Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Pogba

Re: Serie A

Post Postao/la Pogba » 16 apr 2019, 23:15

Raonffa je napisao/la:Moj Allegri, moj Allegri, al' ovdje je kriva uprava Juventusa što drže ovog 'smarača' na klupi.

Po hiljaditi put ponovljena rečenica, u rosteru imaš Ronu, Dybalu, Bernandeskija, Costu, Pjanića, Cancela kao jednog od najjačih ofanzivnih bekova na svijetu (možda i najjači), Sandra koji je također vrlo vrlo dobar ofanzivni bek, i ti u 90% utakmica daješ protivniku loptu u noge i puštaš da protivnik kontroliše utakmicu.

Yebiga, proći će protiv talijanskih timova, al' u Europi kad tad dođe kraj tome.

Al' što je najtužnije od svega po Juventus, ovo je već druga sezona zaredom da radi iste greške.
Juventus je klub koji ocekuje da jednu te istu stvar radi svaki put ocekujuci drugačiji ishod. I svaki put se oprze. Ne znam kako im ne dosadi. :lol:

Ovdje su me Manuel i co napadali jer sam jos lani trazio glavu Allegria. :mrgreen: Valjda sam docekao.
Oko momaka kao Costa, Berna praviti tim, dovesti sad vec i veci broj igraca 5/6, Matuidi, Sami out, steta sto tim putem ne idu i Rugani, Siljo i Mario. Dybalu prodati.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 16 apr 2019, 23:15

Bio je i De Sciglio novi Maldini.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 16 apr 2019, 23:16

Oko Berne pravit tim, lik se svaku petu utakmicu pojavi na terenu, večeras nije odigrao ništa.

Pogba

Post Postao/la Pogba » 16 apr 2019, 23:19

chily-rz je napisao/la:Oko Berne pravit tim, lik se svaku petu utakmicu pojavi na terenu, večeras nije odigrao ništa.
Protiv Atletica je pravi Berna bio. Jbg, tesko je kad imas trenera koji od svakoga trazi da pljuju krv nazad i da su hirurski precizni naprijed. Novi trener-nova nafaka.

#MaxOUT

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 apr 2019, 23:19

AJAX AMSTERDAM!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 16 apr 2019, 23:19

Ma ima škarta u Juventusu, mahom su to mrtvi Talijani.

Također u veznom redu, mada tu nije problem nekvalitet tu je po meni problem profil veznjaka koje ima Juventus, imaš Pjanića koji je strašan tehničar, igrač koji može vrhunski diktirati tempo, a Allegri je od njega i defanzivno napravio poprilično odgovornog igrača (što je eto neka pozitivna stvar kod Maxa), prije svega je napravio igrača koji puno trči. I on je ok, al' problem je što pored njega imaš Matuidija, Cana i Bentancura koji, realno, osim trke fizike nemaju neku drugi izraženu kvalitetu, bar je ne pokazuju u kontinuitetu.

Mada, siguran sam da bi drugi trener neutralisao taj nedostatak 'prefinjenosti' u veznom redu, preko strašnih bekova i strašnih napadača i krila koji su dovoljni da Juventus može dominirati na terenu protiv skoro svih timova na svijetu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 16 apr 2019, 23:20

Pogba je napisao/la: Protiv Atletica je pravi Berna bio. Jbg, tesko je kad imas trenera koji od svakoga trazi da pljuju krv nazad i da su hirurski precizni naprijed. Novi trener-nova nafaka.
Slažem se al Berni realno fali konstanta i nije to samo pitanje večerašnje utakmice, lik je imao bruku bezveznih partija i u ligi, kad ga ne ide imaš osjećaj da ni Livaju ne bi otresao jedan na jedan.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 16 apr 2019, 23:22

Pogba je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Moj Allegri, moj Allegri, al' ovdje je kriva uprava Juventusa što drže ovog 'smarača' na klupi.

Po hiljaditi put ponovljena rečenica, u rosteru imaš Ronu, Dybalu, Bernandeskija, Costu, Pjanića, Cancela kao jednog od najjačih ofanzivnih bekova na svijetu (možda i najjači), Sandra koji je također vrlo vrlo dobar ofanzivni bek, i ti u 90% utakmica daješ protivniku loptu u noge i puštaš da protivnik kontroliše utakmicu.

Yebiga, proći će protiv talijanskih timova, al' u Europi kad tad dođe kraj tome.

Al' što je najtužnije od svega po Juventus, ovo je već druga sezona zaredom da radi iste greške.
Juventus je klub koji ocekuje da jednu te istu stvar radi svaki put ocekujuci drugačiji ishod. I svaki put se oprze. Ne znam kako im ne dosadi. :lol:

Ovdje su me Manuel i co napadali jer sam jos lani trazio glavu Allegria. :mrgreen: Valjda sam docekao.
Oko momaka kao Costa, Berna praviti tim, dovesti sad vec i veci broj igraca 5/6, Matuidi, Sami out, steta sto tim putem ne idu i Rugani, Siljo i Mario. Dybalu prodati.
Ma na ovu ekipu jedan vrhunski veznjak (npr Veratti) i trener koji nije Talijan, to bi u ovim momentima bila ekipa dostojna najjače na svijetu, naravno u svojoj najboljoj postavi u kojoj ne može biti mjesta za Šiljkana i Ruganija :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 16 apr 2019, 23:23

Costa je za Bernu prof.dr....
Il Club più titolato al mondo!

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 16 apr 2019, 23:24

Jel ono oni nek prvi favoriti bili pred pocetak sezone... :bow: mrsko mi trazit postove te super giga mega jake momčadi kojoj se tesko tko koze suprostaviti :lol:
A levati se i dalje samo blamiraju iz godine u godinu...

Prije ce Inter u Milan osvojiti ligu prvaka nego oni

Pogba

Post Postao/la Pogba » 16 apr 2019, 23:25

Huska je napisao/la:Jel ono oni nek prvi favoriti bili pred pocetak sezone... :bow: mrsko mi trazit postove te super giga mega jake momčadi kojoj se tesko tko koze suprostaviti :lol:

Pronadji postove. Ovdje sumnjam da je to iko pisao tako da lazes do momenta dok ne nadjes iste.
To si rekli i unitedovci. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 16 apr 2019, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.

#MaxOUT

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 16 apr 2019, 23:26

Trebamo se mi prvo plasirati u LP :)
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 apr 2019, 23:27

Berna će i sa 40 godina biti vječiti talenat. :mrgreen:

Talentovan igrač, ali strašno nekonstantan tokom čitave karijere tako da bi bilo idiotski graditi ekipu oko takvog igrača koji na deset utakmica odigra u vrh glave 2-3 dobre. A nije više bome ni mlad ni zelen, već mu je 25, ako se dosad nije profilisao u klasnog igrača, neće nikad.
Njegova uloga je biti dobra backup opcija koja povremeno može biti od koristi, ali nije on materijal za startera u ekipi koja puca na trostruku krunu.

Rugani je sa druge strane bio strašan talenat prije nekoliko godina, ali ga je dugogodišnje sjedenje na klupi ubilo. Ubjeđen sam da bi njegova priča bila drugačija da je odabrao klub gdje bi redovno igrao, ali kako čovjek da ga žali kad vidiš da je frajer opet potpisao novi ugovor. :facepalm:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 apr 2019, 23:31

Huska je napisao/la:Jel ono oni nek prvi favoriti bili pred pocetak sezone... :bow: mrsko mi trazit postove te super giga mega jake momčadi kojoj se tesko tko koze suprostaviti :lol:

Ajax je dosta kvalitetna ekipa ove godine (koja ce nazalost da se rasproda) uz kvalitetnog trenera ocito. Ispasti od njih nije nikakvo blamiranje jer ocito igraju top3 fudbal u Evropi trenutno koliko god smijesno bilo jer dolaze iz Holandije.

Sto se tice klubova iz Italije mozda Inter ili Milan hoce osvojiti LP prije Juventusa recimo ali sta je sa perioda izmedju toga? Bolje je igrati neku ulogu u Evropi i uzimati novac, uz to pokupiti nekih 20ak trofeja nego ne biti nigdje godinama pa onda mozda izletiti sezonu dvije.
Mislim gdje su drugi? Najlakse je smijati se nekom nakon "neuspjeha", a taj neuspjeh Juventusa nesto sto drugi iz Italije ne mogu ni dostici.

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 16 apr 2019, 23:36

Bili prvi favoriti po mnogima, pogotovo nakon prolaska protiv Atletika. Blamiranje biti 2 puta drugi u Europi? Blamiranje skoro svake godine biti u vrhu Europskog fudbala. E sta bi Inter i Milan dali da se "blamiraju" kao Juventus :urnebes:

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 16 apr 2019, 23:42

Kad vidis samo trener Ajaxa kod rezultata 1-2 u gostima on mijenja napadaca za napadaca :tokralju:
Alegri, Spaletti,Mancini i ostalu italijansku kompaniju pokupit i u Sibir poslat jer dok je Takvih nikad se fudbal u italiji nece oporavit!

Kao sto neki rekose ovi se odmarali za vikend i opet veceras izgledaju mrtvi nasprem igraca Ajaxa???
Ali takav je i Inter recimo igra protiv Bolonje i nemogu maknut, Pa ganjao bih ih po Alpama...

berardi25
Kontakt:

Post Postao/la berardi25 » 16 apr 2019, 23:48

Tu su hajku najvise novinari digli zbog dolaska CR7.Niste ni vi neka momcad za LP,prije ce Milan osvojit tri LP,nego Juve i Inter jednu zajedno ;)
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 17 apr 2019, 00:58

E moj Allegri ziherasu stari. Da je Juve prvu zijanio veceras bi morali napadati citavu tekmu pa bi vjerovatno prosli a ovako imas 1:1 i konta brat idemo opet na 0:0 ili povesti i odbraniti se. Mozda bi to i uspjeli da nisu prodali Benatiju jer bez Chijelinija ovi ostali su smjesni a to je Ajax znao iskoristiti. Zasluzen prolaz Ajaxa a i vrijeme je konacno da Max ode iz Juventusa. Sa ovakvom ekipom ovako igrati i ovako se postaviti je Bogu plakati. Branio sam ga sve ove godine ali fakat vrijeme je za promjenu. Ostade Italija bez ekipe u polufinalu cc.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 17 apr 2019, 01:04

Mislim da nikome normalnom nije jasna prodaja Benatije, yebeš Ruganija lik je Maldini lično za okretača zicagu Bonuccija
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

lol89
Kontakt:

Post Postao/la lol89 » 17 apr 2019, 01:05

Manuel je napisao/la:E moj Allegri ziherasu stari. Da je Juve prvu zijanio veceras bi morali napadati citavu tekmu pa bi vjerovatno prosli a ovako imas 1:1 i konta brat idemo opet na 0:0 ili povesti i odbraniti se. Mozda bi to i uspjeli da nisu prodali Benatiju jer bez Chijelinija ovi ostali su smjesni a to je Ajax znao iskoristiti. Zasluzen prolaz Ajaxa a i vrijeme je konacno da Max ode iz Juventusa. Sa ovakvom ekipom ovako igrati i ovako se postaviti je Bogu plakati. Branio sam ga sve ove godine ali fakat vrijeme je za promjenu. Ostade Italija bez ekipe u polufinalu cc.
Allegri prije par dana izjavio da bi volio da bude juventusov alex ferguson, u prevodu znaci mogao bi on jos dugo biti na klupi juventusa

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []