FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 16 apr 2019, 15:15

Eto vidite,par postova od prave raje i forum a i prica odmah idu u pravom smjeru.
Nas smjer je podrska FK Sarajevu,bezrezervna..jbg valjda za to i postojimo..
kritikovat cemo kad se sve zavrsi.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 apr 2019, 15:17

MortemHz je napisao/la:
fera je napisao/la:Nesto se ne sjecam da ste tako lijepo pisali o cali dok je bio trener. Branio ga ja i par likova jos ostali ga pljuvali ko sto se sad pljuje husref i svaki trener prije toga...
Dobar je cala bio al smijesno je reci da je imao los tim, drugo igra je bila u glavnom na misice skoro sve minimalne pobjede i trece koliko je to mladih igraca zaigralo kod njega...
Drag mi je cala pravo al brate dragi pretjeruje se ovdje cudi me da neko nije dosao da za jarnim place... Ovdje je su svi osim ješića omiljeni cim napuste klub.
Duljevic, saric, mihojevic sva tri igraca bi i u ovom timu bili prvotimci i nosioci igre. Ne sjecam se da se cala proglasavao za taldžiju kad su dolazili igraci na probu cak mu se puno manje psovalo nego husrefu i pored toga sto su rezultati i igra bili slabiji.
Čala je imao veoma slab tim a uspio je dobiti 10 utakmica zaredom te tim oboriti rekord kluba. Prije deset godina nas je stativa dijelila od grupnih faza. On je staro sarajevsko dijete i veoma pošten čovjek koji je rekao da će otići čim ga tribine spomenu prvi put jer njemu ne treba trenerski posao nit namjerava biti trener. Tribina ga je spomenula i on je otišao i ja ću njemu vječno biti zahvalan, to je pravi gospodin, u pravom smislu te riječi.
Mrzim riječ vojnik kluba ali on je među rijetkim pravi primjer toga.
sve je to tako al moras se sloziti da se husref mnogo vise vrijeđa i jos se kao izgovor za to koristi sto se cala vrijeđao.
Ja za calu nikad ruzne rijeci nisam napisao niti cu. Dragi su mi on i husref al vjerujem da je neko drugi na klupi ko vise odgovara raji opet bila prica da tim ne valja dok ove sve pozitivno ove sezone se pripisuje upravi i hadžiji a sve lose husrefu.
Ako ne osvoji nista ove sezone i ostane trener nemaju ni on ni uprava moju podrsku al s obzirom da nam se smijesi dupla kruna treba podrzati trenera i igrace a ne ici na utakmice da im se psuje onda bolje da su prazne tribine.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 16 apr 2019, 15:20

Vazda ista tema
ISTINA ZA VEDRANA!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 16 apr 2019, 15:20

Podrska se daje na utakmici, na tribini, a na forumu se iznose razna misljenja. Ne znaci ako neko kritikuje i iznosi misljenje na forumu da nece dati podrsku na stadionu.
Ja imam svoje misljenje, uglavnom kriticko, ali nikada na stadionu necu psovati i dobacivati ruzne rijeci treneru ili igracima, sto ne znaci da na forumu necu reci cime nisam zadovoljan i sta mislim... Pa forum i jeste za to.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 16 apr 2019, 15:23

Ja sam uvjeren u pobjedu u Tuzli, bit će do subote lijepo vrijeme i teren će bit ok, dobar termin, dobro vrijeme, mi kompletni, uz veliku podršku do tri boda.

ABd Lažni kiksaju i eto nas opet na korak od titule. Vjerujte mi da nema nikakvog puštanja lištice i slično, ljutom rivalu nema puštanja.
Ipak, bez obzira na to, da sam na mjestu Emira ja bi dodatno motivirao igrače uskog da još više zapnu, da skaču na glavu ako treba.

Čitam prekuče izjavu predsjednika GOŠKa koji je od Azmira dobio 100 000KM + 20 000KM da GOŠK uzme bodove Jedinatvu jer se tada Sloboda borila s njima za ulazak u PL. I uzeli su bod i masne pare.

Nama par desetina hiljada ne znaci nista koliko bi do inkasirali od titule, pa s toga ne treba dovoditi istu u pitanje. Da je kontra situacija, lažbi bi već masno podmazivali svaku ekipu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 apr 2019, 15:26

YNWA je napisao/la:
Denchi je napisao/la:Zasto trenutno stanje poredis sa prije 2-3 godine?

Da nisu isto igrali?
Ili da li sad ti u repci igraju I u klubu na istom nivou?
Normalno da nisu isti nivo, ali nisu bile tarabe kako predstavljaš, doduse nisi njih ni spomenuo, bas me zanima razlog ;)
Na kraju obojica su poziv u repku dobili dok su bili igrači Sarajeva, da, Saric je dobio dok je Husref bio trener, neko bi rekao da ima tu i do Husrefa :kafa:
kako nisu bili tarabe? kakav je bio Dulja na krilu kad je došao Čala?
kakav je Sarić bio? vjetar im uzimao lopte...
nemoj Bekića zaboravit i on je dobio poziv u repku, kakav je prekaljeni reprezentativac?

po prikazanoj igri
meni je trenutna veza(Adukor-Stanoje-Crepulja-Rahman) 3put bolja od svake dosadašnje sa izuzetkom Cimirot-Jajalo-Stojčev a sa tom je tu negdje...
krila(Tatar i Krste) su najbolja dosad, stoperi takođe vrh, napad dobar
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 16 apr 2019, 15:51

JOŠ 5 POBJEDA I 2 X-a !!!

Sloboda ?
Mladost pobjeda?
Radnik ?
Čelik pobjeda?
Tuzla City pobjeda?
Zvijezda pobjeda?
Gošk ??? ovde nista nije sigurno

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 16 apr 2019, 16:01

Zip je napisao/la:JOŠ 5 POBJEDA I 2 X-a !!!

Sloboda ?
Mladost pobjeda?
Radnik ?
Čelik pobjeda?
Tuzla City pobjeda?
Zvijezda pobjeda?

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 16 apr 2019, 16:02

Sloboda ?
Mladost pobjeda?
Radnik ?
Čelik pobjeda?
Tuzla City pobjeda?
Zvijezda pobjeda?
Pobijeda u subotu , Zrinja x to je 6 bodova , pobijeda kuci , zrinja pobijeda kuci 6 bodova , x u bijeljini , zrinja x u zenici , 6 bodova , pobijeda kuci , zrinja pobijeda kuci 6 bodova :)

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 16 apr 2019, 16:02

Denchi je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
Denchi je napisao/la:Zasto trenutno stanje poredis sa prije 2-3 godine?

Da nisu isto igrali?
Ili da li sad ti u repci igraju I u klubu na istom nivou?
Normalno da nisu isti nivo, ali nisu bile tarabe kako predstavljaš, doduse nisi njih ni spomenuo, bas me zanima razlog ;)
Na kraju obojica su poziv u repku dobili dok su bili igrači Sarajeva, da, Saric je dobio dok je Husref bio trener, neko bi rekao da ima tu i do Husrefa :kafa:
kako nisu bili tarabe? kakav je bio Dulja na krilu kad je došao Čala?
kakav je Sarić bio? vjetar im uzimao lopte...
nemoj Bekića zaboravit i on je dobio poziv u repku, kakav je prekaljeni reprezentativac?

po prikazanoj igri
meni je trenutna veza(Adukor-Stanoje-Crepulja-Rahman) 3put bolja od svake dosadašnje sa izuzetkom Cimirot-Jajalo-Stojčev a sa tom je tu negdje...
krila(Tatar i Krste) su najbolja dosad, stoperi takođe vrh, napad dobar
Dulja je bio najbolji igrac lige, cuj kakav je bio...Saric dosao kao jedan od boljih veznjaka, kasnije dokazao svoju klasu, sreda dino-saric-dulja nije nista losija od ove sad koje imamo, za nasu ligu cak i bolja, Crepulja i Rahman bi grijali klupu Saricu i Duljevicu...Bekic je bio najbolji bek lige...

Toliko spominjani Meho Kodro je imao dream team, pa da ga nismo otjerali sad bi slusali kako su komsinice sa djecom uzele titulu.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 apr 2019, 16:03

Sloboda ?
Mladost pobjeda?
Radnik ?
Čelik pobjeda?
Tuzla City pobjeda?
Zvijezda pobjeda?
Ako poslije Zvijezde budemo prvi, uz bilo koju prednost, to je titula. Nemoguće je u zadnjem kolu izgubit od GOŠKa, da je ne znam kakva situacija. Naši će igrat 300% tu utakmicu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 apr 2019, 16:03

Ništa, sad u Tuzli čupati i nogama i rukama a nadati se da Široki može do boda..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 16 apr 2019, 16:15

@fera
Pa upravo ta prva rečenica ti je dokaz i ona priča koja je već postala tradicionalna. Dobro se sjećam yebavanje majke Čali koja je tek bila umrla, dobro se sjećam podsmijavanja i šprdnje na njegov račun oko štoperice, naročito nakoj Zarije. Bili nezadovoljni njim, došao Husref čiji je dolazak podržala većina ovdje. Ja sam rekao da bih volio vidjeti onog švabu, ali da nemam apsolutno ništa protiv da se vrati Musemić. Evo sada je tu Musemić, sad je opet pukao flash i sad nostalgična sjećanja na Čalu, a čovjeka šprdali oko štoperice i govorili da je ublehaš i obični opštinar. Nekad u budućnosti kad dođe novi, nakon što rezultati malo zaškripe, biće kako je lijepo bilo kad nas je Husref vodio. Prvi na tabeli, u finalu Kupa, najefikasnija ekipa, najbolja odbrana, promovisani Akademci, igra lijepa itd.

To ti tako ide, ovo nije nikakvo karikiranje. To je bolest i mutavost koja traje već dobar niz godina, klasično ono pitarsko 'pljuj pa liži'.

@beli
Ma nema brate ovdje kritike, vjeruj. Tu su najbliži skoro i morto. Ostalo je kako puhne vjetar, zavisno kakva je trenutna situacija i forma. Ovdje kritike normalne ne postoji. Sve je to nešto daj neku objektivnost, ali na kraju to ispadne totalna subjektiva i glupost. Evo ti recimo primjer Denchija, ništa zlonamjerno. On će reći da kritikuje kako bi se popravile neki stvari i reći da je realan, ali njemu neko ako napiše drugačije, on će se 'klati' i ubjeđivati pa makar. Isto imaš i preoptimističnih koji opet ne yebu silu i tjeraju to svoje. Opet kažem, tu je skoro najbliži, jer kaže svoje i sagleda objektivno i arrivederci. Ne ide dalje u duboku raspravu i ubjeđivanje nekoga u nešto. To se zove kritika, a ne tjeranje vode na mlin sve dok ne bude po mom.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 16 apr 2019, 16:16

HeraklitMracni je napisao/la:

Sloboda ?
Mladost pobjeda?
Radnik ?
Čelik pobjeda?
Tuzla City pobjeda?
Zvijezda pobjeda?
Pobijeda u subotu , Zrinja x to je 6 bodova , pobijeda kuci , zrinja pobijeda kuci 6 bodova , x u bijeljini , zrinja x u zenici , 6 bodova , pobijeda kuci , zrinja pobijeda kuci 6 bodova :)

Jel to znaci da se u Tuzli titula slavi? :bih: :D

@Stroj1946
Radniku teško da ce igrati ulogu, jer znajuci sta je bilo zadnju na Kosevu... Al ko bude imo veca muda, tu ce da dobije :D

Skoro, mislim da vecina fudbalske javnosti zna ko je onaj seljak iz Goska... Cupaju se svim i svacim da se spase ispadanja... Tako da, svakako prije zadnjeg kola moramo imati 3boda prednosti, za svaki slucaj :)

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 apr 2019, 16:17

Pa mi ako bi ovaj vikend povecali prednost na +6 to bi znacilo da mi osvajamo, jer bi u preostalih 6 kola mogli cak 3x igrati nerijeseno ili ti 2x izgubiti i opet bi bili prvaci.
Ali jednostavno ne vjerumem da ce ubice zapeti protiv Zrinjskog, nemaju imperativ nikakav, 4 boda imaju vise od najblizeg pratilaca za Evropu, a i sami znaju da su je vec obezbjedili, jer su jim konkurenti za Evropu zesce krampe.

Tako da braco uzdati se samo u sebe imamo pravo na jos 2 kiksa ( dva remija u preostalih 7 kola) ili ti jedan poraz. Ako to nije dovoljno za titulu onda je ni ne zasluzujemo. A Zrinjski nece dobiti sve do kraja, kao ni mi, tako da ko bude manje grijesio bice prvak.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 apr 2019, 16:19

zagorski je napisao/la:Podrska se daje na utakmici, na tribini, a na forumu se iznose razna misljenja. Ne znaci ako neko kritikuje i iznosi misljenje na forumu da nece dati podrsku na stadionu.
Ja imam svoje misljenje, uglavnom kriticko, ali nikada na stadionu necu psovati i dobacivati ruzne rijeci treneru ili igracima, sto ne znaci da na forumu necu reci cime nisam zadovoljan i sta mislim... Pa forum i jeste za to.
Al velika je razlika između konstruktivne kritike kao sto npr. škoro pise i ovih koji psuju clanove porodice i nazivaju igrace i trenera pogrdnim imenima a nazalost vise je takvih.
Sad imas i ovo izvrtanje cinjenica ne znam u koju bi to kategoriju svrstao.
@nobel to je brate ko ona izreka za kulin bana i dobrih dana il kako ide vec :mrgreen:
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 16 apr 2019, 16:20

Kritika je uvijek bolja od pohvale, jer te, makar i neosnovana, tjera da bolje radiš i više postizes. Pohvala samo uljuljkuje i covjek sam sebi stvara sliku da je savrsen. Alisa iza ogledala bila lektira u 3. osnovne.Sta me ko ima hvaliti sto radim svoj posao?! Pa zato sam se i skolovao koji klinac

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 16 apr 2019, 16:21

ElCartel11 je napisao/la:Pa mi ako bi ovaj vikend povecali prednost na +6 to bi znacilo da mi osvajamo, jer bi u preostalih 6 kola mogli cak 3x igrati nerijeseno ili ti 2x izgubiti i opet bi bili prvaci.
Ali jednostavno ne vjerumem da ce ubice zapeti protiv Zrinjskog, nemaju imperativ nikakav, 4 boda imaju vise od najblizeg pratilaca za Evropu, a i sami znaju da su je vec obezbjedili, jer su jim konkurenti za Evropu zesce krampe.

Tako da braco uzdati se samo u sebe imamo pravo na jos 2 kiksa ( dva remija u preostalih 7 kola) ili ti jedan poraz. Ako to nije dovoljno za titulu onda je ni ne zasluzujemo. A Zrinjski nece dobiti sve do kraja, kao ni mi, tako da ko bude manje grijesio bice prvak.
Pa ako ne zapnu, a Zeljeznicar pobijedi Krupu, prilaze im na bod razlike i docekuju ih na Grbavici. Ne smiju oni sebi dozvoliti taj rizik da udju u borbu sa njima i Radnikom, posebno jer u finalu kupa smo mi ti koji cemo se vise pitati. Uz sve to, Siroki i Zrinjski nisu u najboljim odnosima.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 16 apr 2019, 16:21

Ma kakvi nece široki zapet protiv zrinjskog. zrinjski dobija to 100%. Mi moramo sad dobiti u Tuzli. dobra stvar sto se vracaju Stanoje i Rahman.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 16 apr 2019, 16:28

Sezona 2017/18.

Tabela poslije 24. kola, osam kola prije kraja:
1. Željezničar 54
2. Zrinjski 52
3. Široki Brijeg 46
4. Sarajevo 40
5. Krupa 36

25. kolo
Željezničar - Radnik 2:1
Široki Brijeg - Zrinjski 0:0

1. Željezničar 57
2. Zrinjski 53

Stim da poslije zrinjskog dolaze na grbavicu. Znaci moraju bas da zapnu svakako.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bonton, Google [Bot], Tatamata1946, trunks1946 i 25 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []