Ne vjerujem da će Zrinjski kiksati kod Mladosti, ne trebaju im bodovi, a Zrinjski ih je redovno derao u gostima, osim zadnji put (0:0).E sad, možda ih mi premiramo, ko zna.Kiksevima Zrinjskog se nadam u Širokim i Zenici.bordobijeli je napisao/la:Mislim da ce zrinjski dobit u sb ja ocekujem njihove kikseve kod mladosti i celik. Sto neko napisa nama su dvije u Tuzli utakmice kljucne ako se to dobije titula je nasa
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Historicar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne znam sto ljudi kontaju da ce zrinjski dobit sve do kraja
You are someone else I am still right here
Baš tako.. i vi i oni ćete imati još kikseva do kraja. A imate lijepu prednost + gol razlikafera je napisao/la:Ne znam sto ljudi kontaju da ce zrinjski dobit sve do kraja
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Što da ne? Generalno sad ide lakši raspored, bit će svega.fera je napisao/la:Ne znam sto ljudi kontaju da ce zrinjski dobit sve do kraja
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ja sam ubjeđen u 6 bodova u sljedeće dvije utakmice, lažni neće uzet svih 6, u najboljem slučaju po njih uzet će 4 boda , no sikiriki. Podrška, što manje nervoze i pritiska, teško je, ali samo zdrava atmosfera i među nama i među ekipom može donijeti titulu par kola prije kraja! Vjerujem u to.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Drago mi je što sam izašao u 65. minuti. Ne znam kako bih reagovao na taj kreč.
U Tuzli treba izvest šaren sastav, ohladit ovih par igrača koji su pali u letargiju. Tu mislim na Velkoskog, Tatara, Halila (ako Pidro bude mogao igrat), pa čak i Ahmeta. Volio bih da na krilima zaigraju Cruz i Šišić, a u napadu Handžić od prve minute, možda čak dat i pola sata lažnom Levandowskom. Treba razdrmat ovo, sad su pojedinci niskog morala, treba ih malo "našamarat" da dođu sebi.
Statistički, penali su nam podjednako "uspješni" kao i slobodnjaci i korneri. U sezoni 16/17 je Sarić promašio vrlo važan penal protiv Zrinje, u utakmici u kojoj se lomila sezona. Da smo tu uzeli, ko zna šta bi bilo do kraja. Valjda nas neće opet ovaj penal zakočit.
@Nobel bio sam dva reda ispred dotične seljačine u kapuljači. Kakav primitivac Allahu dragi, pola utakmice psuje Bandića, pa glumi majmuna čim Eliomar priđe lopti, doziva neke svoje po tribini, još onaj iritantni glas lažnog čaršijanera što je šljeg'o u Sarajevo pa hoće da ima neki bistrički akcenat... Ufff, iznerviram se sad kad ga se sjetim.
U Tuzli treba izvest šaren sastav, ohladit ovih par igrača koji su pali u letargiju. Tu mislim na Velkoskog, Tatara, Halila (ako Pidro bude mogao igrat), pa čak i Ahmeta. Volio bih da na krilima zaigraju Cruz i Šišić, a u napadu Handžić od prve minute, možda čak dat i pola sata lažnom Levandowskom. Treba razdrmat ovo, sad su pojedinci niskog morala, treba ih malo "našamarat" da dođu sebi.
Statistički, penali su nam podjednako "uspješni" kao i slobodnjaci i korneri. U sezoni 16/17 je Sarić promašio vrlo važan penal protiv Zrinje, u utakmici u kojoj se lomila sezona. Da smo tu uzeli, ko zna šta bi bilo do kraja. Valjda nas neće opet ovaj penal zakočit.
@Nobel bio sam dva reda ispred dotične seljačine u kapuljači. Kakav primitivac Allahu dragi, pola utakmice psuje Bandića, pa glumi majmuna čim Eliomar priđe lopti, doziva neke svoje po tribini, još onaj iritantni glas lažnog čaršijanera što je šljeg'o u Sarajevo pa hoće da ima neki bistrički akcenat... Ufff, iznerviram se sad kad ga se sjetim.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Znas kako to ide, kad smo bili ubjedljivo prvo, bilo je nema konkurencije, smijesno je da se ne uzme liga, tj omalozavanje svega sto su uradili Husref i igraci...fera je napisao/la:Ne znam sto ljudi kontaju da ce zrinjski dobit sve do kraja
A sad ce odjednom jedna smijesna ekipa uzeti 11 utakmica u nizu...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Ako pobjede sve onda i zasluzuju titulu. Ne vjerujem jer je puno u ovoj ligi dobiti preko 10 utakmica u nizu nemaju bas tako dobru realizaciju npr. neko ce im zabiti prvi i izdrzati do kraja sa bunkerom.MortemHz je napisao/la:Što da ne? Generalno sad ide lakši raspored, bit će svega.fera je napisao/la:Ne znam sto ljudi kontaju da ce zrinjski dobit sve do kraja
Njihova prednost je sto cemo mi imati tu jednu utakmicu kupa u nezgodno vrijeme i najbitnije sto nemaju pritiska jer su se na minus 11 oprostili od titule i mogu mirno do kraja igrati jer nemaju sta izgubiti. Na kraju ce osvojiti ko bude manje los
Tako je do neki dan raspali zrinjski od jednom manchester city postao. Jel pred pauzu bilo plus 5 u odnosu na zrinjski znaci samo su se za 1 bod primakli ako se ne varam.YNWA je napisao/la:Znas kako to ide, kad smo bili ubjedljivo prvo, bilo je nema konkurencije, smijesno je da se ne uzme liga, tj omalozavanje svega sto su uradili Husref i igraci...fera je napisao/la:Ne znam sto ljudi kontaju da ce zrinjski dobit sve do kraja
A sad ce odjednom jedna smijesna ekipa uzeti 11 utakmica u nizu...
Doduse par likova je pisalo pred start drugog dijela da im se zrinjski cini jak.
Zadnja izmjena: fera, dana/u 15 apr 2019, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here
- LegendKiller
- Kontakt:
Zrinja ima dvije šanse da se oklizne u Širokom i u Zenici, ostalo teško možda eventualno protiv Radnika kući nešto im ne leži nikako. U Širokom će dobiti vjerovatno, tako da ostaje samo Zenica, gdje sam siguran da neće dobiti.
Što se tiče nas, mi imamo 3 šanse za kiks. Sada u Tuzli, gdje vazda Tuzlaci zapnu protiv nas, protiv Radnika u 29. kolu gdje sam siguran da nećemo dobiti i šlag na tortu u zadnjem kolu GOŠK.
Presudno bi moglo biti 29. kolo mi u Bijeljini oni u Kaknju. Dobojlije halalile sezonu tako da ne očekujem otpor a Žižović će naložiti svoje da nam uzmu barem bod. Ako kiksamo za vikend u ovom kolu ćemo vjerovatno izgubiti prvu poziciju, koju bi mogli vratiti za dva kola kada zrinja ide u Zenicu.
Što se tiče pisanja oko nekakvog namještanja to su totalne gluposti. Kakvo crno namještanje, pa zašto bi neko namještao 4 titulu za redom (To ni Franko sa Realnom nije radio). Ljudi 3 puta zaredom prvaci, bore se za 4 titulu i neko ima obraza pisati o namještanju. Raspored nam bukvalno isti, čak mi prednosti bili jer su nam oni dolazili.
Tako da ako ovo prokockamo to će biti isključiva krivica trenera i igrača naravno.
Što se tiče nas, mi imamo 3 šanse za kiks. Sada u Tuzli, gdje vazda Tuzlaci zapnu protiv nas, protiv Radnika u 29. kolu gdje sam siguran da nećemo dobiti i šlag na tortu u zadnjem kolu GOŠK.
Presudno bi moglo biti 29. kolo mi u Bijeljini oni u Kaknju. Dobojlije halalile sezonu tako da ne očekujem otpor a Žižović će naložiti svoje da nam uzmu barem bod. Ako kiksamo za vikend u ovom kolu ćemo vjerovatno izgubiti prvu poziciju, koju bi mogli vratiti za dva kola kada zrinja ide u Zenicu.
Što se tiče pisanja oko nekakvog namještanja to su totalne gluposti. Kakvo crno namještanje, pa zašto bi neko namještao 4 titulu za redom (To ni Franko sa Realnom nije radio). Ljudi 3 puta zaredom prvaci, bore se za 4 titulu i neko ima obraza pisati o namještanju. Raspored nam bukvalno isti, čak mi prednosti bili jer su nam oni dolazili.
Tako da ako ovo prokockamo to će biti isključiva krivica trenera i igrača naravno.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Vjeruješ, da se igralo još pet minuta, nokautirao bih ga glat. Balvan onaj pravi, mislim da u životu lopte nije dotakao, a pacijent dođe i psuje mrtvu djecu Krsteu i Husrefu. Eee psuješ mrtvo dijete nekome radi ebenog penala, ebene lopte i ebenog fudbala. Stvarno ne mogu vjerovati koliko se ta raja daje u sve to, pa babu bi roknuli da je dole bio.skoroalen je napisao/la:Drago mi je što sam izašao u 65. minuti. Ne znam kako bih reagovao na taj kreč.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Mi bolje igramo na strani , Pobijedimo , Zrinja x i eto isto ...
@fera pred pauzu je Zrinjski imao Bilbiju i Filipovića. Kakav je igrač Nemanja, govori činjenica da je i dalje prvi strijelac lige iako ne igra zadnjih 7 utakmica. To što sad imamo bod manje prednosti nego protiv onakve ekipe je, s obzirom na okolnosti, dosta zabrinjavajuće.
@Nobel ma pusti, draže mi je dvije milje kulturnih nego 10 milja onakvih papaka. Al to je čopor došao, njih 5-6, da si išta rekao otpremili bi te na KUM.
@Nobel ma pusti, draže mi je dvije milje kulturnih nego 10 milja onakvih papaka. Al to je čopor došao, njih 5-6, da si išta rekao otpremili bi te na KUM.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Tako su jednom zaganjali nekog momka, bas bilo protiv Listice i to finale Kupa.skoroalen je napisao/la:@fera pred pauzu je Zrinjski imao Bilbiju i Filipovića. Kakav je igrač Nemanja, govori činjenica da je i dalje prvi strijelac lige iako ne igra zadnjih 7 utakmica. To što sad imamo bod manje prednosti nego protiv onakve ekipe je, s obzirom na okolnosti, dosta zabrinjavajuće.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Tacno! +11 i jedini konkurent ti dolazi u goste. Ovo ako ispusimo niko nam nije kriv osim nas samih.Evander je napisao/la:
Manite se price o savezu, stimanjima i slicno.Historicar je napisao/la:Ja odvratnog osječaja braco moja, nije mi do života, fuj.Baš me zanima kako će kriminalci iz saveza napraviti raspored narednog kola, koji dan će igrati Zrinjski, a koji dan mi.Oni imaju ljude u Savezu (dovoljan im je samo Ivan Beus), a mi i ono jada ljudi što imamo, ko da nemamo.Treba i te stvari gledati, oni će sada u ovim novonastalim okolnostima, kada se smanjila prednost, biti spremni na sve, zna se šta su radili protekle tri sezone.
Danas ti sudija pokloni penal u sudijskoj nadoknadi. Kud ces vecu pomoc? Svi kukate kad sudije pomognu protivniku, a sutite ko piicke kad pomogne vasoj ekipi. Ovo se odnosi na sve navijace, ne samo navijace Sarajeva i situaciju od veceras. Zeljini isto kukaju na penal protiv Radnika, a prave se mutavi za sve nastimane utakmice i suspenzije sudija do te utakmice.
Nikakav ni Beus, ni savez niti iko nama nece biti kriv, ako prospemo na kraju 11 bodova.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Savez napisao 4500AlfredNobel je napisao/la:Koja je posjeta bila, jesu li izašle brojke?
JURIŠ
-
Historicar
- Kontakt:
Pet pobjeda i dva nerješena nam trebaju do krajaLegendKiller je napisao/la:Zrinja ima dvije šanse da se oklizne u Širokom i u Zenici, ostalo teško možda eventualno protiv Radnika kući nešto im ne leži nikako. U Širokom će dobiti vjerovatno, tako da ostaje samo Zenica, gdje sam siguran da neće dobiti.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ovaj lik je troller mrtvi. Svaki vikend piše ako iduću dobijemo titula je naša.bordobijeli je napisao/la:Mislim da ce zrirnjski dobit u sb ja ocekujem njihove kikseve kod mladosti i celik. Sto neko napisa nama su dvije u Tuzli utakmice kljucne ako se to dobije titula je nasa
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ima jedan bitan momenta u svemu ovome. Njihov moral i samopouzdanje je sada naglo porastao, a nas pao, to je sada vrlo bitno. Druga bitna stvar je trener, onaj kockar se pokazao puno boljim strategom i motivatorom u napetim i prelomnim momentima od Husrefa.
Daj Boze da ovo izade na dobro!
Sad bi neki 'Uscuplic' bio jedini izlaz, da se desi taj pozitivni šok, mada znam da od toga nema nista.
Daj Boze da ovo izade na dobro!
Sad bi neki 'Uscuplic' bio jedini izlaz, da se desi taj pozitivni šok, mada znam da od toga nema nista.
Danas kad nisam infarkt fasovo necu nikad, nemam ni snage da sta pisem, e moj Krste sta si godina zivota nam danas uzeo boga pitaj
Ja ne znam kako i na koji nacin al mi moramo dobit u Tuzli naredno kolo inace sve ode u qrac, nerealno zvuci da je samo +4
Boze pomozi
Ja ne znam kako i na koji nacin al mi moramo dobit u Tuzli naredno kolo inace sve ode u qrac, nerealno zvuci da je samo +4
Boze pomozi
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lider Sarajevo je također visoko plasiran na listi dosuđenih penala (5), ali je Bordo tim jedini u ligi uspio promašiti čak tri jedanaesterca.
! ! !
! ! !
Yugoslav First League - ⭐️⭐️