Hehe, zamisli, kad pođe govorit u toku seksaharry_90 je napisao/la:Ne bi ni uzeoAdmir_Sa je napisao/la:Izgleda tebi ona nije "dala", pa je malo malo spominjesharry_90 je napisao/la:Hebo Chuck Norisa..kad Melisi Salihovic kisloo glova

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Hehe, zamisli, kad pođe govorit u toku seksaharry_90 je napisao/la:Ne bi ni uzeoAdmir_Sa je napisao/la:Izgleda tebi ona nije "dala", pa je malo malo spominjesharry_90 je napisao/la:Hebo Chuck Norisa..kad Melisi Salihovic kisloo glova
em se blago tebi..ako nisi ozenjen_dreamer_ je napisao/la:Lijepog li dana...
Em suncano, em se u ponedjeljak ne radi, em legla plata, em svasta nesto...
jos uvijek se drzim, ali ne znam do kada...majestic24 je napisao/la:ako nisi ozenjen_dreamer_ je napisao/la:Lijepog li dana...
Em suncano, em se u ponedjeljak ne radi, em legla plata, em svasta nesto...![]()
![]()
OTNYS_YNWA je napisao/la:[youtube][/youtube]
Cestitam .Cartman je napisao/la:Eh danas sam konacno polozio vozacku! Iz prvog pokusaja naravno, ali evo skoro mjesec dana sam ceko termin.Sad samo cekat da se stari vrati s posla sa autom, pa onda uzivat.
ma neam ti ja to pojmaWolverine je napisao/la:unica imas li mozda dvi kabal da posudis?
Cartman je napisao/la:Eh danas sam konacno polozio vozacku! Iz prvog pokusaja naravno, ali evo skoro mjesec dana sam ceko termin.Sad samo cekat da se stari vrati s posla sa autom, pa onda uzivat.
Čestitam.Cartman je napisao/la:Eh danas sam konacno polozio vozacku! Iz prvog pokusaja naravno, ali evo skoro mjesec dana sam ceko termin.Sad samo cekat da se stari vrati s posla sa autom, pa onda uzivat.
smije..Bosco je napisao/la:Čestitam Cartman.
Zna li neko smije li se pisati ćirilicom po forumu ?
Valjda smije,samo pazi da ne postanes srbijanac,ja sam maloprije to postao,jer sam kopirao neki citat gdje umjesto grijesio pise gresioBosco je napisao/la:Čestitam Cartman.
Neznaš ti i latinicom kamol' čirilicomBosco je napisao/la:Čestitam Cartman.
KO MU KAZE! KAKO SE IZNERVIRAM KAD VIDIM OVO NEZNAS NEZNAM NEMOGU PA DJECO DRAGA NAUCITE PISAT YEBEM VAM PRAVOPISGunnerS je napisao/la:Neznaš ti i latinicom kamol' čirilicomBosco je napisao/la:Čestitam Cartman.
Trenutno korisnika/ca: samoposmatram i 10 gostiju.