FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
-
BlingBling
- Kontakt:
mozel neko upload providni grb ŽELJE ?hitno! 
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
-
madridista
- Kontakt:
ej da nema neko link ili mp3 Željinu pjesmu, nezz naslov al evo tekst: "moraš biti mnogo jak da bi bio željin manijak, ja sam lud ja sam jak ja sam željin manijak"??????
sto se tice dovođenja igraca ja mislim da ce OSIM raditi i dovoditi na sigurno jer ova sezona je macak u vreci ako ne bude jedan predsjednik saveza nema europe što znaci **** i titulu i kup zato moramo biti strpljivi mozda i mi pustimo neke a neke igrace prodamo,a posto je odluka o jednom predsjedniku u republici srpskoj mozda i necudi ovaka odluka borca
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Kakva odluka o jednom Predsjedniku u RS?
misli na jednog prijedsjednika fsbih...Neprilagodjen je napisao/la:Kakva odluka o jednom Predsjedniku u RS?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Misli da ce biti diskvalifikacija klubova i reprezentacije iz Evrope zbog nemogucnosti dogovora oko jednog predsjednika i da Borac zato rasprodaje tim?
sto se tice federacije oni bi vec sad potpisali ali rs nece znaci jedan predsjednik moze biti samo ako se svi sloze vidjecemo u martu sta ce biti i sta ce politika reciNeprilagodjen je napisao/la:Kakva odluka o jednom Predsjedniku u RS?
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Ma Vukelja je davno rekao i samim tim izrazio zelju da jednog dana obuce Zeljin dres! Sjecam se ovog zadnjeg finala kupa BIH, kada je Borac osvojio kup i proslavio ga na Grbavici da je Vukelja javno rekao da nebi imao nista protiv i da bi mu bila cast da igra za Zelju odnosno pred Manijacima. Ne da sam ubjedjen nego sam 100 % siguran da bi Osim od njega napravio strasnog igraca koji vec u svojim nogama ima dovoljno iskustva, a previse znanosti koju on ruku na srce malo i koristi i pokazuje u dresu Borca, a u Zelji bi explodirao. Vidjet cemo, ima tu jos opcija, ali je svakako i on jedna od tih opcija koja bi na proljece mogla donijeti prevagu ukoliko ne bude papirologija koja ga veze za Borac pravila problem.
- zeljovac87
- Kontakt:
Bas tako. I ja sam cuo da je on to rekao cak mislim da je to rekao u neki mikrofom i da negdje imam taj snimak. Momak je super igrac i mislim da ce Amar naci nacina da ga dovede. Danas je on trazio papire i kao sto sam vec napisao nasi (mislim Osim, licno) su ga kontaktirali. Vec smo se poceli pojacavati. SAMPIONIPirke_TM87 je napisao/la:Ma Vukelja je davno rekao i samim tim izrazio zelju da jednog dana obuce Zeljin dres! Sjecam se ovog zadnjeg finala kupa BIH, kada je Borac osvojio kup i proslavio ga na Grbavici da je Vukelja javno rekao da nebi imao nista protiv i da bi mu bila cast da igra za Zelju odnosno pred Manijacima. Ne da sam ubjedjen nego sam 100 % siguran da bi Osim od njega napravio strasnog igraca koji vec u svojim nogama ima dovoljno iskustva, a previse znanosti koju on ruku na srce malo i koristi i pokazuje u dresu Borca, a u Zelji bi explodirao. Vidjet cemo, ima tu jos opcija, ali je svakako i on jedna od tih opcija koja bi na proljece mogla donijeti prevagu ukoliko ne bude papirologija koja ga veze za Borac pravila problem.
Sad će doći lešinari da demantuju.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sljedeca stanica, stadion Bijeli brijeg! Nedelja, 31.10. u 17:00 (TV)!
ZRINJSKI - ŽELJEZNIČAR
Sudija: Radoslav Vukasović (Trebinje)
A1: Admir Forto (Vitkovići)
A2: Željko Dragojević (B. Luka)
Četvrti sudija: Vladimir Dominković (Orašje)
Delegat: Muharem Kurić (Donji Vakuf)
Kontrolor Suđenja: Hajrudin Gobeljić (Cazin)
ZRINJSKI - ŽELJEZNIČAR
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- zeljovac87
- Kontakt:
Mogu oni demantovati sta god hoce ali jasno je da im je klub u raspadu. Danas sam saznao da se igracima duguje puno para i da je Vukelja i zbog toga trazio papire tako da nece biti problem da ga angazujemo. Ne mogu tvrditi 100 % ali mislim da je on 95% nas igrac.tanzla je napisao/la:Sad će doći lešinari da demantuju.![]()
Ne znam, i zbog toga neću ništa da pričam. Za mene je naš kad ga vidim kako ulazi na teren u svetom dresu, dotad su špekulacije, a dosad smo se opekli dosta puta.zeljovac87 je napisao/la:Mogu oni demantovati sta god hoce ali jasno je da im je klub u raspadu. Danas sam saznao da se igracima duguje puno para i da je Vukelja i zbog toga trazio papire tako da nece biti problem da ga angazujemo. Ne mogu tvrditi 100 % ali mislim da je on 95% nas igrac.tanzla je napisao/la:Sad će doći lešinari da demantuju.![]()
Nije da neko u ovoj ligi ne duguje igračima, tako da to i nije neki parametar. Da se razumijemo, drama bi volio da ga potpišemo, sa Amarom bi to bio skroz novi igrač.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Vratio se WalterStole iz Bora je napisao/la:Sljedeca stanica, stadion Bijeli brijeg! Nedelja, 31.10. u 17:00 (TV)!
ZRINJSKI - ŽELJEZNIČAR
Ovo mu je prva da nam sudi ove sezone,valjda ce biti prvo pa musko
1921-2011
Nisi nista trebao napisati znas sta sad slijedi. Jedva cekam.Esii TM87 je napisao/la:Vratio se WalterStole iz Bora je napisao/la:Sljedeca stanica, stadion Bijeli brijeg! Nedelja, 31.10. u 17:00 (TV)!
ZRINJSKI - ŽELJEZNIČAR
Kontrolor Suđenja: Hajrudin Gobeljić (Cazin)![]()
Ovo mu je prva da nam sudi ove sezone,valjda ce biti prvo pa musko
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ma, nisam previse odusevljen tim Vukeljom. Njegov i Lazarov fudbalski put je slican - jako dobri u srpskoj ligi, igrali za mladu reprezentaciju Srbije, ali se onda nisu razvijali onako kako se ocekivalo. U Partizanu, u 20 utakmica nije zabio niti jedan gol (proglasen jednim od najvecih promasaja kluba), na Kipru i u drugoj epizodi u Vojvodini se nije proslavio.
Ok, reci ce neki da to nije previse bitno, da ima i vise nego dovoljan kvalitet za nasu ligu. Istina, ali...Po meni, vrlo je upitno da li bi izborio mjesto u prvoj postavi pored Lazara. A, nema sanse da Osim igra sa obojicom istovremeno.
Uz to, jako je spor.
Mozda grijesim, ali mislim da bi trebali dovesti nekog brzeg napadaca od Lazara (ako se vec ne moze dovesti neki koji kvalitetom odskace) kako bi se dobilo vise rjesenja u igri prema naprijed.
Ok, reci ce neki da to nije previse bitno, da ima i vise nego dovoljan kvalitet za nasu ligu. Istina, ali...Po meni, vrlo je upitno da li bi izborio mjesto u prvoj postavi pored Lazara. A, nema sanse da Osim igra sa obojicom istovremeno.
Uz to, jako je spor.
Mozda grijesim, ali mislim da bi trebali dovesti nekog brzeg napadaca od Lazara (ako se vec ne moze dovesti neki koji kvalitetom odskace) kako bi se dobilo vise rjesenja u igri prema naprijed.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
I ja ocekujem salve kritika i plamudjenja kako dobijamo uz svestrano siljenje ljudih u crnom,pogotovo Vukasovica.Svi znamo sta se sve ispricalo prosle sezone na racun Vukasovica iz Trebinja
...sreca nasa pa nema ovih Kaplana nesto previse inace nebi nam se pisalo dobro.
1921-2011
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.