NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Goce najavio da bodovi ostaju na Pecari, nadam se da će se tako postavit i na terenu 
Samo istegnuće lista,protiv Zelje bi mogao vec biti spremanMario94 je napisao/la:Za mrsu izgleda gotova sezona
Samo jedno ime
Opet teorije zavjere, da ja razmišljam kao pojedinci sa ovog foruma nikada ali baš nikada ne bih došao blizu stadiona a kamoli na istom navijao za NK.
I sad će kao ispasti pametni nakon što utakmica završi bilo kojim scenarijem. Ako pogode bit će "jesam vam rekao" a ako ne pogode bit će
I sad će kao ispasti pametni nakon što utakmica završi bilo kojim scenarijem. Ako pogode bit će "jesam vam rekao" a ako ne pogode bit će
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
-
GradKamena2
- Kontakt:
Meni se cini da i mi i vi imamo problema sa kartonima i ozljedama da bi nam moglo falit po 4-5 igraca.
To je vise zayebancija na racun Sarajlija. Kad bi mi stvarno pustili utakmicu ja na Pecaru vise krocio nebikksiroki je napisao/la:Opet teorije zavjere, da ja razmišljam kao pojedinci sa ovog foruma nikada ali baš nikada ne bih došao blizu stadiona a kamoli na istom navijao za NK.
SAMO ŠIROKI!
Tko vam fali, tko je upitan?GradKamena2 je napisao/la:Meni se cini da i mi i vi imamo problema sa kartonima i ozljedama da bi nam moglo falit po 4-5 igraca.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Takodjer, slazem se.since1948 je napisao/la:To je vise zayebancija na racun Sarajlija. Kad bi mi stvarno pustili utakmicu ja na Pecaru vise krocio nebikksiroki je napisao/la:Opet teorije zavjere, da ja razmišljam kao pojedinci sa ovog foruma nikada ali baš nikada ne bih došao blizu stadiona a kamoli na istom navijao za NK.
Al tko zna, davno smo ih puštali da ne ispadnu što nebi opet
Jel se prodalo kako karata zna li netko? Valjda nece braate i jug popunit
Android je napisao/la:Tko vam fali, tko je upitan?GradKamena2 je napisao/la:Meni se cini da i mi i vi imamo problema sa kartonima i ozljedama da bi nam moglo falit po 4-5 igraca.
"Opet imamo probleme sa zdravstvenim biltenom. Opet je bilo ozljeda. Pero Stojkić je ozlijedio vrat i ne računamo na njega jer ne želimo reskirati u ovakvoj utamici. Ni on ne smije ući u rizik i ne može se računati na njega. Ne računamo ni na Galića koji je zadobio udarac u tetivu u Tomislavgradu. Bekić ima probleme sa zadnjom ložom, kartonirani su Čirjak i Stanić kojem je također napuknuo nos". - Pročitajte više na: https://www.****/sport/nogomet/ ... ulu/270126
Nemamo koga provocirat kad nema Pere
Solidno prodano, ništa spektakularno. A ako napune i jug tko nam je kriv?sb1996 je napisao/la:Takodjer, slazem se.since1948 je napisao/la:To je vise zayebancija na racun Sarajlija. Kad bi mi stvarno pustili utakmicu ja na Pecaru vise krocio nebikksiroki je napisao/la:Opet teorije zavjere, da ja razmišljam kao pojedinci sa ovog foruma nikada ali baš nikada ne bih došao blizu stadiona a kamoli na istom navijao za NK.
Al tko zna, davno smo ih puštali da ne ispadnu što nebi opet![]()
Jel se prodalo kako karata zna li netko? Valjda nece braate i jug popunit
Teorije zavjera ne treba ni komentirati
It's better when it's live
Što se tiče juga,može se to puno bolje odraditi kao i neki veći klub: Dinamo,Osijek..
Koliko znam ništa ne košta staviti par plakata i objava i organizirati druženje na mostu s par igrača,postaviti stol s ulaznicama i par artikala i prodavati dan-dva prije utakmice.
Isto tako ima više škola po Širokom,posjetiti škole podjeliti ulaznice školarcima,sigurno bi se pojedinima i svidilo i nastavilo dolaziti na naredne utakmice..al ima ljudi koji se bave o tom,moje mišljenje je da to može puno bolje
Koliko znam ništa ne košta staviti par plakata i objava i organizirati druženje na mostu s par igrača,postaviti stol s ulaznicama i par artikala i prodavati dan-dva prije utakmice.
Isto tako ima više škola po Širokom,posjetiti škole podjeliti ulaznice školarcima,sigurno bi se pojedinima i svidilo i nastavilo dolaziti na naredne utakmice..al ima ljudi koji se bave o tom,moje mišljenje je da to može puno bolje
Samo jedno ime
Ko nam je kriv kad smo grad pozera i laznih moralista sa 0 osjecaja za lokalpatriotizam. Bitno nek se ode u subotu na Poljud...
P.S Moram posebno pohvaliti teren, kako je los bio na pocetku sezone ovo sad je cisto savrsenstvo. Opet su ljudi odradili strasan posao
P.S Moram posebno pohvaliti teren, kako je los bio na pocetku sezone ovo sad je cisto savrsenstvo. Opet su ljudi odradili strasan posao
SAMO ŠIROKI!
Kani se ti Poljudasince1948 je napisao/la:Ko nam je kriv kad smo grad pozera i laznih moralista sa 0 osjecaja za lokalpatriotizam. Bitno nek se ode u subotu na Poljud...
...
- UstanikSBII
- Kontakt:
Biće stadion dobro pun sigurno samo da dobijemo i dobar
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- Evolve
- Kontakt:
Mostarcima najdraze gostovanje, em je blizu, dobiju svoju tribinu, skim sam god pricao samo rijeci hvale. Bijeli brijeg, suprotnost totalna. 4x u zadnjih 5 godina prvaci nisu marke ulozili u stadion, pusti sponzori, gradska vlast, a i sad lupi nogom malo jace po onom betonu odlomices komad... Razocaravajuce
NK Široki Brijeg
Poljud ili Maksimir, sasvim mi je svejedno..Orjuna je napisao/la: Kani se ti Poljuda![]()
![]()
SAMO ŠIROKI!
"Sesar je u bogatoj karijeri igrao u nekoliko zemalja, a između ostalog je 29-godišnji vezista nastupao za Zagreb, Koper, Lokomotivu, Sarajevo, Elazigspor, Akhisar, Široki Brijeg, Juventus Bukurešt, Inter Turku, Volunteri i sada se skrasio u Tuzli kao igrač Tuzla Cityja.
Za bh. reprezentaciju je igrao prijateljske mečeve protiv Poljske, Velsa i Alžira, osvajao je Kup BiH i za nekoga ko dolazi iz Širokog Brijega, zaista respektabilan životni put.
Koji krc sebi umisljaju ovi kvazi-novinarcici, sta su oni?
Za bh. reprezentaciju je igrao prijateljske mečeve protiv Poljske, Velsa i Alžira, osvajao je Kup BiH i za nekoga ko dolazi iz Širokog Brijega, zaista respektabilan životni put.
SAMO ŠIROKI!
-
Jedandevetcetiriosam
- Kontakt:
Gledam i nevjerujem...seljober primitivnisince1948 je napisao/la:"Sesar je u bogatoj karijeri igrao u nekoliko zemalja, a između ostalog je 29-godišnji vezista nastupao za Zagreb, Koper, Lokomotivu, Sarajevo, Elazigspor, Akhisar, Široki Brijeg, Juventus Bukurešt, Inter Turku, Volunteri i sada se skrasio u Tuzli kao igrač Tuzla Cityja.
SaMo ŠiRoKi !!!!
-
GradKamena2
- Kontakt:
Gori su meni ovi igraci,sto ga ne upita Sesar sta to treba da znaci?
Ovo je uvod ovog novinarcica, pretpostavljam da Sesar nije imao nista s ovimGradKamena2 je napisao/la:Gori su meni ovi igraci,sto ga ne upita Sesar sta to treba da znaci?
SAMO ŠIROKI!
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Grk1234 i 17 gostiju.