FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Možemo li ikoga pobjedit na Koševu,makar čajnoslu..
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Novinari počinju pisati nevjerovatne gluposti i stvarati pritisak. Pisalo se prošlih dana o ugovoru Husrefu. Pa onda uze Zrinjski pa piše se kako Sarajevo MORA uzeti. Sad pišu o nekim statistikama koliko je kome penala svirano. Počelo se i pisati kako se "zakuhalo" u ligi a imamo sasvim solidnu prednost i dalje. Pored svega toga barem mi trebamo manje srati i idemo do kraja. Uzimamo mi duplu ako Bog da !
Na kojem mjestu je gosk Boga ti? Zaboravio sam? Znam da je bio zadnji? Je li jos?staragarda je napisao/la:Ja ti rekoh a ti kako hoces...moje neko mišljenje ...plus, krizirate opasno kad je najpotrebnije...kao što neko napisa,mentalni patuljci....ne možete na koševu mrtvu krupu dobiti koju su već tad bili svi prezalili....isto je ovo Husref ziheras radio sa Slobodom...identičnoDenchi je napisao/la:Imate 0 golova I 0 bodova iz 2 tekme s nama a tad ste ko igrali lafo...u medjuvremenu kombajn bi imao bolji ucinak...staragarda je napisao/la:Bit će vama j e b e n o do bola u tz....sloboda neopterecena a željna skalpa...nabrijane tribine i loš teren...tesko ce te do 3 boda...
Sreca pa nemate ni para da otjerate cviku..
Ako su ovi momci mentalni patuljci sta su igraci 20-30 bodova ispod? Podzemni patuljci?
Idi bola lijecite se klub ti izgubio ono doslo nekom se rugat...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Bas tako , slazem se apsolutno , akcenat na bold .bordobijeli je napisao/la:Nervozan sam i ljut, apsolutno kritika je na mjestu prema Husrefu i igracima al sad nema nazad. Mi moramo skupiti glave i dati podrsku ekipi i treneru, analize ostaviti za kraj sezone.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Reklo bi se da svaki drugi lik ovdje vodi neki klub iz liga petice koliko su pametni i strucni... Osvojilo se par titula na fm-u pa se osililo
Ne kontam sta je raji koliko se psuje i vrijeđa kako na forumu tako i na tribinama i onda se cude sto se kuci lose igra a dođu gore da lijece komplekse...ne trebaju nam neprijatelji kakvih sve likova ima među nama.
Taman ce zrinjski sve do kraja pobijediti pa nisu manchester city.
Ne kontam sta je raji koliko se psuje i vrijeđa kako na forumu tako i na tribinama i onda se cude sto se kuci lose igra a dođu gore da lijece komplekse...ne trebaju nam neprijatelji kakvih sve likova ima među nama.
Taman ce zrinjski sve do kraja pobijediti pa nisu manchester city.
You are someone else I am still right here
vratice nam se ovo aBd kad nam bude najvise trebalo...
Titula je na Koševu, tačka.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sljedeći protivnik Sloboda. Njima smo gostovali prošli put nakon 0:8 i katastrofalnog starta u ligi i DOBILI SMO. Oni su "ispuhali", ne mogu ni dole ni gore, kad god su imali priliku napravit korak naprijed - čučnuli su. Navijači su svjesni da su limitirani i da ne mogu ni gore a ni dole. Mi kompletni, željni iskupljenja, a ovi su igrači do sada pokazivali karakter kad je bilo najpotrenije. Ako BOG da, ja sam uvjeren u pobjedu i uz kiks svinjskog išli bi opet na 6 ili 7 bodova prednosti.
Nakon Slobode dolazi nam Mladost DK - najkorektniji protivnik po nas. Prijateljski odnosi, oni na toj utakmici sa nama ne mogu ništa ni dobiti a ni izgubiti ako dobiju GOŠK-a sljedeće kolo i mislim da su jedni od rijetkih koji bi prije pogurali nas nego hercegovce.
Imat ćemo gostovanje Tuzli koja će do tad riješit pitanje opstanka aBd, Mirza pitar ih vodi, kijamet naših igrača kod njih igra i sigurno neće skakati na glavu protiv nas.
Ne mislim da će nas ove ekipe "pustit" već da neće igrat na nož i glavu i da će se valjati kad god je to moguće nego da će bit korektni i da će IGRAT a mi smo takve uvijek do sad rješavali za poluvrijeme!
Nakon Slobode dolazi nam Mladost DK - najkorektniji protivnik po nas. Prijateljski odnosi, oni na toj utakmici sa nama ne mogu ništa ni dobiti a ni izgubiti ako dobiju GOŠK-a sljedeće kolo i mislim da su jedni od rijetkih koji bi prije pogurali nas nego hercegovce.
Imat ćemo gostovanje Tuzli koja će do tad riješit pitanje opstanka aBd, Mirza pitar ih vodi, kijamet naših igrača kod njih igra i sigurno neće skakati na glavu protiv nas.
Ne mislim da će nas ove ekipe "pustit" već da neće igrat na nož i glavu i da će se valjati kad god je to moguće nego da će bit korektni i da će IGRAT a mi smo takve uvijek do sad rješavali za poluvrijeme!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
ajdohordas
- Kontakt:
Da hoce i ove karine iz mostara kiksat da malo smirimo atmosferu i dobijemo na samopouzdanju. Ne znam sa kakvim cu zivcima docekat kraj sezone i hocu li docekat uopste kako su nasi krenuli 
Hebo majku da je Zrinjski nakon svakog kiksa prosle sezone i one serije kad im se istopi razlika,imali ovakvu pljuvacinu nakon jedne tekme,mogu mislit sta bi bilo da ko oni kad se bore za titulu 4 meca dobit ne mogu pa mi bi nuklearnu bacili
A nije nas stiid sto je zribjski se halalio u novembru sa titullom i rasprodao ekipu? Sto su na kosevo dosli u drugom sastavu i sto su bili bez ijednog napadaca? Nije nas stid sto su siroki i meljo sljedeci konkurenti podobro zaostali a meljo od 2008. Nije imao losiju ekipu?zagor1987 je napisao/la:Hebo majku da je Zrinjski nakon svakog kiksa prosle sezone i one serije kad im se istopi razlika,imali ovakvu pljuvacinu nakon jedne tekme,mogu mislit sta bi bilo da ko oni kad se bore za titulu 4 meca dobit ne mogu pa mi bi nuklearnu bacili
Da prevedem, NAGUZILI NAM SE SVI, SKLONILI NAM SE, A MI NE ZNAMO! AKo sad je ne uzmwmo nikad je vise uzeti necemo. Nemas konkurencije nikakve ... nikakve i opet ne znas....
Uscuplic sa onom ekipom da je imao ovakvu konkurenciju zavrsio bi sa 30 bodova prednosti...
Oni su 3 ttitule uzeli i imaju pravo da ispadnu iz lige
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ma jok brate, treba samo kritikovat.BordoSarajevo je napisao/la:HAJMO SAD EKIPI I STRUČNOM ŠTABU DAT PODRŠKU KAO NIKAD DO SAD, PODRŠKA IM JE POTREBNA.
Ispucali smo sve "kikseve", više nemamo pravo na to.
Šta, sad ova ekipa najlošija? Husref krivac? Gubimo titulu? Izgubili prvo mjesto? NE PRETJERUJMO.
Sad bi se ovdje svršavalo da smo dali penal.
Bilo je greška i kod Husrefa i kod ekipe i kod pojedinaca ali sve normala, idemo dalje.
Syeban jesam, tužan jesam, i sad se znojim al podršku moramo dat sad kad je najpotrenije.
Sad moramo bit pametni u svakom segmentu, ja bi vratio Adukora čisto da bude tu kad je ovakva situacija kao večeras, kad fali dosta igrača.
Emire Hadžiću, počasti svaku ekipu koja otkine bodove Zrinjskom, debelo nagradit onog ko im uzme bodove kako nam ne bi bili za vratom. Njihov jedan ili dva lošija rezultata ih izbacuje iz utrke, višestruko bi nam se to vratilo, ne dozvolit da se primaknu jer bi onda sudije nas klale a njih gurali ne birajući način, al neće do toga doći.
Oni idu Širokom, idu Mladosti DK, idu Čeliku, sve teška gostovanja.. Imamo i mi teških tekmi ali vratit će se momci na pobjednički niz.
FUJ KAKVI SMO ALLAHA MI. Prošle sedmice šaampioni sad ovako.
Hajde da vidimo koliko će raje otići u tuzlu a koliko će biti sljedeča protiv Mladosti na Koševu raje u ovim "teškim trenutcima" kada je našim momcima najpotrebnija.
Husref je pogriješio danas stavljanjem Mujakića na beka ali največa greška su te izmjene ne znam zašto ali to on samo zna.
Što se tiće Mujakića na beku, probalo se, ne ide, kad bi ga opet stavio zasluzio bi kritike ovako u rupice klošarčine.
Slišković koliko je puta mienjao formaciju pa igracima pozicije dok ne vidi pravi put, ali jok hajmo tjerati Husrefa.
DEBILI HUSREF IMA KREDITA JOŠ UVIJEK, ON JE SAM STVORIO OVU PREDNOST NIJE MU NI JARNI NI PLISEK NI USCUPLIC STVORILI NEGO SAM ON.
Fuj koliko nickova novih vidim kad loše odigramo. Stidite se
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- AlfredNobel
- Kontakt:
I opet stara taktika, pljuj pa liži, pljuj pa liži i tako u krug.
Kakvih sve idiota ima po ovom forumu, rekao bi neki stranac da je forum nešto mjerodavan. Na tribini drugačija slika, na kraju aplauz svi dobiše. Ne znam ni što idete na tekme i pratite, fino uključite City i drkajte. Dan ga yebo svaki put ista priča. Dobije se derbi, hajmo gotovo sve, daj odmah pehar. Naredni meč remi, ajj gasi klub, picka ovaj, picka onaj, ništa od titule itd. Ebo vas tito onaj dosadni pačenički.
Kakvih sve idiota ima po ovom forumu, rekao bi neki stranac da je forum nešto mjerodavan. Na tribini drugačija slika, na kraju aplauz svi dobiše. Ne znam ni što idete na tekme i pratite, fino uključite City i drkajte. Dan ga yebo svaki put ista priča. Dobije se derbi, hajmo gotovo sve, daj odmah pehar. Naredni meč remi, ajj gasi klub, picka ovaj, picka onaj, ništa od titule itd. Ebo vas tito onaj dosadni pačenički.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
A vala nekih novih nikova,vala mi idete na **** opasno..
Idemo momci ,do zadnjeg kola ne borba ,imate podršku samo naprijed
Idemo momci ,do zadnjeg kola ne borba ,imate podršku samo naprijed
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Sta cu ti odgovarati na ove nebuloze nema potrebe,eto izgubicemo titulu posto smo do sada samo osvjali,pocnite da budete realniPantelija je napisao/la:A nije nas stiid sto je zribjski se halalio u novembru sa titullom i rasprodao ekipu? Sto su na kosevo dosli u drugom sastavu i sto su bili bez ijednog napadaca? Nije nas stid sto su siroki i meljo sljedeci konkurenti podobro zaostali a meljo od 2008. Nije imao losiju ekipu?zagor1987 je napisao/la:Hebo majku da je Zrinjski nakon svakog kiksa prosle sezone i one serije kad im se istopi razlika,imali ovakvu pljuvacinu nakon jedne tekme,mogu mislit sta bi bilo da ko oni kad se bore za titulu 4 meca dobit ne mogu pa mi bi nuklearnu bacili
Da prevedem, NAGUZILI NAM SE SVI, SKLONILI NAM SE, A MI NE ZNAMO! AKo sad je ne uzmwmo nikad je vise uzeti necemo. Nemas konkurencije nikakve ... nikakve i opet ne znas....
Uscuplic sa onom ekipom da je imao ovakvu konkurenciju zavrsio bi sa 30 bodova prednosti...
Oni su 3 ttitule uzeli i imaju pravo da ispadnu iz lige
Samo lagano. Do kraja nas niko ne može dobiti a imamo dva remija fore. A i to pod uslovom da Zrinjski sve uzme što se neće desiti
Da idu odlicno bi bilo,uglavnom prate stream pa iskale nervozu ovdje,posjeta sve govori,hajmo svi kao pljuvaci da popljujemo lakse ce nam biti nego replicirat,posto im je to neka satisfakcija. Btw kona vise dodje gube svaku,i nadju se neki da pricaju o ljubavi,da pljuju itd a svaka tekma hrpa ih pljuje nakon trece minute tekmeAlfredNobel je napisao/la:I opet stara taktika, pljuj pa liži, pljuj pa liži i tako u krug.
-
nukleusmember
- Kontakt:
naš dna od nastanka je kada se borimo za titulu da strepimo do zadnjeg kola,treba se jednostavno pomiriti sa tim i moliti svevišnjeg da nas ispoštuje
VVVBK
VVVBK
-
bordobijeli
- Kontakt:
Mislim da ce zrinjski dobit u sb ja ocekujem njihove kikseve kod mladosti i celik. Sto neko napisa nama su dvije u Tuzli utakmice kljucne ako se to dobije titula je nasa
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Kako na izgled sitna stvar moze donijeti probleme . Zuti karton Rahmana u zadnjim minutama protiv Zelje je klasicna glupost . No Rahman je mma ,
Listica 0:0
Zeljo 0:3
Lazni 0:1
Krupa 0:0
Listica 0:3
Lazni 1:0
Dali 8 golova , a primili onaj 1 "cajnoslu" , 4 pobjede , 2 remija i 1 poraz . Jeste malo nelogicno zbrajati prvenstvo i Kup .
Prosjek datih golova nam pao na 1,1 , a bio blizu 3 u prvih 19 kola . No i primili u 7 utakmica samo 1 gol- 0,13 po utakmici . Statistika uvijek laze .
Ocito je doslo do drasticne promjene igre i taktike . Ja sam optimista ipak , ali ako hocemo evropsko Sarajevo , ne ide sa nekim fudbalerima .
Naravno Ahmetovic je tata igre , desava se i najjacim spicevima da ih stane tekmu-dvije . Ahmetovic je statisticki najbolji igrac lige
Listica 0:0
Zeljo 0:3
Krupa 0:0
Listica 0:3
Lazni 1:0
Dali 8 golova , a primili onaj 1 "cajnoslu" , 4 pobjede , 2 remija i 1 poraz . Jeste malo nelogicno zbrajati prvenstvo i Kup .
Prosjek datih golova nam pao na 1,1 , a bio blizu 3 u prvih 19 kola . No i primili u 7 utakmica samo 1 gol- 0,13 po utakmici . Statistika uvijek laze .
Ocito je doslo do drasticne promjene igre i taktike . Ja sam optimista ipak , ali ako hocemo evropsko Sarajevo , ne ide sa nekim fudbalerima .
Naravno Ahmetovic je tata igre , desava se i najjacim spicevima da ih stane tekmu-dvije . Ahmetovic je statisticki najbolji igrac lige
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.