slažem se za sve napisanokeno83 je napisao/la:Ja rijetko nesto vele pisem po forumu, ali sam svakako za to da vam se dozvoli da sami izaberete moderatora na vasem pdf, ja bi predlozio evolvea, nije mi jasno zasto se admini ili ko vec oglusuje na to, ali da bi to bilo najbolje rjesenje bi svakako.
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
audere est facere!
Vidiš ti balijskih poslova.
Izvještavanje iz Gabele, Mostara i Širokog sa jedne strane a sa druge iz Sarajeva (Ahmetović nnajvjerojatnije isprovociran).
Dajte netko tko se razumije u to da napravimo vlastiti forum i svi kolektivno istupima sa ovog šugavog portala.
Izvještavanje iz Gabele, Mostara i Širokog sa jedne strane a sa druge iz Sarajeva (Ahmetović nnajvjerojatnije isprovociran).
Dajte netko tko se razumije u to da napravimo vlastiti forum i svi kolektivno istupima sa ovog šugavog portala.
Široki u srcu........
It's better when it's live
Smijesni likovi, pola nasih stvari koje stete nas nikad ni ne ubace, proslo kolo ako se dobro sjecam, onu situaciju oko Bagarica gdje je izgledalo s tribine da je penal nisu ni stavili kao sumnjivu
Ne mozes yebeno vjerovat...
Nek si ga Luka obranio, volim vise nego sve na svijetu
Nek si ga Luka obranio, volim vise nego sve na svijetu
SAMO ŠIROKI!
Iskreno ja nisam ništa bolje očekivao,čak su i neki igrači Sarajeva našima priznali da je Handzic pao i prije neg sto je ičeg bilo.. al kakva država,takva i liga i pravda i ostalo.
Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
Ma ovo je u rangu sudackog uvjerenja kakvo je prevladavalo 2005. Pa kako ih nije stid ljudi moji, kako.... Pa...
NK Široki Brijeg
- siroki1991
- Kontakt:
Tko je uopce ova seljacina? Hrvatska liga je imala Oko sokolovo, u nas je ocito Oko konjine
Predsjednik sudačke iz RSa.. Naravno da će svoje pulene pravdat. Ako se pogleda kroz povijest suci iz RSa najviše repova imajusiroki1991 je napisao/la:Tko je uopce ova seljacina? Hrvatska liga je imala Oko sokolovo, u nas je ocito Oko konjine
Pekija,Skakić,Bjelica,Petrović...ne bi daljehlive je napisao/la:Predsjednik sudačke iz RSa.. Naravno da će svoje pulene pravdat. Ako se pogleda kroz povijest suci iz RSa najviše repova imajusiroki1991 je napisao/la:Tko je uopce ova seljacina? Hrvatska liga je imala Oko sokolovo, u nas je ocito Oko konjine
Samo jedno ime
Prate li nasi onog crnog sto igra u Neretvancu, napadac 18 godina, treba ga na posudbu uzet kad vec saljemo nase dole.. Da se ne bi ponovio Nikola Katic i propuštene pare
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
[quote="LoveSB96"]Prate li nasi onog crnog sto igra u Neretvancu, napadac 18 godina, treba ga na posudbu uzet kad vec saljemo nase dole.. Da se ne bi ponovio Nikola Katic i propuštene pare[/quo
Hajduk je bio zainteresiran, imaju dvojica a ne jedan, ovaj drugi je obrambeni igrač.
Hajduk je bio zainteresiran, imaju dvojica a ne jedan, ovaj drugi je obrambeni igrač.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Mislim da Hajduk i Neretvanac imaju potpisan ugovor, tako da ce ti taj crni vrlo vjerovatno u Hajduk, u B ekipu
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Hoće li napad na trenera Širokog i utrčavanje navijača na Koševu ''proći ispod radara''? -
Na dvostruke aršine kada su u pitanju Sarajevo i Hercegovina smo naviknuli, što od medija što od NS BiH, a sada ćemo vidjeti hoće li se ta ''tradicija'' nastaviti.
Sarajevo i Široki Brijeg odigrali su 0:0 u velikom derbiju 26. kola Premijer lige BiH na Koševu, a junak gostiju bio je vratar Luka Bilobrk koji je u 95. minuti obranio (nepostojeći) jedanaesterac. Ipak, utakmicu su obilježile nemile scene koje su u sarajevskim medijima prošle ispod radara, a isti su se pak bazirali na navodna događanja u Gabeli na utakmici GOŠK-a i Slobode gdje je prema riječima igrača Husejinovića predsjednik ''Lavova'' Ilić prijetio pištoljem. U posljednjim minutama utakmice sportski direktor Sarajeva Emir Hadžić je došao do klupe Širokobriježana verbalno napao trenera Gocu Sedloskog dok je isto učinio igrač Mersudin Ahmetović nakon završetka utakmice. Fizički nasrtaj, kao što se može vidjeti na snimci, spriječio je branič Širokog Dominik Kovačić.
Nakon što je izlazio s travnjaka Koševa, prema Sedloskom su doletjeli razni predmeti s tribina, no reakcija policije i redara je izostala. U 71. minuti navijač je utrčao na travnjak te je u posljednji trenutak spriječen da napadne gostujuće igrače. Također, tijekom utakmice najvatreniji navijači ''Bordo'' momčadi ''Horde zla'' imale su nekoliko poruka podrške i odavanja počasti. Jedna od njih bila je upućena nekadašnjem zapovjedniku Petog korpusa Armije Bosne i Hercegovine Atifu Dudakoviću, kojem je u ponedjeljak čitanjem optužnice pred Sudom BiH počelo suđenje. ''Budem li trebao sutra, neka znaju da ću se opet boriti'', riječi su Dudakovića koje su završile na transparentu navijača Sarajeva. Inače, Horde zla su na sjevernoj tribini Koševa podigle i transparent posvećen 27. godišnjici formiranja Armije Republike Bosne i Hercegovine. ''Srce heroja, inat tvrd. 15 april - Bosna ili smrt'' pisalo je. Za ovakve i slične političke poruke Široki Brijeg i Zrinjski su redovno dobivali velike novčane kazne od NS BiH, a u srijedu ćemo vidjeti hoće li Disciplinsko povjerenstvo Saveza sankcionirati i Sarajevo ili će se ovakve stvari provući pod lokal-patriotizam, a napad na trenera gurnuti pod tepih.
Na dvostruke aršine kada su u pitanju Sarajevo i Hercegovina smo naviknuli, što od medija što od NS BiH, a sada ćemo vidjeti hoće li se ta ''tradicija'' nastaviti.
Sarajevo i Široki Brijeg odigrali su 0:0 u velikom derbiju 26. kola Premijer lige BiH na Koševu, a junak gostiju bio je vratar Luka Bilobrk koji je u 95. minuti obranio (nepostojeći) jedanaesterac. Ipak, utakmicu su obilježile nemile scene koje su u sarajevskim medijima prošle ispod radara, a isti su se pak bazirali na navodna događanja u Gabeli na utakmici GOŠK-a i Slobode gdje je prema riječima igrača Husejinovića predsjednik ''Lavova'' Ilić prijetio pištoljem. U posljednjim minutama utakmice sportski direktor Sarajeva Emir Hadžić je došao do klupe Širokobriježana verbalno napao trenera Gocu Sedloskog dok je isto učinio igrač Mersudin Ahmetović nakon završetka utakmice. Fizički nasrtaj, kao što se može vidjeti na snimci, spriječio je branič Širokog Dominik Kovačić.
Nakon što je izlazio s travnjaka Koševa, prema Sedloskom su doletjeli razni predmeti s tribina, no reakcija policije i redara je izostala. U 71. minuti navijač je utrčao na travnjak te je u posljednji trenutak spriječen da napadne gostujuće igrače. Također, tijekom utakmice najvatreniji navijači ''Bordo'' momčadi ''Horde zla'' imale su nekoliko poruka podrške i odavanja počasti. Jedna od njih bila je upućena nekadašnjem zapovjedniku Petog korpusa Armije Bosne i Hercegovine Atifu Dudakoviću, kojem je u ponedjeljak čitanjem optužnice pred Sudom BiH počelo suđenje. ''Budem li trebao sutra, neka znaju da ću se opet boriti'', riječi su Dudakovića koje su završile na transparentu navijača Sarajeva. Inače, Horde zla su na sjevernoj tribini Koševa podigle i transparent posvećen 27. godišnjici formiranja Armije Republike Bosne i Hercegovine. ''Srce heroja, inat tvrd. 15 april - Bosna ili smrt'' pisalo je. Za ovakve i slične političke poruke Široki Brijeg i Zrinjski su redovno dobivali velike novčane kazne od NS BiH, a u srijedu ćemo vidjeti hoće li Disciplinsko povjerenstvo Saveza sankcionirati i Sarajevo ili će se ovakve stvari provući pod lokal-patriotizam, a napad na trenera gurnuti pod tepih.
NK Široki Brijeg
Kakve gluposti nasi pojedini forumasi pisu na stranici Sarajeva, odnosno na opcim diskusijama, sta vam je?
..
@hlive kad ce ulaznice u prodaju?
..
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Neznam točnoAndroid je napisao/la:Kakve gluposti nasi pojedini forumasi pisu na stranici Sarajeva, odnosno na opcim diskusijama, sta vam je?
..
Znat će se sve na vrijeme
- Panta79rei
- Kontakt:
To sam i ja mislio pisati. Niti im treba šta objašnjavati ni opravdavati.Android je napisao/la:Kakve gluposti nasi pojedini forumasi pisu na stranici Sarajeva, odnosno na opcim diskusijama, sta vam je
Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan.
H. Džubran
H. Džubran
Ja bi se samo zahvalio navijačima, igračima i stručnom stožeru Sarajeva jer su nam popravili atmosferu oko kluba koja je bila užas. Hvala vam glupani. 
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Novi igrači koji su došli, kako idu utakmice oni polako shvaćaju da je to stvarno pravi derbi, da postoji veliki rivalitet između gradova Širokog Brijega i Mostara, ne samo između klubova. Posebno se nadam za nove igrače, strance, poput Eliomara, Enina, Pamića i svih ostalih da će prepoznati i biti svjesni
koliko ovom gradu znači pobjeda, ovim ljudima što bodre klub, a koliko svim ljudima u klubu znače ova tri boda.
Napkon. Ajmo zvjezdice obradujte nas
koliko ovom gradu znači pobjeda, ovim ljudima što bodre klub, a koliko svim ljudima u klubu znače ova tri boda.
Napkon. Ajmo zvjezdice obradujte nas
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pročitao sam na forumu Sarajeva da je JEDAN "navijač" psovao i majku i dijete Husrefu, Velkoskom, da je psovao i to što si napisao, to je neki bolesnik, POJEDINAC, jednina. FK Sarajevo je odmah na svojoj zvaničnoj straniciuputio saučešće i klubu i porodici i dosta nas navijača smo vam ovdje pisali u vezi tog.Android je napisao/la:To je i Matej Sivric javno rekao, od psovanja ustaskih znate cega vec, gadjanja upaljacima itd itd... Rekao sam vec, nema vecih licemjerapenke je napisao/la:Jutros sam s jednim od igrača razgovarao i kaže toliku količinu mržnje,pljuvanja,psovanja svih 90min nije nikad vidio. Od pokojnog Bandića,do svega ostalog da se čovjek zgrozi.
A kod nas kada začuješ zvižduke na himnu ori se po portalima,leglo ustaša ovo ono.. preuveličavanje do kraja.
Trn u oku koji vas žestoko žulja šabani sarajevski.
Ovim putem želim od srca titulu susjedima,nama kup da vam se još jednom Hrvati narugaju kao i 2017.
Kod vas CIJELI STADION zviždi himnoj, CIJELI STADION bolesno skandira "javi se".. neću ni pisat više, znam da se sa većinom vas opšte ne može normalno komunicirat. Ti epiteti koje "ironično" spominješ nisu džaba, al možda se to promjeni, al bar stoljeće mora proć.
Izgubili ili dobili Zrinjskog, pustili ili ne, susjedi titulu osvojit neće
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues, Tatamata1946, zemuntrg i 16 gostiju.