FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sve ja razumijem osim cinjenice da lik pravi JEDNU izmjenu u 74 minuti?! Pa hello sta je reci? Kako to oprvadavate?
Sisica umjesto Tatara uvedi, pokusaj nesto dan te yebo.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Mene ce bit stid ispred Husrefa ako Tatar i sljedecu pocne od prve minute. Lik je kriminalan u proljetnom dijelu.belosevic28 je napisao/la:Sve ja razumijem osim cinjenice da lik pravi JEDNU izmjenu u 74 minuti?! Pa hello sta je reci? Kako to oprvadavate?
ZZ
- ElCartel11
- Kontakt:
Je li sad vidite i vi ostali, da Husref nije trener za nasu buducnost? Neka osvoji titulu, za kup me zaboli qrac i nek se oprosti od trenerske pozicije, a hadzija nek vec sad trazi njegovog zamjenika. Jednostavno ce nas ukopati i ometat razvoj nase djece ako ostane na klupi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Penal i onako nije postojao.
Nasa igra je spora, anemicna, bazirana na vracanju lopte nazad i onda gruhanje po krilima pa ako sta bude, to je sustina. Jedino gdje smo dobri su situacije kad protivnik ima blagu inicijativu i kada uzmemo loptu imamo solidnu kontru, vjerovatno zato i igramo dobro na strani i uzimamo bodove.
Nakon ovoga veceras, ja sam skoro pa siguran da cemo mi tesko do titule, nazalost.
Procitana i spora igra, trener koji nema znanja ni vizije da nesto promijeni, unaprijedi, igraci (vecina) mentalni patuljci...
Jedina sansa je da se desi neki pozitivni sok koji ce malo razdrmati igrace i donijeti nesto novo u nasoj igri, inace halalolsun titula.
Nakon ovoga veceras, ja sam skoro pa siguran da cemo mi tesko do titule, nazalost.
Procitana i spora igra, trener koji nema znanja ni vizije da nesto promijeni, unaprijedi, igraci (vecina) mentalni patuljci...
Jedina sansa je da se desi neki pozitivni sok koji ce malo razdrmati igrace i donijeti nesto novo u nasoj igri, inace halalolsun titula.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Jos se vidjelo da tatar nije u formi, da nesto ne stima na toj strani al djaba... Jedna izmjena, sta je tu je... Za sve sam ga mogao pravdati al za ovo jokbelosevic28 je napisao/la:Sve ja razumijem osim cinjenice da lik pravi JEDNU izmjenu u 74 minuti?! Pa hello sta je reci? Kako to oprvadavate?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Branit cemo Husrefa. Od.**** ba. Sta je kriv sto Krle fula penal i svaki u istu stranu puca?Ahmo ne zavrsi 2 100% sanse. Ne serite Boga vam vise. Iduce kolo smo na +7 i idemo lagano. Pa sta si konto dobiti Siroki 5 tekmi.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Ulaze mi ljudi u sobu pitaju jesam li normalan...
Pošteno od Bilobrka.
Pošteno od Bilobrka.
Samo nadam se da Velkoski neće biti više prva opcija kod penala. Čini mi se da je 3 fulio od zadnja 4, gdje mu se ono u kupu odbilo na nogu pa zabio. U ovakvoj situaciji je to trebao uzeti Ahmetović ili čak i Mujakić da je probije po sredini
Jbg, beze prosusmo bodove, dosta stvari se nije poklopilo. Sad zbiti redove i lagano, nista nije gotovo.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Dragan ga je morao svirati...Evander je napisao/la:Penal i onako nije postojao.
- ElCartel11
- Kontakt:
Znam, da hoce pogotovo sad kad su ovi za Evropu svi kiksali, imaju taman ta 3 boda viska pred 4 mjestom koja ce pokloniti braci. Ali jos uvijek smo ovisni sami o sebi kao sto sam rekao.fks74 je napisao/la:Ma qrac, ovi ce zrinjskom glat pustiti bodove.ElCartel11 je napisao/la:Teski nam ovi sto se bore za najvisa mjesta, sad kad idu lakse tekme, teski isto ovi sto se bore za opstanak i Evropu, pa najbolje da igramo protiv djece.
Samo da nije poraz, Siroki se nece smjeti opustiti protiv Zrinjskog koji je zreo, da prekine seriju pobjeda. Imamo 4 boda prednosti sve je jos u nasim rukama.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Sad hladne glave, nama je problem sto nemamo opciju B sto ne taktizira ne vadi na vrijeme ne tumba kad ganjamo rezultat, nemoguce je sve i jednu utakmicu na istu foru uzeti treba malo mudrovati taktizirati. Husrefu to mogu samo zamjerit. Opet smo imali vise sansi i trebali rijesit ali ne ide nas na Kosevu i tjt. Teren katastrofa jedva cu docekati dan da odemo sa Koseva, fkt vise na ovom stadionu nema se sta trazit. Ono sto je sigurno da uzimamo u Tuzli i u to sam ubjeden 200 posto ali na taktici se mora poradit pogotovo kad ti protivnik izade visoko i ima dva jablana u odbrani a ti guras guras ne bi li se kakav odbjjanac desio.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Emire, zasuči rukave, premiruj lišticu da uzme bod/ove mađarima, a mi ćemo, aBd dobit Slobodanku, loši su. Bit ćemo kompletni.
Pretjerujemo, navikli smo da ide glat pa se sad uvukla nervoza, s razlogom, al bit ce to okej.
Pretjerujemo, navikli smo da ide glat pa se sad uvukla nervoza, s razlogom, al bit ce to okej.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Al koji je Krste glupan to je nevjerovatno. Uzima svaki slobodnjak da izvodi a kloc zabije svaki 20-ti. Racunajuci i treninge !
FUJ KLOCU ONAJ.
FUJ KLOCU ONAJ.
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Promaši Ahmo mrtve zicere, promasimo i penal, fale kljucni igraci veznog reda, i na kraju kriv Husref.
Da nas nema trebalo bi nas izmisliti.
Koliko smo to imali prednosti u jesenjem dijelu jbt?
4 boda u ovoj ligi je ogromna prednost.
Imali smo pobjedu u rukama, nismo iskoristili. Idemo dalje. Bicemo jaci za 3 igraca.
Da nas nema trebalo bi nas izmisliti.
Koliko smo to imali prednosti u jesenjem dijelu jbt?
4 boda u ovoj ligi je ogromna prednost.
Imali smo pobjedu u rukama, nismo iskoristili. Idemo dalje. Bicemo jaci za 3 igraca.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Al' najjaci su mi ovo sto kazu 'sta hocete, prvi smo i u finalu kupa'. Ja se dobro sjecam i Husrefove Slobode kad je bila prva sa 4-5 bodova prednosti i u finalu kupa, pa znamo kako zavrsi.
Sta cete pricati kad se prednost skroz (ne daj Boze) istopi?
I kazu nije Husref kriv sto Ahmo masi zicer ili Krle penal.
Pa realno i ona lopta je slucajno dosla do Ahme, a penal dabogda da je bio. Sta cemo sa onom njihovom preckom i jos dvije izgledne situacije za gol, sta da su oni to dali?
Pa realno i ona lopta je slucajno dosla do Ahme, a penal dabogda da je bio. Sta cemo sa onom njihovom preckom i jos dvije izgledne situacije za gol, sta da su oni to dali?
Po meni su svi podbacili večeras. Mujakić je jedini bio na nivou. Ovo ostalo za plakat, ko da se ne bore za titulu. Oni loši su standardno loši bili. Velkoskog na kraju sezone nogirati obavezno. Nema on više šta tražiti kod nas.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kad je Sloboda imala 4-5 bodova prednosti na prvom mjestu?zagorski je napisao/la:Al' najjaci su mi ovo sto kazu 'sta hocete, prvi smo i u finalu kupa'. Ja se dobro sjecam i Husrefove Slobode kad je bila prva sa 4-5 bodova prednosti i u finalu kupa, pa znamo kako zavrsi.
FK Sarajevo
U budućim utakmicama samo moramo preuzimati više rizika i ne kružiti toliko. Malo je okomitih pasova bilo u zadnje dvije utakmice na Koševu. Malo je i do terena ali kad se ekipe povuku moramo preuzeti rizik inače se svi mogu odbraniti protiv nas.
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, nedimmmm1337 i 80 gostiju.