Upravo tako treba Sumanu prvo na racun uplatit pa onda dobit poziv.Deni Djozic,Tarik Kasumovic,Gafar Hadziomerovic su sigurno igraci s kojima bi ova reprezentacija bila jacaFagus501 je napisao/la:On je trenutno bolji od svih bekova za klasu,ali izgleda da treba dati Sumanu pare da bi zovnuo.Hamidovic je smjesan šuter za njega,i kako da se neki Hrvaski talenat nada da zaigra za BiH kad ni našima nedaju.Dzozic je krilo u Bundes ligi nikada nije prilike dobio ItdSalih1984 je napisao/la:Ali sto se tice Hercega tu si potpuno upravu,taj nebi ni za San Marino mogao igrati,tu je Suman kriv sto zove takve igrace, Tarik Kasumovic je realno 2 puta bolji od njega
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Kad se bude pravila ozbiljna sportska enciklopedija BIH,Prce treba biti upisan zlatnim slovima.Tada,2004,u onaj vakat izabrao nas, jos iz Capljine, a Lino ga zvao i garantovao u mjestu u Repci,medju 16,ipak nije mala stvar,kako god da okrenes.Mozda, jedini sportista pored Marka Topica,koji je srcem izabrao nas..a koji je kvalitetom 2004/2010 bi sigurno bih u Hrvatskoj repci.Ja mu se samo zbog toga posebno divim,i dokaz da ima veliki ljudi.Ovdje,na forumu ima dosta raje koja se ozbiljno razumije u rukomet pa moze ili potvrditi ili demantovati menefaruk993 je napisao/la:Broj potencijalnih igraca za repku od Hrvata ne zavisi od broja prvenstava na kojima igramo, vec iskljucivo od njihovog kvaliteta. Da budem jasniji, svaki Hrvat iz BiH ce uvijek izabrati Hrvatsku ukoliko se oni interesuju za njega i ukoliko je kalibar da igra za jednu takvu ekipu. Hrvatska je velesila rukometa dok smo mi suhi prosjek. Vrlo su rijetki slucajevi kao Prce ukoliko je istina da je izabrao nas ispred njih kao sto se govorilo nekad.Salih1984 je napisao/la:Kad bi sad prosli na europsko mislim da bi puno vise potencijalnih igraca za repku bilo...usput zna li neko da li je Matej Hrstic debitovao za A repku Hrvatske?on bi za nas bio veliko pojacanje
- SantiCazorla08
- Kontakt:
17:00Captain4 je napisao/la:U koliko je tekma?
Kakva su ocekivanja,hoce li Mejdan biti pun ?
[
Kad se bude pravila ozbiljna sportska enciklopedija BIH,Prce treba biti upisan zlatnim slovima.Tada,2004,u onaj vakat izabrao nas, jos iz Capljine, a Lino ga zvao i garantovao u mjestu u Repci,medju 16,ipak nije mala stvar,kako god da okrenes.Mozda, jedini sportista pored Marka Topica,koji je srcem izabrao nas..a koji je kvalitetom 2004/2010 bi sigurno bih u Hrvatskoj repci.Ja mu se samo zbog toga posebno divim,i dokaz da ima veliki ljudi.Ovdje,na forumu ima dosta raje koja se ozbiljno razumije u rukomet pa moze ili potvrditi ili demantovati mene[/quote]
Daleko je on od Hrvaske i Mirko Herceg,Nuic su bili pozivani kao Prce.Pored Lackovica tada ni klupa ga Nebi zapala daleko je on kvalitetom za Hrvaske bio da je imao sanse otiso bi davno.Dokaz toga je i njegova karijera nije imao ozbiljnog kluba sve neki ljevi klubovi,otišao u Bundes ligu i ljudi ga se riješili za pola godine.Bolje za njega sto je igrao za BiH jer Nebi nigdje drugo mogao,to sto jedan Fincima 10 golova to je amaterska repka.
Kad se bude pravila ozbiljna sportska enciklopedija BIH,Prce treba biti upisan zlatnim slovima.Tada,2004,u onaj vakat izabrao nas, jos iz Capljine, a Lino ga zvao i garantovao u mjestu u Repci,medju 16,ipak nije mala stvar,kako god da okrenes.Mozda, jedini sportista pored Marka Topica,koji je srcem izabrao nas..a koji je kvalitetom 2004/2010 bi sigurno bih u Hrvatskoj repci.Ja mu se samo zbog toga posebno divim,i dokaz da ima veliki ljudi.Ovdje,na forumu ima dosta raje koja se ozbiljno razumije u rukomet pa moze ili potvrditi ili demantovati mene[/quote]
Daleko je on od Hrvaske i Mirko Herceg,Nuic su bili pozivani kao Prce.Pored Lackovica tada ni klupa ga Nebi zapala daleko je on kvalitetom za Hrvaske bio da je imao sanse otiso bi davno.Dokaz toga je i njegova karijera nije imao ozbiljnog kluba sve neki ljevi klubovi,otišao u Bundes ligu i ljudi ga se riješili za pola godine.Bolje za njega sto je igrao za BiH jer Nebi nigdje drugo mogao,to sto jedan Fincima 10 golova to je amaterska repka.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
prce je debitovao kod radje i dobro odigrao obe prve kvalifikacije, onda su se hrvati njega opet sjetili ali je on ostao kod nas
buntica su ignorisali dugo i on je odlucio da igea za nas, csk je to i potpisao, ali mu oni nisu sali odobrenje (slicno vanjku kosarci)
pocuca, malesevic i pokojni kelecevic su isto nakon sto su nama dali DA, odbili srbiju
mislim da su i stojanovica htjeli u repku nakon dobrih nastupa za nas, ali je isto ostao
ps: malog tada 12-godisnjeg dzumhura su isto uzeli sebi (nastupao za bih i hr), onda je slomio ruku i oni su ga sutnuli, momak se je ipak vrazio teniskim stazama nakon ja mislim godinu i pol i opet su ga htjeli nazad, ali ih je on odbio.
buntica su ignorisali dugo i on je odlucio da igea za nas, csk je to i potpisao, ali mu oni nisu sali odobrenje (slicno vanjku kosarci)
pocuca, malesevic i pokojni kelecevic su isto nakon sto su nama dali DA, odbili srbiju
mislim da su i stojanovica htjeli u repku nakon dobrih nastupa za nas, ali je isto ostao
ps: malog tada 12-godisnjeg dzumhura su isto uzeli sebi (nastupao za bih i hr), onda je slomio ruku i oni su ga sutnuli, momak se je ipak vrazio teniskim stazama nakon ja mislim godinu i pol i opet su ga htjeli nazad, ali ih je on odbio.
Kako vidjeh da je fakat zvanično pravilo da se brišu rezultati protiv posljednjeplasirane ekipe, ja ne znam kako mi možemo ne plasirati se
Ovo samo znači da je današnja utakmica totalno nevažna i da možemo čak i izgubiti, ne mijenja nam stvari.
Mi ćemo u najgorem slučaju završiti trećeplasirani, sa 1-0-3 i čisto sumnjam gol razlikom koja je gora od -10.
U grupi A će Izrael biti na 1-0-3 vjerovatno i ogromnim minusom u gol razlici.
U grupi B, Srbija kao treća bi mogla imati 1-1-2 i nedostižna je. Mada bi tu mogla biti i Švica sa 1-0-3, ali vjerovatno finom gol razlikom.
U grupi C, Turci će vjerovatno biti na 0-0-4 i ogroman minus.
U grupi D, Holandija/Latvia će biti na 1-0-3 u najgorem slučaju za nas. Vjerovatno će imati veći minus od nas.
U grupi F, Rumunija/Litvanija će teško i do 1-0-3. Međutim, šta god urade, minus će biti preko 20.
U grupi G, Italija/Slovačka će isto maksimalno na 1-0-3 (i to teško), ali minus ide na preko 10 sigurno.
U grupi H, Ukrajina će vjerovatno završiti sa 1-0-3 kao treća i mogli bi imati bolju gol razliku od nas.
Dakle, u vrh glave će Ukrajina i Srbija/Švicarska biti ispred nas.
Današnja utakmica je nevažna.
Mi ćemo u najgorem slučaju završiti trećeplasirani, sa 1-0-3 i čisto sumnjam gol razlikom koja je gora od -10.
U grupi B, Srbija kao treća bi mogla imati 1-1-2 i nedostižna je. Mada bi tu mogla biti i Švica sa 1-0-3, ali vjerovatno finom gol razlikom.
U grupi D, Holandija/Latvia će biti na 1-0-3 u najgorem slučaju za nas. Vjerovatno će imati veći minus od nas.
U grupi F, Rumunija/Litvanija će teško i do 1-0-3. Međutim, šta god urade, minus će biti preko 20.
U grupi G, Italija/Slovačka će isto maksimalno na 1-0-3 (i to teško), ali minus ide na preko 10 sigurno.
U grupi H, Ukrajina će vjerovatno završiti sa 1-0-3 kao treća i mogli bi imati bolju gol razliku od nas.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Jeli moguce da nema solidnog lijevog krila u ekipama Borca, Izvidjaca, Bosne iz Visokog ili Gracanice?
trpaj
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ma ima, al' to Šuman neće pozvati sigurno.samoposmatram je napisao/la:Jeli moguce da nema solidnog lijevog krila u ekipama Borca, Izvidjaca, Bosne iz Visokog ili Gracanice?
Za naš rukomet bi najidealnije bilo da se plasiramo na Euro, nek' ovi veterani odrade to prvenstvo i onda ide smjena generacija, vjerujem da će se oni sami oprostiti od reprezentacije, a i Bilal je to spominjao.
Zapravo oprostit će se oni bez obzira da li će se plasirati na Euro, niko ne može zaustaviti njihovo starenje i godine, al' kontam da bi plasman na Euro bila fina nagrada za sve ono što su prošli sa reprezentacijom zadnjih godina, toliko sranja, toliko izgubljenih "historijskih" utakmica, taj nastup na Svjetskom...
A najbitnije od svega je da taj plasman pokrene neke stvari u našem rukometu i savezu, ako se to ne desi yebo te plasman, ništa nam ne donosi osim neke malene euforijie koja bi mogla zavladati među navijačima, mada većina je svjesna limitiranosti ove ekipe, a ovi koji nisu svjesni postali bi svjesni nakon prve utakmice na tom Euru
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Na poziciji koja je najpopunjenija od pionira do veterana mi deficitarni
Pa ako icega ima to su lijeva krila, sve sto ne naraste salje se tamo i opet nama fali
Pa ako icega ima to su lijeva krila, sve sto ne naraste salje se tamo i opet nama fali
Eno, pred vratima tvojim
ispljuvaše pet sitnih bisera, olovku i pivo.
Potrči, Dario! Olovku i pivo u sobu ponesi,
Ostalo su bajke za drugačiju djecu.
ispljuvaše pet sitnih bisera, olovku i pivo.
Potrči, Dario! Olovku i pivo u sobu ponesi,
Ostalo su bajke za drugačiju djecu.
Kroz sve ove kombinacije oko trećeplasiranih i ukupnog stanja na tabeli, pobjeda u prvom kolu protiv Bjelorusije odredila čitave kvalifikacije 
40 razlikeRokoko87 je napisao/la:trpaj
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
samoposmatram
- Kontakt:
Dobro je pa navijam samo za Zelju...Raonffa je napisao/la:Ma ima, al' to Šuman neće pozvati sigurno.samoposmatram je napisao/la:Jeli moguce da nema solidnog lijevog krila u ekipama Borca, Izvidjaca, Bosne iz Visokog ili Gracanice?
Za naš rukomet bi najidealnije bilo da se plasiramo na Euro, nek' ovi veterani odrade to prvenstvo i onda ide smjena generacija, vjerujem da će se oni sami oprostiti od reprezentacije, a i Bilal je to spominjao.
Zapravo oprostit će se oni bez obzira da li će se plasirati na Euro, niko ne može zaustaviti njihovo starenje i godine, al' kontam da bi plasman na Euro bila fina nagrada za sve ono što su prošli sa reprezentacijom zadnjih godina, toliko sranja, toliko izgubljenih "historijskih" utakmica, taj nastup na Svjetskom...
A najbitnije od svega je da taj plasman pokrene neke stvari u našem rukometu i savezu, ako se to ne desi yebo te plasman, ništa nam ne donosi osim neke malene euforijie koja bi mogla zavladati među navijačima, mada većina je svjesna limitiranosti ove ekipe, a ovi koji nisu svjesni postali bi svjesni nakon prve utakmice na tom Euru
Sretno momcima sa ovim papcima.
Velika nam je to srećasamoposmatram je napisao/la:Dobro je pa navijam samo za Zelju...Raonffa je napisao/la:Ma ima, al' to Šuman neće pozvati sigurno.samoposmatram je napisao/la:Jeli moguce da nema solidnog lijevog krila u ekipama Borca, Izvidjaca, Bosne iz Visokog ili Gracanice?
Sretno momcima sa ovim papcima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- svrakino1921
- Kontakt:
Znaci ne treba nam ni printer za ovu utakmicuHantraga je napisao/la:Kako vidjeh da je fakat zvanično pravilo da se brišu rezultati protiv posljednjeplasirane ekipe, ja ne znam kako mi možemo ne plasirati seOvo samo znači da je današnja utakmica totalno nevažna i da možemo čak i izgubiti, ne mijenja nam stvari.
PRCE 50 GOLOVAOsim13 je napisao/la:40 razlikeRokoko87 je napisao/la:trpaj
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Na BHT smetnje hahahahaha, pa ugasite se odmah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.