U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: U-21,U-19,U-17
Eto Barbarezu prilike, kad ga već porede sa Bilićem, nek i on počne od mlade repke. (Jes da je Bilić prije mlade repke vodio i klub)
100% sportski i krajnje opušten potpis
u pravu si ako nam negdje treba odgovoran i profesionalan trener onda je to ova selekcija jer praktično se tu formira i kostur za A tim i to na duže staze a još poznavajući Barbu sigruno nam se ne bi dešavalo da ovoliki broj ''naših'' igrača igra za druge zemljeRiNo je napisao/la:Eto Barbarezu prilike, kad ga već porede sa Bilićem, nek i on počne od mlade repke. (Jes da je Bilić prije mlade repke vodio i klub)

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
jeste sega, pa sta vi mislite da Tulicu nece obnoviti ugovor
giannini je napisao/la:jeste sega, pa sta vi mislite da Tulicu nece obnoviti ugovor

jeste da su među najlošijim kadrom (savezom) od skoro svih eu zemalja ali ako bi obnovili onda bi definitivno prestao pratiti tekme barem te u-21.
Pa vec polako onda mozes da prestanes sa pracenjem.brazzo je napisao/la:giannini je napisao/la:jeste sega, pa sta vi mislite da Tulicu nece obnoviti ugovor![]()
![]()
jeste da su među najlošijim kadrom (savezom) od skoro svih eu zemalja ali ako bi obnovili onda bi definitivno prestao pratiti tekme barem te u-21.
Obrazlozenje sa obnavljanjem ugovora ce biti.
Pa on najbolje poznaje ove momke.

P.S Barbarez je rekao da ga osim selektorskog mjesta A repke,nista drugo ne interesuje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
jbg sad pročita da nisu usvojili njegov izvještaj tako da sumnjam da bi ga odbili ako imaju namjeru da produže saradnjuharishp je napisao/la:Pa vec polako onda mozes da prestanes sa pracenjem.brazzo je napisao/la:giannini je napisao/la:jeste sega, pa sta vi mislite da Tulicu nece obnoviti ugovor![]()
![]()
Obrazlozenje sa obnavljanjem ugovora ce biti.
Pa on najbolje poznaje ove momke.
P.S Barbarez je rekao da ga osim selektorskog mjesta A repke,nista drugo ne interesuje.

Oni ne usvajaju ni kad im FIFA i UEFA podmetne ''noz pod grlom''a da usvoje jednom Tulicu.
Jedina solucija saveza naci drugog nesposobnjakovica da nastavi posao.
Sto se tice Barbe sad da je laf i da im svima pljusku da s tim sto bi javno rekao da bi volio biti selektor mlade I da je spreman to prihvatiti.
Ali,gadno je sto je vec izjavio da ga sto se tice repke jedino zanima klupa A repke i to kao selektor.
Ovako bi sam sebi pogazio rijec.

Jedina solucija saveza naci drugog nesposobnjakovica da nastavi posao.
Sto se tice Barbe sad da je laf i da im svima pljusku da s tim sto bi javno rekao da bi volio biti selektor mlade I da je spreman to prihvatiti.
Ali,gadno je sto je vec izjavio da ga sto se tice repke jedino zanima klupa A repke i to kao selektor.
Ovako bi sam sebi pogazio rijec.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nebi mu dali da bude selektor U 21 ili bilo sto u Savezu,reprezentaciji.Odmah stop iz RS.Kako sad stoje stvari nece nam ni trebati selektor...
RIP SALE VILENJAK
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Kad ne valjaju nama, valjaju Hrvatskoj. Ma sjajno
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/953 ... eniju.html
Dario Vujičević iz Twenta i Petar Slišković iz Mainza dobili pozive za Hrvatsku U21.
Dario Vujičević iz Twenta i Petar Slišković iz Mainza dobili pozive za Hrvatsku U21.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
neko_iz_mase je napisao/la:Kad ne valjaju nama, valjaju Hrvatskoj. Ma sjajno

A mislio sam da ce ovaj Vujicevic igrat za nas ali et...nit ga ko zove nit ista sad je vec kasno...stoti po redu igrac....da nhije Bosanaca ako ih se moze tako nazvat u Hrvatskoj i Srbskoj reprezentaciji oni bi bili u 4sesiru a da su igrali za nas mi u prvom,eventualno drugom.....zalost i patnja.
Ako ispusimo ove kvalifikacioje,a znace se odma protiv Rumunije u dvomecu ostataki utakmica treba zvat ove 15,16,17,18 godisnjake i kaparisat ih ko sto je Ciro Begovica ubacio 1minutu da igra
Ako ispusimo ove kvalifikacioje,a znace se odma protiv Rumunije u dvomecu ostataki utakmica treba zvat ove 15,16,17,18 godisnjake i kaparisat ih ko sto je Ciro Begovica ubacio 1minutu da igra

RIP SALE VILENJAK
Nema veze hajde, ova dvojica i nisu nesto prikazivali zelju da igraju za nas tako da mi nije ni toliko zao ma da bi normalno volio da su dobili poziv za nasu repku. Imamo mi stotine mladih igraca u evropi i svjetu kojima srce kuca za BiH i uvjeren sam da ako nebudemo bili suspendirani da cemo jednog dana imat jednu od boljih repka u Evropi. Mada to ito sad mislim al nismo mi jos tu na tom nivou da bi tako misli ehe..
Nama trebaju igraci kao Besic koji je stvarno trco nonstop protiv Italije/Madarske i svaka mu cast. Iako sam se nado da ce jos neki igraci dobit poziv u repku iz U21 nije mi zao sto je Muhamed B. dobijo, svaka cast momcino samo nastavi tako.
Ovi sto nece da igraju za nas nemoraju! Uvjek ce biti pravih bosanaca i hercegovaca koji ce sa ponosom obuc dres sa grbom Bosne i Hercegovine i ginuti na terenu za SVOJU drzavu!
Nama trebaju igraci kao Besic koji je stvarno trco nonstop protiv Italije/Madarske i svaka mu cast. Iako sam se nado da ce jos neki igraci dobit poziv u repku iz U21 nije mi zao sto je Muhamed B. dobijo, svaka cast momcino samo nastavi tako.
Ovi sto nece da igraju za nas nemoraju! Uvjek ce biti pravih bosanaca i hercegovaca koji ce sa ponosom obuc dres sa grbom Bosne i Hercegovine i ginuti na terenu za SVOJU drzavu!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Sve ih je manje....dok se ovi nasi nagode da ih zovu...vec komsije i skandinavci pokupise
RIP SALE VILENJAK
- legenda reala
- Kontakt:
Ma pitanje je da li bi oni i htjeli igrati za nas ,onog Vujičevića sam gledao ono jednom na Hayatu i on i nije nešto pretjerano zainteresovan ni za jednu reprezentaciju ,on je samo govorio bitno mu je da zaigra u klubu ,i da ga niko nikad nije kontaktirao iz saveza ,a za ovog Sliškovića sam tek nedavno i čuo i baš se pitao ko je on
evo neki link u kome se on spominje kao da bi želio igrati za nas
http://www.port.ba/index.php?option=com ... Itemid=221
evo neki link u kome se on spominje kao da bi želio igrati za nas
http://www.port.ba/index.php?option=com ... Itemid=221
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
pa kako će igrati za BiH kad ga niko ne zove a ima sve preduslove da bude pozvan šta treba da čeka do kraja karijere pa i sam sebi nekad postavim pitanje šta bi ja uradio na njihovom mjestu i bez obzira što pratim i navijam za našu repku sigurno da dođe čovjeku na pamet da prihvati poziv druge repke pogotovo ako je još i bolja i time pokaže ovim s.ronjama da su pogriješili mada bi se 100% kasnije pokajao zbog toga ali tad je već kasno. Zato treba te momke pozvati na trening kamp ili obični trening,razgovor i pitati ih da li žele ili ne žele igrati i dati im do znanja da se na njih računa a sad da li će oni prihvatiti ili ne to je druga stvar i ako tad ne prihvate onda nikome ne treba biti žao takvih igračasajo10 je napisao/la:Nema veze hajde, ova dvojica i nisu nesto prikazivali zelju da igraju za nas tako da mi nije ni toliko zao ma da bi normalno volio da su dobili poziv za nasu repku. Imamo mi stotine mladih igraca u evropi i svjetu kojima srce kuca za BiH i uvjeren sam da ako nebudemo bili suspendirani da cemo jednog dana imat jednu od boljih repka u Evropi. Mada to ito sad mislim al nismo mi jos tu na tom nivou da bi tako misli ehe..

ma ja,garant je savez kriv...vi ko da svi zivite na Marsu. ev da malo citiram Daria:"Igrao sam za Njemačku jednu utakmicu za reprezentaciju do 16 godina, protiv Nizozemske. Poslije me nisu zvali, ali moja želja ionako je igrati samo za Hrvatsku."Cak da ga je i savez zvao,on bi odbijao sve dok ima sanse da igra za Hrvatsku.svaka ptica svome jatu leti...RKO je napisao/la:A mislio sam da ce ovaj Vujicevic igrat za nas ali et...nit ga ko zove nit ista sad je vec kasno...stoti po redu igrac....da nhije Bosanaca ako ih se moze tako nazvat u Hrvatskoj i Srbskoj reprezentaciji oni bi bili u 4sesiru a da su igrali za nas mi u prvom,eventualno drugom.....zalost i patnja.

"Ako nekoga ne smatras za svoju drzavu kao i repku i igrace.A na ovom forumu se vecinom pise o BIH igracima i repci.Onda svaka ptica svome jatu leti." by harishp :)
Podržite akciju "Vratimo Hareta u osnovnu školu"!!
Podržite akciju "Vratimo Hareta u osnovnu školu"!!
Gledao sam ovog Vujicevica zadnju tekmu i apsolutno nista pokazao nije i izasao je u 65 min. mozda bi bio dobar za U21ali je daleko od bilo cije A selekcije ,dok mi se Sliskovic ucinio daleko veci potencijal koga sam gledao u jednom skracenom snimku protiv Hanse u zavrsnici juniorskog prvenstva u kom je igrao i Moris Fikic
Na Ladicevom spisku nema Bosnje iz Gorazda Sovsica,bas je prosperirao kad je promjenio dres 

Samo se nadam da se toj picki izdajnickoj nece dozvolit povratak u BH-dres ako kreten to pozeli. Izabro je, sad neka izvoli. Yebo ga Ladic u supak vatreni.santos je napisao/la:Na Ladicevom spisku nema Bosnje iz Gorazda Sovsica,bas je prosperirao kad je promjenio dres
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Koda nam i treba. Ima Sejo, Lulic, Bukva, Haurdic, Visca na toj poziciji. Bukva i Harudic trebaju dobiti poziv, daleko prije ovog.Cartman je napisao/la:Samo se nadam da se toj picki izdajnickoj nece dozvolit povratak u BH-dres ako kreten to pozeli. Izabro je, sad neka izvoli. Yebo ga Ladic u supak vatreni.santos je napisao/la:Na Ladicevom spisku nema Bosnje iz Gorazda Sovsica,bas je prosperirao kad je promjenio dres
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 12 gostiju.