To ti lokalni klub nije pri srcuLily je napisao/la:Ne povezuj mene s Pikicima.hammers je napisao/la:I Velez si zaboravio

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
To ti lokalni klub nije pri srcuLily je napisao/la:Ne povezuj mene s Pikicima.hammers je napisao/la:I Velez si zaboravio
možda više voli Zrinjskihammers je napisao/la:To ti lokalni klub nije pri srcuLily je napisao/la:Ne povezuj mene s Pikicima.hammers je napisao/la:I Velez si zaboravio
Pa gdje je pogrijesio ? Ja bi samo dodao gov.no na kvadrat. Nemoj da ti tesko padaju uvrede na racun njanjajeva. Navikni se na to jer ionako svi djelimo isto misljenje o vamaMegamon je napisao/la:Boli me briga sto se zaebajes ti sa tim klincem,ti kad kazes da je klub gov.no jesi li uvrijedio klinca ili sve navijace![]()
Mozete se vi zaebavati do mile volje,jedan drugom govoriti da ste gov.na al ne dirajte ono sto nije vase,moje.Ono sto je za nekog svetinja.
Onako.hammers je napisao/la: To ti lokalni klub nije pri srcu
Čudno mi da ga nisam primjetio iako se igra 90% odvijala na poziciji gdje on igra. Jesi siguran da se ne radi o nekom napadaču?Nail for Real je napisao/la:zadnjeg veznog
nije nesto bogzna briljiraoNoName je napisao/la:Čudno mi da ga nisam primjetio iako se igra 90% odvijala na poziciji gdje on igra. Jesi siguran da se ne radi o nekom napadaču?Nail for Real je napisao/la:zadnjeg veznog
Nista od toga, drzi se ti 'PoolaLily je napisao/la:Mozda jednog lijepog dana, kada se sve stvari u vezi Mostara i nase drzave srede.hammers je napisao/la: To ti lokalni klub nije pri srcu
neko kaze diskusija, neko zaebancijaMegamon je napisao/la:Baljezgajte,vrijedjate,provocirajte do mile volje.Ja sam svoj cilj postigao,postigao sam da se od jednog "anonimusa" stvori najveca prica na forumu.Svi pricaju o velikom Blekicu.Mislim da je Lejla rekla da je los publicitet ipak publicitet.Samo nastavite.Fino vas je tako vidjeti da svoje vecernje sate provodite u diskusiju o jednom Gospodinu Blekicu.
Sami ste trazili da se prica prosiri da cijeli forum,da nije bilo toliko vaseg otrova mozda bi se ova prica i svodila samo na navijace Sarajeva.Trazili ste gledajte.
Veliki vodja vas prati
Super drug, evo bio na nekom sijelu, malo se popilo, sjedim u toaletu pa reko da vidim šta ima ovdjedubrava je napisao/la:Pa di si Bezimeni, nisam te dugo vidio. Kako si mi?!
NoName je napisao/la:Super drug, evo bio na nekom sijelu, malo se popilo, sjedim u toaletu pa reko da vidim šta ima ovdjedubrava je napisao/la:Pa di si Bezimeni, nisam te dugo vidio. Kako si mi?!Kod tebe druže?
P.S. Odgovor ću pročitati sutra jer sam skoro zaspao
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], bavariapivo i 13 gostiju.