FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 16 apr 2019, 19:30

ne bi da kvarim teferič ali Dženo ne može bez licence ništa više vodit pa ni djecu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 apr 2019, 19:38

Denchi je napisao/la:ne bi da kvarim teferič ali Dženo ne može bez licence ništa više vodit pa ni djecu
Pade nam teorema u vodu. :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 apr 2019, 19:55

Partibrejkeru
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 apr 2019, 19:59

smije li ko da će je Ahmet i Rahman završit prije Džene :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

SveOveGodine
Kontakt:

Post Postao/la SveOveGodine » 16 apr 2019, 20:01

Denchi je napisao/la:smije li ko da će je Ahmet i Rahman završit prije Džene :D
Prije cu ja srednju zavrsiti nego dzeno licencu :lol:

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 16 apr 2019, 20:07

SveOveGodine je napisao/la:
Denchi je napisao/la:smije li ko da će je Ahmet i Rahman završit prije Džene :D
Prije cu ja srednju zavrsiti nego dzeno licencu :lol:
Nista onda , mora Ibrak punca nazvat :)

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 apr 2019, 20:11

mma_hz je napisao/la:Ja nmg da vjerujem koliko nekih novih starih likova ima ovdje i koji se jave obavezno nakon neke lose utakmice i rezultata..ja i kada ne pisem pratim STA se Pise otprilike i znam ko ovdje moze normalno napisati nesto.
Kad vidim da je postao Morto,beli,Alfred,samozdravlje,toti,skoro pa i denci i da ne nabrajam dalje zaboravicu nekoga odmah udjem da vidim STA je...
A kad vidim ove neke "divlje" likove odmah mi se ne ulazi znam da je neko preseravanje.
Je li ovo lapsus ? Ili lapsus ili pokusaj sale , gdje ces mene medju znalce ? Bio lapsus ili sala , hrani mi ego :urnebes: .Ne brisi post.
Ja se trudim da mu dam na znacaju . :urnebes: Moja jedina prica za FKS je :

EKIPA ZA SLJEDECU SEZONU , MOZDA I KVALE :
KOVACEVIC (DIZDAREVIC)
SABANOVIC(Akademac) KURDIC(Akademac) LAZIC (POJACANJE) PIDRO (Akademac)
STANOJEVIC(DJOKANOVIC) CREPULJA (MUSTAFIC )
BRAZILAC(RESIC) RAHMANOVIC (SALCIN) TATAR (POJACANJE)
AHMETOVIC(HANDZIC- NJEMAC - POJACANJE IZ RADNIKA ....)

HVALA : DUPOVCU , VELKOSKOM(zabit ce protiv Slobode),HALILOVICU , SISICU , HEBIBU , BEKICU (mozda produzi )
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 apr 2019, 20:14

Kockoglavi je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Ja nmg da vjerujem koliko nekih novih starih likova ima ovdje i koji se jave obavezno nakon neke lose utakmice i rezultata..ja i kada ne pisem pratim STA se Pise otprilike i znam ko ovdje moze normalno napisati nesto.
Kad vidim da je postao Morto,beli,Alfred,samozdravlje,toti,skoro pa i denci i da ne nabrajam dalje zaboravicu nekoga odmah udjem da vidim STA je...
A kad vidim ove neke "divlje" likove odmah mi se ne ulazi znam da je neko preseravanje.
:thumbup: :thumbup: :salut: :salut:
Ahbabu , je si li to ti ? Opet ban ? :thumbup:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 apr 2019, 20:26

ado-hz je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:MoRe. Desni i lijevi bekovi. Stoper kakav. Zadnji vezni. Spic i krilo jos jedno.
al bas da budu top igraci, a za to se treba malo para iskukati, inace cem opet brojati do 5,6,7,8 kao protiv Atalante
Hajmo malo logicno . Da li bi dobili Mujakica , Kovacevica i Pidru da smo doveli prije godinu dana desne i lijeve bekove(mnozina) ,stoper,zadnji vezni,spic i krilo. Stopera i krilo plafon . Vise od toga , GASI AKADEMIJU , a nece se gasiti aBd . Prije svake evropske utakmice , sa izrazitim favoritom pustiti 8x , snimak utakmice s Atalantom ili jos bolje poslije zavrsetka prvenstva i reci :BOLJE 4 NEGO 5 ,6 ,7 .. TO U UGOVOR UNIJETI , JER ONO JE BILA QRCOBOLJA .

EKIPA ZA SLJEDECU SEZONU , MOZDA I KVALE :
KOVACEVIC (DIZDAREVIC)
SABANOVIC(Akademac) KURDIC(Akademac) LAZIC (POJACANJE) PIDRO (Akademac)
STANOJEVIC(DJOKANOVIC) CREPULJA (MUSTAFIC )
CRUZ(RESIC) RAHMANOVIC (SALCIN) TATAR (POJACANJE)
AHMETOVIC(HANDZIC- NJEMAC - POJACANJE IZ RADNIKA ....)

HVALA : DUPOVCU , VELKOSKOM(zabit ce protiv Slobode),HALILOVICU , SISICU , HEBIBU , BEKICU (mozda produzi )

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 16 apr 2019, 20:30

Ja još ne mogu da skontam kako je Merso promašio onaj zicer. Nije ni došao bio do golmana, ma reko vodimo. Mislio sam da će je pospremiti ugao, haj da je bio Tatar, Halilović ili neko drugi, ali hajde. Merso da se isfula naredne tri tekme, ne možeš čovjeku ništa prigovoriti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Krste11
Kontakt:

Post Postao/la Krste11 » 16 apr 2019, 20:30

skoroalen je napisao/la:
Zip je napisao/la:JOŠ 5 POBJEDA I 2 X-a !!!

Sloboda ?
Mladost pobjeda?
Radnik ?
Čelik pobjeda?
Tuzla City pobjeda?
Zvijezda pobjeda?
Gošk ??? ovde nista nije sigurno
Ako poslije Zvijezde budemo prvi, uz bilo koju prednost, to je titula. Nemoguće je u zadnjem kolu izgubit od GOŠKa, da je ne znam kakva situacija. Naši će igrat 300% tu utakmicu.
Samo da mi budemo prvi poslije Radnika to bi bila gotova stvar

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 apr 2019, 20:34

FrancescoTotti je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Dok se sve ne zavrsi puna podrska Husrefu i igracima...
Bez pljuvanja i vrijedjanja jer to sigurno nece pomoci..
Bice aBd cijelo ljeto za palamudjenje ali trenutno samo nekom ko ne zeli dobro ekipi moze biti u cilju da sere po svima.
Upravo tako.

Imam i ja dosta dosta toga za prigovorit i rec, od pojedinih igraca do Husrefa al cemu to 7 kola prije kraja dok se borimo za duplu krunu??
Dajte punu podrsku, bezrezervnu, nemojte srat jer ne vrijedi!
Svi kao jedan do samog kraja pa cemo na kraju 'brojati mrtve' ali tih mrtvih nece bit jer cemo dobit ovu bitku ako Bog da!!

Imacemo vremena da palamudimo i raspravljamo o svemu. A sad kad je ovako malo ostalo do kraja ne serimo vec uzivajmo u predstavi.
Vec si prigovorio , cuvati se i ovakvih komentara . Devet utakmica do kraja , za mene jos 7 krucijalnih za Titulu . Kup samo ego hrani , sad Titulu 18/19 ,a Kupva ce i dupli kruna biti . Samo ovu Titulu : sest pobjeda ili dva remija i pet pobjeda . :bow: :bow: :bow:

AdkoHz
Kontakt:

Post Postao/la AdkoHz » 16 apr 2019, 20:39

Jesul svi na raspolaganju protiv slobode?
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 apr 2019, 20:45

AdkoHz je napisao/la:Jesul svi na raspolaganju protiv slobode?
pidro,šabanović,bekić ozlijeđeni

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 16 apr 2019, 20:46

AlfredNobel je napisao/la:Ja još ne mogu da skontam kako je Merso promašio onaj zicer. Nije ni došao bio do golmana, ma reko vodimo. Mislio sam da će je pospremiti ugao, haj da je bio Tatar, Halilović ili neko drugi, ali hajde. Merso da se isfula naredne tri tekme, ne možeš čovjeku ništa prigovoriti.
Posle tekme je bacio kopacke,kaže "Zbog njih,samo zbog njih..." :mrgreen:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 apr 2019, 20:51

Vanja8 je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Ja još ne mogu da skontam kako je Merso promašio onaj zicer. Nije ni došao bio do golmana, ma reko vodimo. Mislio sam da će je pospremiti ugao, haj da je bio Tatar, Halilović ili neko drugi, ali hajde. Merso da se isfula naredne tri tekme, ne možeš čovjeku ništa prigovoriti.
garant ove iz sportvisiona :D krute još :D

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 16 apr 2019, 20:52

Vanja8 je napisao/la:
More Merso i u opancima. :D
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 16 apr 2019, 20:54

Denchi je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
garant ove iz sportvisiona :D krute još :D
Ma ovaj @Nobel,vidis da se bacio na marketing,javno na PDF promovise najlosije kopacke zbog kojih umalo infarkt ne dobih kad Merso onako plasira loptu ...

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 16 apr 2019, 20:58

Denchi je napisao/la: ima drastična razlika u igri Dulje dok je igrao ko krilo i kad je pomaknut u sredinu,proglašen za najboljeg igrača lige i pozvan u repku(neki će reći da Čala ima nešto s tim)...Adukor je nekako došao u grčku nije iz juniora dakle pokazao je nešto prije....veći CV od Sarića obojica...

Ordagić je igrao u sezoni 2015/16 četiri puta desnog veznog(3put s klupe ulazio)...triput pogađaj ko ih je vodio tad :D gle čuda i tad je izmišljao pozicije nepotrebno :facepalm: šok i nevjerica

Brkić je vrhunski playmaker, odlično izvodi prekide...kao i druga dva...to se ne moramo složiti ali su igrali jako dobro i imali veći renome u ekipama u kojima su zapaženo vodili igru...dok je Sarić bio jedan od kotačića...Stjepanović,Zeba,Ordagić sve bitniji igrači po hijerarhiji...

učinak? po plasmanu,golovima,asistencijama

a i **** trenera kojeg Starčević pojede taktički ;)
jbg denchi, barem sam od tebe ocekivao da si malo bolje upucen a ti ovako... ali hajde, jos ovo...
kao prvo dulja je pozvan u repku dok je Cala jos uzivao na poslu u opstini, i ni na kraj pameti mu nije bilo da ce opet biti na klupi voljenog kluba... drugo, kakve veze sad ima Saric i njegov CV sa Adukorom, de pogledaj na sta se odnosio moj komentar za minutazu Milosa i Adukora, tj sta si bio netacno napisao, i na kraju kakve veze ima CV, kakav su CV imali neki igrači koji su bili kod nas, pa ne ponovilo se, zbog takvih su nas Cala i Husref morali vaditi..

A koliko je puta Ordagic igrao lijevo krilo? I sto se tice te price o Slobodi, ko je sta igrao i zbog cega, mislim da nema potrebe da pisemo, valjda ti je jasno da tu znam sve detalje, i sta je bilo u svlačionici :mrgreen: Ordagic je igrao na krilu zbog Sarica...
Sto se tice toga da se izmisljaju pozicije, super trener Kodro je Radovca bacio na lijevog veznog da bi Dino igrao u vezi, prevedeno to radi svaki **** trener na svijetu...
Brkic igrao za Mladost, Saric u Slobodi...

Pa ako cemo gledati po golovima i asistencijama onda je bolja sreda Dino, Saric, Dulja...

Jel to onaj starcevic sto dobi nogu nakon 0:3 u Tuzli?
Musemic protiv Starcevic ima 524, a odkad se vratio u Sarajevo ima 511, da ubio ga Starcevic :lol:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 apr 2019, 21:04

ne znam nešto mi šuhveli ovo sa Drake-om

da nije on nekad kod nas navraćo :?: :hmmmmm: :think:
slika

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86 i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []