Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nisam znao su Poljska, Češka, Slovačka i Mađarska nazivaju Visegrad countries, po kongresu iz 1335. Još zanimljivije da se ovaj grad slavenskog naziva, nalazi u Mađarskoj. Jel to znači da su Mađari Srbi?
Let's talk about SIX baby!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
-30kOsim13 je napisao/la:Opa rupe neke a
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Polako, brzo ide LIVE nekiBoixosNois1899 je napisao/la:-30kOsim13 je napisao/la:Opa rupe neke a
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
I ti se sjetio foruma.hodža je napisao/la:Veci problem pad drustvenih mreza nego sto nema vode cijeli dan u glavnom gradu medjunarodno priznate drzave. Aferim !
Meni samo poruke ne rade na instagramu.
Meni nista
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma globalno im je pao server. Sve aplikacije u vlasnistvu facebooka ne rade. Instagram, Whatsapp i Messenger.
Ne rade mi drustvene mreze pa usao na forumBelminM23 je napisao/la:I ti se sjetio foruma.hodža je napisao/la:Veci problem pad drustvenih mreza nego sto nema vode cijeli dan u glavnom gradu medjunarodno priznate drzave. Aferim !![]()
Meni samo poruke ne rade na instagramu.
Boli te briga, barem imas vode
FORZA MARŠAL !!!
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
15.10.2013.
Džeko krenuo u biznis, otvorio cuclaonu
Bonus: Doveo onu seljačinu Ibričića.
Bonus: Doveo onu seljačinu Ibričića.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Nismo ni očekivali da otvori klub čitalaca.
- Fantasista
- Kontakt:
Cudi me da nije u rajvoSa otvorio i zaposlio par ljudi sa biroa.
- BoixosNois1899
- Kontakt:

Lmao
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- legenda reala
- Kontakt:
jesi to pio meni u častMarsal je napisao/la:Joj jesam se poželio napit da se raspem od alkohola jbt dan, nisam popio od 18 novembra.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.