NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Okanite se Dine ono nije vidilo zutog... Petrovicu go.no neces ni ti ni onaj celavi. Ajmo u subotu ne kiksat! Bravo momci
Majku vam sudacku **** u usta. Bando lopovska. Ne zna se sta je smjesnije,drugi zuti ili penal. Al necete ****,tu je Lukaaaaaa
Aaaaa sta sam zivaca izgubio danas...
Aaaaa sta sam zivaca izgubio danas...
SAMO ŠIROKI!
- UstanikSBII
- Kontakt:
Sudac nas izje.bo pravo Dini beze crveni, penal njima nigdje veze pa nemoguće šta je svirao ....nama čist penal u 1 pol nije svirao koji je to maj.mun ccccc
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
U subotu pustit braći iz Mostar samo da ona go vna iz Sehera ne uzmu titulu. Još im i kup uzet da gole tuki budu.
Bravo momci i stručni stozer trebalo je danas uzet bod Sarajevu i Petroviću.

Kakvo bola puštanje, pa i protiv njih smo imali ovakvih suđenja... Možda i gorih..sretan123 je napisao/la:U subotu pustit braći iz Mostar samo da ona go vna iz Sehera ne uzmu titulu. Još im i kup uzet da gole tuki budu.
...
[quote="sretan123"]U subotu pustit braći iz Mostar samo da ona go vna iz Sehera ne uzmu titulu. [quote]
Radije bi umro
Radije bi umro
SAMO ŠIROKI!
Ja se nadam da je sarkazam u pitanju
Petrovicu picko, jel te imalo stid?

Petrovicu picko, jel te imalo stid?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ako ih dobijemo u subotu i cista obraza budemo nakon toga sve im je oprosteno za ovu sezonu. Ajmo malo marketinga, da mi i dijaspora napunimo jug i sjeverOrjuna je napisao/la:Kakvo bola puštanje, pa i protiv njih smo imali ovakvih suđenja... Možda i gorih..sretan123 je napisao/la:U subotu pustit braći iz Mostar samo da ona go vna iz Sehera ne uzmu titulu. Još im i kup uzet da gole tuki budu.
-
- Kontakt:
Braći??ako nas je itko pokrao oni su! Mlatnit i njih!sretan123 je napisao/la:U subotu pustit braći iz Mostar samo da ona go vna iz Sehera ne uzmu titulu. Još im i kup uzet da gole tuki budu.
SaMo ŠiRoKi !!!!
Petrović se trudio,bio najbolji igrač Sarajeva al nije uspio pobjediti.
Drugi žuti za Dinu se ne daje nikada,pa dva slobodnjaka pogotovo onaj Velksokog sa 20m su smiješni,a penal mu je šlag na tortu,stidi se "objektivni" komentatoru
Važan bod i za atmosferu među navijačima i Europu.
Pomoći BRAĆI iz Mostara? Hahaha
Drugi žuti za Dinu se ne daje nikada,pa dva slobodnjaka pogotovo onaj Velksokog sa 20m su smiješni,a penal mu je šlag na tortu,stidi se "objektivni" komentatoru
Važan bod i za atmosferu među navijačima i Europu.
Pomoći BRAĆI iz Mostara? Hahaha
Samo jedno ime
-
- Kontakt:
Cestitam na bodu koji je ko pobjeda nakon ovakvog suđenja.
Znaci svim silama im je sudac upiro ko i protiv nas a uzeli su samo bod.
Ajmo u Subotu odigrat musku utakmicu i samo nek ne bude x,ili dobite vi ili mi,vidimo se !
Znaci svim silama im je sudac upiro ko i protiv nas a uzeli su samo bod.
Ajmo u Subotu odigrat musku utakmicu i samo nek ne bude x,ili dobite vi ili mi,vidimo se !
- Evolve
- Kontakt:
Sta kaze komentator, Handzic ima kontrolu nad loptom... U pm, pa jel mi gledamo istu utakmicu wtf
NK Široki Brijeg
Mucno za gledati i slusati, od navlacenja od strane onog nazovi suca, do ovog objektivnog komentatora, puu
U subotu samo nek prodje sve u najboljem redu, ipak su veliki dani, pa nek bolji pobjedi
U subotu samo nek prodje sve u najboljem redu, ipak su veliki dani, pa nek bolji pobjedi
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
Crveni je bio penal nije. Zasluzen bod sirokog bas borbeno odigrali
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Utakmica za pokidat živce. Sarajevo je dobra ekipa ove godine su najviše pokazali... Ali kad sam vidio onog Hadžića seljaka ortodoksnog, prijeti ispred gostujuće klupe...
Svi su odigrali extra u skladu sa kvalitetom. Mislim da nam je falilo hrabrosti u napadu i mirnoce u obrani.
Na kraju sudac. Koja kretenčina pa to je spektakl. Meni samo nije jasno kako ga nije stid. Znaci TV. publika...
U subotu opet derbi. Ko bude bolji nek pobjedi
Svi su odigrali extra u skladu sa kvalitetom. Mislim da nam je falilo hrabrosti u napadu i mirnoce u obrani.
Na kraju sudac. Koja kretenčina pa to je spektakl. Meni samo nije jasno kako ga nije stid. Znaci TV. publika...
Doći će i jedan i drugi na Pecaru opet........Ugrovacaboy je napisao/la:Utakmica za pokidat živce. Sarajevo je dobra ekipa ove godine su najviše pokazali... Ali kad sam vidio onog Hadžića seljaka ortodoksnog, prijeti ispred gostujuće klupe...
Nemogu ni ja bez foruma jbg
Široki u srcu........
Gledaj seljacine Ahmetovica, onog celavog Hadzica. Doc cete vi na Pecaru fasistima seljacine sabanske
-
- Kontakt:
Halo prvo pol 11 - 1 u prekrsajima nasi igraci nisu imali faula a kamoli oštar ili seljacki start. Vasi igraci i klupa na svaku situaciju skakali i reagovali ne znam sta je bilo ne sportski s strane FKSsb1996 je napisao/la:Gledaj seljacine Ahmetovica, onog celavog Hadzica. Doc cete vi na Pecaru fasistima seljacine sabanske
- Evolve
- Kontakt:
Ma to su tenzije u trenutku, i to u potpunosti shvacam, i sa jedne i druge strane. Igraju klubovi iz "četvorke" a ne kakvi treceligasi, bez uvrede naravno prema istim.bordobijeli je napisao/la:Halo prvo pol 11 - 1 u prekrsajima nasi igraci nisu imali faula a kamoli oštar ili seljacki start. Vasi igraci i klupa na svaku situaciju skakali i reagovali ne znam sta je bilo ne sportski s strane FKSsb1996 je napisao/la:Gledaj seljacine Ahmetovica, onog celavog Hadzica. Doc cete vi na Pecaru fasistima seljacine sabanske
NK Široki Brijeg
Nakon što je označen kraj utakmice, fudbaler Bordo tima je najvjerovatnije isprovociran od nekog iz suprotnog tabora, odlučio da se verbalno obračuna s njim.
Opet kažem vrijeme je da pravimo svoj forum.....
Opet kažem vrijeme je da pravimo svoj forum.....
Široki u srcu........
Trenutno korisnika/ca: benko21, Najprvi, supervizor i 20 gostiju.