FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sofranac je Vidić za Dupovca!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Sta kaze pomocni trener dobro stojimo nazad 
Čestitam Zrinjskom titulu 4. zaredom, zahvalite se Husrefu na prokockanih 11 bodova prednosti na ulazu u treći krug
Najozbiljnije, ekipa je u grču nenormalnom, izenenađenje će biti ako osvojimo išta ove sezone ma kako to izgledalo.
Btw ovaj Džakmić je mentalno zaostao, čovjek ne zna 2 rečenice normalne sastaviti, em što priča nebuloze to na stranu.
Najozbiljnije, ekipa je u grču nenormalnom, izenenađenje će biti ako osvojimo išta ove sezone ma kako to izgledalo.
Btw ovaj Džakmić je mentalno zaostao, čovjek ne zna 2 rečenice normalne sastaviti, em što priča nebuloze to na stranu.
Zadnja izmjena: Aemon, dana/u 14 apr 2019, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
huskov guzni haveru, a ko je stavio dupovca u roster ?Laznjak je napisao/la:Mogli smo 2 uvaliti. 1 primit. Dupovca nabit nogom. Ne moze da potrci.
jesam li ja mozda ?
dobar si , vjeran ker.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- SedrenikHz
- Kontakt:
MORTEME slobodno me ban, ali testo yebem ti sve plavo.Testo je napisao/la:ovako je stručnjak i sa slobodom sve prokockao na kraju .
ko ne poznaje historiju, ona ce mu se ponoviti.
laznjak , jel te guzi husko a ?
KAD SE BUDE SLAVILO MRS SE U TRI LIJEPE.
IGRAJ BORDO BIJELI
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
ajdohordas
- Kontakt:
bude li ovakva igra u 2 poluvremenu mi se sa titulom halaliti možemo
-
Historicar
- Kontakt:
Ako ne uzmemo titulu, nek zauvijek napusti trenerski posao i nek ne radi više ništa vezano za fudbal.Testo je napisao/la:ovako je stručnjak i sa slobodom sve prokockao na kraju .
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Standard naše, ovako je bilo i na poluvremenu kad smo igrali na Pecari pa na kraju svi svršavali. Hajmo to ponovit opet, hajmo momci, hajde kapitenu, osto si nam dužan
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Dokoljenko glavom i bradomSedrenikHz je napisao/la:MORTEME slobodno me ban, ali testo yebem ti sve plavo.Testo je napisao/la:ovako je stručnjak i sa slobodom sve prokockao na kraju .
IGRAJ BORDO BIJELI
-
bordobijeli
- Kontakt:
Testo **** ba.
Dupovac i Tatar van unutra Handzic i Šišic, Mujakica na stopera a halila vratit na beka. Uveo bi i Brazilca mozda bude faktor iznenadjenje. Fali stanoje da podigne agresivu omjer prekrsaja oni 11 mi 1, mora zesce drugo pol agresivnije
Dupovac i Tatar van unutra Handzic i Šišic, Mujakica na stopera a halila vratit na beka. Uveo bi i Brazilca mozda bude faktor iznenadjenje. Fali stanoje da podigne agresivu omjer prekrsaja oni 11 mi 1, mora zesce drugo pol agresivnije
bogalju mrtvi, jeb.o ti plavo porijeklo balijsko.SedrenikHz je napisao/la:MORTEME slobodno me ban, ali testo yebem ti sve plavo.Testo je napisao/la:ovako je stručnjak i sa slobodom sve prokockao na kraju .
IGRAJ BORDO BIJELI
kreteni slijepi , retardirani, ebo ti husref najmilije, prokocko je 11 bodova, majmune balijski,
psujem husrefa jer sam bordo od glave do pete, kretenu, ja se nerviram, jer zelim najbolje svom klubu.
papak raspali
Sta ce prokockat vole maloumni. On je steko ovo sam. Retarde aaaa jel boli kad si retardiran? Zbog takvih zohara mi krivo sto uzimamo titulu i kup.
Tata ti je ker
Tata ti je ker
Zadnja izmjena: Laznjak, dana/u 14 apr 2019, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Ne znam, eksperimentisanje na totalno pogresan nacin, Mujakic bek, Dupe stoper, Lazic DM..nikqko mi ne stima ovo. Doduse i protiv laznih i Krupe smo bili kompletni pa opet nije stimalo. Nesto ne stima kod nas.
Što prije praviti novi stadion,bježat sa ovog baksuznog koseva!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
j.ebo vam testo mezarove u picku, morteme molim te banuj me.
ne mogu ja sa glupim balijama da se raspravljam.
shvatice balije sve kad svinjski digne titulu opet, a listica kup.
@Laznjak
bogalju , ima najjaci roster u drzavi, na svakoj poziciji po 2 vrh igraca, sa ovim bi i dzeno imao razliku +20
ne mogu ja sa glupim balijama da se raspravljam.
shvatice balije sve kad svinjski digne titulu opet, a listica kup.
@Laznjak
bogalju , ima najjaci roster u drzavi, na svakoj poziciji po 2 vrh igraca, sa ovim bi i dzeno imao razliku +20
Oni nece napadati kao na pecari.BordoSarajevo je napisao/la:Standard naše, ovako je bilo i na poluvremenu kad smo igrali na Pecari pa na kraju svi svršavali. Hajmo to ponovit opet, hajmo momci, hajde kapitenu, osto si nam dužan
Mrtvi se broje na kraju. A biće ekstaza i orgazam ako ih uzmemo.
Ne igramo protiv Klisa nego Lištice, još smo osakaćeni ne igranjem tri vrlo bitna igrača. Stat na loptu, ima još 45 minuta.
Ne igramo protiv Klisa nego Lištice, još smo osakaćeni ne igranjem tri vrlo bitna igrača. Stat na loptu, ima još 45 minuta.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Tanko ba. nema igre. Ovi ako je umrtve to je to. Mora neđto mijenjati u sredini, nismo superiorni tu. Koristi više lijevu stranu sa Mujakicem i Halilovicem, nego desnu.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin