NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
-
drakensang
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
harden smrdi godinama ko hala cim ne moze u finale doci
2015. mu je na putu do titule svaki protivnicki tim bio povrijedjen. Sjecam se da ih je cak i Memphis mogao izbaciti dok se nisu Conley i Allen raspali.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Nije bio na nivou druge MVP sezone kad je odigrao valjda ofanzivno najbolju sezonu ikad. Odigrao je na nivou na kojem je igrao tu sezonu kad je dobio 1. MVP nagradu.alemsa je napisao/la:Pa i govorimo fakte.Brokula je napisao/la:Pucaju čirevi vidim pravo. Facts dont care about your feelings Aleme and Gre
@ep
Ma pr8caj sta hos, nije bio nanivou ni '15e. Iggy mu uzeo fmvp. 2016e da ne pricamo ti si se satro pricat kako ide na imaginaru operaciju koja se nikad nije desila. Nego mu se desilo da je smrdio k'o hala, fakt
mrs ti smrdis ne jadrakensang je napisao/la:harden smrdi godinama ko hala cim ne moze u finale doci
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BosniaBoston
- Kontakt:
Epiju 20-4-4 u finalima 2016 na 40% suta u nivou 2015.mvp sezone
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nije jedini, smrde onda svi koji ne igraju za gsw. I Bron smrdi protiv njih, 4-1, 4-0. Stas kad su se udruzili, nek im ode KD pa cemo vidjet. Ovako jebgadrakensang je napisao/la:harden smrdi godinama ko hala cim ne moze u finale doci
Ta serija je zavrsila onog trenutka kad je Kerr stavio Boguta da "cuva" Allena. Ne brukaj se ziv bio, cuj mogao ih Memphis izbacitJustin je napisao/la:2015. mu je na putu do titule svaki protivnicki tim bio povrijedjen. Sjecam se da ih je cak i Memphis mogao izbaciti dok se nisu Conley i Allen raspali.
"Da su ovako" "Da je ovako" " Da je ono" =alemovi fakt. Vidi se da si se školovao u Americialemsa je napisao/la:Pa i govorimo fakte.Brokula je napisao/la:Pucaju čirevi vidim pravo. Facts dont care about your feelings Aleme and Gre
@ep
Ma pr8caj sta hos, nije bio nanivou ni '15e. Iggy mu uzeo fmvp. 2016e da ne pricamo ti si se satro pricat kako ide na imaginaru operaciju koja se nikad nije desila. Nego mu se desilo da je smrdio k'o hala, fakt
@bosnia
Tako je
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Moj babo je jači od tvog, tntntnt
- josipmusa2
- Kontakt:
slomi nesto yebali ti i erik i drew bledsoe mater
Pa imas to pred sobom, 2016 gsw bili daleko bolja ekipa od gsw 15 i LeBron ih obrijo ziletom, znaci to ti daje za pravo da bi bilo sisanje i sa zdravim Irvingom i Love. Opravdana predpostavka s obzirom da se brijanje desilo sa zdravom tom dvojicom.Brokula je napisao/la:
"Da su ovako" "Da je ovako" " Da je ono" =alemovi fakt. Vidi se da si se školovao u Americi
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 14 apr 2019, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
Slabo ti sjecanje. Allen nije skoro ni minute dobio u zadnje tri utakmice jer je bio povrijedjen.Epidaurus je napisao/la:Ta serija je zavrsila onog trenutka kad je Kerr stavio Boguta da "cuva" Allena. Ne brukaj se ziv bio, cuj mogao ih Memphis izbacitJustin je napisao/la:2015. mu je na putu do titule svaki protivnicki tim bio povrijedjen. Sjecam se da ih je cak i Memphis mogao izbaciti dok se nisu Conley i Allen raspali.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- Donnie Darko
- Kontakt:
"Da su ovako" "Da je ovako" " Da je ono" = excuses
fakti
fakti su isto da steph ima 2 MVP, 3 titule i 0 FMVP, a harden ima 4 IMVP, 0 titula i 0 FMVP
težak izbor
fakti
fakti su isto da steph ima 2 MVP, 3 titule i 0 FMVP, a harden ima 4 IMVP, 0 titula i 0 FMVP
težak izbor
A 2016e nisu bili povrijeđeni Bogut, Igudala ( Jedan od rijetkih igrača koji može čuvati Lebrona uopšte) Green suspendovan, Curry sa zaliječenim MCL-oom? I tu bi Lebron dobio qurac da Barnes nije odigrao najgoru seriju ikad.alemsa je napisao/la:Pa imas to pred sobom, 2016 gsw bili daleko bolja ekipa od gsw 15 i LeBron ih obrijo ziletom, znaci to ti daje za pravo da bi bilo sisanje i sa zdravim Irvingom i Love. Opravdana predpostavka s obzirom da se brijanje desilo sa zdravom tom dvojicom.Brokula je napisao/la:
"Da su ovako" "Da je ovako" " Da je ono" =alemovi fakt. Vidi se da si se školovao u Americi
Znam da ti je krivo yebiga, razumijem te
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ok reci da je curry>harden ali reci da je 2010-ih curry > duranta je smijesno.Dok je 2012 durant vodio ekipe do finala ovaj izvrto zglobove.Dode mu u ekipu,poosvaja mu sve nagrade.Pa daj jbt
#Punoljetstvo
- josipmusa2
- Kontakt:
Mene bi bilo stid navijat za ekipu koja ima all star petorku i jos se nesto kao raspravljati
Niko ne brani drugim ekipama da drafta kao Gswjosipmusa2 je napisao/la:Mene bi bilo stid navijat za ekipu koja ima all star petorku i jos se nesto kao raspravljati
Kako su ljudi poceli navijat za Lejkerse i Boston? Sigurno jer su tankali i pobjedjivali 16 utakmica po sezoni pa se sazalili.Jer ono svijet voli luzere
Ma ne navijaju oni buraz u tome i jeste fazon, nsvija ovaj @brokula jedini. A i on ce se ispariti kad se ove raspadnu, k'o nas drug @lenbias nekad, cim je Bron otiso iz heata nestao je i on. Ali imas ove navijace Lakerse, Phx itd. sto se dice sa Gsw, a libo ih gsw ispadnu ili bilo sta kazu libo nas nije nasa ekipa a vamo ih koriste u lozioni raketa, spursa, brona, por itd. Neslano kontasjosipmusa2 je napisao/la:Mene bi bilo stid navijat za ekipu koja ima all star petorku i jos se nesto kao raspravljati
- josipmusa2
- Kontakt:
Kakav mit o draftu, pay cutovi i soft superstarovi su ono sto im je donjelo vise od jedne tituleMElloo je napisao/la:Niko ne brani drugim ekipama da drafta kao Gswjosipmusa2 je napisao/la:Mene bi bilo stid navijat za ekipu koja ima all star petorku i jos se nesto kao raspravljati
Kako su ljudi poceli navijat za Lejkerse i Boston? Sigurno jer su tankali i pobjedjivali 16 utakmica po sezoni pa se sazalili.Jer ono svijet voli luzere
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.