FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima li kod Husrefa ikad ono "jbg, do mene, halalite", ili on fakat misli da nikad nije do njega i da se recimo Mujakic morao pretvoriti u Alvesa?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Koliko ste ovu temu sveli na lična prepucavanja, tačno se pitam da li će pola forumaša imat obraza da uđe na temu za mjesec dana. Jbt samo vrijeđate jedni druge radi nekih nebitnih likova. Sarajevo će biti, sve drugo će proći. Nije Husref Sarajevo, nije ni Miloš ni Nihad, ni Benko nije bio, ni Hase rahmetli nije Sarajevo. Jesmo l' navijači kluba il pojedinaca, ma kako se oni zvali? Jedni previše se.ru i blate Husrefa za sve, drugi ga brane k'o da im je svima babo rođeni. Nakucali ste 20 stranica uvreda jbt, bukvalno spamujete temu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nešto kontam, što ne bih ja sprčio Mariju Šarapovu? Bolje nju dvaput, nego Bekića jednom.
Modricamoj uzor-S.G je napisao/la:Na 4:10, kakav je ovo krš? Hercegovina negdje pretpostavljam?astonHz je napisao/la:0-0, pa sta? Idemo zgaziti do kraja! Pruziti maksimalnu podrsku, ova generacija to zasluzuje.
Evo jedan stari klip za dizanje morala. Ajmo Bordo Armijo![]()
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
To je kad smo išli u Lišticu jednom pa nam nisu dali da prođemo i tako nas doveli u taj kamenjar da lafo čekamo pa će nas pustiti.moj uzor-S.G je napisao/la:Na 4:10, kakav je ovo krš? Hercegovina negdje pretpostavljam?astonHz je napisao/la:0-0, pa sta? Idemo zgaziti do kraja! Pruziti maksimalnu podrsku, ova generacija to zasluzuje.
Evo jedan stari klip za dizanje morala. Ajmo Bordo Armijo![]()
ISTINA ZA VEDRANA!
Ama Modrica ba,sta me je.bes
FK SARAJEVO.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nedostajalo je agresivnosti (tj Rahmanovic i Stanojevic) mogu shvatiti promasaje al da ne bude zestine ne dobiješ ni zuti karton znaci da nisi bas pokazao dovoljno borbe i agresije. 7 kola nerviranja al to je FKS, podrska pa vidjecemo sta i kako ce biti.
-
nukleusmember
- Kontakt:
napravio sam par nekih računica za ovih narednih 7 kola i sve mi se svedu da moramo dobiti goška zadnje kolo u gabeli
VVVBK
VVVBK
Malo iskrivljujes istinu...AlfredNobel je napisao/la:Znaš šta je meni najsmiješnije, recimo persone poput Zipa i Denchija. Ko prati temu, može se sjetiti postova Zipa koji su bili klasični trolerski, šta god da je bilo, on je to okretao na pozitivu. Ispadneš od Zarije, on iskače da brani, desi se neka druga stvar, on je tu vazda. Da smo ispali iz lige, on bi rekao da je dobro itd. Isto tako i Denchi, nisi mogao opstati od njegovih preoptimističnih postova i razmišljanja. Hoće da kolje ako napišeš nešto drugačije. Zvali ga najglupljim pitarom.Benkara21 je napisao/la:Ko da smo 0-6 izgubili majku mu budalastu, jeste luda raja hahahaha. Nimalo se ne brinem za titulu, slijedeće kolo opet +6.
I sad njih dvojica nađu moralisati, na svaku moguću sitnicu se kače i filozofiraju. I njima to ništa, okrenuli se za 360 stepeni i oni svoj fazon. Ja jedno vrijeme kontao neko ušao na profil ovog Denchija, nisam mogao vjerovati da je nakon onih bombastičnih postova okrenuo ploču. Tako ti je to u biti s većinom raje ovdje, ne znam mogu li pet nickova nabrojati da se drže svojih riječi, viđenja i stavova. Ovo ostalo kako vjetar puhne, kako crijevo nalijevo ili kako većina piše, tako i oni, logika gdje svi tu i mali Mujo. Naredno kolo ako dobijemo, oprt će biti priča bosanski Dinamo, s kim igramo u žrijebu LP itd. Standardno.
Ja sam oduvijek govorio da je upaganje Tana top stvar dok su bili losi rezultati, dok ste vecima ovde yebavali Tanu, Sabrini, Dini, Kusturici, itd....
Ja sam stajao iza tog stava i danas je to tako... Nista bolje se nije dogodilo FKSarajevo nego investicija Tana.
U to vrijeme se se przivala Uprava i Tan, gdje sam ja bio za Tana... Ako mislis da je drugacije bilo, imas historiju postova pa ako ti se da citaj i analiziraj.
Hvala Bogu, Tan ostao, situacija je sada odlicna po tom pitanju...
Takodjer se ovde ismijavao Kamp, gdje se takodjer nisam slagao sa tim... A znaju ovi forumasi koji su duze tu, pricu sa onim KaNp.. itd ..
Moje nezadovoljstvo sa Husrefom nema nikakve veze sa promjenom stava.
Husrefa nisam gotivio ni u periodu 2006-2008, ni u periodu 2012-2013..a ni sada...
Postujem ga zbog svega sta je uradio, al nisam zadovoljan sa njim, i to cu uvijek reci.
Mislim da on nije tip trenera za ovo FKS. To je moje misljenje, i tako ce i biti.... Slagao se il ne...
Ali si zadovoljan bio calom i jesicem? HAHAHAHA
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Stara dobra Modrica.mma_hz je napisao/la:Ama Modrica ba,sta me je.bes
Pozz iz Zenice.
!
bambus je napisao/la:Stara dobra Modrica.mma_hz je napisao/la:Ama Modrica ba,sta me je.bes![]()
![]()
Pozz iz Zenice.
FK SARAJEVO.
Mi dobijamo slobodu, a siki lazne i opet je 7 tj 8 bodova. Smirena situacija.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Jest jest Modriča a ja sam otišao na nešto skroz drugomma_hz je napisao/la:Ama Modrica ba,sta me je.bes
ISTINA ZA VEDRANA!
- ElCartel11
- Kontakt:
Premirati Mladost i Celik i to je to 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ma neće zrinjskim sve dobiti do kraja sigurno,mora i njima još jedna kriza doći.
ISTINA ZA VEDRANA!
A što je Čala za ismijavanje, što to ne bismo trebali bit zadovoljni Čalom? I on je vojnik kluba, voli Sarajevo više od života, i on se vraćao kad god je trebalo i gasio požar, i on je mlatnuo malene, uzeo Širokog dole... I to sa veznim redom Rustemović - Ivetić, sa Crnkićem na krilu, Dulju preporodio na poziciji AMFa, i odstupio prvi put kad ga je tribina prozvala. Ništa manja legenda nije od Husrefa.Kamuflazn je napisao/la:Ali si zadovoljan bio calom i jesicem? HAHAHAHA
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Siroki vec dovoljno bježi cetvrtom,a igra finale kupa i tako pusta Svinjskom bodove...Laznjak je napisao/la:Mi dobijamo slobodu, a siki lazne i opet je 7 tj 8 bodova. Smirena situacija.
Vecina se slaze da bi Sarajevu trebao mozda i bolji trener,ali ko???skoroalen je napisao/la:A što je Čala za ismijavanje, što to ne bismo trebali bit zadovoljni Čalom? I on je vojnik kluba, voli Sarajevo više od života, i on se vraćao kad god je trebalo i gasio požar, i on je mlatnuo malene, uzeo Širokog dole... I to sa veznim redom Rustemović - Ivetić, sa Crnkićem na krilu, Dulju preporodio na poziciji AMFa, i odstupio prvi put kad ga je tribina prozvala. Ništa manja legenda nije od Husrefa.Kamuflazn je napisao/la:Ali si zadovoljan bio calom i jesicem? HAHAHAHA
FK SARAJEVO.
Pa gdje je taj lobi konama ove sezone, i gdje je Borcu prosle?bodi123 je napisao/la:Ne zaboravi činjenicu da je Zrinjski zajebao i kone po pitanju muljanja u zavrsnici sezone. Onaj penal sto su dobili u Bijeljini je jedan od najgorih penala ikad u historiji fudbala. Nema nikakve sanse da smo mi i priblizno jaki u tome ko oni, nit smo kad bili. Mi ćemo dobit minimalnog kredita kod sudija samo jer smo FK Sarajevo i jer dolazimo iz najvećeg grada, a kad je riječ o lobijima u savezu Zrinjski, kone uz Borac su broj jedan, to i ptice na grani znaju druže.YNWA je napisao/la:
a mi cemo samo gledati kako nam namjestaju sudije?
pa mogli su nam u zadnja dva kola namjestiti sudije, najbolje utakmice za to, pa sto nisu?
dosta se podcjenjuje nas uticaj u savezu, nismo Sloboda...
na polusezoni si imao 5 bodova prednosti, uvezao si niz pobjeda, oni imali tri remija, pobjegao si na 11 bodova, sad si ti očekivano malo pao, oni uvezali niz pobjeda i dosli na 4 boda, sasvim normalno je da cemo sad i mi opet uvezati neki niz, a oni koju kiksati, to je fudbal...
Na kraju imas bodova koliko si manje vise ocekivao, iz dvomeca sa Sirokim 4 boda, protiv zeljeznicara si nadoknadio dva boda protiv Krupe, jedino je kiks taj poraz od Zrinjskog...
Hocemol' gledati sta se desavalo do tog penala u Bijeljini, kako je Zrinjski ostao sa igracem manje u toj utakmici, i kako je uopste doslo do toga da kone budu u utrci sa njima do zadnjeg kola?
Ili da analiziramo kakvo sudjenje imamo ove sezone? Nista mi losije sudjenje nemamo od njih, ove sezone vise su grijesili u nasu korist, i sto se tice sudjenja mozemo samo sutiti, i vjeruj da ce tako biti do kraja sezone, nije Hadzija levat, nece on dopustiti da nas kolju...
Pa pogledaj penal sinoc, smijesan, da se ono Zrinjskom sviralo, sve bi gorilo....
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.