cole-ch je napisao/la:Jbt, koja kraljica! Ne mogu da verujem koja bruka od ribe.
Brate, bravo.

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
cole-ch je napisao/la:Jbt, koja kraljica! Ne mogu da verujem koja bruka od ribe.
Brate, bravo.
Gate 7 je najjača navijačka grupa u Grčkoj.Valjda ti je to jasnoKK_Bosna je napisao/la:gate 13 je navijacka gruparob do bagro je napisao/la:ja kolega dobro si...zbunio me ovaj nesretan broj...ne znam sta mi je u zadnje vrijeme nisam dobarOvde ih je doslo 5000 hiljada a ne 13.500.
Mozda ali u nekom drugom gradu a ne u AtiniOvde ih je doslo 5000 hiljada a ne 13.500.
ja kolega dobro si...zbunio me ovaj nesretan broj...ne znam sta mi je u zadnje vrijeme nisam dobar
gate 13 je navijacka grupa
Gate 7 je najjača navijačka grupa u Grčkoj.Valjda ti je to jasno![]()
Jako teško je biti jači od Amera (kojima se navijanje svodi na "odbrana,odbrana" i "yeahhh" .TZ_BoY je napisao/la:MA kakvo to je sve slabo ........ Grobari i Turci su najaci sto se tice dvorane u svijetu znaci jaci su i od amera![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ne znam ni je previše ni o jednima ni drugima jedino što znam da su momci iz CPB-a (City Park Boys) vazda na tekmama košarke kad je u pitanju Rabotnički a što se MZT-a tiče Aerodrom Family.Devil je napisao/la:Jesu oni zanimljivi,samo dajem medalju onome ko skapira ko za koga navija jer oni koji navijaju u basketu za Vardar ne navijaju u fudbalu,a oni koji navijaju u fudbalu za Rabotnicki nenavijaju u basketu za njih.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.