Kojeg novca, pa taj Marinovic vjerovatno ima 7+ hiljada KM mjesecno u savezu, to mi mozemo ponuditi platu da se on kao dokazani strucnjak odluci da trenira juniore Sarajeva...Mogu zamisliti njegovu reakciju kad bi ga neko nazvao i ponudio mu da vodi juniore Sarajeva, rekaciju nakon sto mu objasne da nije skrivena kamera...VenamaHrabrih je napisao/la:Potcjenjuješ moc novca. Niko ne radi posao radi ljubavi. Sve je stvar cijeneYNWA je napisao/la:Selektora mlade reprezentacije, covjeka koji je sa Zrinjskim uzeo titulu dovesti da radi u akademiji, ono jedva ceka taj poziv... kao i Nalic... ne znam kako bi to mogli odbiti...VenamaHrabrih je napisao/la:Za boljeg trenera treba i više novca. Vec sam jednom napisao, Marinovica i Nalica dovesti za mlađe kategorije, a nekog švicarskog, ili njemackog drugoligaskog trenera za prvi tim. Ne zato sto bi taj Svabo bio prvak, nego zato da promjeni nacin rada i razmisljanja nasim igracima. Ako FKS zeli biti respektabilan klub, onda to tako mora.
I kakvo pustanje Sirkog Zrinjskom, mrze se ko mi i komsinice, i da im puste, jos taj Siroki poslije Zrinjskog ide na Grbavicu, i lagano mogu nakon dva poraza na 5-6 mjesto, nema tu pustanja....