mma_hz je napisao/la:A vala nekih novih nikova,vala mi idete na **** opasno..
Idemo momci ,do zadnjeg kola ne borba ,imate podršku samo naprijed
STAZOM SLAVE KRENI TI ...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
mma_hz je napisao/la:A vala nekih novih nikova,vala mi idete na **** opasno..
Idemo momci ,do zadnjeg kola ne borba ,imate podršku samo naprijed
Mlatnut ćemo Zrinjskibordobijeli je napisao/la:Mislim da ce zrinjski dobit u sb ja ocekujem njihove kikseve kod mladosti i celik. Sto neko napisa nama su dvije u Tuzli utakmice kljucne ako se to dobije titula je nasa
I vama gori Europa tako da ne sumnjam da igrate posteno. Cestitam na osvojenom bodu.brig je napisao/la:Mlatnut ćemo Zrinjskibordobijeli je napisao/la:Mislim da ce zrinjski dobit u sb ja ocekujem njihove kikseve kod mladosti i celik. Sto neko napisa nama su dvije u Tuzli utakmice kljucne ako se to dobije titula je nasa![]()
A do kraja ćete kiksat i vi i oni još. Al 4 boda će biti sasvim dovoljno
Zakuni se .brig je napisao/la:Mlatnut ćemo Zrinjskibordobijeli je napisao/la:Mislim da ce zrinjski dobit u sb ja ocekujem njihove kikseve kod mladosti i celik. Sto neko napisa nama su dvije u Tuzli utakmice kljucne ako se to dobije titula je nasa![]()
Manite se price o savezu, stimanjima i slicno.Historicar je napisao/la:Ja odvratnog osječaja braco moja, nije mi do života, fuj.Baš me zanima kako će kriminalci iz saveza napraviti raspored narednog kola, koji dan će igrati Zrinjski, a koji dan mi.Oni imaju ljude u Savezu (dovoljan im je samo Ivan Beus), a mi i ono jada ljudi što imamo, ko da nemamo.Treba i te stvari gledati, oni će sada u ovim novonastalim okolnostima, kada se smanjila prednost, biti spremni na sve, zna se šta su radili protekle tri sezone.
Evander je napisao/la:
Manite se price o savezu, stimanjima i slicno.Historicar je napisao/la:Ja odvratnog osječaja braco moja, nije mi do života, fuj.Baš me zanima kako će kriminalci iz saveza napraviti raspored narednog kola, koji dan će igrati Zrinjski, a koji dan mi.Oni imaju ljude u Savezu (dovoljan im je samo Ivan Beus), a mi i ono jada ljudi što imamo, ko da nemamo.Treba i te stvari gledati, oni će sada u ovim novonastalim okolnostima, kada se smanjila prednost, biti spremni na sve, zna se šta su radili protekle tri sezone.
Danas ti sudija pokloni penal u sudijskoj nadoknadi. Kud ces vecu pomoc? Svi kukate kad sudije pomognu protivniku, a sutite ko piicke kad pomogne vasoj ekipi. Ovo se odnosi na sve navijace, ne samo navijace Sarajeva i situaciju od veceras. Zeljini isto kukaju na penal protiv Radnika, a prave se mutavi za sve nastimane utakmice i suspenzije sudija do te utakmice.
Nikakav ni Beus, ni savez niti iko nama nece biti kriv, ako prospemo na kraju 11 bodova.
Slazem se upravu si, ne treba izmišljati teorije zavjere, sve je do nas.Evander je napisao/la:
Danas ti sudija pokloni penal u sudijskoj nadoknadi. Kud ces vecu pomoc? Svi kukate kad sudije pomognu protivniku, a sutite ko piicke kad pomogne vasoj ekipi. Ovo se odnosi na sve navijace, ne samo navijace Sarajeva i situaciju od veceras. Zeljini isto kukaju na penal protiv Radnika, a prave se mutavi za sve nastimane utakmice i suspenzije sudija do te utakmice.
Nikakav ni Beus, ni savez niti iko nama nece biti kriv, ako prospemo na kraju 11 bodova.
Sad pogledah , nije vam bas pametno da izgubite 2 (moguce Lazni , pa Zeljo) . Zeljo , Radnik , pa i Celik mogu vam napraviti probleme . Dobijete 3 "doma" to je 49 b. , onda biste nesto morali ucariti protiv Mladosti ili Celika . Zeljo , radnik , Celik mogu do 50 b.brig je napisao/la:Mlatnut ćemo Zrinjskibordobijeli je napisao/la:Mislim da ce zrinjski dobit u sb ja ocekujem njihove kikseve kod mladosti i celik. Sto neko napisa nama su dvije u Tuzli utakmice kljucne ako se to dobije titula je nasa![]()
Opet prvak postaniFrancescoTotti je napisao/la:mma_hz je napisao/la:A vala nekih novih nikova,vala mi idete na **** opasno..
Idemo momci ,do zadnjeg kola ne borba ,imate podršku samo naprijed![]()
STAZOM SLAVE KRENI TI ...
A ne znam kuknjavabrig je napisao/la:Mlatnut ćemo Zrinjskibordobijeli je napisao/la:Mislim da ce zrinjski dobit u sb ja ocekujem njihove kikseve kod mladosti i celik. Sto neko napisa nama su dvije u Tuzli utakmice kljucne ako se to dobije titula je nasa![]()
Upravo tako, ako neko nema sta reci na sudjenje ove sezone to smo mi, samo mozemo sutiti...Evander je napisao/la:
Ima neceg novog u ovoj sezoni . Odigrali 2x x , logicnije je da se igralo 3 za 3 . To ide u prilog ovog sto govoris . I sa ostalim se slazem , ima nekog napretka u regularnosti . Raja govori poucena iskustvom 2000- 2017 g. Priznat ces ,da tad ...Evander je napisao/la: Manite se price o savezu, stimanjima i slicno.