Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Cist penal
Boze sacuvaj! **** vam VAR mater
Boze sacuvaj! **** vam VAR mater
Hajde ti sine put Madrida ili Barcelone, nema hljeba ovdje sa talijanskim mediokritetima poput Šiljkana, Ruganija ili Bernandeskija.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hoće li Pjanić ikada osvojiti CL? Mislim da će Salihamidžić ostati posljednji Bošnjo koji je osvojio CL još dugo, dugo vremena.
Neće ga jbg, mada polako, on tek sad ulazi u najbolje fudbalske godine, ne sumnjam da će biti još koja prilika za Ligu prvaka, u Juventusu ili u nekom drugom klubuVucevich je napisao/la:Hoće li Pjanić ikada osvojiti CL? Mislim da će Salihamidžić ostati posljednji Bošnjo koji je osvojio CL još dugo, dugo vremena.
Mislim imat će još šansi jer igra na vrhunskom nivou, večeras je odigrao stvarno dobro, u prvom brutalno, u drugom solidno s obzirom koliko ih je Ajax uništio.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- JohnCleese
- Kontakt:
Real ili Barca, biraj! Vrijeme je
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Moze jedino u slabiji tim od Juventusa, u Barci ne bi mjesta ni na klupi imao, a u Realu bi bio na klupi.
Juvnetus mu je vrh, fino se uhljebio tamo.
Juvnetus mu je vrh, fino se uhljebio tamo.
Taman je njemu Juventus.JohnCleese je napisao/la:Real ili Barca, biraj! Vrijeme je
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Baljic i Salihamidjic imaju ...Raonffa je napisao/la:Neće ga jbg, mada polako, on tek sad ulazi u najbolje fudbalske godine, ne sumnjam da će biti još koja prilika za Ligu prvaka, u Juventusu ili u nekom drugom klubuVucevich je napisao/la:Hoće li Pjanić ikada osvojiti CL? Mislim da će Salihamidžić ostati posljednji Bošnjo koji je osvojio CL još dugo, dugo vremena.
Mislim imat će još šansi jer igra na vrhunskom nivou, večeras je odigrao stvarno dobro, u prvom brutalno, u drugom solidno s obzirom koliko ih je Ajax uništio.
Zar mislis da moze birat? Sinoc ga je momak (Frenkie ) od 21 godinu pojeo na sredini terena.JohnCleese je napisao/la:Real ili Barca, biraj! Vrijeme je
🔵⚪
pojeo je frenkie i modrica0oo0 je napisao/la:Zar mislis da moze birat? Sinoc ga je momak (Frenkie ) od 21 godinu pojeo na sredini terena.JohnCleese je napisao/la:Real ili Barca, biraj! Vrijeme je
nije ti to neki argument drug
Mire moze igrat u svakom klubu
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
HeraklitMracni je napisao/la:Baljic i Salihamidjic imaju ...Raonffa je napisao/la:Neće ga jbg, mada polako, on tek sad ulazi u najbolje fudbalske godine, ne sumnjam da će biti još koja prilika za Ligu prvaka, u Juventusu ili u nekom drugom klubuVucevich je napisao/la:Hoće li Pjanić ikada osvojiti CL? Mislim da će Salihamidžić ostati posljednji Bošnjo koji je osvojio CL još dugo, dugo vremena.
- JohnCleese
- Kontakt:
Ma moze Mire jasta radi.
Sinoc je bio najbolje ocjenjen igrac Juventusa, mislim najvise tacnih dodavanja, od tog 4 key passesa... itd
Sad jedini problem prelaska u Barcu ili Real moze mu predstavljati zastavica i pasos BiH kraj njegovog imena. Odmah te gledaju drugim ocima.
Sinoc je bio najbolje ocjenjen igrac Juventusa, mislim najvise tacnih dodavanja, od tog 4 key passesa... itd
Sad jedini problem prelaska u Barcu ili Real moze mu predstavljati zastavica i pasos BiH kraj njegovog imena. Odmah te gledaju drugim ocima.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Najbolji sinoc s kakvim on propalitetom igra u sredini terena Can i Matuidi
sljedece sezone Ramsey i Pjanic s novim trenerom im donose Ligu prvaka
Najvise je i pretracao kod Juventusa preko 12km ostali ispod 11km. Toliko.
Najvise je i pretracao kod Juventusa preko 12km ostali ispod 11km. Toliko.
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa gledaju jer je NON EU igrac i odmah je belaj jer mozes imati samo 3 takva igraca. Ustvari ne znam da li posjeduje kakav drugi pasos on,pogotovo jer je rodjen u Luksemburgu.JohnCleese je napisao/la:Ma moze Mire jasta radi.
EDIT:Evo ima njihov pasos tako da to i nije neki problem.
Pojeo je Ajax Juventusa pa ne znaci da imaju bolje igrace.0oo0 je napisao/la:Zar mislis da moze birat? Sinoc ga je momak (Frenkie ) od 21 godinu pojeo na sredini terena.JohnCleese je napisao/la:Real ili Barca, biraj! Vrijeme je
Asistencija
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Mire opet sampion. Cestitke!!
trazi ga Real Madrid
izvor: sport.sport
ostanite uz ovaj kanal da pratimo jos 50 recikliranih prezvakavanja istog teksta....vec ih je skoro 20 izaslo
izvor: sport.sport
ostanite uz ovaj kanal da pratimo jos 50 recikliranih prezvakavanja istog teksta....vec ih je skoro 20 izaslo
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Mire, ti li si?Muškarac čiji identitet javnosti nije poznat jučer je u dežurnoj apoteci "Adonis" u Kalesiji otplatio sva dugovanja građana koji lijekove kupuju na odgođeno plaćanje.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 17 gostiju.