FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma bas me briga ko je ciji sin samo ste vise dosadni sa tim Husref ws Cala.
Tjerate covjeka da obojicu vise otjera u 100 p.m. .
Tjerate covjeka da obojicu vise otjera u 100 p.m. .
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Dzeno je bolji i od Husrefa i od Cale 
-
belosevic28
- Kontakt:
Hahaha jednom ga na treningu pogodi Duro loptom a on ništa hahahaabelosevic28 je napisao/la:Bajramovic Sener !
ISTINA ZA VEDRANA!
Jel zna neko gdje su naši u TK uoci utakmice sa slobodom ?
Kaže lik prije par stranica; ako nekog nazovem hinja i maskota, to nije vrijeđanje. Valjda mu tako u kući razgovaraju, pa obrazac prenio na forvm kao vid liječenja vlastitih frustracija. Opet, neki drugi ik veli; nije forvm Sj. Koreja, a drugi poziva na banovanje svih onih koji ne misle kao on. Treći od Husrefa pravi božanstvo i kriv mu je svako ko se ne slaže, četvrti gura Husrefa u **** i onda istim gađa svakog ko mu kaže da nije u pravu...
Budala ima, bilo ih je i uvijek će ih biti. Ali, ako ja ubjeđujem budalu da sam pametniji od njega, onda sam veća budala ja.
Evala, forvmaši. Vidimo se na Istoku i na proslavi titule.
Do tada, ko god ima želju da me upozna i tek onda da sudi o meni, vrlo rado ću otići u kafanu, tekmu, ili bilo gdje sa njim.

Budala ima, bilo ih je i uvijek će ih biti. Ali, ako ja ubjeđujem budalu da sam pametniji od njega, onda sam veća budala ja.
Evala, forvmaši. Vidimo se na Istoku i na proslavi titule.
Do tada, ko god ima želju da me upozna i tek onda da sudi o meni, vrlo rado ću otići u kafanu, tekmu, ili bilo gdje sa njim.
Najmarkantniji nas trener, kako imenom tako i stasombelosevic28 je napisao/la:Bajramovic Sener !
Da je dočekati početak utakmice u Tuzli,samo da prestane tema Husref,Čala, legende.
Ma ne vole oni ni Calu, i Cala je popljuvan, samo ga sad zele iskoristiti da popljuju Husrefa, vidis da je Cala imao levate u sredi a Husref ima Xavia i Iniestu, a od tri startera u sredi, dva bolja igraca je imao Cala...emir79 je napisao/la:Boga mi vise ovdje Čalinog roda ima kako vidim.![]()
Al' sto mi je najsmjesnije od svega, da bi popljuvali Husrefa, upravo oni koji su mater yebavali Čali sad ga uzdizu.
Nije tesko se vratiti u proslost ove teme pa vidjeti. Mada se neki bivsi banovani sad kriju iza srugih nickova.
I malo ohladite vise ba sa ovim Cala vs Husref. Obojica su nase legende, koji vam je qrac.
Ima i nekih koji Husrefa prozivaju jer je Heric otisao, nije mu dao priliku, igrali mu Saric i Milos u sredi, a Cala je kralj iako mu je lijevi bek igrao ispred Here u vezi...
Pa Kodri Radovac lijevi vezni, potez genija, od Dine napravio zadnjeg veznog, jedan od glavnih mu igraca, a ovdje Dino ima gori status od Melunovica ali opet je Kodro veliki stručnjak, iako sa najjačom ekipom poslije rata ne bi uzeo titulu, konkurencija mu bio raspali Zeljeznicar, sve se traze neki izgovori, Kordo imao Benku, Velkoskog, Duljevica, Bilbiju, Stojceva, Bekica, Okica, pa i Purica i Alispahica, iako bolje da ih nije imao, pa opet se ovdje prica o nekom bojkotu, znaci imas Krleta i Dulju, a tebi lijevo igra Radovac, i to nije problem
Husref se proziva za mlade igrace, a trener je koji je najviše prilika dao mladim igračima...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
-
belosevic28
- Kontakt:
Lik je bio hladniji od Seje Kalaca.Lecler je napisao/la:Hahaha jednom ga na treningu pogodi Duro loptom a on ništa hahahaabelosevic28 je napisao/la:Bajramovic Sener !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ovom Sliškoviću puna usta Sarajeva. Gledaj svoj tim smrade jedan ogavni, alkoholičarski. Sutra čista dvica za miran kraj. Njima pola ekipe nedostaje, ako dobiju zna se kako su. Pič*e !
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Joj sutra nam se može dosta toga riješiti ako dobijemo u Tuzli a Ubice dobiju Zrinjskog. Nadam se da su igrači koncentrisani da odigraju požrtvovano do kraja. Ne smije biti opuštanja. Najjači smo i trebali bi s mirom privesti sezonu kraju.
Vamos Sarajevo!
Vamos Sarajevo!
ISTINA ZA VEDRANA!
-
belosevic28
- Kontakt:
Sutra aBd 0:2 , oni dole nek remiziraju i vratit ce se optimizam aBd a to je najvaznije u ovom trenutku.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ko im fali?Benkara21 je napisao/la:Ovom Sliškoviću puna usta Sarajeva. Gledaj svoj tim smrade jedan ogavni, alkoholičarski. Sutra čista dvica za miran kraj. Njima pola ekipe nedostaje, ako dobiju zna se kako su. Pič*e !
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Pobijedili su i nas bez pola timaAdkoHz je napisao/la:Ko im fali?Benkara21 je napisao/la:Ovom Sliškoviću puna usta Sarajeva. Gledaj svoj tim smrade jedan ogavni, alkoholičarski. Sutra čista dvica za miran kraj. Njima pola ekipe nedostaje, ako dobiju zna se kako su. Pič*e !
Jedno je sigurno,Široki se neće naguzit Zrinjskom jer su rivali isto kao mi i Željo.U zadnjih 12 godina samo jednom uzo Zrinjski i to na sreću.
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
Mislim da ce se ipak naguzit. Svjesni su oni da je zeljo **** od ekipe, kao i ostali u borbi za 3.mjesto. Tako da ce oni dobru prednost nad njima vratiti za kolo dva. A imaju jos i finale kupa u igri, pobjede li izborit ce evropu i tako.AdkoHz je napisao/la:Jedno je sigurno,Široki se neće naguzit Zrinjskom jer su rivali isto kao mi i Željo.U zadnjih 12 godina samo jednom uzo Zrinjski i to na sreću.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Hah, bio mi je drazi na krilu iako je I tu tanak, imali smo svaku tekmu opkladu da ce fulit prve 3 sanse, cesto je fulao ali su pravili po 5-6 sansi(po krilu) tako da je on od toga ponekad pospremao 1 ili 2 u mrezu....sad je misterija cemu zaista sluzi u ekipi...ni ofanzive a defanzivu je igro zadnji put u 4tom osnovne...ajdohordas je napisao/la:Nesto se zamislio sad i sjetio se dobrih igara Anela Hebibovica pod vodstvom Čale, cesto se ubacivao u sredinu i bio cesto u prilikama i znao je cesto i zabit. Pravo me nostalgija uhvatila
Na drugu stranu Andjusic je proslo kolo zabio 7mi gol sezone...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zasto mi igramo u 16:30h a oni u 17h....30min nakon nas.
Slucajno??? Aaaaaaaaa
Slucajno??? Aaaaaaaaa
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], benko21, boki86, bordobijeli, Google Adsense [Bot], Jadnimi, johntravolta123, ronaldo99, ubipara i 144 gosta.