FK Drina Zvornik
-
Grad je nas DS
- Kontakt:
Re: FK Drina Zvornik
A sta si ti, libero neki ili tako nesto kad samo cekas da neko nesto napise da bi mu odgovorio? 
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
- drinin vuk
- Kontakt:
Ajde ljudi malo jbg.
Nisam cinik,al jbm se za Sarajevo,sta na ovoj temi unistavate sve svojim prepirkama, imate teme o sarajevskim klubovima pa se tamo prepirite i vrijedjajte,jbm mu mater.
Ovde ste nasli se vrijedjat i kvarit tok teme.dokle?
Nisam cinik,al jbm se za Sarajevo,sta na ovoj temi unistavate sve svojim prepirkama, imate teme o sarajevskim klubovima pa se tamo prepirite i vrijedjajte,jbm mu mater.
Ovde ste nasli se vrijedjat i kvarit tok teme.dokle?
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
-
Grad je nas DS
- Kontakt:
Ma vidis da su u kurcu...
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
- zvornicki klan
- Kontakt:
Msm da bi Drina sutra trebala pocet sa samo jednim spicem,staviti Ristana u spic,pozadi malog Obrada te igrati sa petoricom u vezi.Msm da nema potrebe pocinjati utakmicu sa dva spica,jer realno gledano Drini sutra ne treba jurnjava i ofanziva,msm da treba prije svega pokusati ubiti igru Celika,stati na loptu i pokusati nesto iz prekida,jer na kraju krajeva rezultat se pamti ne igra.
p.s. Zanimljiv je i podatak da je Drina nakon prvog poluvremena Drina gubila samo tri puta,a da je na nekoliko meceva golove primala pri samom kraju utakmice,prakticno iz ovog podatka se vidi da na pocetku sezone je Drina zbog slabe fizičke spreme padala....
p.s. Zanimljiv je i podatak da je Drina nakon prvog poluvremena Drina gubila samo tri puta,a da je na nekoliko meceva golove primala pri samom kraju utakmice,prakticno iz ovog podatka se vidi da na pocetku sezone je Drina zbog slabe fizičke spreme padala....
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Prestanite vise sa politikom. Za nas iz Sarajeva je to Lukavica ,za njih tamo je to Sarajevo ali sta to ima veze sa sportskim temama, a jos manje sa temom na kojoj to pisete o Drini iz Zvornika.
Hajde ba opusteno,hebo vas nacionalizam,ima foruma gdje mozete i o politici i nacionalizmu.
Evo ja recimo tvrdim da ni jedan igrac srpske nacionalnosti u mom Sarajevu nije se lose i ne korektno pokazao,a neki su cak i ikone navijaca bili i kleli smo se u njih,i sto se mene tice ja bih pristao da svih 11 igraca budu srbi ili hrvati samo da moje Sarajevo pobjedjuje.
E tako i vi ostali postavite stvar i svi smo zadovoljni.
Samo o sportu ,hebo politiku barem ovdje.
Hajde ba opusteno,hebo vas nacionalizam,ima foruma gdje mozete i o politici i nacionalizmu.
Evo ja recimo tvrdim da ni jedan igrac srpske nacionalnosti u mom Sarajevu nije se lose i ne korektno pokazao,a neki su cak i ikone navijaca bili i kleli smo se u njih,i sto se mene tice ja bih pristao da svih 11 igraca budu srbi ili hrvati samo da moje Sarajevo pobjedjuje.
- zvornicki klan
- Kontakt:
-A- je napisao/la:Prestanite vise sa politikom. Za nas iz Saraejva je to Lukavica ,za njih tamo je to Sarajevo ali sta to ima veze sa sportskim teamma a jos manje sa temom na kojoj to pisete o Drini iz Zvornika.
Evo ja recimo tvrdim da ni jedan igrac srpske nacionalnosti u mom Sarajevu nije se lose i ne korektno pokazao,a neki su cak i ikone naviajca bili,i sto se mene tice ja bih pristao da svih 11 igraca budu srbi ili hrvati samo da moje Sarajevo pobjedjuje.
Fino je to čuti ukoliko je istinito,ukoliko je to zaista ono što misliš ,a ne plod licemjerstva.
Onda isto tako kad već to pominješ,i u Drini ima taj momak Semir i do sada ga niko nije ružno ni pogledao,druga je stvar što je slab s loptom i ne igra. Isto tako u ZV dok je Drina u rukometu igrala PL branio golman iz Tuzle ,bošnjak nije imao ni najmanjih problema i bio je jedan od ljubimaca.Druga je stvar što ovde neki pokušavaju kada nemaju argumente počinjati s šovinizmom,jer to prelazi i nacionalizam.Prvi sam nacionalist,al ne u totalnom obliku,već u crti koja podrazumijeva ljubav prema svome i poštovanje tudjeg.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
- bilino polje
- Kontakt:
za sipatizere drine nek pogledaju do kraja pa ce vidjeti sta ih ceka
samo celik ale samo celik ale
- zvornicki klan
- Kontakt:
Ja sta nas ceka
,nas je malo manje bilo protiv Borca u Zvorniku,a daleko bolja atmosfera je vidjena prije 7 godina na kosarci,vec se umorih od gledanja ovog klipa.
U svakom slucaju nisam siguran da li ce Vukovi kretati put Zenice,ja sigurno necu jer sam ja navijao u doba nekadasnje grupe u ZV,iako dodjem na stadion i gledam utakmice,ne navijam.
Ovim postom nisam mislio praviti poredjenja,niti omalovaziti Robijase,al msm da imaju puno reprezentativnijih klipova.
Msm da bi sutra vi koji dodjete gledati utakmicu mogli kuci otici razocarani.
U svakom slucaju nisam siguran da li ce Vukovi kretati put Zenice,ja sigurno necu jer sam ja navijao u doba nekadasnje grupe u ZV,iako dodjem na stadion i gledam utakmice,ne navijam.
Ovim postom nisam mislio praviti poredjenja,niti omalovaziti Robijase,al msm da imaju puno reprezentativnijih klipova.
Msm da bi sutra vi koji dodjete gledati utakmicu mogli kuci otici razocarani.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
- bilino polje
- Kontakt:
daleko ste slabi da bi nas razocarali al mi cemo sutra protutnjati ....
samo celik ale samo celik ale
- bilino polje
- Kontakt:
Ma pusti jarane istoriju, mogu ti i ja naći sa vhs kaseta kada je Drina u Tuzlu išla sa 5 000 navijača, kada je Zvornik živio za utakmice Drine, istorija moj brate, gledaj budućnostBRIGATE ROSSONERE je napisao/la: samo da vidis kako nam je prazan stadion
Zadnja izmjena: B o X, dana/u 29 okt 2010, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
Stvarno ku su ti igračiaguero88_ je napisao/la:pa kako smo isto kvalitetni molim te, ispred vas na tabeli, gdje ste u kupu ? il igrate onaj kup rs nije mi poznatodrinin vuk je napisao/la:aguero 88
Zivi mi bili pa vidjeli,kako god bilo moja konstatacija da je Drina u najmanju ruku kvalitetna koliko i tvoj Celik je opravdana iz vise razloga,al dobro,eto ja sam rekao,a ti si sam odgovorio potvrdno,sto cijenim kod ljudi,znaci da se i ta zenicka velicina ipak uzda u to 3 za 3 sto znaci da bi vjerovatno sad bila na 16 mjestu da nema kredita iz proslosti,sto naravno Drina nema i zato je liga smece i jad i bice takva dok god bilo tih situacija,kupovine i svega drugog i ispadace klubovi iz manjih sredina jer jbg tesko se nositi sa centrima u kojim budze iz sopstvenih dzepova odrzavaju klub u igri.Nisam cinik,cak sta vise klub kao Celik zasluzuje da igra u eliti,ali ako on mora igrati po svaku cijenu a ispadati neki manji klubovi bez obzira na kvalitet to je zalosno....i da reci mi nekog igraca
aa pitaj ostale na forumu ko su Puric, Milosevic...
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
- zvornicki klan
- Kontakt:
Box vjerovatno čovjek misli na Darija Purića onog iz Modriče što nije u OFK Beogradu mogo ni na klupi sjediti,ovaj drugi je možda onaj Semjon što ga je Sarajevo otjeralo,a imaju oni Obući koji je ruku na srce napravio "veliku" karijeru on je napadač i njihov najpoznatiji igrač,to ti je taj veliki Čelik.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
ZV klan vidi ovo brate to nije zastava armije BiH vec povijesna ili ti ga historijska zastava dinastije kotromanici a svi znamo sta je ta dinastija predstavljala prije
I ja imam misljenje kao -A- meni su dragi svi igraci pa makar bili i sa Kiribata bmk i zao mi je sto nema nijednog hrvata u FKS ali bice i njih, mislim da svi znaju da je Sarajevo multietnicki klub i da smo mi kao navijaci multietnicni vise nema sra.nja i zastava kakve su prije bile na nasoj tribini i hvala bogu da je tako !
I ja imam misljenje kao -A- meni su dragi svi igraci pa makar bili i sa Kiribata bmk i zao mi je sto nema nijednog hrvata u FKS ali bice i njih, mislim da svi znaju da je Sarajevo multietnicki klub i da smo mi kao navijaci multietnicni vise nema sra.nja i zastava kakve su prije bile na nasoj tribini i hvala bogu da je tako !
- zvornicki klan
- Kontakt:
Ok je to čovječe u vezi tebe samog,al ja ti kažem ono što gledam već 15 godina.Ja ne mrzim tebe zbog tvog imena,vjere (ne daj Bože),al velika većina se mrzi u ovoj zemlji.Isto tako nemoj mi kvariti sliku o sebi pričom o zastavi Kotromanića,to nije pravdanje,bez obzira koliko ti cijenio zastavu te armije,moraš imati u vidu skoriju prošlost i zločine iste. Isto tako potpuno bih se složio s tobom u vezi nacionalnosti igrača i ja bi volio da u Drini sad igraju onaj Štilić,sjajan veznjak ili ti Kojašević,da je tu onaj Ćorić iz Borca,te još neki,al jbg Drina nema sredstva kao pomenuti klubovi i uglavnom dovodi momke iz druge lige ili treće Srbije.Samo F.K.S !! je napisao/la:ZV klan vidi ovo brate to nije zastava armije BiH vec povijesna ili ti ga historijska zastava dinastije kotromanici a svi znamo sta je ta dinastija predstavljala prije![]()
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
stvarno nemam namjeru pricati gluposti i ovdje voditi politicke rasprave ali zastava BiH koju su priznali UN smatratu uvrjedljivom je veliko licemjerstvo.Pa zamisli sta bi trebalo reci naprimjer za zastavu RS-a???
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
-
BRIGATE ROSSONERE
- Kontakt:
Mi smo gori sto im pokusavamo nesto objasniti kada su oni zadojeni i tjeraju svoje uvijek u pravu nikad krivci i tako u krug a sve je otislo u k 
-
BRIGATE ROSSONERE
- Kontakt:
Forum je i sve je dozvoljeno ti ne vodi briguGrad je nas DS je napisao/la:A sta si ti, libero neki ili tako nesto kad samo cekas da neko nesto napise da bi mu odgovorio?
-
Phill Jackson
- Kontakt:
purke je najbolje krilo ove lige pa ti crkni,a milosevic je dijete drago 3put osvajo premijer ligu s tri razlicita kluba,leotarom,zrinjskim i sarajevom...obuca ti je sine rezerva u celiku i mozes mislit kakav tim imamo kad nam napadac koji je davo golove jednom besiktasu i rapidu iz bukuresta sjedi na klupi..sigurno nisi cuo ni za mehmedaliju covica koji je za mladu repku i gent igro.a da ne pricam o zahirovicu koji je najbolji zadnji vezni lige i za kojeg su interes pokazali hamburg i partizan..necu da nabrajam vise da ne bi jos smjesniji ispali..sta li se to desava u zvorniku kad ljudi ovakve naprosto zaglupljujuce komentare pisu,ovo je moj zadnji post ovdje..bas me zanima sta cete rec kad sutra popusite..opet ponavljam onakva sloboda s 3,4 juniora u prvom timu razvalila vas 3-0..kako vas nije stid lupat kako ste igracki u rangu celika i jos nekih klubova,,vozdrazvornicki klan je napisao/la:Box vjerovatno čovjek misli na Darija Purića onog iz Modriče što nije u OFK Beogradu mogo ni na klupi sjediti,ovaj drugi je možda onaj Semjon što ga je Sarajevo otjeralo,a imaju oni Obući koji je ruku na srce napravio "veliku" karijeru on je napadač i njihov najpoznatiji igrač,to ti je taj veliki Čelik.
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
- drinin vuk
- Kontakt:
Al je ove zeničane lako naljutiti u pm. Jbt ljudi žive u trip da je Čelik u najmanju ruku Juventus,što je tragikomično,a pri tom nas iz Zvornika nazivaju raznoraznim imenima. Ovo što je klan napisao je manje više tačno,a to što neki su navijači kluba kome je režim dao sve je nešto sasvim drugo. Onda da čuo sam za te momke,ali molim te igrati za mladu reprezentaciju je jedno a igrati u jačim evro ligama sasvim drugo,čak je i naš Ćulum igrao za mladu,te mali Stevanović koji je sad u Voši,al realno u toj reprezentaciji je igralo puno momaka koji kasnije nisu pokazali ništa u prosječnim evro ligama,a lako se dokazivati u ovoj ligi gdje para udara gdje burgija neće. Isto tako neki su počeli od muke ili od istine koristiti i padeže karakteristične za ljude čiji je prosjek inteligencije srazmjeran broju cipela,jbg kao predstavnik viseg intelektualnog kruga ne želim vraćati istom mjerom,sutra će se sve vidjeti....
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.