Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Vi kad ste dolazili na Zvezdine tekme i prekidali ih, kad ste dolazili u pionir da navijate za Paok u sred Bg, kad ste ubijali srpske i strane navijače, vi niste brukali Srbiju.
I grobari imaju nekome nešto poručivati. U redu je!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma pusti njih,vidis da ja vise o navijacima ne progovaram sa njima niti jedne,neki dan mi lik nabroji 10 situacija na stetu Delija i odmah mu ja nabrojim iste te.alan_kardec je napisao/la:Vi kad ste dolazili na Zvezdine tekme i prekidali ih, kad ste dolazili u pionir da navijate za Paok u sred Bg, kad ste ubijali srpske i strane navijače, vi niste brukali Srbiju.
Mogu oni pricati sta hoce jedno je istina:
Svi smo isti jedan dan to Delije urade,drugi dan Grobari i obratno jednostavno nema situacije da je jedna grupa uradila a druga nije.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nije da sam za tebe sveznalica, za tebe sam doktor!!! To sto si ti glup i nisi mogao da zavrsis vise od srednje skole to je tvoja stvar, jos se nisi obrijao a dosao si da nam vradjas integenciju tvojim insinuacijama! Glupander je tvoj cale, bolje da je pokusao da oplodi neki kamen nego sto je tebe napravio...NukeR_G1970 je napisao/la:Pa jesi saban bre, i to sabancina teska, najvise mrzim takve likove koji misle da su neka muda ako su nesto zavrsili i da su sveznalice, glupander jedan obican koji pojma nema sta se desilo a prosipa muda ovde...
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Ko je prekidao zvezdine tekme? Naravno da cemo doci da navijamo za PAOK jer su to nasa braca, o cemu ti pricas? Za ubijanje Tatona nemoj da seres mnogo...alan_kardec je napisao/la:Vi kad ste dolazili na Zvezdine tekme i prekidali ih, kad ste dolazili u pionir da navijate za Paok u sred Bg, kad ste ubijali srpske i strane navijače, vi niste brukali Srbiju.
Dobro se zna ko je bolestan, dovoljno je to kada mi mnogo ljudi pridje i kaze nama su bolesni ljudi na tribini, ja vise ne smem da idem na tekme i tako to, vi ste jedna obicna sekta postali, mene bi bilo sramota da budem clan takve tribine i da navijam za takav klub.
Eto, dovoljan dokaz koliko covek moze biti ogranicen, prebacujes se na neku skolu, brijanje, pravi saban. Care, to sto se desilo u Djenovi ne pise u knjigama koje si ti citao. :ugeek:RodjenLos je napisao/la:Nije da sam za tebe sveznalica, za tebe sam doktor!!! To sto si ti glup i nisi mogao da zavrsis vise od srednje skole to je tvoja stvar, jos se nisi obrijao a dosao si da nam vradjas integenciju tvojim insinuacijama! Glupander je tvoj cale, bolje da je pokusao da oplodi neki kamen nego sto je tebe napravio...
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Đurić: Imam informaciju da će derbi biti prekinut!
Predsednik Partizana Dragan Đurić rekao je da ima informacije da će predstojeći derbi na „Marakani" između Crvene zvezde i Partizana biti prekinut!
On je istakao da crno-beli imaju dva predloga: da se utakmica odloži za decembar, ili da se igra pred praznim tribinama, jer najave o prekidu treba ovoga puta ozbiljno shvatiti.
- Dobio sam informaciju da postoji plan da se utakmica prekine u drugom poluvremenu. I pred meč Italije i Srbije bilo je takvih najava, pa se postavlja pitanje zbog čega to nije ozbiljno shvaćeno. Partizan neće napraviti istu grešku - rekao je prvi čovek kluba iz Humske Dragan Đurić u razgovoru za „Blic".
On je još dodao da ukoliko meč bude odigran neće biti ugroženi samo igrači Partizana, već i fudbaleri Zvezde, te da on kao roditelj nikada ne bi dozvolio svom detetu da igra u takvoj atmosferi, pa nema pravo da to traži ni od momaka koji brane boje crno-belih.
Saznajemo: Zvezda neće dati Partizanu garancije za derbi!
Nema predaha, šarada se nastavlja: ima derbija - nema derbija. Fudbalski klub „Crvena zvezda" neće davati nikakve pismene garancije za bezbednost pred 139. večiti derbi predsedniku Partizana Draganu Đuriću, saznaje Press iz dobro obaveštenih izvora. Prvi čovek crno-belih izričito je tražio da Zvezda, MUP i FS Srbije pismeno garantuju bezbednost Partizanu i čak najavio da bez toga njegov klub ne planira da dolazi na „Marakanu" naredne subote, kada bi meč trebalo da se održi.

Dragan Đurić i Vladan Lukić na poslednjem večitom derbiju
Mi se kao poštujemo... Dragan Đurić i Vladan Lukić na poslednjem večitom derbiju
Taman kada se činilo da su se komšije konačno složile oko stava da najveća fudbalska svetkovina na ovim prostorima mora da se odigra bez obzira na nemile scene u Beogradu i Đenovi protekle nedelje, predsednik Partizana Dragan Đurić najavljuje da bez garancija koje će potpisati pored ostalih i Crvena zvezda, od derbija nema ništa.
U Zvezdi nisu želeli ovo da komentarišu, ali kako smo saznali iz izvora bliskih rukovodstvu klubu sa „Marakane", pismenih garancija neće biti.
- Svaka utakmica sa Partizanom vuče određen bezbednosni rizik, ova možda malo veći, međutim, procedura je standardna i ne bi trebalo da bude nikakvih specijalnih problema. Klub je konstantno u kontaktu sa nadležnim službama, zajednicom, policijom, vatrogascima i nema nikakvog razloga da sve ne protekne u najboljem mogućem redu. U Zvezdi su saglasni da utakmica treba da se odigra i da bi bilo kakvo odlaganje bio poraz našeg fudbala i države pred huliganima, zato su svi maksimalno angažovani kako bi sve proteklo u najboljem redu. Teško da će Zvezda Đuriću slati bilo kakve pismene garancije jer se to nikada do sada nije radilo - rekao je za naš list izvor blizak dešavanjima na našem najvećem stadionu.
Prvi čovek srpskog fudbala Tomislav Karadžić tvrdi da je iz Partizana dobio zeleno svetlo za odigravanje derbija, međutim, Dragan Đurić, ljut kao ris, negira tu informaciju i podvlači uslov pod kojim će se derbi igrati.
Derbi u 13 ili 14 časova
Kako sada stvari stoje, derbi će ipak biti odigran, ali će pored, verovatno do sada neviđenih, mera bezbednosti i sam termin utakmice biti drugačiji nego inače. Da bi se izbegla višečasovna okupljanja po gradu, 139. prvenstveni sudar komšija sa Topčiderskog brda biće odigran u dnevnom terminu, dakle u 13 ili 14 časova.
Press
Predsednik Partizana Dragan Đurić rekao je da ima informacije da će predstojeći derbi na „Marakani" između Crvene zvezde i Partizana biti prekinut!
On je istakao da crno-beli imaju dva predloga: da se utakmica odloži za decembar, ili da se igra pred praznim tribinama, jer najave o prekidu treba ovoga puta ozbiljno shvatiti.
- Dobio sam informaciju da postoji plan da se utakmica prekine u drugom poluvremenu. I pred meč Italije i Srbije bilo je takvih najava, pa se postavlja pitanje zbog čega to nije ozbiljno shvaćeno. Partizan neće napraviti istu grešku - rekao je prvi čovek kluba iz Humske Dragan Đurić u razgovoru za „Blic".
On je još dodao da ukoliko meč bude odigran neće biti ugroženi samo igrači Partizana, već i fudbaleri Zvezde, te da on kao roditelj nikada ne bi dozvolio svom detetu da igra u takvoj atmosferi, pa nema pravo da to traži ni od momaka koji brane boje crno-belih.
Saznajemo: Zvezda neće dati Partizanu garancije za derbi!
Nema predaha, šarada se nastavlja: ima derbija - nema derbija. Fudbalski klub „Crvena zvezda" neće davati nikakve pismene garancije za bezbednost pred 139. večiti derbi predsedniku Partizana Draganu Đuriću, saznaje Press iz dobro obaveštenih izvora. Prvi čovek crno-belih izričito je tražio da Zvezda, MUP i FS Srbije pismeno garantuju bezbednost Partizanu i čak najavio da bez toga njegov klub ne planira da dolazi na „Marakanu" naredne subote, kada bi meč trebalo da se održi.

Dragan Đurić i Vladan Lukić na poslednjem večitom derbiju
Mi se kao poštujemo... Dragan Đurić i Vladan Lukić na poslednjem večitom derbiju
Taman kada se činilo da su se komšije konačno složile oko stava da najveća fudbalska svetkovina na ovim prostorima mora da se odigra bez obzira na nemile scene u Beogradu i Đenovi protekle nedelje, predsednik Partizana Dragan Đurić najavljuje da bez garancija koje će potpisati pored ostalih i Crvena zvezda, od derbija nema ništa.
U Zvezdi nisu želeli ovo da komentarišu, ali kako smo saznali iz izvora bliskih rukovodstvu klubu sa „Marakane", pismenih garancija neće biti.
- Svaka utakmica sa Partizanom vuče određen bezbednosni rizik, ova možda malo veći, međutim, procedura je standardna i ne bi trebalo da bude nikakvih specijalnih problema. Klub je konstantno u kontaktu sa nadležnim službama, zajednicom, policijom, vatrogascima i nema nikakvog razloga da sve ne protekne u najboljem mogućem redu. U Zvezdi su saglasni da utakmica treba da se odigra i da bi bilo kakvo odlaganje bio poraz našeg fudbala i države pred huliganima, zato su svi maksimalno angažovani kako bi sve proteklo u najboljem redu. Teško da će Zvezda Đuriću slati bilo kakve pismene garancije jer se to nikada do sada nije radilo - rekao je za naš list izvor blizak dešavanjima na našem najvećem stadionu.
Prvi čovek srpskog fudbala Tomislav Karadžić tvrdi da je iz Partizana dobio zeleno svetlo za odigravanje derbija, međutim, Dragan Đurić, ljut kao ris, negira tu informaciju i podvlači uslov pod kojim će se derbi igrati.
Derbi u 13 ili 14 časova
Kako sada stvari stoje, derbi će ipak biti odigran, ali će pored, verovatno do sada neviđenih, mera bezbednosti i sam termin utakmice biti drugačiji nego inače. Da bi se izbegla višečasovna okupljanja po gradu, 139. prvenstveni sudar komšija sa Topčiderskog brda biće odigran u dnevnom terminu, dakle u 13 ili 14 časova.
Press
- alan_kardec
- Kontakt:
NukeR_G1970 je napisao/la:Ko je prekidao zvezdine tekme? Naravno da cemo doci da navijamo za PAOK jer su to nasa braca, o cemu ti pricas? Za ubijanje Tatona nemoj da seres mnogo...alan_kardec je napisao/la:Vi kad ste dolazili na Zvezdine tekme i prekidali ih, kad ste dolazili u pionir da navijate za Paok u sred Bg, kad ste ubijali srpske i strane navijače, vi niste brukali Srbiju.
Dobro se zna ko je bolestan, dovoljno je to kada mi mnogo ljudi pridje i kaze nama su bolesni ljudi na tribini, ja vise ne smem da idem na tekme i tako to, vi ste jedna obicna sekta postali, mene bi bilo sramota da budem clan takve tribine i da navijam za takav klub.
Inače Zvezdinu tekmu su jedne prilike prekinuli Crveni Kmeri dok su još bili na vlasti u Kambodži.

Jel sve ovo nabrojano bruka Cigana??? Čini mi se da nije.
Normalno da je opasno doći na sjever kad sa juga dolijeću rakete i ubijaju ljude.
I šta ti imaš kome reći da je bolestan kad sam kažeš da ste braća sa paokom i zajedno navijate protiv drugog srpskog kluba.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Meni je sad posle ovoga sto si rekao glupo da ti uopste i odgovaram posto sve ovo sto si rekao si negde procitao na netu tako da nema svrhe...alan_kardec je napisao/la:Inače Zvezdinu tekmu su jedne prilike prekinuli Crveni Kmeri dok su još bili na vlasti u Kambodži.![]()
![]()
Čuj ko je prekidao?
Pa vi ste ničim izazvani napravili prekid na utakmici uleb kupa Zvezda-Paok.Tad se i nama i vama smijala čitava Evropa, a zbog čega, dobro promisli. Ne serem nego govorim istinu za Tatona. Frajer sjedio u kafiću, prišlo desetak degenerika i pretuklo ga na mrtvo ime. Tad se zgražavala čitava Evropa. Ko to ide na ugovorene tuče, a za pasom mu vatreno oružje?
Normalno da je opasno doći na sjever kad sa juga dolijeću rakete i ubijaju ljude.
I šta ti imaš kome reći da je bolestan kad sam kažeš da ste braća sa paokom i zajedno navijate protiv drugog srpskog kluba.
- alan_kardec
- Kontakt:
NukeR_G1970 je napisao/la:Meni je sad posle ovoga sto si rekao glupo da ti uopste i odgovaram posto sve ovo sto si rekao si negde procitao na netu tako da nema svrhe...alan_kardec je napisao/la:Inače Zvezdinu tekmu su jedne prilike prekinuli Crveni Kmeri dok su još bili na vlasti u Kambodži.![]()
![]()
Čuj ko je prekidao?
Pa vi ste ničim izazvani napravili prekid na utakmici uleb kupa Zvezda-Paok.Tad se i nama i vama smijala čitava Evropa, a zbog čega, dobro promisli. Ne serem nego govorim istinu za Tatona. Frajer sjedio u kafiću, prišlo desetak degenerika i pretuklo ga na mrtvo ime. Tad se zgražavala čitava Evropa. Ko to ide na ugovorene tuče, a za pasom mu vatreno oružje?
Kako si ti ograničena osoba, pa to je za priču i kao i većina grobara, baviš se totalno perifernim stvarima. Vrlo je bitno jesam li ja to pročitao na netu, u novinama, čuo na dnevniku ili sam na neki deseti način došao do ovih informacija. Ono što je najbitnije je da su istina (zbog toga ti je vjerovatno i glupo odgovarati), za razliku od grobarskih nebuloza kojima nas danima bombarduješ ovdje. Ti ne čitaš net?
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 18 okt 2010, 01:38, ukupno mijenjano 1 put.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Ti iz sarajeva znas sta se dogadjalo u Beogradu bolje od ljudi koji su tamo bili?
Ovo za PAOK mi je tuzno, ne mogu da verujem prosto sta si ti meni rekao...(zajedno navijate protiv srpskog kluba
) Navijacka svest = 0
Ovo za PAOK mi je tuzno, ne mogu da verujem prosto sta si ti meni rekao...(zajedno navijate protiv srpskog kluba

- alan_kardec
- Kontakt:
NukeR_G1970 je napisao/la:Ti iz sarajeva znas sta se dogadjalo u Beogradu bolje od ljudi koji su tamo bili?
Ovo za PAOK mi je tuzno, ne mogu da verujem prosto sta si ti meni rekao...(zajedno navijate protiv srpskog kluba) Navijacka svest = 0
Dosad sam mislio da si ograničen ko parcela od nekih 300 kvadrata, ali sam shvatio da sam pogriješio. Ograničen si ko malo veći balkon.
Izvini sveprisutni @nukeru, ne poznah te. Ti si, vjerujem, bio na svim tim mjestima gdje je bila frka, tako da bolje znaš od policije, medija, cjelokupne javnosti.... Vjerovatno i snimci kamera lažu.
Ne vjerujem da je iko tražio od grobara da navijaju za Zvezdu, ali nemojte ni protiv. Vi ste došli na utakmicu, navijali za paok i na kraju napravili prekid. To nije navijačka svijest nego kompleksi.
Možda mi je navijačka svijest jednaka nuli, ali mi je nacionalna svijest kud i kamo razvijenija nego kod tebe.
Aj doviđenja i mnogo sreće u Bragi, trebaće vam.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Ja opet tebe ne razumem, jel shvatas ti sta znaci BRATSKI KLUB, i cigani su to isto radili sa grckim ciganima kada su igrali olimpijakos i Partizan...I sranje nisu napravili Grobari nego cigani koji su upali na teren u krenuli da se obracunaju sa nama i grcima...
Za Tatona je stvarno smesno pricati, obicna navijacka tuca, postoje mnogi svedoci kojima je zabranjeno da pricaju sta se desilo te veceri, ja samo ne shvatam da je covek umro a na slikama nekim se vidi da je bio svestan posle tuce, postoje cak i price da mu se stanje pogorsalo nakon operacije i da nije smeo da bude operisan odmah...
Vama debili vode i klub i tribinu, unosite pistolje na tribinu i ubijate se medjusobno, to nije bolest?
Edit: Objasni mi samo kakve veze imaju nacionalna i navijacka svest? To mi nikako ne ide u glavu...
Za Tatona je stvarno smesno pricati, obicna navijacka tuca, postoje mnogi svedoci kojima je zabranjeno da pricaju sta se desilo te veceri, ja samo ne shvatam da je covek umro a na slikama nekim se vidi da je bio svestan posle tuce, postoje cak i price da mu se stanje pogorsalo nakon operacije i da nije smeo da bude operisan odmah...
Vama debili vode i klub i tribinu, unosite pistolje na tribinu i ubijate se medjusobno, to nije bolest?
Edit: Objasni mi samo kakve veze imaju nacionalna i navijacka svest? To mi nikako ne ide u glavu...
Oj @alane ti si veca budala sto se raspravljas.
p.s. 1.
Hoce sad neko sa foruma da ga pljunem za ono sto su me ubedjivali posle tekme(naci ce se oni)
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/212462 ... --huligana
p.s.2.
Ovo se vise nece ponoviti do 2012.
pa koji kreten trebas da budes da mu odbijes ostavku.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=465825

p.s. 1.
Hoce sad neko sa foruma da ga pljunem za ono sto su me ubedjivali posle tekme(naci ce se oni)

p.s.2.
Ovo se vise nece ponoviti do 2012.

Cekaj@Devilaga.
Ako Tomici uvaze ostavku.Onda bi svaki ''huligan''sa bakljom u ruci i klijestima
mogao da mjenja savez kad mu se cefne.A to vala ne ide na korist niti savezu a niti cak ni repki.
Jer ipak red se mora znati.
Nego hoceli biti ponovljena tekma ili ce ostati tri nula za zabare.
Ako Tomici uvaze ostavku.Onda bi svaki ''huligan''sa bakljom u ruci i klijestima

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma koce im znati Zabari su to.harishp je napisao/la:Cekaj@Devilaga.
Ako Tomici uvaze ostavku.Onda bi svaki ''huligan''sa bakljom u ruci i klijestimamogao da mjenja savez kad mu se cefne.A to vala ne ide na korist niti savezu a niti cak ni repki.

Kada ovako malo bolje pogledas hladne glave ovo nisu bili toliki neredi kolikim se predstavljaju,jer jbg citao sam izjave nekih italijanskih tifoza koji su bas u ultra tripu i kazu da je ovo blago u odnosu na ono sto se desava kod njih svako kolo.
Krivicu u istoj meri imaju i FSS i FSI.Nas savez jer nije gledao kako se raspodeljuju karte za sektor jer je svako morao da prilozi licnu i ostale podatke,s tim da sam cuo da su mnogi uzimali tudje podatke.Zasto onda FSS nije kada se krenulo za Italiju dostavio taj spisak i videlo bi se da dosta navijaca na tribinama nije kupilo sebi karte,pogadjas zasto,zbog dosijea u policiji.
Sa druge strane ova utakmica se mogla i morala se nastaviti,opet se vracam na izjave tifoza sa pocetka.Dakle Talijani su da su hteli mogli isprazniti tribinu za cca 10 minuta.Zasto nisu?Isli su oni svesno na prekidanje utakmice.
Na kraju mislim da bi tekmu trebalo ponoviti,ali i ako ne bude sta je tu je mora se nastaviti.
- alan_kardec
- Kontakt:
I ja da gledam sa strane reko bih budala, ali znajući sebe mislim da nisam. Možda malo lud, ali u granicama dozvoljenog.Devil je napisao/la:Oj @alane ti si veca budala sto se raspravljas.![]()

NukeR_G1970 je napisao/la:Edit: Objasni mi samo kakve veze imaju nacionalna i navijacka svest? To mi nikako ne ide u glavu...
Pričaš o navijačkoj svijesti. Stojković je prije tri mjeseca bio omražen među grobarima kao i svaki drugi igrač Zvezde. Možda su omraženiji samo pe.deri i šipci. A onda je odjednom preko noći postao ljubimac juga, parole i skandiranja ne daj se stojke, stojke srbine, klub stoji iza Stojkovića.... A taj Stojković sam par godina prije toga je javno izjavljivao ti što je izjavljivao, uz to je i Zvezdino dijete i bivši kapiten. Navijačka svijest samo takva.
Veza između nacionalne i navijačke strasti je u tome što se i jedna i druga zovu strast.

Nije istina to što pišu novine! Lukić je za sve kriv, on im je dao lovu, on ih je organizovao, on hoće krizu u državi....Devil je napisao/la:p.s. 1.
Hoce sad neko sa foruma da ga pljunem za ono sto su me ubedjivali posle tekme(naci ce se oni)![]()

Prvo, ja ne vjerujem da je Tole nudio ostavku, a drugo i ako je nudio bagra nije prihvatila jer su se sa Toletom i dogovorili da je ne prihvate i tako Tole ima alibi.Devil je napisao/la:p.s.2.
Ovo se vise nece ponoviti do 2012.pa koji kreten trebas da budes da mu odbijes ostavku.
![]()
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Veliki pad "Orlova"
Reprezentacija Srbije nalazi se na 22. mestu liste Svetske fudbalske federacije, što je za sedam mesta lošije nego prošlog meseca.
Španija i Holandija, dve ekipe koje su igrale u finalu Svetskog prvenstva, i dalje su na čelu tabele najuspešnijih nacionalnih selekcija.
Brazil je treći, Nemačka četvrta, tako da su zamenili mesta od septembra, dok je Hrvatska deveta, a Rusija 10. zahvaljujući pobedama u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.
Slovenija zauzima 15. mesto, i to je njen najbolji plasman na ovoj listi, kao i Crnoj Gori koja je trenutno 26.
Reprezentacija Srbije nalazi se na 22. mestu liste Svetske fudbalske federacije, što je za sedam mesta lošije nego prošlog meseca.
Španija i Holandija, dve ekipe koje su igrale u finalu Svetskog prvenstva, i dalje su na čelu tabele najuspešnijih nacionalnih selekcija.
Brazil je treći, Nemačka četvrta, tako da su zamenili mesta od septembra, dok je Hrvatska deveta, a Rusija 10. zahvaljujući pobedama u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.
Slovenija zauzima 15. mesto, i to je njen najbolji plasman na ovoj listi, kao i Crnoj Gori koja je trenutno 26.
http://www.zurnal.rs/2010/10/21/fan-klu ... index.html
I cika Devil se upisao.

I cika Devil se upisao.

Legenda se javila.Nekadašnji reprezentativac naše zemlje Savo Milošević rekao je za B92 da je saopštenje Fudbalskog saveza Srbije sramno.
"To je sramno saopštenje kojem ne želim da pridajem značaj. Nije zašto me optužuju za rušenje saveza s obzirom da nemam nijednu funkciju na vlasti niti moć za tako neštoJa sam im izgleda dežurni krivac za sve", rekao je Milošević.
FSS je izdao saopštenje kojim optužuje navijačku grupe "Orlovi" za rušenje saveza, a predsednika Olimpijskog komiteta Srbije Vlada Divca, Savu Miloševića i bivšeg selektora Radomira Antića za podršku toj grupaciji.

Pa pozdravim vam sve milo u Nionu i dalje da li ste normalni.

- alan_kardec
- Kontakt:
Kako sad stvari stoje, Srbija je u Nyonu već prežaljena.
Navodno, 3:0 za Italiju, oduzimanje 3 boda Srbiji i tri utakmice bez publike. I sve to zbog propusta talijanske policije, dvije baklje u terenu i par naših degenerika.
NEČUVENO, ako bude ovako.
Navodno, 3:0 za Italiju, oduzimanje 3 boda Srbiji i tri utakmice bez publike. I sve to zbog propusta talijanske policije, dvije baklje u terenu i par naših degenerika.
NEČUVENO, ako bude ovako.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- drinin vuk
- Kontakt:
Kardec i ja to citam,nadam se da nece se obistiniti,mada koplja se lome na malim zemljama u nekom principu.
p.s. Devil covjece ne moras bas te slike sa sjevera stavljati na reprezentativnu temu....
p.s. Devil covjece ne moras bas te slike sa sjevera stavljati na reprezentativnu temu....

& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.