Osim13 je napisao/la:

Osim13 je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:
KretenuOsim13 je napisao/la:
Hvala na lijepim riječima al nije niko vala Pitar, mada ima ih u bližnjoj rodbiniMortemHz je napisao/la:Osima su odgojili divni roditelji, ruku u vatru da je jedno od njih pitar
sb1996 je napisao/la:Niža rasa priča o obilaženju svijeta, pa za vas smo u svakom smislu Las Vegas
Što se izgradio Las Vegas, još malo i bit će k'o Malta, samo naprijedOsim13 je napisao/la:Hvala na lijepim riječima al nije niko vala Pitar, mada ima ih u bližnjoj rodbiniMortemHz je napisao/la:Osima su odgojili divni roditelji, ruku u vatru da je jedno od njih pitar
Morteme druze ne bi te ubilo trun profesionalnosti s obzirom da si admin na ovom forumu. Realno skontaj i samMortemHz je napisao/la:Las Vegas
Naši susjedi, Hrvati, o višoj rasi i Las Vegasu
Sarajevo
Ma ajde ovo je čak i simpatično donekle ... Al Mortem je odavno posto neozbiljan forumaš koji razmišlja kao "krdo" svi su za njega fašisti ubice itd. Kao i za većinu njegovih pajdaša koji su vjerovatno dokazana gospoda sa zapada!since1948 je napisao/la:Morteme druze ne bi te ubilo trun profesionalnosti s obzirom da si admin na ovom forumu. Realno skontaj i samMortemHz je napisao/la:Las Vegas
Sarajevo
Ne, nikada to nisam rekao. Nastavljaš lagati i dalje kao i sa onim postom na temi PL BiH, je l' ti stvarno misliš da će ti neko povjerovati u one stvari ili?UstanikSBII je napisao/la:Ma ajde ovo je čak i simpatično donekle ... Al Mortem je odavno posto neozbiljan forumaš koji razmišlja kao "krdo" svi su za njega fašisti ubice itd. Kao i za većinu njegovih pajdaša koji su vjerovatno dokazana gospoda sa zapada!since1948 je napisao/la:Morteme druze ne bi te ubilo trun profesionalnosti s obzirom da si admin na ovom forumu. Realno skontaj i samMortemHz je napisao/la:Las Vegas
Sarajevo
Kad je admin ovakav zamisli kakvi su ostali!since1948 je napisao/la:Morteme druze ne bi te ubilo trun profesionalnosti s obzirom da si admin na ovom forumu. Realno skontaj i samMortemHz je napisao/la:Las Vegas
Sarajevo
Uzeo sliku od Hrvata, nisam ja stavljaoDenchi je napisao/la:a ne znam što Papu Morteme jbg? bezveze
Ma nadovezao se na njega, presmiješno mi.. nisam ja počeosince1948 je napisao/la:Mortem je meni uvijek bio OK momak i za raspravu a i ako treba nesto ovdje. Samo ne vidim smisao pravljenja prepucavanja od svake teme,pogotovo da jedan admin to potice
admiROsim13 je napisao/la:Nije admin
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 26 gostiju.