Jel kad su se one neke hostese vozale na nekim pichilicama? Benjo live pjevao...mma_hz je napisao/la:Ma jok to,nego kad pogodi precku prema sjeveru kad smo se nalozili bili dosle 3 milje na sjever hordi i popisa nas borac 0:1skoroalen je napisao/la:Je l' to ono kad onaj rukom "odbrani" oko 90. minute pa Bane promaši? Dobro si, to sam zaboravio.Lecler je napisao/la: Ja bih da dodam penal Arsenijevića protiv Borca
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Sad sam nasao snimak bilo nas vise na sjeveru nego na ostalim tribinama zajedno Allahami.
Ma bio ono nesta redbull DJ.
Ma bio ono nesta redbull DJ.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Šta ti ba znaš, tebi Kurdić dobar igrač a napadaš ljude ovdje. U fudbal se razumiješ k'o Mara u kriv k...c.AlfredNobel je napisao/la: Treba samo šutati ovog belog, nema glupljeg lika na forumu. Ajmo mu na vrata.
@beli
pravi onaj mali stream navijač koji je naučio za pay per view opciju, pa se sad khurci. Ja navijam čitavu utakmicu, psujem, derem se, krv bi dao za moj svetinju.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ThrillerHz
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Da bog da do kraja sezone igrao umjesto Stanojevića ili Lazića na stoperu. Igračina i veliki potencijal, ali eto mrzi ga Husref pa je zavaren za klupu.skoroalen je napisao/la:Šta ti ba znaš, tebi Kurdić dobar igrač a napadaš ljude ovdje. U fudbal se razumiješ k'o Mara u kriv k...c.AlfredNobel je napisao/la: Treba samo šutati ovog belog, nema glupljeg lika na forumu. Ajmo mu na vrata.
@beli
pravi onaj mali stream navijač koji je naučio za pay per view opciju, pa se sad khurci. Ja navijam čitavu utakmicu, psujem, derem se, krv bi dao za moj svetinju.
Šta bi od onako realnog lika, još na stranu ovog stream balvana.
@Thriller
Nije ba, čini ti se.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ovo ako se ostvari, poklanjam sezonsku i dajem cvaju uz nju. :kaHva:AlfredNobel je napisao/la: Da bog da do kraja sezone igrao umjesto Stanojevića ili Lazića na stoperu. Igračina i veliki potencijal, ali eto mrzi ga Husref pa je zavaren za klupu.
Šta bi od onako realnog lika, još na stranu ovog stream balvana.
@Thriller
Nije ba, čini ti se.
Eto, barem ja i Husref imamo nešta zajedničko.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Šta je ba ovo, sad će dvanaest a još nema konstruktivne debate oko Husrefa i Čale. Ma idemo to malo obrnuti op op op
Husref je panj, gurali ga menadžeri čitavu karijeru. Čala nijedan trofej nije uzeo, nikakav to vojnik kluba nije. Lafo vole klub a primaju platu, pa volio bih i ja tako.
Husref je panj, gurali ga menadžeri čitavu karijeru. Čala nijedan trofej nije uzeo, nikakav to vojnik kluba nije. Lafo vole klub a primaju platu, pa volio bih i ja tako.
Haha tako je treba od have živjetiAlfredNobel je napisao/la:Šta je ba ovo, sad će dvanaest a još nema konstruktivne debate oko Husrefa i Čale. Ma idemo to malo obrnuti op op op
ISTINA ZA VEDRANA!
- AlfredNobel
- Kontakt:
haj ne kaki, što mora uzimati pet hiljada, što ne uzme hiljadu/hiljadu ipo a ne ovako. Bolje uložiti te pare u akademiju jer na mladima svijet ostaje.Lecler je napisao/la:Haha tako je treba od have živjetiAlfredNobel je napisao/la:Šta je ba ovo, sad će dvanaest a još nema konstruktivne debate oko Husrefa i Čale. Ma idemo to malo obrnuti op op op

u 2016 do dolaska Cale, na svakom okupljanju repke je Duljevic bio, igrao i kad su igrali Dzeko, Pjanic i ostali, utakmice koje su oni igrali, igrao je i on, i bio je u Japanu sa ostalim igracima iz nase lige, i bio je na klupi protiv Estonije, i onda dolaskom Cale, koji ga je ucinio reprezentativcem, kako ti pises, on je odigrao jednu prijateljsku utakmicu protiv Albanije, i to je sve dok je bio u Sarajevu, i sljedece poziv je dobio u oktobru, kad je vec bio igrac Dinama...
Stevanovic je pozivan, a Dulja nije, to je onaj Calin period, kad je Duljevic po tebi poceo igrati za repku, ali ti si napisao da je imao minutazu, de malo citaj sta pises...

minutaza Elvisa Sarica i Harisa Duljevica, ma nije ih imao...
Pogresna adresa za pitanje zbog cega je doveden Dino, i zbog cega je Kodro razbio tandem koji nam je donio PO EL, to je pitanje za Kodru...
Normalno da je napravio rezultat sa Slobodom...
evo imas lijepo slike gore, sve govore...
I kad vec lijepim slike
ovo je minuraza igraca koji su dosli u dobroj formi

Dulja u kanalu, a bio dio repke, a ovi dosli u dobroj formi
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Ojjjjjjj Indijo zemljo je bem vas besposlene.
FK SARAJEVO.
-
belosevic28
- Kontakt:
mma_hz je napisao/la:Ojjjjjjj Indijo zemljo je bem vas besposlene.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Necemo visemma_hz je napisao/la:Ojjjjjjj Indijo zemljo je bem vas besposlene.
Sarajevo i Liverpool
Raja, prestanite vise svega vam. Kvarite temu i nama što povremeno upadamo. Idete u krajnost dokazujući vaše poente. Imamo prečih stvari stvari od ovih debata.
Podržimo igrače i struku pred jako važne utakmice. Sve je u našim rukama.
Podržimo igrače i struku pred jako važne utakmice. Sve je u našim rukama.
Nego aBd da mi slavimo 4 trofeja ove godineYNWA je napisao/la:Necemo visemma_hz je napisao/la:Ojjjjjjj Indijo zemljo je bem vas besposlene.
YNWA
FK SARAJEVO.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Koliko ce harakirija biti kad lazni uzmu titulu, a uski kup?
Hocemo preventivno palit savez, ili pustit da nam podapinju hinjski?
Prvo uzvrat kup u listici, sad navijacima zabrane, polako al sigurno uzimaju maha...
Hocemo preventivno palit savez, ili pustit da nam podapinju hinjski?
Prvo uzvrat kup u listici, sad navijacima zabrane, polako al sigurno uzimaju maha...
1946~
- AlfredNobel
- Kontakt:
- ThrillerHz
- Kontakt:
Bog me ubio ako sam ja išta skontao zadnje 3-4 stranice šta se pričali...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.