Hoces li to reci jednom od najboljih sudija svijeta?AA23 je napisao/la:BosniaBoston je napisao/la:Ruka uz tijeloAA23 je napisao/la:Ruka moze, ofsajd ne moze![]()
![]()
Edukuj se
Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Champions League 2018/2019
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
revolucionar !!!

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Sjećaš se Besko kad napisah da bi onaj penal mogao upropastiti sezonu CityuBarbarossa je napisao/la:Aguerov penal iz prve utakmice ,pokopao sve
Kockice se sklapaju
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Barbarossa
- Kontakt:
Sjećaš se Besko kad napisah da bi onaj penal mogao upropastiti sezonu CityuOsim13 je napisao/la:Barbarossa je napisao/la:Aguerov penal iz prve utakmice ,pokopao sve
Kockice se sklapaju
Sjecam se i da si pitao lilarda jel ovo prvi put da Tot dobija tri u nizu, i eo ipak se nije desilo
]Kako ce lijepo doci sto je Tot bas naredni protivnik
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- Konigsblau
- Kontakt:
-
Bundesliga
- Kontakt:
@Tuzlak
Pellegrini je igrao polufinale sa Cityem. Kad je ubleha s njima dosla tamo?
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Englesko finale, dosta je bilo spanskih cigana i padavicara.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- LlullSergio
- Kontakt:
Fakat mi zao Kariole, ovo je bas bilo brutalno.
Jedan od najjacih KO utakmica koju smo gledali.
Jedan od najjacih KO utakmica koju smo gledali.
Klasik! Utakmica u kojoj djecaci pocinju navijat za jedne ili druge. Spursi su ovo zasluzili, bez obzira na sve. Poketino
Nemam rijeci za Pepa, lahko je igrati atomski napadacki nogomet u kojem ces napadati sa 8igraca a ipak primati redovno golove.
Max Allegri
Hejt? Ovdje ima ljudi koji ti mogu potvrditi moje misljenje o Pepu i njegovom stilu, karijeri i sl. Ali treba biti realan zbog svih onih koji epove opjevase o njemu. Ja cu uvijek stati iza rijeci da je njegova Barca najbolji tim koji sam gledao, uz onaj Bayern naravno prema kojem sam i dosta subjektivan, ali dosta vise "jedva cekate kiks da se nasladjujete". Ne govorim licno tebi, nego kako to da genije ne moze iskorak napraviti?-upuceno svima koji pravdaju "najveceg ikad".let3 je napisao/la:Koja opravdanja i iluzije jbg tiFCBAYERN je napisao/la:Pa vama najveci ikad ne moze sa ovim timom proci cetvrtinu finala. Kako li to?let3 je napisao/la:Evo hejteri se skupljaju da zapišaju Guardiolu, jedva docekali da se olakšajubaš me zanima šta bi pisali da VAR nije poništio gol
![]()
Umjesto da se pohvali ova epska utakmica, sve je bilo kako treba, 7 golova, preokreti , City se vratio sa 1-2, okrenuo na 4-2, na kraju im VAR presudi da ispadnu...kakva utakmica![]()
Ja sam ga prvi branio, ali NEMA OPRAVDANJA i NIJE NASLADJIVANJE nego RUSENJE ILUZIJE I ZABLUDE. Kad uspije s ovom ekipom uci u polufinale a ne samo sa mega timovima kao ona Barca ili Bayern onda mozda neko i kaze da u Ligi prvaka "zna".
vec sam pisao da nece osvojiti LP sa Cityem, taman da je i prošao veceras. A VAR im je presudio danas da prođu dalje, nije im se dalo i hajmo dalje
inace extra utakmica, al o tome niko da napiše ništa
![]()
Nije tebi drago ni zbog Tottenhema što je prošao, niti zbog Citya što je ispao, boli te q za te timove, da se ne lažemovec cisti hejt Pepa iz nekog razloga. Valjda što nije osvajao triplete sa Bayernom, šta li vec.
Spamm
- Barbarossa
- Kontakt:
MAMU U PIZDU
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ali dosao tu, ne zna ni on kako. Ovo je 3 nivoa iznad onog sto su tada igrali.Bundesliga je napisao/la:@Tuzlak
Jbga ovo je LP, Juventus najbolje zna. Sto se vise trudis vise ispusis.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Dobar Tottenham, baš doguraše daleko. Kad se sjetim tekme s Barcom, meda nisu mogli, a Barca s Alenom, Vermaelenom, Mirandom, Malcomom.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- LlullSergio
- Kontakt:
2 cif.utska kluba u polufinalu, jedni protiv drugih.
Bošnjakistanci u velikim dilemama
Bošnjakistanci u velikim dilemama
Winks, Sissoko, Aurier i Kane out, Dele sa slomljenom rukomDzoni je napisao/la:@Lillarde da li pisas po sirotinji?
Celava ubleha,another day in the office.
he's magic you know
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pellegrini je u Ligi prvaka uspjesniji od Pepa. Toliko o tome, a nije da je celavac imao nepremostive prepreke. Jedino polufinale koje imaju bilo s Pellegrinijem kojeg su sutnuli da dodje Pep za kojeg tvrde da ce doci daljetuzlak1987 je napisao/la:Ovo je City ipak. Ne moze se od City-a napraviti Real preko noci. To je kao i PSG relativno mali klub koji nije nikad dominirao. Dovoljno je pogledati kako je City prolazio kada su manageri bili Mancini i Pellegrini. Uz napomenu da nije bilo ni igre tada vec na silu. Teze je to dovesti na profesionalni nivo od nekih klubova koji imaju usadjen pobjednicki mentalitet decenijama.FCBAYERN je napisao/la:Pa vama najveci ikad ne moze sa ovim timom proci cetvrtinu finala. Kako li to?let3 je napisao/la:Evo hejteri se skupljaju da zapišaju Guardiolu, jedva docekali da se olakšajubaš me zanima šta bi pisali da VAR nije poništio gol
![]()
Umjesto da se pohvali ova epska utakmica, sve je bilo kako treba, 7 golova, preokreti , City se vratio sa 1-2, okrenuo na 4-2, na kraju im VAR presudi da ispadnu...kakva utakmica![]()
Ja sam ga prvi branio, ali NEMA OPRAVDANJA i NIJE NASLADJIVANJE nego RUSENJE ILUZIJE I ZABLUDE. Kad uspije s ovom ekipom uci u polufinale a ne samo sa mega timovima kao ona Barca ili Bayern onda mozda neko i kaze da u Ligi prvaka "zna".
Spamm
I takav Tottenham izbaci tog nevjerovatnog Guardiolu na kojeg svrs.avas. WOW
Fakat , Tottenham je visio za prolaz u grupi do zadnjeg minuta na Campu (dobro, jadni Inter je prica za sebe) i gledaj sad doguraše do polufinalaAlfredNobel je napisao/la:Dobar Tottenham, baš doguraše daleko. Kad se sjetim tekme s Barcom, meda nisu mogli, a Barca s Alenom, Vermaelenom, Mirandom, Malcomom.
Aguerov promašaj penala u prvoj utakmici se ispostavio mnogo skup.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 17 apr 2019, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
Sreca pa u barci nije imo previse tih cudnih ideja.Scholl je napisao/la:lik je istu glupost napravio kad je vodio bayern protiv atletica u madridu, izasao je sa nekim žnj sastavom i popusio glatenobarca je napisao/la:Pep sam sebe ukopao sa prvom utakmicom gdje mu de bruyne i sane ulaze u 88.minuti, levatski potez realno
https://sportsport.ba/fudbal/i-var-grij ... elo/315002
Kako Čakir nije gledao ovaj ugao? Gledam šta gleda na onom ekranu i ne vjerujem da nije pušten snimak iz ovog ugla, jer je nama na TV prikazano iz ovog ugla prije nego što je Čakir išao gledati.
Kako Čakir nije gledao ovaj ugao? Gledam šta gleda na onom ekranu i ne vjerujem da nije pušten snimak iz ovog ugla, jer je nama na TV prikazano iz ovog ugla prije nego što je Čakir išao gledati.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"