ocajan ma sta ti fantazirao...utakmicu dobili white i forbes...i pasivnost jokera
Kod DeRozana pokusava naglasiti da je radio dosta toga pozitivnog (sto je tacno), iako jeste promasio dva bitna suta na kraju.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Znas kolko me zaboli za komentatore, nikad ih i ne slusam kad gledam tekmuAtlaZ je napisao/la:Koji su po vama naj salty komentatori u NBA? Sad ce se opet JHam naci uvrijedjen ali meni bez ikakve dileme Nuggetsovi, pogotovo Scott Hastings.
@Nezalaganje dezurni pljuvaci, ko god da izgubi njima odgovara, samo je pitanje hoce li pljuvati Jokica i Murraya ili Demara i podjebavati za mlade igrace SASa koje si hvalio
Give us IT Malone you cowardSarmelino je napisao/la:Jokic beta supreme, IT babuka i prava alfa.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
derozan sam zaustavio denver ispod 100 poena
covjek je takav ballstoper kao CJ....jos prodade loptu u samom finisu kad je baci u aut..
samo luda osoba moze velicat sut 6/17....on je isti igrac kao CJ...nije bitno koliko promasuje,bitno je pokusavat uci u ritam
da je sinoc Isiah Thomas imao iste procente, sahranili bi ga iza dvorane
utakmicu je prelomio white-forbes dvojac, dagger trojka bertransa i bitni poeni millsa
uz nervozu denvera i njihovog glavnog igraca...ispade da ih je derozan vuko...malo sutra
covjek je takav ballstoper kao CJ....jos prodade loptu u samom finisu kad je baci u aut..
samo luda osoba moze velicat sut 6/17....on je isti igrac kao CJ...nije bitno koliko promasuje,bitno je pokusavat uci u ritam
da je sinoc Isiah Thomas imao iste procente, sahranili bi ga iza dvorane
utakmicu je prelomio white-forbes dvojac, dagger trojka bertransa i bitni poeni millsa
uz nervozu denvera i njihovog glavnog igraca...ispade da ih je derozan vuko...malo sutra
Hahaha nisi jedini.SemirP je napisao/la:Ja kad cujem onu Doris, ja uoste ne mogu vise da gledam mec, iritantna do bola.AtlaZ je napisao/la:Koji su po vama naj salty komentatori u NBA? Sad ce se opet JHam naci uvrijedjen ali meni bez ikakve dileme Nuggetsovi, pogotovo Scott Hastings.
Jham
Halali onda
Clutch je napisao/la:Give us IT Malone you cowardSarmelino je napisao/la:Jokic beta supreme, IT babuka i prava alfa.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Jucerasnja partija je pokazala kako moze biti picka, glumi neku skromnost, razigrava igrace da se neko ne nadje uvrijedjen i tako steti i ssbi i timu... Na to malo utice i sto su sudije kroz sezonu pustale grubu igru pod kosem na njemu, pa onda konta da ce se uzalud gurati kad ovi nece svirati... Nas je zajebala prosla sezona, da smo usli u PO pa sve i da je metla od po 30 razlike, prosli bi te neke pocetnicke nervoze i sve sto PO donosi, ovako imamo mi sigurno jos sansi, iako nas vrli znalci ovog foruma otpisuju, umjesto da idu knjige pisati. Vjerujem da ce sljedeca biti dosta bolja kad skontaju da nemaju sanse nastave li igrati nervozni i previse razmisljali i prenemagali se. Kako sam i pisao vec, bit ce ovo dobra serija.Epidaurus je napisao/la:Slazem se, ne znam samo da li je Jokiceva partija sinoc odraz gameplana Spursa ili jednostavno njegove pasivnosti. U RS mu se isto tako jako cesto znalo desit da ne uzima cista suteve. Ja bih razumio da je on neki ogranicen strijelac al to sigurno nije slucaj, lik je tehnicki vjerovatno i najbolji centar lige sposoban bilo kome strpat 25+.Clutch je napisao/la:Mislim da je to donekle i gameplan San Antonia na Jokicu, da se malo odmaknu, zatvore passing zone i natjeraju ga da ih dobije scoringom. Ako ga sut ne sluzi kao sinoc, ogroman problem.Epidaurus je napisao/la:Jokiceva cesta pasivnost je bas iritantna. Pogledao sam sinoc otprilike pola trece cetvrtine i u najmanje 5 situacija je Jokic imao cistu situaciju za sut al se iz Bog zna kojeg razloga odlucivao na nekakva urucenja i dodavanja. Ofanzivno je ubjedljivo najtalentovaniji igrac ekipe, sigurno ima individualni kvalitet da bude go to igrac al dzaba sve to ako ce nastavit bit ovako pasivan i pustat Murrayju i ostalim da se ispucavaju.
Clippersi i Doc ja mislim imaju traume od Stepha, lik ih vec godinama bez prestanka siluje
Sarmelino je napisao/la:
Prognoza za veceras?Lillard je napisao/la:
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Billups je najbolji ubod ESPN-a od bog zna kad....ozbiljan cova, prati i analitiku, ne glumi gangstera s ulice, ne prica preko kolege
ove neke legende od igraca navrate na espn i tnt samo da uzmu check....pavijan Pierce je predmet sprdnje i negova analiza duela PHI-BROK kaze da harris i simmons moraju bolje
steta bio je cool igrac...ne znam sto ljudi imaju potrebu da si srozavaju ugled poslije karijere
mark jackson, reggie, webber...ne zna se ko je gori....starina hubbie najbolji
ove neke legende od igraca navrate na espn i tnt samo da uzmu check....pavijan Pierce je predmet sprdnje i negova analiza duela PHI-BROK kaze da harris i simmons moraju bolje
Meni onaj Players Only na TNTu, nesto od najveceg cringa ikada..AirRamiz je napisao/la:Billups je najbolji ubod ESPN-a od bog zna kad....ozbiljan cova, prati i analitiku, ne glumi gangstera s ulice, ne prica preko kolege
ove neke legende od igraca navrate na espn i tnt samo da uzmu check....pavijan Pierce je predmet sprdnje i negova analiza duela PHI-BROK kaze da harris i simmons moraju bolje![]()
steta bio je cool igrac...ne znam sto ljudi imaju potrebu da si srozavaju ugled poslije karijere
Pa od čega će živjeti? Boli ga qurac, i ja bi da moguAirRamiz je napisao/la:Billups je najbolji ubod ESPN-a od bog zna kad....ozbiljan cova, prati i analitiku, ne glumi gangstera s ulice, ne prica preko kolege
ove neke legende od igraca navrate na espn i tnt samo da uzmu check....pavijan Pierce je predmet sprdnje i negova analiza duela PHI-BROK kaze da harris i simmons moraju bolje![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Zdrav pg WClutch je napisao/la:Sarmelino je napisao/la:Prognoza za veceras?Lillard je napisao/la:
Bez pga L
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Braćo koja je najbolja stranica za streamove, da se ne mučim stalno?
Let's talk about SIX baby!
Na redditu nbastreams imas
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Nije mi jasno zašto SK ne prenosi tekmu u 21:30?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.