NK Široki Brijeg

Evolve
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Evolve » 16 apr 2019, 19:52

BordoSarajevo je napisao/la:
Android je napisao/la:
penke je napisao/la:Jutros sam s jednim od igrača razgovarao i kaže toliku količinu mržnje,pljuvanja,psovanja svih 90min nije nikad vidio. Od pokojnog Bandića,do svega ostalog da se čovjek zgrozi.
A kod nas kada začuješ zvižduke na himnu ori se po portalima,leglo ustaša ovo ono.. preuveličavanje do kraja.
Trn u oku koji vas žestoko žulja šabani sarajevski.
Ovim putem želim od srca titulu susjedima,nama kup da vam se još jednom Hrvati narugaju kao i 2017.
To je i Matej Sivric javno rekao, od psovanja ustaskih znate cega vec, gadjanja upaljacima itd itd... Rekao sam vec, nema vecih licemjera
Pročitao sam na forumu Sarajeva da je JEDAN "navijač" psovao i majku i dijete Husrefu, Velkoskom, da je psovao i to što si napisao, to je neki bolesnik, POJEDINAC, jednina. FK Sarajevo je odmah na svojoj zvaničnoj straniciuputio saučešće i klubu i porodici i dosta nas navijača smo vam ovdje pisali u vezi tog.

Kod vas CIJELI STADION zviždi himnoj, CIJELI STADION bolesno skandira "javi se".. neću ni pisat više, znam da se sa većinom vas opšte ne može normalno komunicirat. Ti epiteti koje "ironično" spominješ nisu džaba, al možda se to promjeni, al bar stoljeće mora proć.

Izgubili ili dobili Zrinjskog, pustili ili ne, susjedi titulu osvojit neće :mrgreen:
Ja niti zvizdim niti skandiram, eto NIJE CIJELI STADION.

Generalizacija
NK Široki Brijeg

mikel48
Kontakt:

Post Postao/la mikel48 » 16 apr 2019, 21:21

BordoSarajevo je napisao/la:
Android je napisao/la:
penke je napisao/la:Jutros sam s jednim od igrača razgovarao i kaže toliku količinu mržnje,pljuvanja,psovanja svih 90min nije nikad vidio. Od pokojnog Bandića,do svega ostalog da se čovjek zgrozi.
A kod nas kada začuješ zvižduke na himnu ori se po portalima,leglo ustaša ovo ono.. preuveličavanje do kraja.
Trn u oku koji vas žestoko žulja šabani sarajevski.
Ovim putem želim od srca titulu susjedima,nama kup da vam se još jednom Hrvati narugaju kao i 2017.
To je i Matej Sivric javno rekao, od psovanja ustaskih znate cega vec, gadjanja upaljacima itd itd... Rekao sam vec, nema vecih licemjera
Pročitao sam na forumu Sarajeva da je JEDAN "navijač" psovao i majku i dijete Husrefu, Velkoskom, da je psovao i to što si napisao, to je neki bolesnik, POJEDINAC, jednina. FK Sarajevo je odmah na svojoj zvaničnoj straniciuputio saučešće i klubu i porodici i dosta nas navijača smo vam ovdje pisali u vezi tog.

Kod vas CIJELI STADION zviždi himnoj, CIJELI STADION bolesno skandira "javi se".. neću ni pisat više, znam da se sa većinom vas opšte ne može normalno komunicirat. Ti epiteti koje "ironično" spominješ nisu džaba, al možda se to promjeni, al bar stoljeće mora proć.

Izgubili ili dobili Zrinjskog, pustili ili ne, susjedi titulu osvojit neće :mrgreen:
Himni ne zviždi cijeli stadion, javi se skandira 20 posto a u kavezu Škripara ne skandira nitko vjeruj mi...
.

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 17 apr 2019, 01:03

Lijepo bi bilo kada bi na bar minutu u subotu obe strane stale skupa,da u 23. minuti zapjevaju sve tribine ime Krešimira Bandića.
Samo jedno ime

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 17 apr 2019, 01:07

penke je napisao/la:Lijepo bi bilo kada bi na bar minutu u subotu obe strane stale skupa,da u 23. minuti zapjevaju sve tribine ime Krešimira Bandića.
Postoje neke stvari vece od svakog rivalstva :salut:
SAMO ŠIROKI!

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 17 apr 2019, 11:26

Pitari se uskukali da cemo pustit nesto u subotu, kako su pogodili ? Cure nam informacije negdje momci!
NK Široki Brijeg

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 17 apr 2019, 11:34

Evolve je napisao/la:Pitari se uskukali da cemo pustit nesto u subotu, kako su pogodili ? Cure nam informacije negdje momci!
Mi njima u subotu 3 boda, oni nama sljedece sezone dadnu 3 u Mostaru i svi sretni :lol:
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 17 apr 2019, 12:20

Usrali se pitari još onaj poznati pritisak nek prenesu na igrače i vrlo lako bi sve izgubit :lol:

Al idemo mi po pobjedu u subotu i malo fešte prije kupa, j.bes ostale ko sto neki kazu

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 apr 2019, 12:25

Evo i vas pomocni trener fino objasnio sta se desavalo na koševu u sustini nista spektakularno. Gledao sam utakmicu uzivo vasa kluba i igraci su bili puno aktivni i nervozni kroz citavu utakmicu, zasluzeno ste osvojili bod i to je to. Bili ste lukaviji i ovi ispadi Ahmetovica i Hadzica ste majstorski isprovocirali to se vidi i na mirnoci Vlahe i Goce kao mi svoje obavili a nasi naivni nasjeli al treba i to znati. Kao sto neko ovdje rece Sedloski je ovom utakmicom ujedinio ekipu a i navijace.

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 17 apr 2019, 12:41

bordobijeli je napisao/la:Evo i vas pomocni trener fino objasnio sta se desavalo na koševu u sustini nista spektakularno. Gledao sam utakmicu uzivo vasa kluba i igraci su bili puno aktivni i nervozni kroz citavu utakmicu, zasluzeno ste osvojili bod i to je to. Bili ste lukaviji i ovi ispadi Ahmetovica i Hadzica ste majstorski isprovocirali to se vidi i na mirnoci Vlahe i Goce kao mi svoje obavili a nasi naivni nasjeli al treba i to znati. Kao sto neko ovdje rece Sedloski je ovom utakmicom ujedinio ekipu a i navijace.
Naš trener kao i svi ostali iz kluba trenera a i većine igrača čast iznimkama se prave gospoda i smiruju tenzije, umjesto da iskoriste i dignu atmosferu. Zato nas i gaze po Pecari, pobjeđuju, udaraju itd. Previše se prave fini za ovu ligu

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 17 apr 2019, 13:52

Izgleda da nam je novi predsjednik već startao sa poslom.

https://sportsport.ba/fudbal/sarajevo-i ... bih/314916
NK Široki Brijeg

Carles
Kontakt:

Post Postao/la Carles » 17 apr 2019, 14:01

Nije on predsjednik. Kad već pišeš toliko o NKŠB mogo bi se malo i informirat
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 17 apr 2019, 14:33

Carles je napisao/la:Nije on predsjednik. Kad već pišeš toliko o NKŠB mogo bi se malo i informirat
Neznam, informiraj me, sta je on sada?
NK Široki Brijeg

Carles
Kontakt:

Post Postao/la Carles » 17 apr 2019, 14:49

v.d. direktora. Dakle, zamijenio je Trtu. A ne bivšeg predsjednika Brku. Totalno različite funkcije. Nema na čemu
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 17 apr 2019, 15:00

Moja greška onda, bilo mi je rečeno da će on biti predsjednik kluba sada.
NK Široki Brijeg

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 17 apr 2019, 15:06

Hoce li biti pretprodaja ulaznica

hlive
Kontakt:

Post Postao/la hlive » 17 apr 2019, 15:18

sb1996 je napisao/la:Hoce li biti pretprodaja ulaznica
Da. Od sutra. Bit će obavijest
It's better when it's live

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 17 apr 2019, 16:24

Sta je tocno dogovoreno na ovom sastanku sa savezom i sarajevom?
SAMO ŠIROKI!

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 17 apr 2019, 20:31

since1948 je napisao/la:Sta je tocno dogovoreno na ovom sastanku sa savezom i sarajevom?
Ja pretpostavljam da je ovo bilo nesto proforme, da klubovi mogu eto organizirat to finale..
NK Široki Brijeg

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 17 apr 2019, 20:43

Evolve je napisao/la:
since1948 je napisao/la:Sta je tocno dogovoreno na ovom sastanku sa savezom i sarajevom?
Ja pretpostavljam da je ovo bilo nesto proforme, da klubovi mogu eto organizirat to finale..
Tako je,formalne potvrde u dogovori za finale.
Nažalost finale nećemo moći igrati u nekom kasnijem terminu,vjerovatno 17h jer reflektori neće biti riješeni prije 6.og mjeseca
Samo jedno ime

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 18 apr 2019, 00:33

penke je napisao/la:
Evolve je napisao/la:
Tako je,formalne potvrde u dogovori za finale.
Nažalost finale nećemo moći igrati u nekom kasnijem terminu,vjerovatno 17h jer reflektori neće biti riješeni prije 6.og mjeseca
Reflektori bi trebali biti gotovi 3-5 dana prije uzvrata finala kupa ali obzirom na rizik da nešto ne pođe krivo tekma će morati biti u terminu 17h
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []