FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 16 apr 2019, 21:07

[quote="VenamaHrabrih"]

Fudbal je posao kao i svaki drugi. Lijepo je radostan ici na isti, ali svi mi idemo tamo radi novca.
Samopouzdanje se stiče dobrim radnim rezultatima i istrazivanjem, a ne milovanjem po glavi. Radniku koji radi dobro, pohvala niti ne treba. Statisfakciju dobiva platom i produzenjem ugovora, a saznanje da dobro radis svoj posao je sasvim dosta za samopouzdanje.
Samopuzdanje se gradi kod djeteta do 12. godine, kada bi ono trebalo steci radne navike - dobre ili ***, ali ako nekome trebaju pohvale u 40., taj ima ozbiljnih emotivnih i psihičkih problema.

Dakle , sta ? AKADEMIJA . Napisao si 12 godina . Pokupiti sve sto valja u BiH do 15-16 . Pokupiti i nesto starije do 19 g. (znaci da smo masili opravdano ili ne). 4 (cetiri do 5 ) vrh stranaca (rijesiti ce to Hadzija , zna koliki je jorgan) i sa ovim rosterom od Akademaca eto kluba , eto Dinama .
Sve je ok Stanojevic,Rahmanovic,Crepulja, Tatar , ali ako mi okupimo reprezentciju BiH , ovi bi bili daleko od kluba .
Dokaz : Mujakic,Pidro , Kovacevic ....... malo li je ?
Ne budu li igrali Kurdic , Mustafic , Sabanovic , Djokanovic dovoditi cemo iste takve njihovih godina samo sto ce se prezivati Kostic,Simic,Pavlovic (nista nacionalno) jer su igrali 3 god. ligu u Srbiji i Hrvatskoj(Stanojevic,Crepulja,Tatar...), a Sabanovic,Mustafic i dr. ce put Slovenije i Austrije 2 , pa cemo kukati za njima . A DJECA VOLE FKS , ZAR NE RESICU ?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 16 apr 2019, 21:10

Denchi je napisao/la:ne znam nešto mi šuhveli ovo sa Drake-om

da nije on nekad kod nas navraćo :?: :hmmmmm: :think:
slika
Jok,tetka mu je sa Grbavice...

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 apr 2019, 21:10

Ljudi ostavite se trenera ovih 7 kola , ako volite FKS . :pray: :pray: :pray:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 16 apr 2019, 21:20

Još jednom napominjem da sam gledao svaku njegovu domaću i podosta gostujućih utakmica. Raja ga je primila sa simpatijama samo zato što je Vahidinov brat. Ali to je bio jedan balvan, koji nije znao uštopati loptu i znao je samo igrati na ho-ruk, identičan igrač Krpiću, iako je u pojedinim segmentima Sulejman bolji za nijansu, ali kao što sam rekao raja ga je voljela zbog brata.

Jel neko zayebava da ovo lik izvali?! Grob te yebo pa ovo nbi izjavile kone starije generacije koje znaju ko je ko bio u Yugi... Al eto lik ima protekciju jer je on gledao tekme kad se mi nismo bili ni rodili.
Tuzit cu Adema sto me nije napravio kad je bio sedmi razred pa da imam i ja prava na forumu kuknjava
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 apr 2019, 21:31

YNWA je napisao/la:
jbg denchi, barem sam od tebe ocekivao da si malo bolje upucen a ti ovako... ali hajde, jos ovo...
kao prvo dulja je pozvan u repku dok je Cala jos uzivao na poslu u opstini, i ni na kraj pameti mu nije bilo da ce opet biti na klupi voljenog kluba...
na početku sezone je dulja bio daleko od najboljeg igrača lige, na kraju je Čala mu to omogućio...tu nemaš šta drugo reći više...
YNWA je napisao/la: drugo, kakve veze sad ima Saric i njegov CV sa Adukorom, de pogledaj na sta se odnosio moj komentar za minutazu Milosa i Adukora, tj sta si bio netacno napisao, i na kraju kakve veze ima CV, kakav su CV imali neki igrači koji su bili kod nas, pa ne ponovilo se, zbog takvih su nas Cala i Husref morali vaditi..
pa ima veze ako govorimo o kvaliteti i igračima koji su dokazani negdje...
YNWA je napisao/la:A koliko je puta Ordagic igrao lijevo krilo?
nula. po statistici, tim si me više začudio s onim komentarom, pogotovo što sezonu poslije odlazi Sarić i on je opet par puta igrao desnog veznog(sad ne znam zbog Zebe? valjda?)
ali daleko od nekog bitnog broja tekmi...
YNWA je napisao/la: I sto se tice te price o Slobodi, ko je sta igrao i zbog cega, mislim da nema potrebe da pisemo, valjda ti je jasno da tu znam sve detalje, i sta je bilo u svlačionici :mrgreen: Ordagic je igrao na krilu zbog Sarica...
sa klupe koliko sam upratio, što je u biti izbacio ga iz prve postave pa onda ovaj nešto pokušavao sa igračem više u sredini u drugom poluvremenu...
YNWA je napisao/la:Sto se tice toga da se izmisljaju pozicije, super trener Kodro je Radovca bacio na lijevog veznog da bi Dino igrao u vezi, prevedeno to radi svaki **** trener na svijetu... Brkic igrao za Mladost, Saric u Slobodi...
ljudi ga sabotirali, nisu htjeli da rade šta je htio na terenu, nisu bili u formi, glumili ozljede...itd. sasvim nebitno taj jedan put kad je Radovac tamo osvanuo je i zabio gol :D
ovo gdje ko igra je šega....Koljić u Krupi, ne znam Jović u Zrinjskom...bezze
YNWA je napisao/la:Pa ako cemo gledati po golovima i asistencijama onda je bolja sreda Dino, Saric, Dulja...
i plasmanu! :D
2018 - 8golova 9 ass naspram 2016 - 5 gola 17 ass(11 dulja) a uzeti obzir da imamo još igrati do kraja ;)
YNWA je napisao/la:Jel to onaj starcevic sto dobi nogu nakon 0:3 u Tuzli?
Musemic protiv Starcevic ima 524, a odkad se vratio u Sarajevo ima 511, da ubio ga Starcevic :lol:
ja i ubio ga taj taktički kući :facepalm:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 16 apr 2019, 21:35

Godine Klub Nastupi (golovi)
1977.-1979. Radnik Bjeljina 28 (3)
1979.-1985. Sarajevo 118 (47)
1985.-1989. Crvena Zvezda 87 (26)
1989. Heart 6 (3)
1989.-1991. Sarajevo 26 (9)
1991.-1992. Twente[1] 10 (0)
1991-1992. VVV-Venlo 0 (0)
1992.-1994. Pfullendorf 32 (16)

Sta mislis pjesnice kad jedan balvan ima ovakvu statistiku, kakvu li tek imaju pravi igraci exyu?! :puke:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 apr 2019, 21:37

belosevic28 je napisao/la:Još jednom napominjem da sam gledao svaku njegovu domaću i podosta gostujućih utakmica. Raja ga je primila sa simpatijama samo zato što je Vahidinov brat. Ali to je bio jedan balvan, koji nije znao uštopati loptu i znao je samo igrati na ho-ruk, identičan igrač Krpiću, iako je u pojedinim segmentima Sulejman bolji za nijansu, ali kao što sam rekao raja ga je voljela zbog brata.

Jel neko zayebava da ovo lik izvali?! Grob te yebo pa ovo nbi izjavile kone starije generacije koje znaju ko je ko bio u Yugi... Al eto lik ima protekciju jer je on gledao tekme kad se mi nismo bili ni rodili.
Tuzit cu Adema sto me nije napravio kad je bio sedmi razred pa da imam i ja prava na forumu kuknjava
Govorim kao o igracu , ne kao o treneru .
@bordopoeta je potpuno u pravu . Husref nikad ne bi dosao u FKS da nije Vahidinov brat . Mozda i bi , ali to ti je kao da sada ganjamo spica iz TOSKA ili Bosne Visoko . Tacna je usporedba i Cala-Husref kao fudbaleri . NE SPOMINJEM TRENERSKI POSAO . KAO TRENER HUSREF JE DAO VISE , DOKAZAO SE I VAN FKS .

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 16 apr 2019, 21:56

Ljudi porede Krpica sa Husrefom. Kud ide ovaj svijet. :D
Krpic ne moze prismrditi ovoj danasnjoj CZ ni milimetra, a kamo li onoj za koju je Husref igrao. Et da ne idem dalje.
Da ne govorim da bi Krpic sampionskoj ekipi Sarajeva mozda mogao biti samo vodonoša.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 16 apr 2019, 21:56

Picka ona ublehaška, igrao samo u Crvenoj Zvezdi.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 16 apr 2019, 22:05

Manite se ba i Čale i Husa, daj da vidimo kako dobit Slobodanku pa onda dalje, j.ebo vas više prepucavanja i šuplja.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 16 apr 2019, 22:06

Lik je napisao/la:Manite se ba i Čale i Husa, daj da vidimo kako dobit Slobodanku pa onda dalje, j.ebo vas više prepucavanja i šuplja.
Bolje ovo. :kafa:

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 16 apr 2019, 22:20

AlfredNobel je napisao/la:
Lik je napisao/la:Manite se ba i Čale i Husa, daj da vidimo kako dobit Slobodanku pa onda dalje, j.ebo vas više prepucavanja i šuplja.
Bolje ovo. :kafa:
:opaopa: :opaopa: :opaopa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 16 apr 2019, 22:26

AlfredNobel je napisao/la:Picka ona ublehaška, igrao samo u Crvenoj Zvezdi.
Balvan obicni. Nikad nece dostici Krpica a nekamo Melunovica.
P.S. Nadam se da imas 45+ godina inace ti je post prijavljen ;)

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 16 apr 2019, 22:35

belosevic28 je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Picka ona ublehaška, igrao samo u Crvenoj Zvezdi.
Balvan obicni. Nikad nece dostici Krpica a nekamo Melunovica.
P.S. Nadam se da imas 45+ godina inace ti je post prijavljen ;)
Ovo je kritika, nauči razliku.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 16 apr 2019, 22:37

@nobel, ti me klinjo nauci...nemas ni 72 godine a pises ovdje, yebo te onaj ko te dovede na forum.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 16 apr 2019, 22:45

Denchi je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
jbg denchi, barem sam od tebe ocekivao da si malo bolje upucen a ti ovako... ali hajde, jos ovo...
kao prvo dulja je pozvan u repku dok je Cala jos uzivao na poslu u opstini, i ni na kraj pameti mu nije bilo da ce opet biti na klupi voljenog kluba...
na početku sezone je dulja bio daleko od najboljeg igrača lige, na kraju je Čala mu to omogućio...tu nemaš šta drugo reći više...
YNWA je napisao/la: drugo, kakve veze sad ima Saric i njegov CV sa Adukorom, de pogledaj na sta se odnosio moj komentar za minutazu Milosa i Adukora, tj sta si bio netacno napisao, i na kraju kakve veze ima CV, kakav su CV imali neki igrači koji su bili kod nas, pa ne ponovilo se, zbog takvih su nas Cala i Husref morali vaditi..
pa ima veze ako govorimo o kvaliteti i igračima koji su dokazani negdje...
YNWA je napisao/la:A koliko je puta Ordagic igrao lijevo krilo?
nula. po statistici, tim si me više začudio s onim komentarom, pogotovo što sezonu poslije odlazi Sarić i on je opet par puta igrao desnog veznog(sad ne znam zbog Zebe? valjda?)
ali daleko od nekog bitnog broja tekmi...
YNWA je napisao/la: I sto se tice te price o Slobodi, ko je sta igrao i zbog cega, mislim da nema potrebe da pisemo, valjda ti je jasno da tu znam sve detalje, i sta je bilo u svlačionici :mrgreen: Ordagic je igrao na krilu zbog Sarica...
sa klupe koliko sam upratio, što je u biti izbacio ga iz prve postave pa onda ovaj nešto pokušavao sa igračem više u sredini u drugom poluvremenu...
YNWA je napisao/la:Sto se tice toga da se izmisljaju pozicije, super trener Kodro je Radovca bacio na lijevog veznog da bi Dino igrao u vezi, prevedeno to radi svaki **** trener na svijetu... Brkic igrao za Mladost, Saric u Slobodi...
ljudi ga sabotirali, nisu htjeli da rade šta je htio na terenu, nisu bili u formi, glumili ozljede...itd. sasvim nebitno taj jedan put kad je Radovac tamo osvanuo je i zabio gol :D
ovo gdje ko igra je šega....Koljić u Krupi, ne znam Jović u Zrinjskom...bezze
YNWA je napisao/la:Pa ako cemo gledati po golovima i asistencijama onda je bolja sreda Dino, Saric, Dulja...
i plasmanu! :D
2018 - 8golova 9 ass naspram 2016 - 5 gola 17 ass(11 dulja) a uzeti obzir da imamo još igrati do kraja ;)
YNWA je napisao/la:Jel to onaj starcevic sto dobi nogu nakon 0:3 u Tuzli?
Musemic protiv Starcevic ima 524, a odkad se vratio u Sarajevo ima 511, da ubio ga Starcevic :lol:
ja i ubio ga taj taktički kući :facepalm:
Tebi dzaba pisati, Dulja odigrao vec nekoliko utakmica za repku prije nego je Cala dosao, bio reprezentativac, ti zapeo da ga je on ucinio najboljim igarcem lige i donio mu poziv u repku, pogledaj izvjestaje jos dok je Jesic bio kod nas i sta se prica o Dulji, na kraju on je dobio poziv u repku da igra na krilu, da je zbof desetke, nikad ne bi ni dobio poziv...

Ko pise o tome da je neko dokazan, napisao si kako je Cala dobio Dulju u kanalu, iako je lik tada igrao i za repku, a Husref dobio Milosa i Adukora u formi, jedan ulazio uglavnom sa klupe u radnickom, a drugi igrao malo vise nego sto sad igra kod nas :mrgreen:
Nadovezao sam se za CV jer valjda mi najbolje znamo da CV ne znaci nista...

Pa de otvori koju tekmu, pa ces naci kako je Merzic desni bek, a Efendic krilo, Ordagic zadnji vezni, to sto stoji na TM nije tacno, Ordagic je igrao na zadnjem veznom samo kad nije bilo Sarica u sastavu, pa valjda ja znam sta je igrao :mrgreen:

Sabotirao ga Krle u Splitu, i Milos sa klupe :mrgreen:

To gdje je ko igrao nije bezze, jer ne mozes napisati glavni igrac ekipe, ovaj 4-5 u svojoj, a pricamo o dvije razlicite ekipe, i taj Brkic bi u Slobodi bio 5-6, a Saric bi bio najbolji u Mladosti...

Da su oni imali osim Ahmeta, Krleta i Tatara, koliko bi tek onda zabili ?

Odigras 3 puta proitv jednog trenera, i imas 2-1-0, gol razlika 5:0, i na kraju opet ovaj losiji ubio taktici uspjesnijeg trenera, ipak je izvuko remi jednom :lol: :lol: :lol:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 16 apr 2019, 22:49

@YNWA, eto ti znas na kojoj poziciji je igrao Ordagic ;)

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 16 apr 2019, 23:10

belosevic28 je napisao/la:@nobel, ti me klinjo nauci...nemas ni 72 godine a pises ovdje, yebo te onaj ko te dovede na forum.
Možda nemam 72, ali mojim venama protiče bordo krv. A i imam navijačkog staža na tribini što ti nećeš imati za života. Kad nikad više ne bih otišao na Koševo, ne možeš me stići.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 16 apr 2019, 23:15

belosevic28 je napisao/la:@nobel, ti me klinjo nauci...nemas ni 72 godine a pises ovdje, yebo te onaj ko te dovede na forum.
Možda nemam 72, ali mojim venama protiče bordo krv. A i imam navijačkog staža na tribini što ti nećeš imati za života. Kad nikad više ne bih otišao na Koševo, ne možeš me stići.
:urnebes:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 16 apr 2019, 23:15

Venama Hrabrih... :?: :?: :?:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fks74, johntravolta123 i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []