FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Kamuflazn
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Kamuflazn » 16 apr 2019, 13:05

Denchi je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la:Igrao krste protiv zrinjskog cak i gol dao. neznalice.
Dosao na ljeto 2017 a cala otisao ljeto 2017
Bas je imao VELIKI uticaj na sezonu

:clap: bravo spinko
Opet te mama glupog iz kuce pustila

**** glup te **** napravio, tako da ne vrijedi. neznalice velika.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 apr 2019, 13:14

Zasto trenutno stanje poredis sa prije 2-3 godine?

Da nisu isto igrali?
Ili da li sad ti u repci igraju I u klubu na istom nivou?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 apr 2019, 13:17

Kamuflazn je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la:Igrao krste protiv zrinjskog cak i gol dao. neznalice.
Dosao na ljeto 2017 a cala otisao ljeto 2017
Bas je imao VELIKI uticaj na sezonu

:clap: bravo spinko
Opet te mama glupog iz kuce pustila

**** glup te **** napravio, tako da ne vrijedi. neznalice velika.
Pa neka spinko jedna tekma I sezona je isto jelde?
Kako ono lepo laze kaze ista ekipa a 7 igraca iz prvih 11 nema vise...dosli duplo bolji igraci... :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 apr 2019, 13:23

mma_hz je napisao/la:Ja nmg da vjerujem koliko nekih novih starih likova ima ovdje i koji se jave obavezno nakon neke lose utakmice i rezultata..ja i kada ne pisem pratim STA se Pise otprilike i znam ko ovdje moze normalno napisati nesto.
Kad vidim da je postao Morto,beli,Alfred,samozdravlje,toti,skoro pa i denci i da ne nabrajam dalje zaboravicu nekoga odmah udjem da vidim STA je...
A kad vidim ove neke "divlje" likove odmah mi se ne ulazi znam da je neko preseravanje.
Zahvaljujem :salut:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 apr 2019, 13:29

Kamuflazn, mnogo u posljednje vrijeme vrijeđaš braću što ne mogu dozvoliti jer smo mi svi jedno, znam da si na ovo odgovorio ali hajmo se molim te pomjeriti sa ove dječije tačke nekog vrijeđanja J*** mu mater, za par dana nas čeka jaka i vrlo bitna utakmica u Tuzli.
Husref i naši momci trebaju našu podršku i mi moramo biti jedinstveni kako ovdje tako i na tribini.
Cilj je samo jedan a to je dupla kruna.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 apr 2019, 13:39

Nesto se ne sjecam da ste tako lijepo pisali o cali dok je bio trener. Branio ga ja i par likova jos ostali ga pljuvali ko sto se sad pljuje husref i svaki trener prije toga...
Dobar je cala bio al smijesno je reci da je imao los tim, drugo igra je bila u glavnom na misice skoro sve minimalne pobjede i trece koliko je to mladih igraca zaigralo kod njega...
Drag mi je cala pravo al brate dragi pretjeruje se ovdje cudi me da neko nije dosao da za jarnim place... Ovdje je su svi osim ješića omiljeni cim napuste klub.
Duljevic, saric, mihojevic sva tri igraca bi i u ovom timu bili prvotimci i nosioci igre. Ne sjecam se da se cala proglasavao za taldžiju kad su dolazili igraci na probu cak mu se puno manje psovalo nego husrefu i pored toga sto su rezultati i igra bili slabiji.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 16 apr 2019, 13:43

Evo Susica :D

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 16 apr 2019, 13:46

MortemHz je napisao/la:Kamuflazn, mnogo u posljednje vrijeme vrijeđaš braću što ne mogu dozvoliti jer smo mi svi jedno, znam da si na ovo odgovorio ali hajmo se molim te pomjeriti sa ove dječije tačke nekog vrijeđanja **** mu mater, za par dana nas čeka jaka i vrlo bitna utakmica u Tuzli.
Husref i naši momci trebaju našu podršku i mi moramo biti jedinstveni kako ovdje tako i na tribini.
Cilj je samo jedan a to je dupla kruna.

Posteno, ali ugl. odg na provokacije. Meni nije brat neko ko udara na klub, igrace, trenera.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 16 apr 2019, 13:59

Dok se sve ne zavrsi puna podrska Husrefu i igracima...
Bez pljuvanja i vrijedjanja jer to sigurno nece pomoci..
Bice aBd cijelo ljeto za palamudjenje ali trenutno samo nekom ko ne zeli dobro ekipi moze biti u cilju da sere po svima.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 apr 2019, 14:07

fera je napisao/la:Nesto se ne sjecam da ste tako lijepo pisali o cali dok je bio trener. Branio ga ja i par likova jos ostali ga pljuvali ko sto se sad pljuje husref i svaki trener prije toga...
Dobar je cala bio al smijesno je reci da je imao los tim, drugo igra je bila u glavnom na misice skoro sve minimalne pobjede i trece koliko je to mladih igraca zaigralo kod njega...
Drag mi je cala pravo al brate dragi pretjeruje se ovdje cudi me da neko nije dosao da za jarnim place... Ovdje je su svi osim ješića omiljeni cim napuste klub.
Duljevic, saric, mihojevic sva tri igraca bi i u ovom timu bili prvotimci i nosioci igre. Ne sjecam se da se cala proglasavao za taldžiju kad su dolazili igraci na probu cak mu se puno manje psovalo nego husrefu i pored toga sto su rezultati i igra bili slabiji.
Čala je imao veoma slab tim a uspio je dobiti 10 utakmica zaredom te tim oboriti rekord kluba. Prije deset godina nas je stativa dijelila od grupnih faza. On je staro sarajevsko dijete i veoma pošten čovjek koji je rekao da će otići čim ga tribine spomenu prvi put jer njemu ne treba trenerski posao nit namjerava biti trener. Tribina ga je spomenula i on je otišao i ja ću njemu vječno biti zahvalan, to je pravi gospodin, u pravom smislu te riječi.
Mrzim riječ vojnik kluba ali on je među rijetkim pravi primjer toga.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 apr 2019, 14:10

mma_hz je napisao/la:Dok se sve ne zavrsi puna podrska Husrefu i igracima...
Bice aBd cijelo ljeto za palamudjenje ali trenutno samo nekom ko ne zeli dobro ekipi moze biti u cilju da sere po svima.
Upravo tako.

Imam i ja dosta dosta toga za prigovorit i rec, od pojedinih igraca do Husrefa al cemu to 7 kola prije kraja dok se borimo za duplu krunu??
Dajte punu podrsku, bezrezervnu, nemojte srat jer ne vrijedi!
Svi kao jedan do samog kraja pa cemo na kraju 'brojati mrtve' ali tih mrtvih nece bit jer cemo dobit ovu bitku ako Bog da!!

Imacemo vremena da palamudimo i raspravljamo o svemu. A sad kad je ovako malo ostalo do kraja ne serimo vec uzivajmo u predstavi.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 apr 2019, 14:17

FrancescoTotti je napisao/la:
Upravo tako.

Imam i ja dosta dosta toga za prigovorit i rec, od pojedinih igraca do Husrefa al cemu to 7 kola prije kraja dok se borimo za duplu krunu??
Svi kao jedan do samog kraja pa cemo na kraju 'brojati mrtve' ali tih mrtvih nece bit jer cemo dobit ovu bitku ako Bog da!!

Imacemo vremena da palamudimo i raspravljamo o svemu. A sad kad je ovako malo ostalo do kraja ne serimo vec uzivajmo u predstavi.
Tako je ljubi te brat

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 apr 2019, 14:17

Hajmo hajmo, sad jace nego ikad! +4 u prvenstvu i finale Kupa protiv ekipe koja nam u tri utakmice ove sezone nije gola zabila. :opaopa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 16 apr 2019, 14:19

Džabe vi to pričate kad pola njih više želi Husrefov/Mersudinov/Krstin/Almirov kiks nego titulu :roll:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 apr 2019, 14:21

Što su nam Tuzlaci okupirali anketu? :D

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 16 apr 2019, 14:23

:|
alacious je napisao/la:Džabe vi to pričate kad pola njih više želi Husrefov/Mersudinov/Krstin/Almirov kiks nego titulu :roll:
Ne vjerujem buraz da je tako. Ja prvi kritikujem ali isto tako u pola 3 ujutru "smisljam" formaciju za Tuzlu.
Bolest jbg.
Podrska momcima naravno, samo smo dugo cekali sve ovo pa nas je malo strah ne daj Boze loseg scenarija.
Valjda razumijes jbg.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 apr 2019, 14:25

belosevic28 je napisao/la::|
alacious je napisao/la:Džabe vi to pričate kad pola njih više želi Husrefov/Mersudinov/Krstin/Almirov kiks nego titulu :roll:
Ne vjerujem buraz da je tako. Ja prvi kritikujem ali isto tako u pola 3 ujutru "smisljam" formaciju za Tuzlu.
Bolest jbg.
Podrska momcima naravno, samo smo dugo cekali sve ovo pa nas je malo strah ne daj Boze loseg scenarija.
Valjda razumijes jbg.
Paravojnu i za ovo ili?

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 16 apr 2019, 14:26

Denchi je napisao/la:Zasto trenutno stanje poredis sa prije 2-3 godine?

Da nisu isto igrali?
Ili da li sad ti u repci igraju I u klubu na istom nivou?
Normalno da nisu isti nivo, ali nisu bile tarabe kako predstavljaš, doduse nisi njih ni spomenuo, bas me zanima razlog ;)
Na kraju obojica su poziv u repku dobili dok su bili igrači Sarajeva, da, Saric je dobio dok je Husref bio trener, neko bi rekao da ima tu i do Husrefa :kafa:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 16 apr 2019, 15:02

Bas ste zglajzali s pricom. Ode u drugom smjeru. Mi ko da smo 4 na tabeli kolko se kmeci, i mene je onu vece izjela ljutnja zbog svega, al vruca glava. Sad imamo vrlo vaznu tekmu sa slobodankom, i po meni najteza od ovih kvazi "slabijih" je Radnik. Ako to rijesmo u nasu korist titula je 101% nasa. Spustite loptu ba, idemo dalje. Taj nas mentalitet yebe non stop, gledanje u proslost. Naprijed, nikad nazad.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 16 apr 2019, 15:07

FrancescoTotti je napisao/la:
Upravo tako.

To je to. Ja sam ubjedljivo bio najveći kritičar svega i svačeg u situacijama kad smo bili daleko od trofeja, a sad kad smo blizu toga, podršku dat maximalno dok ne ispimo cilj pa onda sr.at, tjerat i slično, a ima milion stvari za kritikovat, ne može Mujakić na beku, ne moze Hebib na Koševu meda, ne može Bekić igrat.... treba kritikovat al pretjera se u kritici i ode se baš daleko.

Hajmo "popravit" atmosferu među navijačima, hajmo opet okupirat Tušanj kao protiv Tuzla citya, hajmo pogurat igrače i stručni stab da završe ovaj posao i konačno vrate titulu gdje joj je i mjesto.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []