Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Naguzit će se premiji!
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Nije prijatno sigurno sa +11 na 4 boda stići, da su 2 kola do kraja pa aj ali ovako...moraće Husref na psihološkom planu odraditi sa ekipom, pritisak će rast iz minute u minutu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sloboda-Sarajevo X................Široki Brijeg-Zrinjski 2........Zrinjski uzima titulu,živi bili pa vidjeli.
- Evolve
- Kontakt:
Svu je krivicu prebacio na igrace, doslovno, a nije u potpunosti u krivu,ALI, se to radi u 4 zida a ne na presici... Gubi konce, ako izgubi svlacionicu sve je izgubio.Osim13 je napisao/la:Nije prijatno sigurno sa +11 na 4 boda stići, da su 2 kola do kraja pa aj ali ovako...moraće Husref na psihološkom planu odraditi sa ekipom, pritisak će rast iz minute u minutu.
NK Široki Brijeg
- ElCartel11
- Kontakt:
Bude li Husref radio na psiholskom planu sa igracima u sljedeca dva kola gubimo prvu pozicijuOsim13 je napisao/la:Nije prijatno sigurno sa +11 na 4 boda stići, da su 2 kola do kraja pa aj ali ovako...moraće Husref na psihološkom planu odraditi sa ekipom, pritisak će rast iz minute u minutu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Zrinjski salje 40k KM premija ka Tuzli..
1-1 tuzlaci uzimaju bod dovoljno za 20k premija

1-1 tuzlaci uzimaju bod dovoljno za 20k premija
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 14 apr 2019, 22:54, ukupno mijenjano 3 puta.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
A i ovaj Bilobrk, imal gdje statistika kakva, pun je k penala odbranio u karijeri čini mi se
Nisam to upratio, ne bi trebao to tako, i kod nas je Oda skoro tako pa znamo šta bi...Evolve je napisao/la:Svu je krivicu prebacio na igrace, doslovno, a nije u potpunosti u krivu,ALI, se to radi u 4 zida a ne na presici... Gubi konce, ako izgubi svlacionicu sve je izgubio.Osim13 je napisao/la:Nije prijatno sigurno sa +11 na 4 boda stići, da su 2 kola do kraja pa aj ali ovako...moraće Husref na psihološkom planu odraditi sa ekipom, pritisak će rast iz minute u minutu.
Ma da se razumijemo. Može i Sarajevo premirati. Neka se FK Sarajevo naguze u kupu a Scudetto pročita Dostojevskog i klepit ćemo Zrinjskiavenija je napisao/la:Zrinjski salje 40k KM premija ka Tuzli..
1-1 tuzlaci uzimaju bod dovoljno za 20k premija![]()
Široki u srcu........
Opet fašističko orgijanje na temi Premijer Lige, dokle više 
Šta je ovo sa Mersudinom ba na kraju bilo, jel to na Tobeta krenuo 
Strasno kako proziva igrace.
Tako je podlo i ovo kako su mu kao igraci rekli da nema potrebe za pritiskom na +11. Covjek 0 bodova, ovoliko kikseva i ne pomisli da na sebe preuzme dio tereta.
Tako je podlo i ovo kako su mu kao igraci rekli da nema potrebe za pritiskom na +11. Covjek 0 bodova, ovoliko kikseva i ne pomisli da na sebe preuzme dio tereta.
tuzlanska Sloboda
Nije ni konama mrsko premirati, neće vam baš to ići tako glatko kao sa MisketomGradonacelnik je napisao/la:Naguzit će se premiji!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma loša izjava skroz, nepotrebna. Čak i ako jes tako naribaš ih u svlačionici a ne ovako. A brate i nervozni su puno, onaj ćelavi na klupi najgori.zlajci je napisao/la:Strasno kako proziva igrace.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Nije tu Siroki kriv nista,ni ustase kamenjari,vaki naki marsovci,svemirci,nego Sarajevo......ovo na nacionalnom veceras bezveze pocela dva tri padobranca...Ljudi igraju za sebe,boli ih ku rac za vas,onaj jedan pise neka ste braci pomogli,pa sta ce,da se ne bi vama nagu zili....Husref je tu podbacio totalno,izgubiti 11 bodova,pa yebote.....I on odma igraci vako nako,pa ti si kriv...ima li kod nas ijedan trener da preuzme odgovornost...teren,tribine,pritisak,buka,sudija kihno,hercegovci bacali sihire,ma svi krivi,samo ne oni,ili mi,znaci bilo koji da je klub u ligi..Takav je bio i u Slobodi....nikada on nije kriv.....
A yebo te led isto nalic,utakmica je bila napeto energicna,dali smo 200 posto,a yebeni Gosk nam uvali tri komada,........Reci sam druze,pripremio sam igrace ko ku rac,furam istu postavu ko mazga,skoro sve omladince na moju incijativu poslali smo u kantonalce,jer ja preferiram ekipu staracki dom Ivo lola ribar..
A yebo te led isto nalic,utakmica je bila napeto energicna,dali smo 200 posto,a yebeni Gosk nam uvali tri komada,........Reci sam druze,pripremio sam igrace ko ku rac,furam istu postavu ko mazga,skoro sve omladince na moju incijativu poslali smo u kantonalce,jer ja preferiram ekipu staracki dom Ivo lola ribar..
Zadnja izmjena: Brcanskamalta, dana/u 14 apr 2019, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
- Gradonacelnik
- Kontakt:
U pravu si!Vucevich je napisao/la:Opet fašističko orgijanje na temi Premijer Lige, dokle više
Ove iz Ustikoline iznabijat nogom u dupe!
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Samo oni premiraju da drugi ne igra, a ne da igra!Raonffa je napisao/la:Nije ni konama mrsko premirati, neće vam baš to ići tako glatko kao sa MisketomGradonacelnik je napisao/la:Naguzit će se premiji!
Punac nek nadoda još 20k i eto 3 bobe Sarajvu
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
I kae nije najjača liga na svijetu
Naravno da se sjecam, bio neki dan, bas lijep gradMortemHz je napisao/la:Sjećaš li se Bijeljine?adidas12 je napisao/la:Boga vam pitari je li vas stid sta vam je ovaj majmun svirao??
-
GradKamena2
- Kontakt:
Bit ce gotovosamirr je napisao/la:Nek nam Zrinjski sredi licencu za Evropu i uzimamo pitare 100%
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.