FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sve ce to narod pozlatiti.
Poslije ovih egzibicija i ako se trebao produzi ugovor mislim da se treba obustavi bilo kakav dogovor o produzrtku ugovora.
Na podrzavam psovanje i vrijedjanje jer ima mnogo drugih nacina za iskazati osjecaje.
Meni je Husref drag i simpatična je ta podrska navijaca njemu. Vidi se da njemu imponuje to jedan je od nas. Ali ali ali svaki put Husref to okrene to protiv sebe, kao da se ne zna da nosi sa tom podrskom, kao da se zabahati.
Dobro je to sinoc bilo, i nije steta nastala sinoc nego protiv Krupe. Protiv Krupe se pocela puniti casa sa Zrinjskim se dopunila a sinoć kap koja je poravnala i sad je ono ne talasaj ne pusi.
Ovo nam samo Zrinjski moze olaksat i niko drugi. Ako oni ne kiksaju naredna tri kola nece sigurno ni do kraja.
Husref mora shvatiti da mu niko nije kriv do on sam. On postavlja igru i slaze sastav.
Neki igraci bi sami trebali trazi ti izmjenu kad vise ne mogu da hodaju. Mada to trener mora vidjeti.
Ono sto od navijaca dodje, a prvi je znak kiksa, jesu rijeci "hocemo pobjedu". Reprezentacija bilo koja, KK Bosna, RK Bosna i Sarajevo uvjek ista prica. To "hocemo pobjedu" je kontraproduktivno za nas mentalitet ali daleko od toga da je to razlog lose igre i ne ostvarenog cilja. Mada bi bilo dobro da prestane da se koristi.
Poslije ovih egzibicija i ako se trebao produzi ugovor mislim da se treba obustavi bilo kakav dogovor o produzrtku ugovora.
Na podrzavam psovanje i vrijedjanje jer ima mnogo drugih nacina za iskazati osjecaje.
Meni je Husref drag i simpatična je ta podrska navijaca njemu. Vidi se da njemu imponuje to jedan je od nas. Ali ali ali svaki put Husref to okrene to protiv sebe, kao da se ne zna da nosi sa tom podrskom, kao da se zabahati.
Dobro je to sinoc bilo, i nije steta nastala sinoc nego protiv Krupe. Protiv Krupe se pocela puniti casa sa Zrinjskim se dopunila a sinoć kap koja je poravnala i sad je ono ne talasaj ne pusi.
Ovo nam samo Zrinjski moze olaksat i niko drugi. Ako oni ne kiksaju naredna tri kola nece sigurno ni do kraja.
Husref mora shvatiti da mu niko nije kriv do on sam. On postavlja igru i slaze sastav.
Neki igraci bi sami trebali trazi ti izmjenu kad vise ne mogu da hodaju. Mada to trener mora vidjeti.
Ono sto od navijaca dodje, a prvi je znak kiksa, jesu rijeci "hocemo pobjedu". Reprezentacija bilo koja, KK Bosna, RK Bosna i Sarajevo uvjek ista prica. To "hocemo pobjedu" je kontraproduktivno za nas mentalitet ali daleko od toga da je to razlog lose igre i ne ostvarenog cilja. Mada bi bilo dobro da prestane da se koristi.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Ma nisu ni oni u nekoj formi,sta su to pokazali protiv Zelje posebno ili Krupe.
Nista,pobjedili kako smo i mi pobjedjivali dosta utakmica.
I dalje imamo dobre igrace,i sad aBd u Tuzlu idemo da pobjedimo hladno i nastavimo gdje smo malo prikocili.
I dalje imamo dobre igrace,i sad aBd u Tuzlu idemo da pobjedimo hladno i nastavimo gdje smo malo prikocili.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Kako je dobro bilo biti dio ovog sjevera...bilo je ludilo..astonHz je napisao/la:0-0, pa sta? Idemo zgaziti do kraja! Pruziti maksimalnu podrsku, ova generacija to zasluzuje.
Evo jedan stari klip za dizanje morala. Ajmo Bordo Armijo![]()
Frki vodi prvo,Popco drugo poluvrijeme...vrijeme velikog drugarstva,pravog.
FK SARAJEVO.
Ma sinoc je greska bila dupovac mujakic rotacija. Iako smo i u tim nenormalnim okolnostima stvorili 3 zicera vidjelo se da ne ide. Kanije kad se vratilo u normalno zaposjeli smo teren i igrali nasu igru. Morala su se i krila osvjeziti.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Ovako ste pizdili poslije prosle tekme pa onda poslije derbija dobili krila.
Sami ste sebi krivi sto ste poceli slaviti dublu u martu 11 kola prije kraja. Za 11 kola se moze sve zivo promjeniti. I sada je ostalo toliko mnogo do kraja da cak i da izgubimo prednost teoretski mozemo je vratiti. Mada igra sad tu druga strana, psihologija.
Trenutno su igraci Zrinjskog psiholoski iznad nasih a kvalitetom duplo slabiji. I sta mi radimo, umjesto da stanemo uz igrace, da im dajemo podrsku maksimalnu svima mi se raspravljamo ovdje i **** najvise sebe i najvise sebi stete donosimo.
4 kola znace da mi u naredne 2 tekme moramo obje kiksati a oni obje da pobijede da nas prestognu. Sto nije nerealno. Ali isto tako nemojte misliti da ce ih Siroki pustiti da pobijede dole, pa da onda moraju na Grbavici da se se kockaju sa Evropom. Tako da polahko niko njima necec pustiti bodove, ni Celik ni Radnik ni Sloboda kao sto nece ni nama. Mi samo moramo sto prije izaci iz ovog tunela u kojem smo sada, i titula je nasa. Sa ovolikom negativom koju stvarate necemo sigurno jos dugo.
Sami ste sebi krivi sto ste poceli slaviti dublu u martu 11 kola prije kraja. Za 11 kola se moze sve zivo promjeniti. I sada je ostalo toliko mnogo do kraja da cak i da izgubimo prednost teoretski mozemo je vratiti. Mada igra sad tu druga strana, psihologija.
Trenutno su igraci Zrinjskog psiholoski iznad nasih a kvalitetom duplo slabiji. I sta mi radimo, umjesto da stanemo uz igrace, da im dajemo podrsku maksimalnu svima mi se raspravljamo ovdje i **** najvise sebe i najvise sebi stete donosimo.
4 kola znace da mi u naredne 2 tekme moramo obje kiksati a oni obje da pobijede da nas prestognu. Sto nije nerealno. Ali isto tako nemojte misliti da ce ih Siroki pustiti da pobijede dole, pa da onda moraju na Grbavici da se se kockaju sa Evropom. Tako da polahko niko njima necec pustiti bodove, ni Celik ni Radnik ni Sloboda kao sto nece ni nama. Mi samo moramo sto prije izaci iz ovog tunela u kojem smo sada, i titula je nasa. Sa ovolikom negativom koju stvarate necemo sigurno jos dugo.
Kritikovali smo, ukazivali, tugovali, radovali se... Nije vrijeme više za to. Činjenica je da su proljetni dio sezone trebali iznijeti Kovačević, Pidro, Šabanović, Mujakić, Mustafić i Resić. Nisu, i sad je tako kako jeste. Nije mene strah gubitka titule, nego raspada i kompleksa.
A Musemić ako ne osvoji ništa, odnosno titulu prvenstveno, zahvaliti mu se i dati mu godišnju za VIP-ložu.
Sad samo naprijed i žar u očima!!!!!!
A Musemić ako ne osvoji ništa, odnosno titulu prvenstveno, zahvaliti mu se i dati mu godišnju za VIP-ložu.
Ja se slažem da ukoliko Husref nakon plus 11 izgubi titulu da treba da sam podnese ostavku. Ali evo opet se bojim scenarija komsija. Kojis su tako isto mijenjali pa mijenjali i vidi ih sada. J**+ ih ko stigne.VenamaHrabrih je napisao/la:Kritikovali smo, ukazivali, tugovali, radovali se... Nije vrijeme više za to. Činjenica je da su proljetni dio sezone trebali iznijeti Kovačević, Pidro, Šabanović, Mujakić, Mustafić i Resić. Nisu, i sad je tako kako jeste. Nije mene strah gubitka titule, nego raspada i kompleksa.
-
ajdohordas
- Kontakt:
Ko si ti bolan da kazes nekom da je gutac kurca, debil, papak itd samo zato sto argumentovano kritikuje postavku igre naseg sefa strucnog staba. Cinjenica je da lik pravi greske iz utakmice u utakmicu, sve je ovako radio i sa Slobodom, i ti sad psovkama pokusavas demantovat te cinjenice i historiju. Smiri malo i spusti loptu nije Husref Bog. Niko ga ne mrzi niti ovdje na forumu niti na tribinama sto se vise puta pokazalo, i ne treba ga smjenjivat, ali na kraju kako god se ovo zavrsilo i nebitno da li osvojili dva trofeja ili nijedan, Husref nije trener za FK Sarajevo. Da yasluzuje neku funkciju i klubu to svakako, ali sef strucnog staba nikako. Murinjo je Murinjo pa je gotov, njegovo vrijeme isfuralo, doslo doba modernog fudbala sa mladim perspektivnim strucnjacima i tjt. Na greske treba ukazivati odamh i kritikovat, da se one ne bi ponavljale, a ponavljaju se iz utakmice u utakmicu... poslije sedam kola bi moglo biti i kasno, tad mozemo kurcu svirat ako lazni budu pehar dizali.Kamuflazn je napisao/la:ajdohordas je napisao/la:
Ma mrs u pm i ti vise ! Yebo te Husref a ti njega. Zadnjih deset postova vrijedjas sve one koji kritikuju.Kamuflazn je napisao/la:Vi gutaci kurca smao i kritikujete, nikad niste nista pohvalili. To se zove bolest, zavist. Sad nastavitie gutat **** do duple.
Razgranici sebi debilu jedan pljuvanje i psovanje, razgranici kritikovanje i ukazivanje gresaka.
I prije 3-4 godine smo samo sutili i govorili ne treba kritikovat sad vec na kraju sezone ne treba ovo ne treba ono. Pa se jedva izvukosmo na kraju.
Treba kritikovat odmah sad i ukazivat na greske da bi se popravile jer ce kasno biti poslije sedam kola kad oni pehar budu dizali.
Ali kritikovat a ne pljuvat. U tome je razlika i srz svega.
Mrs i ti u 100 pm papak brdjanski.
Husref je vodio i bez plate a znao je i svoje premije i plate kad dobije dijeliti igracima koji su bili uskraceni, ali naravno da vas to ne zanima i ne znate jer pratite sarajevo preko foruma i ****.
Gvardiola najbolji trener svih vremena pa pogrijesi u taktici, odabiru igraca itd.
a mi cemo samo gledati kako nam namjestaju sudije?bodi123 je napisao/la:Najvise me brinu tri stvari:
1. Do kraja je ostalo 7 kola, to je jako puno, sto nam nikako ne odgovara. Da su to samo 3-4 kola nekako bi se ova prednost sacuvala i sa losom igrom, na guzove bi se dao koji gol i to bi bilo dovoljno za titulu. U 7 kola su se znale topiti i daleko veće prednosti od +4, u mnogo jačim i ozbiljnijim ligama.
2. Oni su sada definitivno usli u igru i shvatili da mogu osvojiti titulu, namirisali krv. To je ono sto nam je najmanje trebalo. A tada pocinje sve ono lose sto nam moze ponuditi nasa liga. Zrinjski ce i rukama i nogama kopati sada bilo kakve veze, lobije, ganjati prljave poslove, premirati nase protivnike, kockar ce vrsiti pritisak na sudije u svakoj utakmici... to je ono u cemu nikad nismo bili dobri a ovi su mnogo iskusniji od nas.
3. Pritisak imperativa pobjede koji će im visiti nad glavom svaku utakmicu, kao i raznorazni pacijenti s istoka koji će **** majke Husrefu i igračima na svaku pogresku do kraja sezone.
Nek nam je Bog na pomoći.
pa mogli su nam u zadnja dva kola namjestiti sudije, najbolje utakmice za to, pa sto nisu?
dosta se podcjenjuje nas uticaj u savezu, nismo Sloboda...
na polusezoni si imao 5 bodova prednosti, uvezao si niz pobjeda, oni imali tri remija, pobjegao si na 11 bodova, sad si ti očekivano malo pao, oni uvezali niz pobjeda i dosli na 4 boda, sasvim normalno je da cemo sad i mi opet uvezati neki niz, a oni koju kiksati, to je fudbal...
Na kraju imas bodova koliko si manje vise ocekivao, iz dvomeca sa Sirokim 4 boda, protiv zeljeznicara si nadoknadio dva boda protiv Krupe, jedino je kiks taj poraz od Zrinjskog...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
ama to je to, sudar nesretnih okolnosti koje se poklope taman kad ti ne treba...da je organizovao šutanje penala(i prekida generalno) na kraju svakog treninga i ta mu lista bude putokaz ko treba šutati, on to paušalno ostavi Krsti ja dao ja fulio....a na konto toga je otišo već jednom...da skonta da ne treba u bitnim tekmama se igrat sa zadnjom linijom i tu ništa naučio nije(Novaković,Adukor,Stanojević)...da je ispoštovao umor/svježinu/formu ekipe imao bi sad gladnu minutaže ekipu a ne klinički mrtvu....imaš 5 stopera, 2 odlična, 2 dobra i 1 juniora i ti igraš i dalje sa samo 2 stopera....mma_hz je napisao/la:Ma nisu ni oni u nekoj formi,sta su to pokazali protiv Zelje posebno ili Krupe.
ali i ovako smo najbolji i uzet ćemo sve
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Stoper i golman se rotiraju samo kad se mora. To svako zna ko prati fudbal.
Zamjerke za krilne fudbalere. Tatar i krle mrtvi trebao ih je mjenjati.
Zamjerke za krilne fudbalere. Tatar i krle mrtvi trebao ih je mjenjati.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Mislim da je Husref sinoc pogrijesio kod postavke igre. Prvo izmjenama nazad unio je nemir u zadnju liniju. Drugo trebao je uraditi kao na derbiju sa Halilovicem na beku a Handzetom iza Ahmetovica. Puno bi bili opasniji prema naprijed i stabilniji prema nazad. Ali eto Husref je ocigledno kontao sta je kontao. Mislim da je pogrijesio sinoc i da je pored nedostatka srece i sam odgovoran za poraz.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
E jeste ga usrali
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ko ne vjeruje da ne mozemo biti prvi, nek i ne dolazi na utakmice. samo nervozu i srklet stvara. J.ebem i njega i njegovu podrsku ako se zasniva na j.ebanje majki. Prozivate momka sto je sinoc fulio penal, decko ima 60 golova i 40 asistencija u Sarajevu. Ima vise postignutih i kreiranih golova nego sto vi imate utakmica. Je li vas stid vise otvarat usta?
lijepe 2500 ljudi gdje znas svakog u glavu, gdje ko sjedi, sta ko pije, sta ce ko reci....ovi torotani sto jednu dodju pa cetiir ne dodju, nemojte Allaha vam dolaziti nikako.
lijepe 2500 ljudi gdje znas svakog u glavu, gdje ko sjedi, sta ko pije, sta ce ko reci....ovi torotani sto jednu dodju pa cetiir ne dodju, nemojte Allaha vam dolaziti nikako.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Svi navijači su dobrodošli da navijaju za Sarajevo
ne za pojedince na privremenom radu, za SARAJEVO
ne za pojedince na privremenom radu, za SARAJEVO
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne zaboravi činjenicu da je Zrinjski zajebao i kone po pitanju muljanja u zavrsnici sezone. Onaj penal sto su dobili u Bijeljini je jedan od najgorih penala ikad u historiji fudbala. Nema nikakve sanse da smo mi i priblizno jaki u tome ko oni, nit smo kad bili. Mi ćemo dobit minimalnog kredita kod sudija samo jer smo FK Sarajevo i jer dolazimo iz najvećeg grada, a kad je riječ o lobijima u savezu Zrinjski, kone uz Borac su broj jedan, to i ptice na grani znaju druže.YNWA je napisao/la:
a mi cemo samo gledati kako nam namjestaju sudije?
pa mogli su nam u zadnja dva kola namjestiti sudije, najbolje utakmice za to, pa sto nisu?
dosta se podcjenjuje nas uticaj u savezu, nismo Sloboda...
na polusezoni si imao 5 bodova prednosti, uvezao si niz pobjeda, oni imali tri remija, pobjegao si na 11 bodova, sad si ti očekivano malo pao, oni uvezali niz pobjeda i dosli na 4 boda, sasvim normalno je da cemo sad i mi opet uvezati neki niz, a oni koju kiksati, to je fudbal...
Na kraju imas bodova koliko si manje vise ocekivao, iz dvomeca sa Sirokim 4 boda, protiv zeljeznicara si nadoknadio dva boda protiv Krupe, jedino je kiks taj poraz od Zrinjskog...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Zato nas je i bilo 3 milje po prosjeku, vazda grmilo najdrazi period 2008-2012 definitvno veliki napredak se napravio steta sto i rezultati u tom periodu nisu bili bolji.mma_hz je napisao/la:Kako je dobro bilo biti dio ovog sjevera...bilo je ludilo..astonHz je napisao/la:0-0, pa sta? Idemo zgaziti do kraja! Pruziti maksimalnu podrsku, ova generacija to zasluzuje.
Evo jedan stari klip za dizanje morala. Ajmo Bordo Armijo![]()
Frki vodi prvo,Popco drugo poluvrijeme...vrijeme velikog drugarstva,pravog.
Nezaboravne utakmice u Zepcu, Borac,Cluj, Derbi 2009 1-2, Banovici, Tuzla 2009 poslije bila ponovljena.
Sa ponosom pricam da sam bio toga ne u vrhu grupe ali redovan na tekmama.
Drž' se Morto.MortemHz je napisao/la:E jeste ga usrali
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ako mislis da smo dobili na poklon zicer Ahmetovica, to se slazem.Kamuflazn je napisao/la:Ma sinoc je greska bila dupovac mujakic rotacija. Iako smo i u tim nenormalnim okolnostima stvorili 3 zicera vidjelo se da ne ide. Kanije kad se vratilo u normalno zaposjeli smo teren i igrali nasu igru. Morala su se i krila osvjeziti.
show no fear Mortem-sanMortemHz je napisao/la:E jeste ga usrali

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.