Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

forza_juve
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la forza_juve » 18 apr 2019, 11:20

J1897 je napisao/la:
koraj je napisao/la:Jos Milan, kao merhametli klub, vratio im Bonucija, dao im Silju.. trenera.. al dzaba kad ne znaju :lol: :lol: :lol:
Haj dobro sve to, ali sta ste vi izvukli dobrog iz toga?

Kako vidim Allegri osvaja duple i dolazi do finale kako kad. Jbg moras imati i srece nekad u finalima ali opet klub je tu medju najboljima. Eh sad gdje ste vi?
Polako izvuci ce nekada, vole oni tako pricati " sljedeca sezona je nasa uz pojacanja". U biti dobiju cir na zelucu od sekirancije
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 18 apr 2019, 12:31

Sta ima kod vas
Il Club più titolato al mondo!

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 18 apr 2019, 15:01

J1897 je napisao/la:
koraj je napisao/la:Jos Milan, kao merhametli klub, vratio im Bonucija, dao im Silju.. trenera.. al dzaba kad ne znaju :lol: :lol: :lol:
Haj dobro sve to, ali sta ste vi izvukli dobrog iz toga?

Kako vidim Allegri osvaja duple i dolazi do finale kako kad. Jbg moras imati i srece nekad u finalima ali opet klub je tu medju najboljima. Eh sad gdje ste vi?
To je problem, sto dodje do finala ponekad (ove godine ni to). Upravo zbog toga vas i napucaju svi, niko ne respektuje gubitnicki klub cak i kad ima Ronalda u ekipi. Kad pobijedite koji put u finalu javi se ;)
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 18 apr 2019, 17:19

Ja ne znam samo sto je Ronaldo ( ako je vec htio da ide iz Rejala) otisao u mozda i najvece gubitnike kad je rijec o LP? Nikad on vise titule nece vidjeti ako ostane tu.
27.10.2020

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 18 apr 2019, 17:29

leorey je napisao/la:Ja ne znam samo sto je Ronaldo ( ako je vec htio da ide iz Rejala) otisao u mozda i najvece gubitnike kad je rijec o LP? Nikad on vise titule nece vidjeti ako ostane tu.
A gdje bi sad išao sa 35 godina i platom od 30 miliona godišnje :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 18 apr 2019, 17:34

Raonffa je napisao/la:
leorey je napisao/la:Ja ne znam samo sto je Ronaldo ( ako je vec htio da ide iz Rejala) otisao u mozda i najvece gubitnike kad je rijec o LP? Nikad on vise titule nece vidjeti ako ostane tu.
Pa ne znam, opet je mogao da bira klub, mislim ako mu vec toliko znace te LP i Baluni.
27.10.2020

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 18 apr 2019, 17:40

leorey je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Pa ne znam, opet je mogao da bira klub, mislim ako mu vec toliko znace te LP i Baluni.
Ma eto vala, ne znam šta da ti kažem, da je imao neki sjajan izbor vala i nije, u Španiju nije imao gdje, u Premiership vjerovatno nije htio zbog velikog pritiska, a i objektivno strašan tempo utakmica je uvijek kod Engleza, a to ne odgovara jednom 35-godišnjaku, pa makar to bio i Ronaldo.

Od Francuza svakako nije imao gdje osim u PSG, al' neće čovjek kod luzera, u Bundeski ga nije htio/mogao platiti nijedan tim, pa onda Juventus dođe kao logičan izbor :mrgreen:

Logičan izbor u smislu kluba, lige, atmosfere, mogućnosti za osvajanjem trofeja, konkurentnosti na nivou ostalih velikana itd. Da je išao samo za parama, vjerovatno bi ga gledali u Kini :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 18 apr 2019, 17:51

Pazi, on ne zna zašto je Ronaldo otiš'o u Juventus ?? Eee, Juventus. Daj, momake, nemoj više.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 18 apr 2019, 17:54

Bez "mozda"! 6 izgubljenih finala je rekord!!!
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 18 apr 2019, 17:57

koraj je napisao/la:
Bez "mozda"! 6 izgubljenih finala je rekord!!!
A dobro, kad se gleda sadasnjost, zadnjih 10-15 godina, ipak bi tu stavio PSG ispred njih. Kad se uzme u obzir ulozeno, tj ova njihova generacija :lol:
27.10.2020

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 18 apr 2019, 19:51

Juventus u LP kao Napoli i Roma u Prvenstvu, svaku godine se pripremaju i u Februaru su prvaci :)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 apr 2019, 21:48

Kako jadna evropska sezona italijanskih klubova... :damn:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 18 apr 2019, 22:13

On je čovjek koji nakon Ibre ima najveći ego a 3 uzastopna CL titule s mu to dodatno napumpale i pomislio je da može osvojit sa svakim klubom pa i sa Juvetom, gdje bi ga nakon toga godinama slavili kao mi Mourinha. Po meni racionalan potez jer nakon Reala i Barce Juve ima najjaču ekipu i ja sam im prije sezone davao najveće šanse za naslov, ali valjda to nemaju u DNA.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 18 apr 2019, 22:17

Anceloti dosao da unaprijedi igru Napolija, ispravi nedostatke, a ustvari je Napoli miljama daleko od one ekipe koja su bili unazad nekoliko sezona.. Sazrio za otkaza.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 18 apr 2019, 22:53

E pa ja sam mislio da je ovaj Napoli bolja ekipa,strašna kriza za Italijane kad ovakva ekipa drži drugu poziciju ubjedljivo,kakvi su onda Inter,Roma,Milan al to valjda i govori da je velika kriza tamo jer kad gore u borbi budu za titulu Inter,Milan i Roma sa Juvetom tad cemo znati davide vraćaju bolji dani

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 apr 2019, 23:05

Atalanta ispala u pretkolu EL,
Milan nije uspio proći ni grupnu fazu,
Inter u zadnjem momentu prokockao drugo mjesto i ispao u EL gdje je ubrzo ispao,
Roma prošla laganu grupu, ali izgubila protiv Porta u osmini,
Napoli dobro odigrao grupnu fazu, ali se obrukao protiv Arsenala,
Juventus u četvrtini izgubio protiv Ajaxa iako su ciljali na titulu.

Sezona za zaborav. :zzz:

Liga jeste jača nego prije nekoliko godina i polako napreduje, ali nisu više skoro nikakav faktor u Evropi. Ono što Juventus uradi, to im je sve.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 19 apr 2019, 16:31

Biscione je napisao/la:
On je čovjek koji nakon Ibre ima najveći ego a 3 uzastopna CL titule s mu to dodatno napumpale i pomislio je da može osvojit sa svakim klubom pa i sa Juvetom, gdje bi ga nakon toga godinama slavili kao mi Mourinha. Po meni racionalan potez jer nakon Reala i Barce Juve ima najjaču ekipu i ja sam im prije sezone davao najveće šanse za naslov, ali valjda to nemaju u DNA.
Po cemu Juventus ima jacu ekipu od PSG-a. City-a, Bayerna i Atletica, Liverpoola? Ako je dosao Ronaldo, ne mora znaciti da su jaci jer sigurno nemaju jaca imena od nabrojanih klubova. Nabrojao sam ti gore fals robu svu koja se nakotila tu. Da je Simeone ponio svoja muda, tj da nije skinuo gace u Torinu ne bi prosli ni njih 100 %.

Juventus iz 2015 godine je, ne za jednu, vec za 2 klase jaci tim od ovog danas. Cinjenica.
27.10.2020

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 19 apr 2019, 18:03

leorey je napisao/la:
Biscione je napisao/la:
Po cemu Juventus ima jacu ekipu od PSG-a. City-a, Bayerna i Atletica, Liverpoola? Ako je dosao Ronaldo, ne mora znaciti da su jaci jer sigurno nemaju jaca imena od nabrojanih klubova. Nabrojao sam ti gore fals robu svu koja se nakotila tu. Da je Simeone ponio svoja muda, tj da nije skinuo gace u Torinu ne bi prosli ni njih 100 %.

Juventus iz 2015 godine je, ne za jednu, vec za 2 klase jaci tim od ovog danas. Cinjenica.
Inace, sve dobro kod tebe? Dosada malo ufatila a
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 19 apr 2019, 18:07

Otisao Sarri i raspao se Napoli iako ga vodi ''bolji'' trener od Sarrija :yawn:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 19 apr 2019, 18:39

leorey je napisao/la:
Biscione je napisao/la:

Ne mislim po imenima, kada kažem jaču mislim jaču kao tim (2+2>4), dobro izbalansiranu, uigranu... PSG i City koliko god bili skupi po imenima su mi "plastična" ekipa i uvijek ću se prije kladit na jedan Juve protiv njih, uostalom nikakvo čudo što redovno ispadaju u ranim fazama. Ni Inter iz 2010 po imenima nije bio među top 5 ekipa ali su imali strašnu timsku hemiju i zato su sve samljeli, i Juve to ima samo im je problem što sami sebi stavljaju pritisak tolikom opsesijom za CL.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []