Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
u prevodu trest ce mu se ruke puno puta jel 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dybala najveća matketinška prevara od igrača u zadnjih 20 godina uz brata Pogbu. Lik ima 26 godina a još nema prave pozicije na terenu.
Ronaldo očekivano, sad se najbolje vidjelo koliko je izgubio u svim segmentima igre u zadnje 3 godine, osiž završnice. I koliko je zapravo bio ovisan o mega veznoj liniji Reala i ultra jakim bekovima.
Oh, da se ne zaboravi..Brat Cancelo, proglašen najboljim bekom na svijetu prije 3-4 mjeseca, a defanzivna rupa i taktički nezreo igrač. Ovo je ono što je par nas pisalo ovdje od septembra, pa smo bili ismijavani. I za kraj. Juventus ima praktički najlošiju sezonu u zadnjih 6 godina i to sa Ronaldom u ekipi. Čovjek koji ima tijelo igrača od 20 godina.
Ronaldo očekivano, sad se najbolje vidjelo koliko je izgubio u svim segmentima igre u zadnje 3 godine, osiž završnice. I koliko je zapravo bio ovisan o mega veznoj liniji Reala i ultra jakim bekovima.
Oh, da se ne zaboravi..Brat Cancelo, proglašen najboljim bekom na svijetu prije 3-4 mjeseca, a defanzivna rupa i taktički nezreo igrač. Ovo je ono što je par nas pisalo ovdje od septembra, pa smo bili ismijavani. I za kraj. Juventus ima praktički najlošiju sezonu u zadnjih 6 godina i to sa Ronaldom u ekipi. Čovjek koji ima tijelo igrača od 20 godina.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ovaj napriča o Juventusu ko da su sedmi, a ne da bjeze njegovom Milanu 40 bodova
jos se pojavi nakon par mjeseci bas na dan kad je Juventus ispao.
jos se pojavi nakon par mjeseci bas na dan kad je Juventus ispao.
Bitno da se sad na Realovoj mega giga ultra vezi i ultra bekovima ne vidi nedostatak olinjalog starca kojem je ostala samo završnica 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Juventus nije sedmi. Ali je premlaćen u kupu od Atalante.Da bi se rasteretili za LPa. Sve karte su bačene na ovo takmičenje. I šta se desi? Skupina golobradih momaka ih oduči od fudbala.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Milan je odučio Olympiakos 
Pa dobro, sezona jeste promašaj s obzirom kakva očekivanja su se imala, prvenstveno nakon dolaska Ronalda.
Skudeto nije neko mjerilo, nju bi i sa primavercima uzeli.
Ronaldo nije problem, čovjek preokrenuo Atletico, zabio Ajaxu u obe utakmice, šta je više trebalo da uradi? Nije fudbal jedan čovjek, problem je što ostatak igrača (a ni Allegri) nije na njegovom nivou.
Skudeto nije neko mjerilo, nju bi i sa primavercima uzeli.
Ronaldo nije problem, čovjek preokrenuo Atletico, zabio Ajaxu u obe utakmice, šta je više trebalo da uradi? Nije fudbal jedan čovjek, problem je što ostatak igrača (a ni Allegri) nije na njegovom nivou.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan je ekipa koja traži izlaz i potpunog nerede i nerada zadnjih 7 godina. A Juventus je tim projektovan isključivo za LPa. Tako da svaki pokušaj nekog spuštanja ti je mizeran i ne prolazi. U 180 min pred desetinama miliona posmatrača ekipa predvođena Ronaldom je odučena od fubdala i to je činjenica.
Fino ti je napisao momak iznad, Ronaldo je odradio svoj posao. Jel se trebao vratiti na centar i naucit polovnjake Pjanica, Bentancura i Cana kako se lopta prebacuje na stranu na bekove, a bekove je sigurno trebao nauciti kako se odigra dupli pas i udje u sredinu ?
Odjavio se lik sa foruma ima dvi heftechi3llo je napisao/la:Kakav izlazak iz misije rupe Siama
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
juventini, kakav je osjecaj ispast iz lp... jbg lazio nikako da zaigra lp, pa mi je to stran osjecaj
podsjetiti ćemo te za 7 dana kako to izgleda, otprilike. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
nama je to normalno,prije ili poslijeChinaglia je napisao/la:juventini, kakav je osjecaj ispast iz lp... jbg lazio nikako da zaigra lp, pa mi je to stran osjecaj
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Ma sigurno im je manje bolan nego gubitak u finalu, al naravno da boli, jer su ove godine tipovali na LP i sve podredili tome. Medjutim, ocigledno da trener nije dorastao tome, a ni ekipa nije kvalitetna kako se mislilo. Pogotovo vezni red i odbrana. Nema se Ronaldo sta zamjeriti. Najviše se može zamjeriti Alegriju jer nikako ne koristi ofanzivni potencijal ekipe i bazira se na odbranu, koja je bez Chiela u rangu osrednjih ekipa iz Serie A. Al me fasciniralo kolika m*da imaju ovi momci iz Amsterdama. Bez imalo respecta napadaju Real i Juventus na njihovom stadionu.
Il Club più titolato al mondo!
Jos se ceka strucna analiza tekme protiv Atletica. Interesantno vrijeme pojavljivanja.Romagnoli13 je napisao/la:Dybala najveća matketinška prevara od igrača u zadnjih 20 godina uz brata Pogbu. Lik ima 26 godina a još nema prave pozicije na terenu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Qaranje u Torinu.Pogba je napisao/la:Jos se ceka strucna analiza tekme protiv Atletica. Interesantno vrijeme pojavljivanja.Romagnoli13 je napisao/la:Dybala najveća matketinška prevara od igrača u zadnjih 20 godina uz brata Pogbu. Lik ima 26 godina a još nema prave pozicije na terenu.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sta kmecite
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.