Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2018/2019
Kompleksi,kompleksi everywhere
Finale iz snova Ajax-Liverpool. Najbolji moguci nogomet.
tajger je napisao/la:Ako jos jednom vidim yanga u prvoj nadam se da ce sto prije popušiti otkaz,njegove izmjene i forsiranje ovog panja i Lingarda ce ga ugusitidelinjo je napisao/la:tajger je napisao/la:Auuu mogli bi sa ovim i prvenstvo popušiti ,bice zanimljivo u subotu
tajgeru kako si do sad zadovoljan sa Ole-om ? ...
necu tamo da pisem dok ne zavrsi sezona,svasta sam procitao pa i to da je bolji od Murinja ....i slicne stvari i sad kako prolazi pozitivni sok vidi se da jee to nidje veze....lik potpisao stalni ugovor i od tada ga boli tuki....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- invincible1921
- Kontakt:
@delinjo ja sam reko nakon tri pobjede da se smijem zaklet da nece docekat pola sezone naredne 
=\_1921_/=
Aha nemoj linc ces doživjeti kao i jadelinjo je napisao/la:tajger je napisao/la:Ako jos jednom vidim yanga u prvoj nadam se da ce sto prije popušiti otkaz,njegove izmjene i forsiranje ovog panja i Lingarda ce ga ugusitidelinjo je napisao/la:[quote="tajger"
tajgeru kako si do sad zadovoljan sa Ole-om ? ...
necu tamo da pisem dok ne zavrsi sezona,svasta sam procitao pa i to da je bolji od Murinja ....i slicne stvari i sad kako prolazi pozitivni sok vidi se da jee to nidje veze....lik potpisao stalni ugovor i od tada ga boli tuki....
invincible1921 je napisao/la:@delinjo ja sam reko nakon tri pobjede da se smijem zaklet da nece docekat pola sezone naredne
a brate ljudi ne kontaju da ima taj pozitivni sok,i da ce proci ,vidis da lik ne zna izmjene napraviti,sve mu sablonski,dosao lik i produzio starohanima ugovor i eto nakon 3 pobjede bolji od Murinja ....
@tajger buraz zato cu i odmoriti dok ne zavrsi sezona....pa u nove pobjede nadam se sa boljim trenerom
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Al što je zanimljivo... City je u ovom meču i pobijedio, i odigrao neriješeno, i izgubio.
Deep shit
Deep shit
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- invincible1921
- Kontakt:
Glupost gola u gostima...wobly92 je napisao/la:Al što je zanimljivo... City je u ovom meču i pobijedio, i odigrao neriješeno, i izgubio.
Deep shit
=\_1921_/=
Ma pazi, udarila ga u ruku, pa se odbila u bedro, totalno promijenila smjer i ušla u gol, te se stvari ne mogu ignorisati, ovo je po meni morao biti poništen gol jer je ruka imala previše uticaja na dalje kretanje lopte.wobly92 je napisao/la:Svejedno, mislim i da je vidio da opet ne bi poništio. Slobodna procjena, ruka je uz tijelo, nije ni imao vremena kad skloniti, jer je i nekoliko igrača ispred njeg i vjerovatno nije ni očekivao da će lopta doći do njeg...Al jest glupo što mu ovaj ugao nisu pokazali.Raonffa je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/i-var-grij ... elo/315002
Kako Čakir nije gledao ovaj ugao? Gledam šta gleda na onom ekranu i ne vjerujem da nije pušten snimak iz ovog ugla, jer je nama na TV prikazano iz ovog ugla prije nego što je Čakir išao gledati.
Al' nije ovdje do Čakira, iz onog ugla što je on gledao se zaista ne vidi (bar ja nisam vidio) da je igrao rukom, samo ovaj ugao kamere iz/iza gola otkriva da ga je lopta pogodila u ruku. Trebali su mu pustiti snimak iz tog ugla jbg.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jesi li ikada gledao ovakvu utakmicu u historiji Lige prvaka ?coelho41 je napisao/la:Rajaz je napisao/la:Ovakve utakmice samo Guardiola može priuštiti. Svaka čast i Pochettinu s druge strane, veliki trener.de nam malo ovo podrobnije objasni
Pitanje je retoričko, jasno da nisi
Utakmica
City i Guardiola
Tottenham i Pochettino
Čakir
City i Guardiola
Tottenham i Pochettino
Čakir

Hm, za utakmicu kao jednu od najluđih možda Liverpool 3-3 Milan, pa penali, ili čak više, dvomeč Deportivo - Milan.Rajaz je napisao/la:Jesi li ikada gledao ovakvu utakmicu u historiji Lige prvaka ?coelho41 je napisao/la:Rajaz je napisao/la:Ovakve utakmice samo Guardiola može priuštiti. Svaka čast i Pochettinu s druge strane, veliki trener.de nam malo ovo podrobnije objasni
Pitanje je retoričko, jasno da nisi
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Pa igrali ste najbolje, iako sam navijao za Dortmund zbog igre koju su pruzali tih godina, to finale je bilo samo slag na tortuFCBAYERN je napisao/la:Jesi li i u kobasicama onda 2013, tj. 7 kobasica?leorey je napisao/la:Volim lijep nogomet. Uzivam i u Ajaxu ove godine. U Dortmundu 2013.Logovan je napisao/la:pa onda si ti obicni gloryhunter
Ajax bi mogao u finale kao Dortmund 2013.
27.10.2020
- invincible1921
- Kontakt:
Jedno pitanje za navijaca
da mogu birati dal bi uzeli LP ili EPL 
=\_1921_/=
Hehinvincible1921 je napisao/la:Jedno pitanje za navijacada mogu birati dal bi uzeli LP ili EPL
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
@faraon brat jedini na dunjaluku vidio da je lopta promjenila smjer 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma da ga nije spucala u ruku, ne bi se odbila ni u bedro, a samim tim ni u mrežu, na to mislimdelinjo je napisao/la:@faraon brat jedini na dunjaluku vidio da je lopta promjenila smjer
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hoce li sad Guardiola u Juventus ili Pariz u potrazi za klempom?
Zamisli plastika ispusi i u EPL.
Zamisli plastika ispusi i u EPL.
ma zakinut je City bas, da su igrali Zinchenko, Delph i Bony prosli bi ovo
Ne možeš ovako odigrati a pritom biti obrukan nikako.leorey je napisao/la:Pep se obrukao ove godine, ja to kao njegov stovatelj priznajem. Imao je sve na ruku. Zrijeb pogotovo. Schalke, Tottenham, Ajax do finala. Bjezi.
Ponovo su ga koštale individualne greške pojedinaca. City je ponovo pokraden kao i prošle sezone kontra Liverpoola. Ovaj put sa VAR tehnologijom. Kao i ostali čudio sam se kakve uglove puštaju Čakiru na monitoru, za nepovjerovati.
Kolega @coelho41 je u pravu kada kaže da je sistem Guardiole prenaporan za odbrambene igrače. Ali i ako uzmemo u obzir da je prva greška Laportea sistemski isforsirana od strane protivnika za drugu to svakako ne stoji. Ona je isključivo greška pojedinca i na takve stvari trener ne može utjecati.
City i njegovi navijači mogu biti samo ponosni nakon sinoćnje utakmice. Ispali su sa stilom i ispali su od vrhunski posloženog Tottenhama.
Trenutno korisnika/ca: Cassano2024 i 5 gostiju.